-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Βάλε τα λινκ με τις δηλώσεις, δε βρίσκω τίποταΟύτε εγώ τα βρίσκω πλέον!
Είναι οι δηλώσεις που κάνανε και οι τρεις μετα το παιχνίδι στον Σκουντή. Σε γενικές γραμμές και οι τρεις εκθείαζαν την Ελλάδα, λέγανε ότι είναι εξουθενωμένοι και ότι τους αναγκάσαμε να βαράνε συνέχεια τρίποντα γιατί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους κ.ο.κ.
Αν τις βρω θα τις βάλω.ΥΓ: Δεν δέχομαι με την καμία ότι ο Γιαννάκης χρησιμοποίησε την εθνική για προετοιμασία του γάβρου.
Και σου θυμίζω ότι έχω πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτό παραείναι χοντρό. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Βάλε τα λινκ με τις δηλώσεις, δε βρίσκω τίποτα
Ούτε εγώ τα βρίσκω πλέον!
Είναι οι δηλώσεις που κάνανε και οι τρεις μετα το παιχνίδι στον Σκουντή. Σε γενικές γραμμές και οι τρεις εκθείαζαν την Ελλάδα, λέγανε ότι είναι εξουθενωμένοι και ότι τους αναγκάσαμε να βαράνε συνέχεια τρίποντα γιατί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους κ.ο.κ.
Αν τις βρω θα τις βάλω.ΥΓ: Δεν δέχομαι με την καμία ότι ο Γιαννάκης χρησιμοποίησε την εθνική για προετοιμασία του γάβρου.
Και σου θυμίζω ότι έχω πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτό παραείναι χοντρό.- Eντάξει θενκς, αν τις βρεις βάλτες, αν και πολλά λέγονται στα πλαίσια της ευγένειας.
-Δεν το δέχεσαι ε? μάλλον είσαι στην εποχή της 'αθωωότητας' ακόμα, περνάμε όλοι από αυτό το στάδιο.
Για βάλτα κάτω όλα από την αρχή και θα βγάλεις εύκολα το συμπέρασμα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τσαϊρέλης , Καραβασάνης, Σακελλαρίου, Γιαννακίδης από τα λίγα που έχω δει ,μου αρέσουν . Και ο Ματαλόν καλός είναι αλλά δεν τον πολυβλέπω για μακριά. Από τους Εφήβοι Γιανκοβιτς και Παππάς και εκείνος ο πιτσιρικάς του Αρη καλός είναι και επειδή είδα και λίγο από κοντά είναι και αρκετά κωλοπαιδάκι για προχωρήσει. Χρειάζεται και αυτό βεβαίως.Πάντως ταλέντα-ταλέντα δεν πολυέχουμε. Εβλεπα εκείνο το 11ράκι της Λιθουανίας, μιλάμε για αλλιώτικο παιχτάκι και μερικούς άλλους που δεν τους θυμάμαι τώρα.
Από τους μεγάλους από ότι λένε ο Βουγιούκας είναι καλός αλλά εμείς πήραμε το Σοφοκλή στην Κίνα για να μη φαληρίσουν τα ΜακΝτόναλντς στην Ελλάδα, ο Κυρίτσης έχει μάλλον τελειώσει, δεν τον βοηθάει και το μπόι του...Λογικά και ο Κουφός . Με τους Καλαθαίους δεν ξέρω τι γίνεται,δεν τους έχω δει καθόλου.
Με τέτοιο πρωτάθλημα που έχουμε δεν ελπίζω και σε πολλά για το μέλλονΟ Παπανικολάου (και ο Τσαϊρέλης και ο Ματαλόν) εκτός από κωλοπαιδισμό χρειάζεται και τη βοήθεια του Ματσον για να προχωρήσει, ελπίζω να βάλαμε μυαλό.
Από μικρούς ξέχασες τον ΣλούκαΑπό μεγάλους μην ψάχνεις, μόνο ο Κουφός μπορεί να βοηθήσει.
Ο Λιθουανός είναι ο Μοντεγιούνας και είναι ταλεντάρα από τις λίγες.
Για το άλλο, για να το δεχτώ πες μου ποιους θα μπορούσε να πάρει στη θέση τους.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τσαϊρέλης , Καραβασάνης, Σακελλαρίου, Γιαννακίδης από τα λίγα που έχω δει ,μου αρέσουν . Και ο Ματαλόν καλός είναι αλλά δεν τον πολυβλέπω για μακριά. Από τους Εφήβοι Γιανκοβιτς και Παππάς και εκείνος ο πιτσιρικάς του Αρη καλός είναι και επειδή είδα και λίγο από κοντά είναι και αρκετά κωλοπαιδάκι για προχωρήσει. Χρειάζεται και αυτό βεβαίως.
