-
Γαυρος ειμαι. ΟΚ περασαμε, δεν ισχυριζομαι οτι ξερω πολλα απο μπασκετ αλλα τα εχω παρει με τον Γιαννακη. Την 'κραταει' την ομαδα με control επιθεσεις (κοντα ή και πανω απο 20 sec) συνεχεια. Λεω μαλακιες ?
-
Συγχαρητηρια στις 2 ομαδες που περασαν στο final four...
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Γαυρος ειμαι. ΟΚ περασαμε, δεν ισχυριζομαι οτι ξερω πολλα απο μπασκεττ αλλα τα εχω παρει με τον Γιαννακη. Την 'κραταει' την ομαδα με control επιθεσεις (πανω απο 20 sec) συνεχεια. Λεω μαλακιες ?Bαζελος ειμαι,αλλα απο οσο εχω δει φετος τον γαυρο ο γιαννακης ειναι πολυ λιγος
Σε αυτο που λες τωρα,οντως ετσι ειναι -
Πωωω πάλι Final 4 ρε γμτ...
-
Ελα ρε γαυρεεεεεεεεε (ολα τα περιμεναν στο τελος απο τον μπουλοκ ημαρτον)
-
Γαυροι και Βαζελοι και Πρωτομαγια ? Της πουτανας θα γινει στο Βερολινο
-
Aν και δεν ειμαι ειδικος σε αλλες ομαδες ενα εχω να πω για την ρεαλ
Δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερο μπουρδελο
Ειναι στο 1.30 με 2 μπροστα και παει και κανει τριποντο
Ισοφαριζει ο γαυρος και με το χρονομετρο στο 1 λεπτο παει παλι και κανει τριποντο
Αυτη την ομαδα δεν μπορει κανεις να την πει σοβαρη
Τεσπα ευχομαι ενα καλο ημιτελικο και φυσικα η ομαδαρα μας ειναι πολυ καλυτερη
Βεβαια επειδη ειναι 1 και μονο παιχνιδι ολα παιζουν -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Oταν χασετε αυριο θα τα χωνεις παλι στον Σπανουλη και εγω θα γελαω
So..how do you the semi-final this year??? Κάνε μια πρόβλεψη please
Mλκ μου , ελπίζω να μην παίζεις στοίχημα γιατί θα σε μαδήσουν οι μπούκηδες
-
Έχω την αίσθηση ότι έτσι και πάνε να κάνουν τα δικά τους, θα πέσει πολύ, πολύ ξύλο!
-
Καλα ο Ερτσεγκ γ@μησε σήμερα στο τέλος.
Μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης και μπορεί να εξελιχτεί σε παικταρα.
Ο Μπουρούσης απίθανος.Κατα τ' αλλα η Ρεαλ έπαιζε βρωμοξυλο και η παραμικρη επαφή σε παικτη τους δινόταν αμέσως φάουλ. Εδωσαν κατι απίστευτα.
Τελος καλό όλα καλά πάντως και να δούμε αν θα 'χουμε επανάληψη Τελ Αβίβ, Σαραγόσα...
Τωρα ολα γίνονται. Αν είναι καλά και ο Βουισιτς. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Καλα ο Ερτσεγκ γ@μησε σήμερα στο τέλος.
Μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης και μπορεί να εξελιχτεί σε παικταρα.
Ο Μπουρούσης απίθανος.Κατα τ' αλλα η Ρεαλ έπαιζε βρωμοξυλο και η παραμικρη επαφή σε παικτη τους δινόταν αμέσως φάουλ. Εδωσαν κατι απίστευτα.
Τελος καλό όλα καλά πάντως και να δούμε αν θα 'χουμε επανάληψη Τελ Αβίβ, Σαραγόσα...
Τωρα ολα γίνονται. Αν είναι καλά και ο Βουισιτς.Δεν με χαλαει να επαναληφθει,κοινως να μας νικησετε και να τον πιειτε στον τελικο
-
Καλά εννοείται πως αν χάσεις στον ημιτελικό θες μετά ο αντίπαλος να μην το σηκώσει.
Εγώ πάντως πάω με 2 ομαδες φέτος, λογικά θα περάσει και η Μπάρτσα μετά τη σημερινή τσόντα!
Ελπίζω να μην έχω 0/2...Κακά τα ψέματα πάντως, ο Ολυμπιακός είναι 4ο φαβορί. Όλες οι άλλες ομάδες είναι και πιο έμπειρες και πιο δεμένες και πιο πλήρεις. Και μόνο που έφτασε εκεί που έφτασε είναι τεράστια επιτυχία.
Ήταν κομβικό το ματς στη Βιτορια τελικά. Ιδωμεν. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι έτσι και πάνε να κάνουν τα δικά τους, θα πέσει πολύ, πολύ ξύλο!Το έχουμε ξαναπεί... Η Γερμανική αστυνομία δεν αστειέυεται...
Είδα τους πράσινους. Χωρίς να παίξει κανένα σοβαρό μπάσκετ νίκησε πάλι εκτός σε μια από τις δυσκολότερες έδρες.
