-
Ο Γιόνας ήταν έξυπνος που επένδυσε στο Σόφο και του βγήκε. Του έδινα σταδιακά όλο και περισσότερο χρόνο και έτσι άντεξε στο τέλος. Άλλος προπονητής μπορεί να επένδυε και στον Κουφό αλλά να μη του έβγαινε.
ΟΙ Έλληνες παίχτες άμυνα μαθαίνουν να παίζουν τόσο χρόνια και το σκοράρισμα το έχουν αναλάβει οι ξένοι οπότε τι άλλο να παίξει η εθνική;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
απο τους βάζελους το σκέφτεται κανείς για διαρκείας?
πήραν ο Χελένικ και ο Μπαμπς 1.6
αλήτες...
που κάθονται περίπου? -
Κουφός-Καλάθης, το νέο αίμα από τα αμερικανάκια.
Νομίζω ότι όλοι περιμέναμε τα πολλά από τον πρώτο και τα λίγα από τον δεύτερο.
Μετά την Πολωνία, δεν μπορώ να πω ποιός (και αν) από τους 2 θα γίνει μεγάλος παίκτης, θα κριθεί από πολλούς παράγοντες στα επόμενα 2-3 χρόνια.
Τι λέτε; -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απο τους βάζελους το σκέφτεται κανείς για διαρκείας?
πήραν ο Χελένικ και ο Μπαμπς 1.6
αλήτες...
που κάθονται περίπου?. Πήραμε 3-4 άτομα εισιτήρια στα φθηνά όμως, των 150. Θύρα 11 είναι αλλά στα πιο πολλά ματς (πλην σολντ άουτ) καθόμαστε αλλού. Εμ, μίλα και συ νωρίτερα. Θα τα πούμε στο γήπεδο .
-
Εγώ είμαι στα άσπρα ακριβώς πίσω από τον πάγκο μας. Είμαι όμως τυχερός γιατί δεν είμαστε στα 'γωνιακά' άσπρα, αλλά σε αυτά που είναι παράλληλα με το γήπεδο (δίπλα στα μπλέ δηλαδη). Μας άρεσαν οι θέσεις(αν εξαιρέσεις το μ@λ@κ@ από πίσω που καπνίζει), οπότε και φέτος ανανεώσαμε στις ίδιες.
Εννοείται ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα πάμε και καθόμαστε στα μπλε.
-
μέχρι που κατεβαίνετε χωρίς κόσμο?
το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω ακόμα.edit hellenic
τα μπλε τα κάτω?
τώρα είσαι σε αυτά των 800? -
Τροποποίησα την εικόνα σου:
http://img21.imageshack.us/img21/8747/02bz.jpg
Στο ένα μαύρο σημαδάκι φαίνεται ο πάγκος μας
Στο δεύτερο φαίνεται το που κάθομαι εγω
Στο μεγάλο μαύρο σημάδι σου δείχνω που κάθεται κανείς πανεύκολα στα εύκολα εντός έδρας ματς. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τροποποίησα την εικόνα σου:http://img21.imageshack.us/img21/8747/02bz.jpg
Στο μεγάλο μαύρο σημάδι σου δείχνω που κάθεται κανείς πανεύκολα στα εύκολα εντός έδρας ματς.έχει 4 θέσεις στο στα άσπρα που λες οτι κάθεσαι, 2 στο κάγκελο και 1 στην απο πισω σειρά και 1 στην ακόμα πιο πίσω.
δεν βλέπεις ρε γμτ εκείκαι πάλι το 800αρι δεν είναι λίγο,να πω 500 να το καταπιώ.
πόσα ματς ποσοστό λες οτι τα είδες απο τα μπλε (όλα τα εντός έδρας εύκολα είναι για το βάζελο )
να τσιμπήσω άμα είναι ένα απο τα του κόρνερ και όσα δω? -
Eτσι για να τσιγκλισω το φιλο μας τον Ισαακ, κριμα που δεν ειχα προσβαση σε δικτυο να το κανω νωριτερα:
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μολις μπηκα σπιτι ουφ...
Δεν περιμενα οτι η προσωπικοτητα ορισμενων παικτων θα υπερισχυσει της λογικης αλλα εγινε. Ευτυχως βρεθηκαν σε μεγαλη μερα την καταλληλη μερα ο Σπαν κι ο Σοφο και κερδισαν τους Τουρκους (που τελικα φανηκε η απειρια τους σε τετοια παιχνιδια). Ο Γιονας ηταν παλι αλλου αλλα με τετοιες μορφες στο γηπεδο δε χρειαζεται προπονητης.
