Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)
    • 1
    • 2
    • 44
    • 45
    • 46
    • 47
    • 48
    • 132
    • 133
    • 46 / 133
    Αντίλογος
    115
    2641
    8941
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      hellenic-tifosi last edited by

Γι' αυτό σέρνεται ο κακομοίρης στην Ευρωλίγκα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        traveller last edited by

Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:

Ο Διαμαντίδης αν ήταν σε άλλη ομάδα που δεν σφυριζόταν τόσο θα ήταν τελείως διαφορετικός παίκτης....

Όπως έχω γράψει πολλές φορές, το να είναι κάποιος άσχετος με κάτι (στην περίπτωσή μας , εσύ) ούτε κακό είναι ούτε μειωτικό ούτε επιλήψιμο.
        Το να είναι όμως ΚΑΙ προκλητικός , είναι πολύ 'επικίνδυνο' και δείχνει απύθμενη βλακεία.
        Και επειδή θέλω να συγκρατηθώ και να μη σε ξεσκίσω στο μπινελίκι (γιατί πολύ μας έχετε πρήξει με την κλάψα , την απαξίωση και την προκλητικότητά σας) δημοσιεύω , αυτούσιο και χωρίς καμια δική μου 'παρέμβαση' ένα ποστ που αναφέρεται στο Διαμαντίδη, γραμμένο από Ολυμπιακό .
        Είναι τόσο μεστό που το έχω πάντα μαζί μου , ακόμα και όταν πέταξα το λαπτόπι και πήρα το Μακ.

Βέβαια η διαφορά του με σένα/εσάς είναι μάλλον χαοτική . Για πάρε μάτι λοιπόν τι έγραψε , μπας και βάλεις μυαλό , πού δε νομίζω δηλαδή αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Link δεν έχω, εάν δεν το πιστεύεις ότι αυτά αναφέρονται έτσι ακριβώς που τα διαβαζεις, κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις. Βέβαια , εγώ επειδή είμαι και λίγο τομάρι, σκέφτομαι ότι δεν τα έγραψε για καλό αλλά για να υποβιβάσει τους άλλους παίχτες μας και εν πολλοίς για να τονίσει ότι:βάζελος=Μήτσος. Βεβαίως αυτό δεν αλλάζει την ουσία των γραφομένων του.
        Καλή ανάγνωση και καλά μυαλά

'Σχετικό με το θέμα, αλλά για γενικότερη κουβέντα:Στα ομαδικά αθλήματα είναι απαράδεκτα υποτιμημένη η έννοια “επιρροή ενός παίχτη στο παιχνίδι” Οριζόμενη από μη μετρήσιμα μεγέθη (ηγετική φυσιογνωμία , π.χ το περίφημο τελευταίο σουτ, αξιοποίηση συμπαικτών πέρα από τις τελικές πάσες, π.χ στο χώρο, αμυντική λειτουργία πέρα από τα στερεότυπα κοψίματα/κλεψίματα, επιρροή στην επιθετική αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, ευφυής κίνηση χωρίς τη μπάλα, ευφυής αξιοποίηση των 24’’ ) είναι απρόσιτη στους μη γνώστες και οδηγεί σε λάθος ή βεβιασμένα συμπεράσματα με βάση το στεγνό φύλλο φύλλο της στατιτιστικής. Τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης (δε βάζω τους δικούς μας , για να μην έχω γκρίνια ) . Ο καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη (άντε δικαιολόγησέ το αυτό με αριθμούς και μη μου πει κανείς “κράτησε τον αντίπαλο σε “χ” πόντους γιατί δε θα έχει δει ούτε το 50% της πραγματικότητας) κάνει επιθετικά το συμπαίκτη του καλύτερο, όχι μόνο με τις ασιστ που είναι 2 ή 8 , αλλά η μπάλα να φτάσει εξαιτίας του στο καλάθι) ανοίγει την αντίπαλη άμυνα, χειρίζεται άψογα τα 24’’ (το πιο σημαντικό στο σύγχρονο μπάσκετ) παίζει άψογα παγίδες/σπάει άψογα παγίδες, παίρνει το τελευταίο σουτ/το μεγάλο σουτ κι ας μη είναι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου και πολλά άλλα. Και όταν δεν είναι στη μέρα του και τίποτα από τα παραπάνω δεν του βγαίνει (που συμβαίνει και αυτό φυσικά) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και γι αυτό αναγκάζει τον αντίπαλο να στήνει πάνω του τη μισή προετοιμασία και να έχει έναν υποβόσκοντα αλλά απολύτως υπαρκτό μόνιμο φόβο, ότι θα του κάνει το αεροπλανικό και θα του κλείσει το σπίτι, κάτι που ψυχολογικά και μόνο, σ’ενα παιχνίδι που στο υψηλό αυτό επίπεδο στηρίζει το 50% στην ψυχολογία ΚΟΣΤΙΖΕΙ.
        Αυτά '

