-
-
Ο Γιαννακης ηταν πολυ σπουδαιος στο θεμα εμπνευσης, αλλα λιγα πραματα στο θεμα κοουτσαρισμα. Εμπνευση δινει ομως και ο κωλος της Σακιρα. Καπου τελειωνει το παραμυθι. Μια πάμε παιδιά, δύο παμε παιδια, τρεις και το λουρι της μανας. Το υλικο που ειχε ηταν σαφεστατα ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο οτι νομιζουμε και κυριως ηταν η πιο πληρης ομαδα απο αυτες που πρωταγωνιστουσαν. Η Τουρκία παει να το παρει με 2 μπασκετμπολιστες και 10 ξυλοκοπους και εμεις πανηγυριζουμε που πηραμε στο buzzer τη Γαλλια που ειχε βασικό τον Βάις που εκανε αιρμπολ στα καρφωματα και τις βολες. Μην τρελλαθουμε κιολας για το 2005 μιλαμε, όχι για το 1935.
-
Περι σουτερ και επειδη αναφερθηκε ο Γιουρι του οποιου εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια στην Ελλαδα: Πολυ καλός αλλα και πολυ ασταθης. Αυτα.
-
Οσο ειδα χθες την Τουρκιά (γιατι γυριζα και στον γαβρο μερικες φορες), αυτη η ομαδα με 50-50 διαιτησια δεν παει πουθενα. Αναχρονιστικο μπασκετ και ξυλο μεχρις αιμορραγίας. Μου θυμισε τα 90ς που λιγο ελλειψε να καταστρεψουν το μπασκετ. Ελπιζω να τους πεταξουμε εξω, οχι για εθνικους ή εθνικιστικους λόγους, αλλα για να γλιτωσουμε τους κλωνους τους που θα εμφανιστουν.
-
Ισαακ πες το καθαρα. Δεν επαιρνε τον αρχιεπισκοπο και επαιρνε τον Χατζηβρεττα. Ε λοιπον εκτός απο σενα, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος εχει δει πανω απο 3 αγωνες μπασκετ θα επαιρνε το Νικολα αντι για τον αρχιεπισκοπο. Χωνεψε το επιτελους
-
-
Εννοείται ότι η ομάδα της 3τίας '05-'08 δεν είχε το απύθμενο ταλέντο που έλεγαν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Σε κάποιες θέσεις πονούσε η ομάδα (3 και 5 ειδικά) αλλά είχε εξαιρετικά γκαρντ και πολύ καλά 4άρια. Μαζί με το Γιαννάκη έφτιαξαν ένα πολύ ισχυρό σύνολο που πρωταγωνιστούσε σε παγκόσμιο επίπεδο για κάποια χρόνια.
Το να είχε 25χρονα 'αιώνια ταλέντα' η ομάδα αντί του Χατζηβρέττα θα κέρδιζε κάτι; Δλδ έκοψε ο Χατχηβρέττας το δρόμο του Διαμαντόπουλου και του Λιαδέλη; Τους είδα που πρόκοψαν σε συλλογικό επίπεδο ύστερα! Και ποιος Λιαδέλης ρε παιδιά! Τον είδα στις εθνικές προ του 2005. Άμα ψάχνετε εθνικές του Ιωαννίδη τότε πείτε και άλλους ημιπεθαμένους του τότε ('05) και του τώρα. Παπανικολαού, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Καράγκουτης κτλ. Ρισπέκτ σε όλους αλλά νομίζω ότι η μπογιά τους είχε περάσει το 2005.
Πάντως για το Βασιλειάδη θα συμφωνήσω. Ελλείψει άλλου σουτέρ θα ταν χρησιμότατος σ' αυτή την εθνική. Έπρεπε να κληθεί έστω στη προεπιλογή. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
.............................................- Ισαακ πες το καθαρα. Δεν επαιρνε τον αρχιεπισκοπο και επαιρνε τον Χατζηβρεττα. Ε λοιπον εκτός απο σενα, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος εχει δει πανω απο 3 αγωνες μπασκετ θα επαιρνε το Νικολα αντι για τον αρχιεπισκοπο. Χωνεψε το επιτελους
+1 σε 1-3. Για 4 απλά . Θεός. Τα χα ξεχάσει τα καλά του 2007.
