-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
:roll: Εγω τα ελεγα
Στα λοιπα: Ο βαζελος (ο σερβος δλδ) με τον Σπανουλη εχει ενα θεμα... Και φυσικα ο 'τραυματισμος' ειναι μονο για τους αφελεις Ο Δημητρακης ο Γιαννακοπουλος πεταει τις σποντες στη φυλλαδα του
Ο Τσιλντρες ειναι παιχτουρα (κανονικη, ευρωπαικου τυπου)Έχω ακούσει ότι ο Σπανούλης κάνει λίγο άστατη εξωγηπεδική ζωή το τελευταίο διάστημα αλλά δε νομίζω ότι έχουν διαταραχτεί οι σχέσεις του με το Ζοτς ή τη διοίκηση. Έχει ειπωθεί κάτι άλλο;
Αυτα περι αστατης εξωγηπεδικης ειναι των εγκαθετων του υιου Γιαννακοπουλου. Το προβλημα ειναι μεταξυ σερβου και Σπανουλη (και αλλων παικτων )
-
*Παρών στο ντέρμπι ο Διαμαντίδης…
Οι διαιτητές τον απέβαλλαν στο 6ο λεπτό του αγώνα με τον Πανελλήνιο επειδή έφτυσε τον Γκόλεματς, όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι παρών.
Στο τέλος του αγώνα οι διαιτητές δε σημείωσαν κάτι στο φύλλο αγώνος, δεν κράτησαν το δελτίο του Μήτσου κι έτσι θα είναι στη διάθεση του Ζοτς για το ντέρμπι με τον Θρύλου*
ahhahahahahhahahah τραγελαφικοί αλήτες...
Άρχισαν τα όργανα. -
ε τώρα ο Δημητράκης είναι καλό παιδί...δε το θελε μωρέ...τερνίστηκε λίγο δυνατά και βράχηκε ο Γκόλεματς...
άλλωστε είναι το αγαπημένο παιδί πολλών...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ε τώρα ο Δημητράκης είναι καλό παιδί...δε το θελε μωρέ...τερνίστηκε λίγο δυνατά και βράχηκε ο Γκόλεματς...άλλωστε είναι το αγαπημένο παιδί πολλών...
ΟΚ τότε. Σωστή η απόφαση.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
*Παρών στο ντέρμπι ο Διαμαντίδης…Οι διαιτητές τον απέβαλλαν στο 6ο λεπτό του αγώνα με τον Πανελλήνιο επειδή έφτυσε τον Γκόλεματς, όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι παρών.
Στο τέλος του αγώνα οι διαιτητές δε σημείωσαν κάτι στο φύλλο αγώνος, δεν κράτησαν το δελτίο του Μήτσου κι έτσι θα είναι στη διάθεση του Ζοτς για το ντέρμπι με τον Θρύλου*
Άρχισαν τα όργανα.Καλύτερα να το συνηθίσεις απο νωρίς να μην σου πέσει απότομο
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
*Παρών στο ντέρμπι ο Διαμαντίδης…
Οι διαιτητές τον απέβαλλαν στο 6ο λεπτό του αγώνα με τον Πανελλήνιο επειδή έφτυσε τον Γκόλεματς, όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι παρών.
Άρχισαν τα όργανα.Καλύτερα να το συνηθίσεις απο νωρίς να μην σου πέσει απότομο
Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το παρακάτω (ψιλοσεντονάκι) είναι κάτι σα review και αφορά μόνο όσους παίζουν κανένα μονάκι , οι υπόλοιποι ας το προσπεράσουν, θα τους είναι αδιάφορο/βαρετό.έχεις βρει κανένα κλειστό ή σε γηπεδάκι γειτονιάς?
Όποιος ασχολείται και δε βαριέται ας γράψει τη γνώμη του για τα δικά του.
τα μισά παπούτσια που έχω φορέσει ήταν τελείως άκυρα, αλλά μεταμορφώνονται άμα φοράς επιστραγαλίδα (τουλάχιστον ως προς το κράτημα). εάν δεν έχεις ήδη πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι(και να μην βαριέσαι να το φοράς)
για τα υπόλοιπα πάει τόσος καιρός που μπορεί να έχει αλλάξει και το σχήμα της μπάλας απο τότε -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Το παρακάτω (ψιλοσεντονάκι) είναι κάτι σα review και αφορά μόνο όσους παίζουν κανένα μονάκι , οι υπόλοιποι ας το προσπεράσουν, θα τους είναι αδιάφορο/βαρετό.
έχεις βρει κανένα κλειστό ή σε γηπεδάκι γειτονιάς?
