-
νταξ μετα και το σημερινο δεν εχεις να περιμενεις τπτ πραγματικα...ειχαμε το να μενουμε πισω 500 ποντους σε 3 λεπτα, τωρα προηγουμαστε και χανουμε...
ο γκαγκα παρακαλουσε να επιστρεψει αλλα ας οψεται καποιος που χε πλακωθει μαζι του περσι...
και 1000 μπραβο για τη σημερινη του αποδοση...
τομασεβιτς 2, ουεσον ναυαγιο (αυτος ας πουμε οτι δικαιολογειται και μια φορα), το καλαθι αδειο...
υγ. ο δροσος την επαθε τη στηθαγχη παντως...
-
MΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
-
ωραίο μπάσκετ παίζουμε
-
Λογικά στο δεύτερο ημίχρονο θα κάνουμε κάποια συντήρηση δυνάμεων εν' όψει Μπαρτσελόνα.
-
Εντάξει ήταν σίγουρο ότι σήμερα θα χάναμε(ΑΡΗΣ). Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια.
Είναι όμως ανάγκη να σφυρίζεται έτσι. Οι σωματικές επαφείς σφυρίζονται φάουλ μόνο από τη μια ρακέτα. Ο Μπατιστ σε κάθε pik κάνει επιθετικό φάουλ(πετάει τον κώλο του σαν να μην πω τι). Οι play σε κάθε προσπάθεια αντιπάλου για άμυνα στο χέρι που κατεβάζει την μπάλα, προτάσουν το άλλο χέρι στο λαιμό-πρόσωπο κλπ του αντιπάλου. Και άλλα....
ΑΑΑ!!! Ο ΑΝΤ1 καλύτερα και για αυτούς να μην ξαναναλάβει μετάδοση αγώνων. Όχι μπάσκετ και ποδοσφαίρου, αλλά ούτε και πινκ-πονκ..... -
Ο Μπατιστ σε κάθε pik κάνει επιθετικό φάουλ(πετάει τον κώλο του σαν να μην πω τι).
Δεν είναι φάουλ αυτό όπως και αν πετάξει ο άλλος τον κώλο του. Έχεις υπόψη σου την κλασσική κίνηση του Divac που έγερνε πίσω το σώμα του τελείως για να απομακρύνει τον αντίπαλο σέντερ και στη συνέχεια έκοβε γρήγορα αριστερά ή δεξιά για να κάνει hook;
Οι play σε κάθε προσπάθεια αντιπάλου για άμυνα στο χέρι που κατεβάζει την μπάλα, προτάσουν το άλλο χέρι στο λαιμό-πρόσωπο κλπ του αντιπάλου.
Αυτό από 10 χρονών ξέρω ότι λέγεται 'προστατεύω την μπάλα'. Φάουλ είναι αν φύγει το χέρι από την νοητή θέση γύρω από την μπάλα, κοινώς αν κινηθεί προς τον αντίπαλο σαν χτύπημα.
Όπως επίσης κάποιος παίχτης μπορεί να κινήσει κυκλικά τα χέρια του κρατώντας την μπάλα αρκεί να μην φύγουν από το νοητό αυτό κύκλο που σχηματίζουν οι αγκώνες. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Μπατιστ σε κάθε pik κάνει επιθετικό φάουλ(πετάει τον κώλο του σαν να μην πω τι).
Δεν είναι φάουλ αυτό όπως και αν πετάξει ο άλλος τον κώλο του. Έχεις υπόψη σου την κλασσική κίνηση του Divac που έγερνε πίσω το σώμα του τελείως για να απομακρύνει τον αντίπαλο σέντερ και στη συνέχεια έκοβε γρήγορα αριστερά ή δεξιά για να κάνει hook;
Οι play σε κάθε προσπάθεια αντιπάλου για άμυνα στο χέρι που κατεβάζει την μπάλα, προτάσουν το άλλο χέρι στο λαιμό-πρόσωπο κλπ του αντιπάλου.
Αυτό από 10 χρονών ξέρω ότι λέγεται 'προστατεύω την μπάλα'. Φάουλ είναι αν φύγει το χέρι από την νοητή θέση γύρω από την μπάλα, κοινώς αν κινηθεί προς τον αντίπαλο σαν χτύπημα.