-
Ποιός είναι ο αρχιεπίσκοπος ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
4. Ισαακ πες το καθαρα. Δεν επαιρνε τον αρχιεπισκοπο και επαιρνε τον Χατζηβρεττα. Ε λοιπον εκτός απο σενα, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος εχει δει πανω απο 3 αγωνες μπασκετ θα επαιρνε το Νικολα αντι για τον αρχιεπισκοπο. Χωνεψε το επιτελουςΚαι αυτο
Δε θα τον επαιρνε γιατι ο Παπαμακαριος δεν ηταν γονος δημαρχου και καφαλαιοκρατη αλλα παιδι του λαου απο τα δυτικα προαστιαΡε συ δεν ειναι μονο 2 παικτες οι Τουρκοι! Δλδ καλυτεροι ειναι ο Ζησης κι ο Καλαμποκης απο τον Αρσλαν;
-
Εχεις παει ποτέ στον Εύοσμο; Με βουστασια εκαναν λεφτα οι Χατζηβρεττες. Την ομαδα τους τη λενε Αγροτικο Αστερα. Γαμησε τα...
-
Δεν εχω παει, εχω ακουσει. Παντως ο Νικος Χ''βρεττας δε βλεπει βουστασια, βλεπει καταθεσεις και καρεκλες κι εξ αυτων ανοιχτες πορτες.
-
Αφήστε τον Χατζηβρέττα και τον αρχιεπίσκοπο Παπαμακάριο στην ησυχία τους, να ασχοληθούμε με τους Τούρκους.
Οι οποίοι, αν έχετε δει τα παιχνίδια τους δεν έχουν τίποτα. Με καλή εμφάνιση τους περνάμε αέρα.
Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να κάνουμε καλή εμφάνιση.Αν τους περάσουμε με ποιους παίζουμε στον ημιτελικό; Γαλλοισπανούς;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αφήστε τον Χατζηβρέττα και τον αρχιεπίσκοπο Παπαμακάριο στην ησυχία τους, να ασχοληθούμε με τους Τούρκους.
Οι οποίοι, αν έχετε δει τα παιχνίδια τους δεν έχουν τίποτα. Με καλή εμφάνιση τους περνάμε αέρα.
Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να κάνουμε καλή εμφάνιση.Αν τους περάσουμε με ποιους παίζουμε στον ημιτελικό; Γαλλοισπανούς;
Πως στο διάλο εκαναν 5 νίκες και με καλούς αντιπάλους άμα δεν έχουν τίποτα Εντύπωση μου κάνουν τα αποτελέσματα τους (τους αγώνες δεν τους έιδα)
Για πείτε τις προβλέψεις σας, ποιοι λέτε θα περάσουν τετράδα;
Έγω βλέπω Ισπανία, Σερβία και Σλοβενία να περνάνε και εύκολα μάλιστα.
Επίσης δεν εμπιστεύομαι καθόλου την Εθνική μας. -
Τη θυμασαι τη Λιμοζ του Μαλκοβιτς;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τη θυμασαι τη Λιμοζ του Μαλκοβιτς;τους ξυλοκόπους τους θυμάμαι ακόμα κι εγώ
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πως στο διάλο εκαναν 5 νίκες και με καλούς αντιπάλους άμα δεν έχουν τίποτα Εντύπωση μου κάνουν τα αποτελέσματα τους (τους αγώνες δεν τους έιδα)Για πείτε τις προβλέψεις σας, ποιοι λέτε θα περάσουν τετράδα;
Έγω βλέπω Ισπανία, Σερβία και Σλοβενία να περνάνε και εύκολα μάλιστα.
Επίσης δεν εμπιστεύομαι καθόλου την Εθνική μας.Οι Τούρκοι κέρδισαν τους Πολωνούς (ασχολίαστο), ένα πράγμα που λεγόταν Λιθουανία και τους κάκιστους Σέρβους. Ένα σοβαρό ματς κέρδισαν, με τους Ισπανούς να είναι χώμα. Έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια τους. Χαρακτηριστικά με τους Σέρβους 5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς το σκορ ήταν 63-61 υπερ τους και έληξε 69-64 μετά από παράταση (με τους 4 πόντους των Τουρκων να μπαίνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα από σκόπιμα φάουλ). 10 λεπτά ρεσιτάλ απίστευτης επιθετικής ανεπάρκειας και από τους δύο, σε βαθμό να τους λυπάσαι.