• A
          akaliptoszr last edited by

Πάντως θα πρέπει να παραδεχθείς ότι όταν μια ομάδα 'περπατάει' και έχει καλή ψυχολογία τότε όλοι οι παίκτες είναι ανεβασμένοι. Αυτο συμβαίνει σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, και θα σου φέρω ένα παράδειγμα από το ποδόσφαιρο όπου όταν ο ΟΣΦΠ παίζει καλή μπάλα, βλέπεις παίκτες μέτριας τεχνικής κατάρτισης όπως ο Πάντος να παίζουν σχεδόν πάντα στο 110% των δυνατοτήτων τους.

Στο μπάσκετ τώρα, όπου είναι ακόμα περισσότερο άθλημα ψυχολογίας, θεωρώ πολύ σημαντικό να μπαίνεις στο παρκέ και να γνωρίζεις από πριν ότι θα πάρεις 2-3 κρίσιμα σφυρίγματα ΑΝ χρειαστεί. Αυτό δεν μειώνει τον μεγάλο παίκτη Διαμαντίδη, αλλά σίγουρα του δίνει μία αβάντα έναντι των υπολοίπων.

Σου είχα κάνει μια ερώτηση για το περσινό πρωτάθλημα, αλλά μάλλον δεν την πρόσεξες. Αν θέλεις απάντησε μου. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν το γνωρίζω 100%, στην περίπτωση που παίκτης και δη εθνικής ομάδας ΦΤΥΣΕΙ αντίπαλο παίκτη, αποβληθεί με ντισκαλιφιέ, τι γίνεται έπειτα? Δεν πρέπει να γραφτεί στο φύλλο αγώνος και να τιμωρηθεί ο παίκτης ? Το συγκεκριμένο πάντως θάφτηκε με την ίδια ευκολία που θάφτηκε το φάουλ στον Πεν όπου αν θυμάσει μέχρι και ο Διαμαντίδης σταμάτησε μετά το φάουλ διότι ήταν σχεδόν σίγουρος πως θα σφυριζότανε το φάουλ.

Τέσπα, φρέσκα κουλούρια πλέον, ο ΟΣΦΠ ισοβαθμεί με τον ΠΑΟ, και δεν βλέπω τον ΟΣΦΠ να χάνει κάπου, οπότε θεωρητικά με νίκη στο ΣΕΦ θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Μέχρι τότε απλά περιμένουμε και βλέπουμε...

υ.γ Μην νομίζεις πως είσαι ο μόνος που ξέρει από μπάσκετ εδω μέσα, είναι λίγο εγωιστικό...φιλικά

• F
            funkyreverend last edited by

Μου αρέσουν τα ανοιχτά μυαλά εκατέρωθεν. Γιατί δεν βρίζεστε κιόλας;

• T
              traveller last edited by

Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
              Μου αρέσουν τα ανοιχτά μυαλά εκατέρωθεν.Ki εμένα... Γιατί δεν βρίζεστε κιόλας; Για να σου τη σπάσουμε...