Όπως επίσης κάποιος παίχτης μπορεί να κινήσει κυκλικά τα χέρια του κρατώντας την μπάλα αρκεί να μην φύγουν από το νοητό αυτό κύκλο που σχηματίζουν οι αγκώνες.Ο Divac(αν και μπερδεύουμε τις β.... με τις π.... αν συγκρίνουμε τον Μπατιστ μαζί του) το έκανε σε κίνηση με την μπάλα.... Όχι πάνω σε σκριν όπως ο Μπατιστ.... Και αυτό σφυρίζεται συνεχώς φάουλ σε άλλους παίκτες....
Προστατεύω την μπάλα(όπως έκανε και ο Γκάλης στα λέι-απ) δεν σημαίνει ρίχνω μπουνιές, ούτε προτάσω το χέρι μου για να απωθήσω τον αντίπαλο... Το κάνει διαρκώς ο Σπανούλης. Δεν το κάνει π.χ. ο Διαμαντίδης γιατί έχει μακρυά χέρια και δεν φτάνει ο αντίπαλος.
Δε θα ξεχάσουμε και το μπάσκετ που ξέρουμε για να δικαιολογήσουμε το ξύλο που παίζει ο 'εξολοθρευτής' Χατζηβρέτας. Δε λέω ότι δεν είναι καλοί παίκτες. Αλλά υπερπροστατεύονται.-
-
Υπερπροστατεύονται στην Ελλάδα όπως λέει και ο ρεντάρμης από την παράγκα των νάνων (και το βασίλειο των Νεφελίμ; ). Στην Ευρώπη όμως;
Το λέω επειδή στο ποδόσφαιρο είχαμε συνηθίσει τον Τζόλε να καταρρέει όταν έφτανε στο 1 μέτρο ο αντίπαλος αμυντικός και να έχουμε φάουλ ενώ στην Ευρώπη οι διαιτητές δεν μάσαγαν το καραγκιοζιλίκι και τον είχαν ρημάξει στις κίτρινες για θέατρο.
Αυτά που έγραψα ήταν σαφή. Όταν βάζω το κουλό μου μπροστά στην μπάλα την προστατεύω. Αν φύγει το χέρι από τη νοητή αυτή θέση προς το σώμα του αμυνόμενου και υπάρχει επαφή είναι επιθετικό φάουλ.
Ο Μπατίστ θεωρείται ένα από τα καλύτερα 4-5άρια στην Ευρώπη. -
Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό και στην Ευρώπη επειδή μου αρέσει να βλέπω ωραίο μπάσκετ(ο λιθουανός είναι απλά σε άλλο επίπεδο). Δεν είμαι ο μ@λ@κας ο Ελληνας που χαίρεται με τις ήττες των άλλων ομάδων. Εκτός αν είναι του παοκ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Δες λοιπόν τα φάουλ που σφυρίζονται στην ομάδα σου στην Ευρώπη. Και που δεν σφυρίζονται εδώ. Πιστεύεις ότι αν σας σφύριζαν στα ματς με την Παρτιζάν πέρυσι Έλληνες διαιτητές, ότι θα αποκλειόσασταν;; Επειδή δηλαδή τα κάνει ο Ολυμπιακός στη μπάλα, διακιολογούνται τα αντίστοιχα στο μπάσκετ; -
Δεν θυμάμαι πάντως να διαμαρτυρήθηκε κάποιος για τη διαιτησία ή ο Ομπράντοβιτς να δήλωσε ότι αποκλειστήκαμε από σφυρίγματα.
-
Τι να πει;; Μας σφυρίζαν τα φάουλ που κάναμε;;
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Προστατεύω την μπάλα(όπως έκανε και ο Γκάλης στα λέι-απ) δεν σημαίνει ρίχνω μπουνιές, ούτε προτάσω το χέρι μου για να απωθήσω τον αντίπαλο... Το κάνει διαρκώς ο Σπανούλης. Δεν το κάνει π.χ. ο Διαμαντίδης γιατί έχει μακρυά χέρια και δεν φτάνει ο αντίπαλος.Δε θα ξεχάσουμε και το μπάσκετ που ξέρουμε για να δικαιολογήσουμε το ξύλο που παίζει ο 'εξολοθρευτής' Χατζηβρέτας. Δε λέω ότι δεν είναι καλοί παίκτες. Αλλά υπερπροστατεύονται.-
O Μπατίστ είναι ο άνθρωπος που έκανε καριέρα παίζοντας με τους αγκώνες.