Δύο παίχτες έχουν (Ιλιασόβα-Τούρκογλου) τους οποίους αν κλείσεις ούτε 50 πόντους δεν μπορούν να βάλουν. Ο Τούρκογλου μάλιστα παίρνει συνεχώς προσπάθειες ακόμα και αν τις χάνει όλες.Ημιτελικούς μόνο τους Σλοβένους έχω σίγουρους. Τα άλλα είναι πολύ αμφίρροπα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οι Τούρκοι κέρδισαν τους Πολωνούς (ασχολίαστο), ένα πράγμα που λεγόταν Λιθουανία και τους κάκιστους Σέρβους. Ένα σοβαρό ματς κέρδισαν, με τους Ισπανούς να είναι χώμα. Έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια τους. Χαρακτηριστικά με τους Σέρβους 5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς το σκορ ήταν 63-61 υπερ τους και έληξε 69-64 μετά από παράταση (με τους 4 πόντους των Τουρκων να μπαίνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα από σκόπιμα φάουλ). 10 λεπτά ρεσιτάλ απίστευτης επιθετικής ανεπάρκειας και από τους δύο, σε βαθμό να τους λυπάσαι.
Δύο παίχτες έχουν (Ιλιασόβα-Τούρκογλου) τους οποίους αν κλείσεις ούτε 50 πόντους δεν μπορούν να βάλουν. Ο Τούρκογλου μάλιστα παίρνει συνεχώς προσπάθειες ακόμα και αν τις χάνει όλες.Ημιτελικούς μόνο τους Σλοβένους έχω σίγουρους. Τα άλλα είναι πολύ αμφίρροπα.
In Turkoglu we trust...
Ελπίζω να συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορος και μπλαζέ...στο ματς με τη Σερβία έσπασε τα στεφάνια και δεν έλεγε να σταματήσει,αλλά και γενικότερα δεν δείχνει να νοιάζεται και πολύ!Το Σλοβενία-Τουρκία είχε το τεράστιο κίνητρο που λέγεται Κροατία και αφού οι Σλοβένοι νίκησαν μάλλον είναι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες από όλους να είναι στους 4.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ποιός είναι ο αρχιεπίσκοπος ρε παιδιά;κι εγώ την έχω πατήσει έτσι. 'Την είπα' πέρσι στον babs.1.6 γιατί νόμιζα ότι χλεύαζε τον Χατζηβρέττα
**@Χρήστο **: Όχι μόνο δεν απαξίωσα αλλά έχω γράψει χίλιες φορές ότι ούτε καν μου περνάει από το μυαλό να κριτικάρω τέτοια μεγέθη σε επίπεδο τεχνικής διότι πολύ απλά δε σκαμπάζω μέχρι εκεί. Απορίες έχω πολλές (π.χ) άφηνε πέρσι το Σπανούλη να 'οργώνει' στο 1ο ματς στο ΣΕΦ , με Γιασικεβίτσιους και Μήτσο εκτός και σακατεμένους και μέχρι το 30ο λεπτό ήταν ο καλύτερος Σπανούλης της σεζόν. Το αποτέλεσμα γνωστό. Το ότι ο Γιαννάκης βάσει αποτελεσμάτων είναι επιτυχημένος στην Εθνική είναι γεγονός. Γεγονός επίσης είναι ότι δεν παίζαμε και κανένα ελκυστικό μπάσκετ. Μέχρι εκεί. Το ασυμβίβαστο : Υπήρχε και το ήξερε από την αρχή, δεν δημιουργήθηκε μετά.
Τουρκία : Ξυλοκόπους βλέπω μόνο τους ψηλοί τους. Γενικά είναι καλή ομάδα συν το ότι θα σπρωχθούν ελαφρώς μια και φιλοξενούν το επόμενο παγκόσμιο νομίζω. Εάν τους πάμε σε σεταρισμένο παιχνίδι θα μας πιούν το αίμα. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος έτσι όπως μας είδα με τους Ρώσοι αλλά μια ζαριά είναι το ματς, θα έχουμε και ξεκουραστεί. Θα δούμε. Θέλω ένα καλο ματς από Πρίντεζη και Φώτση και να μην κατεβάζει παροχή ο Σπανούλης.