• A

Γιατί να βριστούμε ? Μια χαρά διάλογο μπορούμε να κάνουμε...

• T
                  traveller last edited by

Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:

υ.γ Μην νομίζεις πως είσαι ο μόνος που ξέρει από μπάσκετ εδω μέσα, είναι λίγο εγωιστικό...φιλικά

Ποτέ και πουθενά δεν έχω πει ότι ξέρω μπάσκετ . Το τι ξέρω ή το τι δεν ξέρω είναι για πάρτη μου.

Άλλος αυτοδιαφημιζόταν ότι έχει παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου σε ιστορική ομάδα μάλιστα. Και καπάκια απαξίωνε το συγκεκριμένο άθλημα χαρακτηρίζοντας το 'άθλημα που παίζεται με τα χέρια'. Τον ξέρεις?
                  Βέβαια το μπάσκετ βασικά με τα πόδια παίζεται αλλά τε σπα...

Τα ποστ σου στο θέμα του ποδοσφαίρου , μου δίνουν την εντύπωση , ότι είσαι κάργα φανατισμένος και χρησιμοποιείς ακατάσχετο υβρεολόγιο, οπότε επί της ουσίας δεν έχουμε να πούμε κάτι.

Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις.

Υ.Γ ...το φάουλ στον Πεν εγώ το είχα γράψει πρώτος και όχι κανένας Ολυμπιακός. Είχα γράψει μάλιστα ότι πρόκειται για κλοπή του ιδρώτα των αθλητών αλλά τότε δεν ήσουν μέλος στο φόρουμ. Μη μου κάνεις μαθήματα λοιπόν. Αυτά και τέλος.Οριστικό. Και πολλά έγραψα...

• A

Το να αποκαλείς ΑΣΧΕΤΟ και να χαρακτηρίζεις ως βλάκα έναν άλλο χρήστη στην προηγούμενη σελίδα, δεν σε κάνει αυτόματα ειδήμωνα...? Το ποστ σου στο θέμα του μπασκετ, μου δίνει την εντύπωση οτι εισαι φουλ φανατισμένος και χρησιμοποιείς ύβρεις απέναντι στους συνομιλητές σου..

....Όπως έχω γράψει πολλές φορές, το να είναι κάποιος άσχετος με κάτι (στην περίπτωσή μας , εσύ) ούτε κακό είναι ούτε μειωτικό ούτε επιλήψιμο. Το να είναι όμως ΚΑΙ προκλητικός , είναι πολύ 'επικίνδυνο' και δείχνει απύθμενη βλακεία. Και επειδή θέλω να συγκρατηθώ και να μη σε ξεσκίσω στο μπινελίκι (γιατί πολύ μας έχετε πρήξει με την κλάψα , την απαξίωση και την προκλητικότητά σας)....

Εάν αλλάξεις τις λέξεις κλάψα-απαξίωση-προκλητικότητα με νάνους-ομπράντοβιτς-παράγκα έχεις ένα αντίστοιχο ποστ γαύρου εγκάθετου οπαδού..

Στο φόρουμ είμαι από το 2003, οπότε μάλλον έχασα την ευκαιρία να σε διαβάσω η απλά ο πεν έπαιζε στον ΟΣΦΠ πριν από το 2003..

Ηρέμησε, και μην αγχώνεσαι με την απρόσμενη ήττα από τον Πανελλήνιο...

• F
                      funkyreverend last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

Μου αρέσουν τα ανοιχτά μυαλά εκατέρωθεν.Ki εμένα... Γιατί δεν βρίζεστε κιόλας; Για να σου τη σπάσουμε...

Πακατληπτικά!!!

Αν αυτό είναι ο μια χαρά διάλογος, τι να πω! Μάλλον μόνο σε μένα φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές είναι αδιάλλακτες. Δεν βαριέσαι όμως, εγώ χάνω από την Καβάλα!

