-
μονο ο παοκ φυσικα θα μπορουσε να χασει μπροστα σε τοσο κοσμο απο τον πανιωνιο...κλασικες της ομαδας μπασκετ..
τεσπα δε πολυξενερωνουμε αλλα τα συμπερασματα ειναι τα ιδια οπως και μετα το μαρουσι...
φτωχεια τρελη στον ασο, τεραστιες τρυπες στους ψηλους...αντιθετα στο 2-3-3,5 παμε πολυ καλα...
καταφεραμε να χανουμε 16 ποντους απο εναν πανιωνιο με ψηλο τον μπαξτερ, εναν στατικο σουτερ τσβετκοβιτς και τους μαιλς (ακα 'με μαρκαρει ο καυκης') και καλαμποκη...
ο ακινς (πωςστονλενε) ενω επαιξε καλα σε κανα 2 φιλικα δεν εκανε τπτ στο ματς..αρα λογικα αν δε παει καλα και στα τρικαλα τη μπουλευει..
ο χαρισης ειναι πραγματικα ασχολιαστος...πιστευω οτι κατι εχει το παιδι γιατι τοσο μαπας δεν θα ταν ουτε στις ακαδημιες...
περιμενουμε ουεσον μπας και παρει κανα ριμπαουντ και καποια αλλαγη στον ξενο λογικα..
στην ομαδα λενε οτι θα αργησει να στρωσει γιατι η προετοιμασια εγινε σε δοσεις και δεν εχω κανεναν λογο να το αμφισβητω...αλλα και ο πεδουλακης δε μου φανηκε να κανε καμια ουσιαστικη δουλεια...
υγ1. γκρεγκορυ φοβερος οπως και ο ντιαρας...
υγ2. οποιος εκτελεσει τον ζαβλανο και του αφησει μια καρτα με τον δικεφαλο στο μετωπο, θα τον κερασω πιτογυρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο ακινς (πωςστονλενε) ενω επαιξε καλα σε κανα 2 φιλικα δεν εκανε τπτ στο ματς..αρα λογικα αν δε παει καλα και στα τρικαλα τη μπουλευει..
Ουτε τα Τρικαλα δεν προλαβε
Παρελθόν ο Ακινς
Η ήττα της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο, την Τετάρτη στην Πυλαία, έφερε και τα πρώτα παρεπόμενα στον «Δικέφαλο», ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη, λοιπόν, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Τόνι Ακινς.
http://www.sport-fm.gr/article/150652 -
ε τον ειπα 'μη πας κοντρα στον αδη και φυγε οσο πατας και με τα 2 ποδια κατω'...
-
-
O ANT1 άρχισε τις μαλακίες έτσι?
Διαφημίσεις στη μέση του παιχνιδιού...Αυτός ο Τσίλντρες που σηκώνεται το παλικάρι?!
-
Το πιο σημαντικό είναι ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς του παιγνιδιού, και δεν το θεωρεί αγγαρεία να παλεύει στην άμυνα και να κηνυγάει τα ριμπάουντ.
Όπως φαίνεται μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο βάθος στον πάγκο του(ειδικά στους ψηλούς), με μοναδικά ερωτηματικά:
- Τη δημιουργία καλής χημείας
- Το κατά πόσον οι Βούισιτς/Σόφο θα είναι υγιείς (Ο Σχορτσιανίτης μου φάνηκε σε όχι καλή κατάσταση)
- Ο Τεοντόσιτς καλείται να ωριμάσει ακόμα περισσότερο, πολύ γρήγορα, καθώς ο Παπαλουκάς δε θα μπορεί να έχει ένα μ.ο συμμετοχής περισσότερο από 23-24 λεπτά.
Θα δούμε φοβερές μάχες φέτος, με μεγάλη ευχή να μη χαλάσει η όμορφη εικόνα από τα γνωστά ηλίθια όντα της κερκίδας
-
στο πρωτο ημιχρονο παντως ηταν μονιμως εκτος αμυνας ο τσιλντρες...και ο αρης αρκετα αστοχος...μετα με σοφο και αλλους κατι εγινε...
καλουλης σχετικα ο μαρσαλ του αρη...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το πιο σημαντικό είναι ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς του παιγνιδιού, και δεν το θεωρεί αγγαρεία να παλεύει στην άμυνα και να κηνυγάει τα ριμπάουντ.Όπως φαίνεται μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο βάθος στον πάγκο του(ειδικά στους ψηλούς), με μοναδικά ερωτηματικά:
- Το κατά πόσον οι Βούισιτς/Σόφο θα είναι υγιείς (Ο Σχορτσιανίτης μου φάνηκε σε όχι καλή κατάσταση) - Ο Τεοντόσιτς καλείται να ωριμάσει ακόμα περισσότερο, πολύ γρήγορα, καθώς ο Παπαλουκάς δε θα μπορεί να έχει ένα μ.ο συμμετοχής περισσότερο από 23-24 λεπτά.
Θα δούμε φοβερές μάχες φέτος, με μεγάλη ευχή να μη χαλάσει η όμορφη εικόνα από τα γνωστά ηλίθια όντα της κερκίδας
Μη διαβάζεις πολύ Συρίγκο... Κάνει κακό στην αντίληψη.