Ο Διαμαντίδης αν ήταν σε άλλη ομάδα που δεν σφυριζόταν τόσο θα ήταν τελείως διαφορετικός παίκτης.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν θυμάμαι πάντως να διαμαρτυρήθηκε κάποιος για τη διαιτησία ή ο Ομπράντοβιτς να δήλωσε ότι αποκλειστήκαμε από σφυρίγματα.Τι να πει;; Μας σφυρίζαν τα φάουλ που κάναμε;;
pwnage!!!!
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εντάξει ήταν σίγουρο ότι σήμερα θα χάναμε(ΑΡΗΣ). Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια.
Είναι όμως ανάγκη να σφυρίζεται έτσι. Οι σωματικές επαφείς σφυρίζονται φάουλ μόνο από τη μια ρακέτα.Εάν βλέπαμε το ίδιο ματς θα παρατήρησες ότι η μπάλα έμπαινε μόνο στη μία ρακέτα ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Γι' αυτό και σφύριζαν στη μία ρακέτα. Ο Άρης στο 1ο ημίχρονο είχε περισσότερες προσπάθειες 3 πόντων από ότι δύο. Επίσης ο Αγαδάκος και ο Σέκουλιτς δε μπορούν να βγάλουν πέρα με Πέκο-Τσαρτσαρή-Μπατίστ και Φώτση.
Και το ματς τελείωσε με 20 φάουλ εις βάρους του βάζελου και με 24 εις βάρος του Άρη. Για τέτοιο σπρώξιμο μιλάμε!! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είναι όμως ανάγκη να σφυρίζεται έτσι. Οι σωματικές επαφείς σφυρίζονται φάουλ μόνο από τη μια ρακέτα.Εάν βλέπαμε το ίδιο ματς θα παρατήρησες ότι η μπάλα έμπαινε μόνο στη μία ρακέτα ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Γι' αυτό και σφύριζαν στη μία ρακέτα. Ο Άρης στο 1ο ημίχρονο είχε περισσότερες προσπάθειες 3 πόντων από ότι δύο. Επίσης ο Αγαδάκος και ο Σέκουλιτς δε μπορούν να βγάλουν πέρα με Πέκο-Τσαρτσαρή-Μπατίστ και Φώτση.
Και το ματς τελείωσε με 20 φάουλ εις βάρους του βάζελου και με 24 εις βάρος του Άρη. Για τέτοιο σπρώξιμο μιλάμε!!Είδες να μιλάω για αλλείωση;; Ή ότι κερδίσατε άδικα;; Τα 20 φάουλ σε σχέση με τα 24 δε μου λένε κάτι. Αν έκανες 50 και σφύριζαν 25 θα είχες και παραπάνω. Σημαίνει κάτι αυτό;
Δε σου καταλογίζω άδικο. Αυτό έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια να βλέπεις. Απλά σε συνδιασμό με την απίστευτη(μακράν του δεύτερου) ομάδα που έχεις δεν σου δίνει η διαιτησία τους τίτλους.Αν πάντως βλέπεις περίεργα σφυρίγματα(ειδικά παλαιώτερα) στο Καραισκάκη(χεσμένους τους είπε ο Ζήκος), θα έπρεπε να βλέπεις τα αντίστοιχα στην έδρα σου στο μπάσκετ....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Είδες να μιλάω για αλλείωση;; Ή ότι κερδίσατε άδικα;; Τα 20 φάουλ σε σχέση με τα 24 δε μου λένε κάτι. Αν έκανες 50 και σφύριζαν 25 θα είχες και παραπάνω. Σημαίνει κάτι αυτό; Σημαίνει ότι με σοφιστίες κουβέντα δε μπορούμε να κάνουμε. Είδες εσύ βοήθεια από τη διατησία ? Μα αφού σου λέω:δεν εκδήλωνες προσπάθειες από μέσα, πώς να πάρεις φάουλ? Εχω άδικο σε αυτό?