εδιτ
                      Ακάλυπτε, συγγνώμη. Μόλις τώρα πρόσεξα ότι γράφεις 'μια χαρά διάλογο ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε'. Το ότι μπορείτε/μπορούμε είναι σίγουρο, το γιατί δεν το κάνουμε είναι το ερώτημά μου. Αλλά είπαμε, εγώ χάνω από την Καβάλα!

• A

Που ακριβώς είδες να είμαι εγώ αδιάλλακτος? Ίσα ίσα, που φωνάζω οτι το μπατζετ κάνει την διαφορά ειδικά στο μπάσκετ, οπότε σωστά ο παο έπαιρνε τους τίτλους τα προηγούμενα χρόνια ΕΚΤΟΣ από τα 2 τελευταία που έγιναν όργια διατητικά και πήρε τον τίτλο.+-

Δεν μπορεί να μιλάμε για προστασία του αθλήματος από την μία και να το παίζουμε κυρίες, και μετά να κάνουμε ένσταση. Και μόνο ένας βάζελος το παραδέχθηκε τιμητικά, απλά το έγραψε σε λάθος τόπικ.

• B
                          babs1-6 last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

.................... Βέβαια το μπάσκετ βασικά με τα πόδια παίζεται αλλά τε σπα.......

Σωστοοοόςςς!!!
                          Πάντως ρε ακάλυπτε αναφέροντας '... όργια ...' τα παραλές. Επίσης μερικοί έχουν προτείνει να παρακολουθήσουμε μαζί τους τελικούς για να δούμε τα αίσχη. Σοβαρολογείτε;;;

• B
                            bayern7 last edited by

Ο χρήστης Bagus έγραψε:

Ο Διαμαντίδης αν ήταν σε άλλη ομάδα που δεν σφυριζόταν τόσο θα ήταν τελείως διαφορετικός παίκτης....

Ο Διαμαντιδης πως θα ηταν διαφορετικος παικτης δηλαδη ? Θα εβαζε λιγοτερους ποντους ? Θα εκανε λιγοτερα κλεψιματα ή ταπες ? Θα εδινε λιγοτερες πασες ? ? Θα ειχε αλλο ρυθμο στο παιχνιδι του ? ?

Ο Διαμαντίδης παίζει με τους αγκώνες και δεν του σφυρίζονται τα μισά φάουλ.
                            Πολλά παιχνίδια τον βλέπεις να έχει 3 φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και στο 2ο να χρεώνεται με 1, και ας έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ναι ναι ξέρω προσαρμόζει το παιχνίδι του και γίνεται πιο προσεκτικός. Η πιο χαρακτηριστική, πρόσφατη φάση που θυμάμαι ήταν στο τελευταίο παιχνίδι με τον ολυμπιακό που σε διείσδυση ενός δικού μας του κάνει φουλ και το χρεώνουν στον Μπατίστ που ήταν μόλις το 2ο του αντί να δώσουν το 4ο στον Μήτσο. Γενικώς χαίρει μεγάλης ασυλίας ιδιαίτερα στην Ελλάδα από το όλο σύστημα (διαιτητές, δημοσιογράφους κλπ). Τελευταίο παράδειγμα η χλέπα που έριξε σε παίκτη του Πανελληνίου (αν θυμάμαι καλά) και δεν γράφτηκε ούτε καν στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να μη του επιβληθεί καμία ποινή.
                            Αλλάζει πολύ το παιχνίδι σου όταν σου σφυρίζονται τα φουλ όπως στους αντιπάλους, αλλάζει η ψυχολογία σου.
                            Και για να προλάβω τους αντικειμενικούς καλοθελητές, ούτε είπα ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας (βλέπε και παλιότερο post μου) ούτε ότι ο Διαμαντίδης δεν είναι καλός παίκτης. Απλά θα ήταν λιγότερο καλός.