τα μισά παπούτσια που έχω φορέσει ήταν τελείως άκυρα, αλλά μεταμορφώνονται άμα φοράς επιστραγαλίδα (τουλάχιστον ως προς το κράτημα). εάν δεν έχεις ήδη πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι(και να μην βαριέσαι να το φοράς)
για τα υπόλοιπα πάει τόσος καιρός που μπορεί να έχει αλλάξει και το σχήμα της μπάλας απο τότεΣε κλειστό παίζουμε , για την ακρίβεια σε δύο κλειστά γιατί το ένα είναι φορτωμένο με το πρόγραμμα των ομάδων και το χρησιμοποιούμε μόνο το Σάββατο. Έχουν ώρες για το κοινό. Δύο ώρες κάθε μέρα. Έχουν όμως 'πλαστικό' κάτω, ξέρεις αυτό το παλιό το πράσινο αλλά το καθαρίζουν τακτικά. Το καλοκαίρι όταν ζορίζουν οι ζέστες και δεν παλεύεται η κατάσταση, πάμε αργά το βράδυ, μετά τις 9.
Η επιστραγαλίδα όντως κάνει δουλειά! Το 2ο ζευγάρι κάλτσες δεν αντέχω με τίποτα.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Έχω ακούσει ότι ο Σπανούλης κάνει λίγο άστατη εξωγηπεδική ζωή το τελευταίο διάστημα αλλά δε νομίζω ότι έχουν διαταραχτεί οι σχέσεις του με το Ζοτς ή τη διοίκηση. Έχει ειπωθεί κάτι άλλο;
Ο Σπανούλης το είχε σχεδόν παραδεχθεί και ο ίδιος , καθώς πέρσι τον είχαν φωτό με ένα ξέκωλο στη Μύκονο. Είναι μάλιστα και αρραβωνισμένος (λέμε τώρα...) και είχε γίνει ένα ψιλομπάχαλο.
Ο Σπανούλης πέρσι είχε τον περισσότερο χρόνο κατά Μ.Ο ενώ φέτος ο Λιθουανός (δειχνει να) είναι αρνάκι. Χθες μάλιστα λύσσαγε και στην άμυνα!!
Ο κόουτς ως γνωστόν έχει πρόβλημα με διάφορους (κάτι είχε ακουστεί ότι τον ενοχλούσε το χτένισμα των μαλλιών σε 2-3 από τις cheerleaders, για αυτό και τις έδιωξε και τις αντικατέστησε με άλλες) αλλά στο τέλος μαζεύει τις κουπίτσες.
-
Σε κλειστό παίζουμε , για την ακρίβεια σε δύο κλειστά γιατί το ένα είναι φορτωμένο με το πρόγραμμα των ομάδων και το χρησιμοποιούμε μόνο το Σάββατο. Έχουν ώρες για το κοινό. Δύο ώρες κάθε μέρα. Έχουν όμως 'πλαστικό' κάτω, ξέρεις αυτό το παλιό το πράσινο αλλά το καθαρίζουν τακτικά. Το καλοκαίρι όταν ζορίζουν οι ζέστες και δεν παλεύεται η κατάσταση, πάμε αργά το βράδυ, μετά τις 9.
σε αυτό το πλαστικό μεγάλωσα οπότε δεν μασάω, εάν είναι καθαρό γλυστράει πολύ λιγότερο και το κλειστό είναι κλειστό(άμα θες μου λες που είναι )
-
Παλιά πηγαίναμε Σκαγιοπούλειο, ΕΑΠ και λόγω κονέ άλλων παιδιών στο κλειστο της Παναχαϊκής, λίγες φορές. Τώρα όλα αυτά έχουν ξύλινο δάπεδο , οπότε...
Χρησιμοποιούμε κυρίως το γήπεδο των Λεχαινών και μερικές φορές (πάλι λόγω κονέ άλλων) το κλειστο του Πανεπιστημίου.
-
ααα, δεν είσαι Αθήνα δηλ? γιατί έχω ψάξει Αθήνα και δεν είχα βρει κάτι free μέχρι τώρα.
-
Για κάτσε : Ολόκληρη Αθήνα , γεμάτη γήπεδα και δεν προβλέπονται ώρες για τον κόσμο?? Και καλά το καλοκαίρι, έξω είναι πιο ωραία όταν δε φυσάει αλλά το χειμώνα, εάν κάποιος θέλει αθλοπαιδιές τι γίνεται???
Ο Δήμος, δεν έχει δικά του κλειστά, ιδιόκτητα εννοώ, που να τα διαθέτει στον κόσμο? τουλάχιστο κάποιες ώρες.
-
απο όσο έχω ψάξει όχι.
τα περισσότερα έχουν γεμάτο πρόγραμμα με ομάδες και όσα έχουν κενά απλά δεν τα ξέρω
επίσης πολλά γήπεδα έχουν κενές ώρες πρωινές-μεσημέρι αλλά δεν πάει ο υπάλληλος του Δήμου να τα ανοίξει ή δεν υπάρχει υπάλλληλος -
Ζαβλανός, Σχοινάς, Χριστοδούλου οι 3 του ντέρμπυ...
Ζαβλανός: Θέλει να μπει στην ΚΕΔ οπότε θα παίξει καλά.