Πάντως ταλέντα-ταλέντα δεν πολυέχουμε. Εβλεπα εκείνο το 11ράκι της Λιθουανίας, μιλάμε για αλλιώτικο παιχτάκι και μερικούς άλλους που δεν τους θυμάμαι τώρα.
Από τους μεγάλους από ότι λένε ο Βουγιούκας είναι καλός αλλά εμείς πήραμε το Σοφοκλή στην Κίνα για να μη φαληρίσουν τα ΜακΝτόναλντς στην Ελλάδα, ο Κυρίτσης έχει μάλλον τελειώσει, δεν τον βοηθάει και το μπόι του...Λογικά και ο Κουφός . Με τους Καλαθαίους δεν ξέρω τι γίνεται,δεν τους έχω δει καθόλου.
Με τέτοιο πρωτάθλημα που έχουμε δεν ελπίζω και σε πολλά για το μέλλονΟ Παπανικολάου (και ο Τσαϊρέλης και ο Ματαλόν) εκτός από κωλοπαιδισμό χρειάζεται και τη βοήθεια του Ματσον για να προχωρήσει, ελπίζω να βάλαμε μυαλό.
Από μικρούς ξέχασες τον ΣλούκαΑπό μεγάλους μην ψάχνεις, μόνο ο Κουφός μπορεί να βοηθήσει.
Ο Λιθουανός είναι ο Μοντεγιούνας και είναι ταλεντάρα από τις λίγες.
Για το άλλο, για να το δεχτώ πες μου ποιους θα μπορούσε να πάρει στη θέση τους.
Ο Σλούκας μου φαίνεται ότι είναι μικρός ε? εννοώ ότι και στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση με την Εφήβων θα είναι ή όχι?
ο Ματσόν και ο κάθε Ματσόν πρέπει να έχει και λυμένα να χέρια του για να τους βοηθήσει. Πρέπει να τους βάζει να παίζουν. Όχι μόνο σε σας αλλά και σε άλλες ομάδες. Θα τους βάζει? εκεί ειναι το θέμα. Πήρατε κάμπουσους παίχτες φέτος. Θα βρουν θέση? Εσύ θα μου πεις σε μερικούς μήνες φαντάζομαι.
Για το άλλο θα τα πούμε αύριο, να 'χουμε και κάτι να λέμε και τις άλλες μέρες
-
Και χέρια και πόδια λυμμένα είχε κι αυτός και ο ανεκδιήγηγτος ο περσινός, αλλα δεν τους βάζανε δευτερόλεπτο. Έχουμε κενές θέσεις στο ρόστερ για τους μικρούς και φέτος.
Όρκο δεν παίρνω, αλλά νομίζω και ο Σλούκας και ο Παπανικολάου παίζουν και του χρόνου στην εφήβων.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Βάλε τα λινκ με τις δηλώσεις, δε βρίσκω τίποτα
Ούτε εγώ τα βρίσκω πλέον!
Και σου θυμίζω ότι έχω πει ότι έπρεπε να παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτό παραείναι χοντρό.Δηλαδη τι μας λενε; Οτι ηξεραν πως θα παιξουμε; Καλημερα! Το Βαγγελη Αλεξανδρη να ειχαν προπονητη οι Αργεντινοι (το παραχοντρηνα) θα ηξερε πως θα παιξουμε.
-
O Kaλντερόν γιατί δεν παίζει?
-
Προς το παρόν κοντά στο σκορ Ισπανοί και Λιθουανοί. Ντέρμπι. Οι Λιθουανοί τους έχουν μπλοκάρει.
Ο Καλντερόν έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
og200gr εχεις δικιο. Οσοι ξερουν πολυ μπασκετ βγηκαν να μιλησουν. Το προβλημα ειναι οτι αυτοι που ξερουν λιγο αντι να διαβασουν να μαθουν κατι, βλεπουν εξωγηινους και X-Files.Μην ανησυχεις βρε, δεν αναφερομουν σε σενα.
Α, και δεν ειναι κακο να μην ξερεις. (Δεν μπορουμε να τα ξερουμε και ολα )
Κακο ειναι να νομιζεις οτι ξερεις και να αναλωνεσαι σε μαχες 'greo+Ηρακλης εναντιον ολων' -
ti ωρα ειναι το αλλο παιχνιδι?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
(...) αναλωνεσαι σε μαχες 'greo+Ηρακλης εναντιον ολων'Εγω και ο v@silis ειμαστε με τους 'greo+Ηρακλης', οχι με τους 'ολους'
Σημερα παντως πιστευω να φανηκε ακομα καλυτερα οτι Λιθουανια και Αργεντινη ηταν ενα σκαλι (οι Λιθουανοι μπορει και εναμισι ) πανω απο μας.