Γι' αυτό σέρνεται ο κακομοίρης στην Ευρωλίγκα

Γιατί εκεί δεν έχεις σφυρίγματα? ΛΟΛ!>>

Όπως έχω γράψει πολλές φορές, το να είναι κάποιος άσχετος με κάτι (στην περίπτωσή μας , εσύ) ούτε κακό είναι ούτε μειωτικό ούτε επιλήψιμο.
                            Το να είναι όμως ΚΑΙ προκλητικός , είναι πολύ 'επικίνδυνο' και δείχνει απύθμενη βλακεία.
                            Και επειδή θέλω να συγκρατηθώ και να μη σε ξεσκίσω στο μπινελίκι (γιατί πολύ μας έχετε πρήξει με την κλάψα , την απαξίωση και την προκλητικότητά σας) δημοσιεύω , αυτούσιο και χωρίς καμια δική μου 'παρέμβαση' ένα ποστ που αναφέρεται στο Διαμαντίδη, γραμμένο από Ολυμπιακό .
                            Είναι τόσο μεστό που το έχω πάντα μαζί μου , ακόμα και όταν πέταξα το λαπτόπι και πήρα το Μακ.

Βέβαια η διαφορά του με σένα/εσάς είναι μάλλον χαοτική . Για πάρε μάτι λοιπόν τι έγραψε , μπας και βάλεις μυαλό , πού δε νομίζω δηλαδή αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Link δεν έχω, εάν δεν το πιστεύεις ότι αυτά αναφέρονται έτσι ακριβώς που τα διαβαζεις, κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις. Βέβαια , εγώ επειδή είμαι και λίγο τομάρι, σκέφτομαι ότι δεν τα έγραψε για καλό αλλά για να υποβιβάσει τους άλλους παίχτες μας και εν πολλοίς για να τονίσει ότι:βάζελος=Μήτσος. Βεβαίως αυτό δεν αλλάζει την ουσία των γραφομένων του.
                            Καλή ανάγνωση και καλά μυαλά

'Σχετικό με το θέμα, αλλά για γενικότερη κουβέντα:Στα ομαδικά αθλήματα είναι απαράδεκτα υποτιμημένη η έννοια “επιρροή ενός παίχτη στο παιχνίδι” Οριζόμενη από μη μετρήσιμα μεγέθη (ηγετική φυσιογνωμία , π.χ το περίφημο τελευταίο σουτ, αξιοποίηση συμπαικτών πέρα από τις τελικές πάσες, π.χ στο χώρο, αμυντική λειτουργία πέρα από τα στερεότυπα κοψίματα/κλεψίματα, επιρροή στην επιθετική αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, ευφυής κίνηση χωρίς τη μπάλα, ευφυής αξιοποίηση των 24’’ ) είναι απρόσιτη στους μη γνώστες και οδηγεί σε λάθος ή βεβιασμένα συμπεράσματα με βάση το στεγνό φύλλο φύλλο της στατιτιστικής. Τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης (δε βάζω τους δικούς μας , για να μην έχω γκρίνια ) . Ο καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη (άντε δικαιολόγησέ το αυτό με αριθμούς και μη μου πει κανείς “κράτησε τον αντίπαλο σε “χ” πόντους γιατί δε θα έχει δει ούτε το 50% της πραγματικότητας) κάνει επιθετικά το συμπαίκτη του καλύτερο, όχι μόνο με τις ασιστ που είναι 2 ή 8 , αλλά η μπάλα να φτάσει εξαιτίας του στο καλάθι) ανοίγει την αντίπαλη άμυνα, χειρίζεται άψογα τα 24’’ (το πιο σημαντικό στο σύγχρονο μπάσκετ) παίζει άψογα παγίδες/σπάει άψογα παγίδες, παίρνει το τελευταίο σουτ/το μεγάλο σουτ κι ας μη είναι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου και πολλά άλλα. Και όταν δεν είναι στη μέρα του και τίποτα από τα παραπάνω δεν του βγαίνει (που συμβαίνει και αυτό φυσικά) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και γι αυτό αναγκάζει τον αντίπαλο να στήνει πάνω του τη μισή προετοιμασία και να έχει έναν υποβόσκοντα αλλά απολύτως υπαρκτό μόνιμο φόβο, ότι θα του κάνει το αεροπλανικό και θα του κλείσει το σπίτι, κάτι που ψυχολογικά και μόνο, σ’ενα παιχνίδι που στο υψηλό αυτό επίπεδο στηρίζει το 50% στην ψυχολογία ΚΟΣΤΙΖΕΙ.
                            Αυτά '