Σχοινάς: Γνωστός βάζελος αλλά τον είχε ξεσκίσει πέρσι ο Γιαννακόπουλος οπότε αναμένουμε σωστά σφυρίγματα.
Χριστοδούλου: Μεγάλος χέστης οπότε αναμένεται να παίξει έδρα.Αυτά.....
-
Το παρακάτω (ψιλοσεντονάκι) είναι κάτι σα review και αφορά μόνο όσους παίζουν κανένα μονάκι , οι υπόλοιποι ας το προσπεράσουν, θα τους είναι αδιάφορο/βαρετό.
έχεις βρει κανένα κλειστό ή σε γηπεδάκι γειτονιάς?
για τα υπόλοιπα πάει τόσος καιρός που μπορεί να έχει αλλάξει και το σχήμα της μπάλας απο τότεΣε κλειστό παίζουμε , για την ακρίβεια σε δύο κλειστά γιατί το ένα είναι φορτωμένο με το πρόγραμμα των ομάδων και το χρησιμοποιούμε μόνο το Σάββατο. Έχουν ώρες για το κοινό. Δύο ώρες κάθε μέρα. Έχουν όμως 'πλαστικό' κάτω, ξέρεις αυτό το παλιό το πράσινο αλλά το καθαρίζουν τακτικά. Το καλοκαίρι όταν ζορίζουν οι ζέστες και δεν παλεύεται η κατάσταση, πάμε αργά το βράδυ, μετά τις 9.
Η επιστραγαλίδα όντως κάνει δουλειά! Το 2ο ζευγάρι κάλτσες δεν αντέχω με τίποτα.
Έλα ρε συ.. εγώ πάλι δε μπορω τις επιστραγαλίδες καθόλου, φόραγα μια με κάτι μεταλικά ελάσματα στο πλάι μετά από ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα. Κούτσουρο τελείως, δε λύγιζε το πόδι καθόλου!
Κατα τ' άλλα μόνο διπλή καλτσουλα.
Έχω την εντύπωση ότι η συνεχής χρήση επιστραγαλίδας δεν κάνει καλό στους αστράγαλους, με την έννοια ότι μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευπάθεια και να τραυματίζεσαι πιο εύκολα αν δε φοράς.. μπορεί να λέω και μπούρδες βέβαια..
Παπούτσια παραγγέλνεις από ιντερνετ?
Πάντα ΝΙΚΕ έπαιρνα αλλά τώρα έχω κάτι reebok. Δε δίνω και τόσο πολύ σημασία να καταλάβεις. -
καλαφατακης μαλλον...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Έλα ρε συ.. εγώ πάλι δε μπορω τις επιστραγαλίδες καθόλου, φόραγα μια με κάτι μεταλικά ελάσματα στο πλάι μετά από ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα. Κούτσουρο τελείως, δε λύγιζε το πόδι καθόλου!
Κατα τ' άλλα μόνο διπλή καλτσουλα.
Έχω την εντύπωση ότι η συνεχής χρήση επιστραγαλίδας δεν κάνει καλό στους αστράγαλους, με την έννοια ότι μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευπάθεια και να τραυματίζεσαι πιο εύκολα αν δε φοράς.. μπορεί να λέω και μπούρδες βέβαια..Λογικό. Σε καταλαβαίνω. Αλλά από την άλλη , καλύτερα το πόδι κούτσουρο 4 φορές τη βδομάδα επί 1,5 ώρα, παρά να ουρλιάζω όταν μου σπάει ο φυσιοθεραπευτής το αιμάτωμα.Παπούτσια παραγγέλνεις από ιντερνετ? ΜΟΝΟ! Εκτός από το τελευταίο που το πήρα από ένα φιλαράκι μου που έχει μαγαζί με αθλητικά και μου το άφησε 90 ευρώ (125 λιανική). Βέβαια έχει ακριβύνει το $ και δε γλίτωνα πολλά, σκάρτα 10 ευρώ.
Δε είναι για να ψωνίζουμε από τα εγχώρια 'κλεφτρόνια'. Η τιμή του TS pro model είναι 130 ευρώ σε όλα τα μαγαζιά. Δες εδώ http://www.basketballshop.com/system/se ... 1&id=1734#' target='_blank
Παραπάνω από τα μισά!Πάντα ΝΙΚΕ έπαιρνα αλλά τώρα έχω κάτι reebok = adidas εδώ και πολύ καιρό. Δε δίνω και τόσο πολύ σημασία να καταλάβεις. Καλό είναι ότι σου ταιριάζει στο πόδι. Μετά τόσα χρόνια σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει
-
ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΡΕ ΔΡΟΣΟ????????
Ειναι δυνατον πλακα με κανεις?
Ε ρε π@@στη μου θα μας πεθανει αυτος ο μπασκετικος ΠΑΟΚ -
O ποδοσφαιρικός θα σας αναστήσει!
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)