Αποστολη η.... εσωτερικη πληροφορηση μου λεει 'μεγαλη νικη, ευχαριστουμε' και κατι κακο για τον ΓιοναςΠως δε χρειαζεται; Χρειαζεται να τους κοβει το ταλεντο και οταν εχουμε ακομα μεγαλυτερες προσωπικοτητες να παμε σε μπαζερ μπητερ κοντρα στη δευτεραθλητρια Ωκεανιας.
Νομιζω οτι οι δυο χειροτεροι προπονητες στο τουρνουα ηταν οι δυο Λιθουανοι: Μπουταουτας και Καζλαουσκας. Με την ευκαιρια να θυμισω στον Γιονας (επειδη ακουσα οτι εκανε δηλωσεις και επικαλεστηκε -παλι- τις απουσιες) οτι απο την Ισπανια ελειπαν οι εξης: Καλντερον, Καρλος Χιμενεθ, Σερχι Ροντριγκεθ (του Πορτλαντ), Μπερνι Ροντριγκεθ (της Μαλαγα) και Φραν Βασκεθ, συνολο 5 σιγουροι για τη 12αδα αναμεσα τους ενας απο τους 3-4 καλυτερους PG του κοσμου Αυτο παει και στους ασχετους φουστανελαδες γλυφτες ελληνες σχολιαστες που πολυ βολικα θυμηθηκαν μονο τον Καλντερον και παραπληροφορουν συστηματικα κι εκ του πονηρου τον κοσμο.
Ο Γιονας μιλαει για τη δικια του ομαδα. Οι αλλοι ας εβαζαν οποιον ηθελαν. Αλλωστε απουσια λογιζεται βασικα του Καλντερον. Οι αλλοι ειναι αναλωσιμοι. Ομοιως και στην Ελλαδα ΜΟΝΟ ο Διαμαντιδης ειναι απουσία.
Ετσι κι αλλιως το τουρνουα γαμηθηκε με τις 4 wildcards, οποτε ολοι (ακομα και οι Ισπανοι) ηξεραν οτι το Ευρωμπασκετ δε θα λειτουργουσε ως προκριματικός για την Τουρκία.
-
Τροποποίησα την εικόνα σου:
http://img21.imageshack.us/img21/8747/02bz.jpg
Στο μεγάλο μαύρο σημάδι σου δείχνω που κάθεται κανείς πανεύκολα στα εύκολα εντός έδρας ματς.έχει 4 θέσεις στο στα άσπρα που λες οτι κάθεσαι, 2 στο κάγκελο και 1 στην απο πισω σειρά και 1 στην ακόμα πιο πίσω.
δεν βλέπεις ρε γμτ εκείκαι πάλι το 800αρι δεν είναι λίγο,να πω 500 να το καταπιώ.
πόσα ματς ποσοστό λες οτι τα είδες απο τα μπλε (όλα τα εντός έδρας εύκολα είναι για το βάζελο )
να τσιμπήσω άμα είναι ένα απο τα του κόρνερ και όσα δω?Πάντως εγώ ειμαι ευχαριστημένος από τις θέσεις μας. Βλέπουμε αρκετά καλά, και το value for money αξίζει τον κόπο νομίζω.
-
....................................................
έχει 4 θέσεις στο στα άσπρα που λες οτι κάθεσαι, 2 στο κάγκελο και 1 στην απο πισω σειρά και 1 στην ακόμα πιο πίσω.
να τσιμπήσω άμα είναι ένα απο τα του κόρνερ και όσα δω?Όλα τα ματς ελληνικού πρωταθλήματος πλην ΟΣΦΠ ίσως και Άρη, τα βλέπεις από τις Μπλε. Ακόμα και μερικά ματς ευρωλίγκα που μαζεύουν 7-8 χιλ κόσμο τα βλέπεις από μπλε (πχ Ροάν κλπ καφενεία). Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, τα βλέπεις από τις κίτρινες που δεν είναι και άσχημα. Στις λευκές πας αν αργήσεις να πας στο γήπεδο (πχ 5 λεπτά πριν το τζάμπολ) σε ματς φωτιά που θα χει σολντ άουτ ή σχεδον τέτοιο. Γενικά το 150άρι συμφέρει άγρια. Θα το σκεφτόμουν για λίγο παραπάνω πχ 250, για να χω λίγο καλύτερη εξασφαλισμένη θέση στα σολντ άουτ, αν δε πήγαινα παρέα με άτομα που ναι ακόμα φοιτητές (αδερφός). Και τα 500 ευρώ θα μου κακοφανούν μόνο και μόνο για 4-5 ματς το χρόνο. Άμα πάρω αύξηση ... βλέπουμε
.