Πέρσι (νομίζω και πρόπερσι αλλά δεν είμαι σίγουρος) μας ξεψυχήσατε στο ΟΑΚΑ και μας κερδίσατε πάνω. Πώς και δε μας βοήθησε η δαιτησία για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές?
Δε σου καταλογίζω άδικο. Αυτό έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια να βλέπεις. Την τελευταία πρότασή σου δεν μπορώ να την καταλάβω αλλά εάν την ερμηνεύω σωστά θα μπορούσα να πω αυτό: Να τα έλεγε αυτά κανένας γαύρος, πού εάν τους ρωτήσεις τι χρώμα έχει η μπάλα του μπάσκετ , θα σου απαντήσουν 'μωβ', να το καταλάβω αλλά να τα λέει φίλαθλος/οπαδός της ομάδας που κάποτε έφτασε σε σημείο να νεκρώνει η Ελλάδα για πάρτη της όταν έπαιζε ...ε...εντάξει, τι να πω. Απλά σε συνδιασμό δεν υπάρχει συνδυασμός φίλε μου. Μόλις προχθές έφτασε τις 300 νίκες στην Ευρώπη κάτι πού μόνο 3-4 άλλα club έχουν πετύχει και με 4 ευρωλίγκες και με καμια 10αριά ΦΦ, δεν είναι σωστό να μιλάμε για 'συνδυασμό'. Τε σπα, δεν ξέρω πώς φαίνεται ο γραπτός λόγος αλλά ειλικρινά δεν έχω καμια διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.με την απίστευτη(μακράν του δεύτερου) ομάδα που έχεις δεν σου δίνει η διαιτησία τους τίτλους.Αν πάντως βλέπεις περίεργα σφυρίγματα(ειδικά παλαιώτερα) στο Καραισκάκη(χεσμένους τους είπε ο Ζήκος), θα έπρεπε να βλέπεις τα αντίστοιχα στην έδρα σου στο μπάσκετ....Δε βλέπω ποδόσφαιρο, πλην διεθνών διοργανώσεων σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Προστατεύω την μπάλα(όπως έκανε και ο Γκάλης στα λέι-απ) δεν σημαίνει ρίχνω μπουνιές, ούτε προτάσω το χέρι μου για να απωθήσω τον αντίπαλο... Το κάνει διαρκώς ο Σπανούλης. Δεν το κάνει π.χ. ο Διαμαντίδης γιατί έχει μακρυά χέρια και δεν φτάνει ο αντίπαλος.
Δε θα ξεχάσουμε και το μπάσκετ που ξέρουμε για να δικαιολογήσουμε το ξύλο που παίζει ο 'εξολοθρευτής' Χατζηβρέτας. Δε λέω ότι δεν είναι καλοί παίκτες. Αλλά υπερπροστατεύονται.-
O Μπατίστ είναι ο άνθρωπος που έκανε καριέρα παίζοντας με τους αγκώνες.
Ο Διαμαντίδης αν ήταν σε άλλη ομάδα που δεν σφυριζόταν τόσο θα ήταν τελείως διαφορετικός παίκτης....ενω ο μεγας Σ.Σ. παιζει με τις πορδες....
δεν εχετε παρατηρηση οτι οταν περνει μπαλα στην ρακετα ως δια μαγειας ολοι γυρω του εξαφανιζονται χωρις καν να τους αγγιξει?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ο Διαμαντίδης αν ήταν σε άλλη ομάδα που δεν σφυριζόταν τόσο θα ήταν τελείως διαφορετικός παίκτης....
Ο Διαμαντιδης πως θα ηταν διαφορετικος παικτης δηλαδη ? Θα εβαζε λιγοτερους ποντους ? Θα εκανε λιγοτερα κλεψιματα ή ταπες ? Θα εδινε λιγοτερες πασες ? ? Θα ειχε αλλο ρυθμο στο παιχνιδι του ? ?
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)