Η όμορφη εικόνα (αγγελικά πλασμένη) χαλάει πρώτα από αλλού και ύστερα από την κερκίδα.
-
Εκεί καταλήγει όμως.
Εγώ ό,τι και να διαβάσω σε κωλοφυλλάδες, δεν πρόκειται να κάνω επεισόδια ποτέ σε γήπεδο.
Κάποια μέρα θα γίνουμε Premier League ή NBA, ελπίζω. Μέχρι τότε θα γκρινιάζω ανελέητα
Υ.Γ: Τι εννοείς για το Συρίγο; Έχω καιρό να διαβάσω άρθρο του, και δεν είναι ακριβώς και η συμπάθεια μου
-
Αυτός που επιλέγει τις κάμερες στον ΑΝΤ1 είναι:
α) Ηλίθιος
β) Πανίβλακας
γ) Παντελώς ανεγκέφαλοςΒρείτε τη σωστή απάντηση και κερδίστε 10 φανέλες του Childress.
-
Είμαι ο μόνος που νομίζει οτι το πρωτάθλημα είναι εντελώς μάπα φέτος;
Ο Ολυμπιακός και ο Παο έχουν ξεφύγει τόσο πολύ απο τους υπολοίπους που κανονικά δεν έπρεπε να παίζουν..
Να πάνε κατευθείαν στον τελικό των playoff να τελειώνουμε... -
Δυστυχώς ναι.
Αν βλέπαμε Ευρωπαϊκή Λίγκα στα πρότυπα του ΝΒΑ, το Ελληνικό πρωτάθλημα ναι μεν δε θα είχε τους αιώνιους, αλλά θα είχε σαφώς περισσότερο ανταγωνισμό. Αν μάλιστα υπήρχε και ένα ωραίο σύστημα υποβιβασμού/προβιβασμού από τη Λίγκα στα Εθνικά πρωταθλήματα, θα βλέπαμε και μεγαλύτερο κίνητρο
-
νικη στα τρικαλα για μας...ο γκρεγκορυ απλα δε παιζεται...
επαιξε και ο ουεσον και βοηθησε πολυ! περιμενουμε εναν γκαρντ ακομα σιγουρα γιατι στον ασο εκεινος ο καυκης ειναι να τον στησεις στα 6 μετρα και να κανεις σκοποβολη...
τα τρικαλα οχι ασχημα... σαν 5αδα ειναι αρκετα καλα, στον παγκο ομως υπαρχει σαβουρα...καλος και ο μασι και ο ειβερι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νικη στα τρικαλα για μας...ο γκρεγκορυ απλα δε παιζεται...επαιξε και ο ουεσον και βοηθησε πολυ! περιμενουμε εναν γκαρντ ακομα σιγουρα γιατι στον ασο εκεινος ο καυκης ειναι να τον στησεις στα 6 μετρα και να κανεις σκοποβολη...
τα τρικαλα οχι ασχημα... σαν 5αδα ειναι αρκετα καλα, στον παγκο ομως υπαρχει σαβουρα...καλος και ο μασι και ο ειβερι...
Πως μας βλεπεις? Εχουμε ελπιδες να σωθουμε?
-
ειδικος δεν ειμαι βεβαια...και ενα ματς με τον παοκ ποτε δε μπορει ναναι καλο κριτηριο...
ο μασι ειναι καλος ψηλος, ο ειβερι γνωστη αξια...προδρομος και χαριτοπουλος ειναι καλες μοναδες! γκαρντνερ και μπογδανος μας κανουν αλλον εναν παικτη και ο τζιγκανοβιτς χρησιμος ψηλος... οι αλλοι ειναι γτπκ...
η ομαδα προσπαθει με αρκετη κινηση στη περιφερεια και πρεπει να υπαρχει και καποιο θεμα αντοχης προς το παρον...φυσικης καταστασης που λογικο το βλεπω..
αμα προστατεψει την εδρα της που ειναι αρκετα ζεστη δε βλεπω το λογο να μη μεινει...περιμενω ομως να δω πως θα παει στα 3-4 επομενα ματς!
-
Σε ευχαριστούμε Φίλιππα Συρίγο. Πήγαινε γράψε τώρα στην Ελευθεροτυπία τη γνώμη σου για τον Κωστή Στεφανόπουλο και πρόσξε μην παρκάρεις πουθενά σκοτεινά και σε ψιλομαχαιρώσουνε. Και προσοχή μην αφήσεις το ραδιοCD μέσα.
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε ευχαριστούμε Φίλιππα Συρίγο. Πήγαινε γράψε τώρα στην Ελευθεροτυπία τη γνώμη σου για τον Κωστή Στεφανόπουλο και πρόσξε μην παρκάρεις πουθενά σκοτεινά και σε ψιλομαχαιρώσουνε. Και προσοχή μην αφήσεις το ραδιοCD μέσα.τιμη μου να μαχαιρωθω υπηρετωντας την αληθεια...
-
πεδουλακη φυγε και παρε μαζι και τον καυκη...
δροσε φερε ασο...
-
ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)