Δε νομιζω οτι μπορουσαμε να σταθουμε σε τετοιο επιπεδο με τους αντιστοιχους αντιπαλους, αν ημαστε εμεις στον ημιτελικο. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
(...) αναλωνεσαι σε μαχες 'greo+Ηρακλης εναντιον ολων'
Εγω και ο v@silis ειμαστε με τους 'greo+Ηρακλης', οχι με τους 'ολους'
ο τελικός, Κυριακή πρωί ρε γμτ
-
*'Εντρέπομαι' *που έλεγε και ο θείος Πλούταρχος που ποστάρω τις αποψεις αυτού του καραγκιόζη αλλά μια και είναι μόλις η 3η φροά που τις ασπάζομαι τα τελευταία χρόνια, μετριάζεται η ...εντροπή μου
*από την αρχή ως το τέλος του αγώνα εγκλωβίστηκε –αν δεν το επέλεξε- σε ένα εξοντωτικό «πέντε εναντίον πέντε», όπου η ίδια είχε οπλισμό συμβατικής τεχνολογίας, ενώ η Αργεντινή μπορούσε να ποντάρει σε δύο πυρηνικά όπλα, βγαλμένα απευθείας από το ΝΒΑ. Για τον Μάνου Τζινόμπιλι και τον Κάρλος Ντελφίνο αυτό το στυλ ήταν βούτυρο πάνω σε παντεσπάνι.
Τα συνεχή σκριν των ψηλών στην κορυφή της ρακέτας έδιναν στους δύο σταρ της Αργεντινής όσο χώρο αυτοί χρειάζονταν για να εξαπολύσουν σχεδόν ανενόχλητοι αλλεπάλληλες βόμβες τριών πόντων..'*
http://www.sport-fm.gr/article/143381' target='_blank
[color=#404000]'...Το σχέδιο για τον αγώνα με την Αργεντινή αποδείχθηκε άστοχο, διότι η Εθνική έπαιξε το παιχνίδι των αντιπάλων της και τους έστρωσε χαλί για να κάνουν αυτό που ήθελαν, δίχως να τους κουράσει, δίχως να τους φθείρει..'[/color]
http://www.sport-fm.gr/article/143556' target='_blank
απ' έξω απ' έξω η κριτκή, μην τυχόν και 'αγγίξουμε' το ..τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ
από κωλοτούμπες βέβαια άλλο τίποτα...το υλικό της ήταν αξιόλογο, αλλά ενδεχομένως θα χρησίμευε άλλη μία έμπειρη μονάδα, όπως λ.χ. ο Κακιούζης, που θα έδινε επιθετικές ανάσες στη θέση «3»..'
Όσο για το παρακάτω :'...Οι χαμένες εβδομάδες του Μαΐου, όταν η Ομοσπονδία έπαιζε κρυφτούλι με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, άφησαν κι αυτές το στίγμα τους στο κορμί της ομάδας, η οποία δεν γνώριζε τι της ξημέρωνε...'
http://www.sport-fm.gr/article/143556' target='_blank
εάν συνδυαστεί με αυτό που είχε γράψει ο Συρίγος, ότι δηλαδή το συμβόλαιο του* -προφορικό ή γραπτό είναι αδιευκρινιστο-* του επέτρεπε να είναι full time προπονητής σε οποιαδήποτε ελληνική ή ξενη
ομάδα πλην των δυο, δείχνει ότι η Ομοσπονδία πιάστηκε στον ύπνο με την επιλογή του να είναι και προπονητής του Ολυμπιακού. Και βέβαια δείχνει και το ποιον του.
-
9:20 αυριο το πρωι ο τελικος
(καλα για μικρο τελικο δεν το συζηταμε...) -
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο Τραβελερ ειναι φιλος του Παπαδογιαννη(μην πω οτι ειναι ο ιδιος ο Παπαδογιαννης)
-
ο Παπαδογιάννης είναι φίλος του TRAVELLER.
είναι το cover του TRAVELLER στο κόσμο των ανθρώπων. -
Δεν είναι φυσιολογικό μπάσκετ αυτό.
Τι πίνουν;;; -
Αμόλυβδη, 100 οκτανίων!
-
Εκπληκτικό παιχνίδι. Μπράβο στους Ισπανοί.
-
Στο καλάθι (91-89) το παιχνίδι!!!!!
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)