Πρόσεξε μη σπάσεις κανα κουμπί άγριε.. Τους τραμπουκισμούς σου αλλού. Εκεί που σε παίρνει (σε κανένα δεκάχρονο στη γειτονιά σου δλδ και πολύ σου είναι). Από διαδικτυακούς τσαμπουκάδες χορτάσαμε. Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, 'βλακας' κλπ χαρακτηρίζουν πρώτα αυτούς που τους εκφράζουν και επιστρέφονται.

Και όσο για τον Διαμαντίδη τα είπα και παραπάνω. Καλός παίχτης αλλά με πολύ σπρώξιμο.

• B
                              babs1-6 last edited by

Έγινε λόγος παραπάνω για τα σκριν-φάουλ του Μπατίστ. Είναι όντως φάουλ. Πετάει το κ@λο του σα να ναι δημόσιο αποχωρητήριο. Αυτό ορίζει και ο κανονισμός. Αλλά το ίδιο κάνουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη χωρίς να χρεώνονται με φάουλ. Ελάχιστες φορές δίνονται αυτές οι φάσεις ως φάουλ. Το 'μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ' το ίδιο κάνει. Ο Γιαννούλης, ο Γλυνιαδάκης και άλλα βαριά κορμιά χρησιμοποιούν και λίγο το πισινό τους για να εμποδίσουν τον αμυντικό να ακολουθήσει το αντίπαλο πλέυ.

• B
                                babs1-6 last edited by

Ρε Μπάγερν υποστηρίζεις ότι ο ΔΔ χαίρει ασυλίας από τους διαιτητές; Άντε για χάρη της κουβέντας να το δεχτώ (που δε το πιστεύω όμως). Δλδ ο Σόφος που δε μπορεί να σταθεί και μόλις παίρνει τη μπάλα στη ρακέτα κάνει συνεχώς βηματα δεν προστατεύεται από τους διαιτητές και δημοσιογράφους;

• B
                                  bayern7 last edited by

Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
                                  Ρε Μπάγερν υποστηρίζεις ότι ο ΔΔ χαίρει ασυλίας από τους διαιτητές; Άντε για χάρη της κουβέντας να το δεχτώ (που δε το πιστεύω όμως). Δλδ ο Σόφος που δε μπορεί να σταθεί και μόλις παίρνει τη μπάλα στη ρακέτα κάνει συνεχώς βηματα δεν προστατεύεται από τους διαιτητές και δημοσιογράφους;

Ποιος Σόφος μωρέ... Αυτός χαριστικά παίζει μπάσκετ...
                                  Μη συγκρίνεις αθλητές του βεληνεκούς του Διαμαντίδη με τον Σόφο...

• T
                                    traveller last edited by

Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:

Στο φόρουμ είμαι από το 2003, οπότε μάλλον έχασα την ευκαιρία να σε διαβάσω η απλά ο πεν έπαιζε στον ΟΣΦΠ πριν από το 2003..