Δε δίνω ούτε μια στο μύριο στους Γάλλους κόντρα με τους Ισπανούς ενώ περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τη ρωσοσερβική κόντρα.
Για τα δικά μου γούστα το πιο όμορφο μπάσκετ το παίζουν μέχρι τώρα οι Σλοβένοι.
-
No worries αδερφέ . Το θέμα είναι να συνεχίσει ο Τούρκογλου τις 'σπουδαίες' εμφανίσεις, βγαλμένες κατευθείαν από Σακραμέντο Κινγκς. Μιλάμε για πολύ τούβλο.
Αύριο παραλαμβάνω τα διαρκείας . Τιφόζι πήρες φέτος; -
Εννοείται, ανανέωσα ακριβώς στις ίδιες θέσεις!
-
Ρε σεις πατε καλα;
Οι Τουρκοι εχουν κερδισει 5 παιχνιδια και χασανε το εκτο κυριολεκτικα στο τελευταιο σουτ. Κι ολ' αυτα τα παιχνιδια με σοβαρους αντιπαλους, οχι fyrom, Ισραηλ και Γερμανιες.... ρε συ αντεροβγαλτη αν δε σε εχουν πεισει αυτοι, η δικια μας η κακομοιρα η εθνικη τι να πει;
Γατα προπονητη εχουν (εμας ειναι κοιμησης), παικτες με τεραστια προσωπικοτητα και ηγετες εχουν (σε αντιθεση μ' εμας: για πειτε μου αληθεια ποιος θα παρει την ομαδα πανω του στα δυσκολα;), γρηγορα γκαρντ και καλους σουτερ εχουν, πληροτητα εχουν (υπο την εννοια οτι σε ολες τις θεσεις εχουν παικτες, ενω εμεις οχι), δυνατους ψηλους εχουν. Δεν εχουν PG με προσωπικοτητα (αλλα εμεις εχουμε μονο εναν απειρο 20χρονο), εχουν κι αυτοι τεραστιες απουσιες (Οκουρ αλλα και Ερντογκαν), δεν εχουν εμπειρια τετοιων αγωνων (σαν ομαδα, γιατι οι επιμερους μοναδες ειναι πολυ εμπειροι), ενω εμεις ας πουμε οτι εχουμε.
Επισης εχουν αυτοπεποιθηση, ενω εμεις οχι. Απο που κι ως που ειμαστε αισιοδοξοι;
Τον λυπαμαι τον κακομοιρη τον ντε Κολο! θα ειχαν χασει πολυ βολικα και τωρα θα επαιζαν με τους καλους αλλα απειρους Σερβους. Νικησανε και παιζουν με την Ισπανια που παιχνιδι με παιχνιδι ανεβαινει και λογικα θα ειναι η μια εκ των δυο του τελικου. Η αλλη θα ειναι η Σλοβενια ΙΜΗΟ, καθως αν θυμαμαι καλα, βασει προγραμματος θα παιξουν με Τουρκους (ή μ' εμας, αν γινει το θαυμα) στον ημιτελικο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε σεις πατε καλα;
Οι Τουρκοι εχουν κερδισει 5 παιχνιδια και χασανε το εκτο κυριολεκτικα στο τελευταιο σουτ. Κι ολ' αυτα τα παιχνιδια με σοβαρους αντιπαλους, οχι fyrom, Ισραηλ και Γερμανιες.... ρε συ αντεροβγαλτη αν δε σε εχουν πεισει αυτοι, η δικια μας η κακομοιρα η εθνικη τι να πει;Τα είδες τα παιχνίδια τους; Ξυλοκόποι είναι!
Πολωνία και αυτή η Λιθουανία είναι καλύτερες από τις τρεις που είπες;
Ούτε οι δικοί μας με έχουν πείσει ούτε αυτοί. Μόνο οι Σλοβένοι μέχρι στιγμής.
Δεν είδα καθόλου το Σλοβενία-Τουρκία, τα άλλα τα είδα. -
Oι ξυλοκοποι αυτοι εχουν να βγαλουν αιφνιδιασμους και pick 'n' roll που θα νομιζεις οτι βλεπεις ΝΒΑ
-
Ξυλοκόποι οι Τούρκοι. Ξύλο ο Τούρκογλου... ΟΚ...
Δεν περνάμε Τουρκία με τη καμία παίδες. Ως εδώ (και πολύ) ήταν...
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)