-
Σε αυτή τη σειρά των αγώνων αποδείχτηκε (έστω και εάν 'βοήθησε' ένας τραυματισμός σε αυτό) ότι ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Διαμαντίδης.
Ξανασκεφθείτε το , όσοι το υποστηρίζετε
-
Όταν ο Παναθηναϊκος το σήκωσε το 2007 δεν είχε ούτε ένα βασικό στέλεχος(πλην του Ζοτς φυσικά) με εμπειρία κατάκτησης Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει 2 μπαρουτοκαπνισμένους τέτοιους παίκτες, και σε καμμία περίπτωση δεν είναι 'λιγότερο' φαβορί για την κατάκτηση.
Νομίζω θα είναι από τα πιο αμφίρροπα FF. Το 2007 η Μάλαγα ήταν ο φτωχός συγγενής, το 2008 φαινόταν από χιλιόμετρα ότι θα το σηκώσει η ΤΣΣΚΑ, τώρα και οι 5 ομάδες έχουν πιθανότητες για την κούπα
edit: Συμφωνώ απολύτως με τον TRAV. Μπορεί σε βάθος χρόνου να είναι ο αναμφίβολος MVP, αλλά το βάθος του ρόστερ μας έδωσε την ευκαιρία να παλέψουμε τη σειρά
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όταν ο Παναθηναϊκος το σήκωσε το 2007 δεν είχε ούτε ένα βασικό στέλεχος(πλην του Ζοτς φυσικά) με εμπειρία κατάκτησης Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει 2 μπαρουτοκαπνισμένους τέτοιους παίκτες, και σε καμμία περίπτωση δεν είναι 'λιγότερο' φαβορί για την κατάκτηση.Νομίζω θα είναι από τα πιο αμφίρροπα FF. Το 2007 η Μάλαγα ήταν ο φτωχός συγγενής, το 2008 φαινόταν από χιλιόμετρα ότι θα το σηκώσει η ΤΣΣΚΑ, τώρα και οι 5 ομάδες έχουν πιθανότητες για την κούπα
edit: Συμφωνώ απολύτως με τον TRAV. Μπορεί σε βάθος χρόνου να είναι ο αναμφίβολος MVP, αλλά το βάθος του ρόστερ μας έδωσε την ευκαιρία να παλέψουμε τη σειρά
e, όχι και να την ...παλαίψουμε. Τα σώβρακα τους πήραμε. Όλη η Σιένα είχε 11 ασίστ και ο Σπανούλης μόνος του 10!!
6 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων ,
50% στα τρίποντα και
6 παίχτες με διψήφιο ranking!
Δεν ξέρω τι θα γίνει σε ένα μήνα. Λογικά είμαστε φαβορί αλλά σε τέτοια παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις.
Σε αυτή τη σειρά όμως και ειδικά στα 2 τελευταία εκεί μέσα και σε δύο περιόδους εδώ στο 2ο παιχνίδι παίξαμε μεγάλο μπάσκετ.
Καλό είναι να μη μασάμε τα λόγια μας. Παίξαμε μπασκετάρα. Τέλος.
-
Δειτε την απίστευτη ταπα του Βασιλόπουλου στο κάρφωμα πριν το γκολ-φαουλ του Μπουρου και καπάκια την τάπα του Μπουρού πριν το ξερο 3ποντο του Γκριρ:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=22254
Και η τριποντάρα του Ερτσεγκ που τέλειωσε το ματς:
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τεσπα ευχομαι ενα καλο ημιτελικο και φυσικα η ομαδαρα μας ειναι πολυ καλυτερη
Δεν με χαλαει να επαναληφθει,κοινως να μας νικησετε και να τον πιειτε στον τελικο
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΔΟΝΗ.- Ποιος τον μαμει το τελικο;
-
Θυμάμαι το πάλαι ποτέ ελπιδοφόρο δίδυμο του ΠΑΟΚ 'Βασιλειάδης - Βασιλόπουλος'.
Όλα τα ...φώτα στον Βασιλειάδη. 'Ταλεντάρα', 'θα αφήσει εποχή' και άλλα τέτοια.
Τώρα ο ένας βολοδέρνει κάπου στη Β Ιταλίας ή Ισπανίας (δεν ξέρω ακριβώς πού) και ο άλλος ετοιμάζεται να πάει να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή κούπα.
Εάν δε δουλέψεις και δεν έχεις μυαλό ...
Ο Βασιλόπουλος δεν ξέρει μπάσκετ , για να το πω πιο ήπια , δεν έχει καλή τεχνική κατάρτιση αλλα;είναι δουλευταράς και έχει και μυαλό. Είναι δε και αθληταράς. Η άμυνα που έβγαλε πέρσι στο Μιλισάβλεβιτς ήταν επιπέδου ΝΒΑ. Σε full cort άμυνα παίζει να είναι και ισάξιος του Μήτσου.
Τέτοιο τύποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας και πρέπει να είναι παράδειγμα για τους μικρότερους.
(αλλά τα βηματάκια του τα έκανε πριν το λέι απ στο ΣΕΦ )
-
Με τον Γκριρ να παιζει εναντιον ολων επι 20+ λεπτα δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να κερδισουμε το F4.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)