Να στο θυμίσω εγώ τότε. Ορίστε τι έγραφα:

Η διαιτησία στέρησε ένα καθαρό φάουλ από τον Πεν (για μια ακόμη φορά συνεπέστατος) που μπορεί να έδινε και τη νίκη στον Ολυμπιακό. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια . Δεν περιμενα βέβαια ότι ο Ολυμπιακός θα το έπαιρνε αυτό το σφύριγμα σε τέτοια βαρύτητας παιχνίδι. Αλλά ειλικρινά λυπάμαι τους αθλητές και τον ιδρώτα τους άσχετα με τη φανέλλα που φοράνε. Όπως δεν το πήραμε κι εμείς στο ΣΕΦ ή μάλλον όπως το πήρε ο Μάτσε το 4ο του Διαμαντίδη που μόνο ο Μαστραφτής το είδε και κανείς άλλος. Εάν δεν το έπαιρνε αυτό το φάουλ ο Μάτσε με δεδεομένη την καλή παρουσία του Μήτσου σε αυτό το παιχνίδι θα την σηκώναμε την κούπα σήμερα.

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να πω :'δεν πειράζει αυτά γίνονται' θέλω οι διαιτητές να σέβονται τους αθλητές. Και το μεν και το δε ήταν περιπτώσεις 'σκαστές' δεν μπορεί να πει καποιος ότι δεν το έιδαν ή είδαν λάθος.

Εάν δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους, εάν δεν πάνε αυτοί από μόνοι τους να τους στείλουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι.

viewtopic.php?f=13&t=24790&p=922799&hilit=%CF%86%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BB+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A0%CE%B5%CE%BD#p922799' target='_blank

Ντάξει τώρα?

Ηρέμησε, και μην αγχώνεσαι με την απρόσμενη ήττα από τον Πανελλήνιο...

Είμαι πολύ ήρεμος . Να φανταστείς , με μετράνε τα πρόβατα πριν κοιμηθούνε. Για τέτοια ηρεμία μιλάμε , σε σημείο αναισθησίας. Και δεν έχω λόγο να αγχώνομαι. Στο πρώτο σοβαρό τεστ μετά την ήττα της από τον Πανελλήνιο, με τον Άρη την περασμένη Κυριακή, η ομάδα έδειξε σαφή σημεία βελτίωσης .

• K
                                      karagounis last edited by

ολυμπιακος ολυμπιακος

• M
                                        mad-max-13 last edited by

malaxa, malasa, malaba, malatsa, malaka, malana, malama

aaaaa! μαλαγα!

• T
                                          traveller last edited by

Kai μέχρι το χριστούγεννο να παίζουμε δεν πρόκειται να τους κερδίσουμε. Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είναι χαλαρά καλύτερη ομάδα από μας.
                                          Τουλάχιστο αυτή τη στιγμή.
                                          Εύχομαι να περάσουμε ΦΦ και να τους ξαναβρούμε μπροστά μας. Αυτοί σίγουρα θα περάσουν.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν αντέχω να χάνουμε από Ισπανούς

• K
                                            kovathe last edited by

Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
                                            ολυμπιακος ολυμπιακος

ΠΑΟ ΠΑΟ

malaxa, malasa, malaba, malatsa, malaka, malana, malama

aaaaa! μαλαγα!

Εγώ δεν μπμερδεύομαι καθόλου με το όνομα:

ΜΠΑΡΤΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Kai μέχρι το χριστούγεννο να παίζουμε δεν πρόκειται να τους κερδίσουμε. Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είναι χαλαρά καλύτερη ομάδα από μας.
                                            Τουλάχιστο αυτή τη στιγμή.
                                            Εύχομαι να περάσουμε ΦΦ και να τους ξαναβρούμε μπροστά μας. Αυτοί σίγουρα θα περάσουν.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν αντέχω να χάνουμε από Ισπανούς

Ε όχι και Ισπανοί η Μπάρτσα!
                                            Η Καταλωνία ΔΕΝ είναι Ισπανία!

Χωρίς πλάκα τώρα, η φετινή Μπάρτσα είναι από τα φαβορί!
                                            Ομαδάρα!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 132