Τιφόζι πόσο το πήρες; 250 ευρώ είσαι; -
να βάλετε όλοι απο ένα 2ευρω να μου πάρετε κυάλια για εκεί που με στέλνετε
-
200 ευρώ κοστίζει το δικό μου. Η αξία βέβαια του να είσαι λίγο πίσω από τον Ζοτς όταν γίνεται μελιτζανί είναι ανεκτίμητη
-
να βάλετε όλοι απο ένα 2ευρω να μου πάρετε κυάλια για εκεί που με στέλνετεμη σου πω να πάρεις με 150 και να σαι πίσω από τις μπασκέτες ακριβώς. Να βλέπεις τους αγώνες με το Κολλημένο Ήρωας του Τιφό
-
Γρέο σιγά σιγά ετοίμαζε και το 09-10. Μπήκαμε Οκτώβρη.
-
Μιας και έκλεισε ο κύκλος του Ευρωμπάσκετ, καλό είναι να βάλουμε το παρόν θέμα στο χρονοντούλαπο της μπασκετικής ιστορίας και να ανοίξει το 2009-10
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
να βάλετε όλοι απο ένα 2ευρω να μου πάρετε κυάλια για εκεί που με στέλνετε
μη σου πω να πάρεις με 150 και να σαι πίσω από τις μπασκέτες ακριβώς. Να βλέπεις τους αγώνες με το Κολλημένο Ήρωας του Τιφό
τότε βάλτε ένα 2ευρω όλοι να μου πάρετε laser.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μιας και έκλεισε ο κύκλος του Ευρωμπάσκετ, καλό είναι να βάλουμε το παρόν θέμα στο χρονοντούλαπο της μπασκετικής ιστορίας και να ανοίξει το 2009-10Θα περιμένουμε 2-3 μέρες να το κάνει ο greo, το δικαιούται για ιστορικούς λόγους (πως λένε 'ιστορικός ηγέτης' ? ). greo διαβάζεις ? (Moderator)
-
Πριν το κλείσουμε,να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ?
Έχει κάποιος παρακολουθήσει επαρκώς το Ρούμπιο εκτός Εθνικής?
Το λέω γιατί τον θεωρώ σαν μπασκετική αξία υπερεκτιμημένο και είμαι σίγουρος ότι στην πατρίδα του πρέπει να είναι fashion icon και αυτό να του χαρίζει πολύ λάμψη...
Φέτος βέβαια με Μπάρτσα θα τον δούμε περισσότερο και θα βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα...Αλλά σε σχέση με το 'θόρυβο' που γίνεται γύρω από το όνομα του,δε με πείθει! -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Πριν το κλείσουμε,να ρωτήσω κάτι σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ?
Έχει κάποιος παρακολουθήσει επαρκώς το Ρούμπιο εκτός Εθνικής?
Το λέω γιατί τον θεωρώ σαν μπασκετική αξία υπερεκτιμημένο και είμαι σίγουρος ότι στην πατρίδα του πρέπει να είναι fashion icon και αυτό να του χαρίζει πολύ λάμψη...
Φέτος βέβαια με Μπάρτσα θα τον δούμε περισσότερο και θα βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα...Αλλά σε σχέση με το 'θόρυβο' που γίνεται γύρω από το όνομα του,δε με πείθει!Προσωπικα τον ειδα πρωτη φορα στο ευρωμπασκετ
Ειδα πολυ καλα στοιχεια,ταχυτητα,διεισδυση,εκρηκτικοτητα,πολυ καλος ελεγχος της μπαλας,τα στατιστικα στο σουτ δεν ηταν πολυ καλα (ουτε απαραδεκτα)αλλα εχει τεχνικη,μεσα στην πρωτη δεκαδα της διοργανωσης για ασιστς και κλεψίματα,νομιζω δικαιως γινεται θορυβος γυρω απο το ονομα του.
Εμας ο Σπανουλης βγηκε πρωτος στα λαθη
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)