-
καλά τα παμε...σουπερ η ισπανια νομιζω φαβορι για τον τελικο.
-
Ναι πολύ καλά...τι να σου πω...με 11 λάθη στο ημίχρονο και να κάνουν πάρτυ στο καλάθι μας
-
εγω εβλεπα το προολυμπιακο και γελαγα με τον ενθουσιασμο ολων. τωρα παιζουμε με σοβαρες ομαδες.με τα πουερτα ρικα και τις αγκολες καναμε τους χαρλεμ γκλομπτροτερς. οι ευρωπαικες ομαδες και μας ξερουν και δε μας φοβουνται και - δυστυχως - ορισμενες, μας εχουν και ευκολα κιολας.
-
Ναι ναι μας ξερουν και δεν μας φοβουνται για αυτο εχουμε χασει 9 βολες και 5 αμαρκαριστα τριποντα. Απλα σημερα εχουμε πολυ αγχος και ειμαστε στις βολες πολυ αστοχοι
-
Το πλήρες πρόγραμμα.
http://www.express.gr/news/sports/54264 ... 54264.php3
-
Δε νομίζω ότι μας έχει κανένας εύκολα Ηλία αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε ντε και καλά γιατί μας γλιτώνει από την 4η θέση και το πιθανό σταύρωμα με την Αργεντινή.Η Ρωσία, όπως είδα λίγο με το Ιράν, είναι εντελώς ασόβαρη.
Έπειτα είναι και αυτές οι σκατόφατσες οι Ισπανοί που δεν τους πάω με τίποτα και θέλω να τους πάρουμε οπωσδήποτε.
-
Μαζί σου Αποστόλη...τους ισπανους ουτε να τους βλεπω...παντως ειμαστε κοντα στο σκορ και στο τελος ολο και κατι μαγικο θα κανει ο μπιλ!
-
ξεφευγουν...
-
Τι είναι αυτά ρε γμτ...πώς παίζουμε έτσι...
-
αντε γερααααα
-
Me το Σπανούλη μέσα , όσο μας παίζουν αυτή τη zone press είναι ευκαιρία μας να τους πλησιάσουμε αρκεί να βγάλουμε και καμια αμυνούλα
-
κακος δαιμονας οι ισπανοι...και μας εχουν παρει τον αερα τελειως. φαινεται και στους δικους μας...
-
όποιος δει τη συνέντευξη ας μου κάνει μια χάρη και ας προσέξει μή[ως πει ο Πάνος πάλι ...'δεν είμαστε συγκεντρωμένοι'
-
Συγχαρητηρια στους Ισπανους για τη δικαιη νικη....
Απο'κει και περα με Φωτση και Τσαρτσαρη κατω του μετριου δε γινεται δουλεια και θεωρω απαραδεκτο επαγγελματιες μπασκετμπολιστες να σπαταλανε με τοση ευκολια το δωρο που λεγεται ελευθερες βολες....
Τις μισες αν ειχαμε βαλει θα ειχε αλλη τροπη ο αγωνας,και η απωλεια τους ειναι δειγμα αγχους....
Το να προσπαθουμε να μειωσουμε στο τελος μονο με τριποντα ειναι δειγμα απελπισιας....
Επισης δε καταλαβα γιατι δε χρησιμοποιηθηκε καθολου ο Πριντεζης,και τοσο λιγο ο Σοφο...
Καναμε ντερμπυ το ματς με τους Γερμανους και υσηχασαμε. -
Ε ελεος ρε μυτογκα Γιαννακη. Τι στο καλο εχεις μεσα 35 λεπτα Φωτση,Βασιλοπουλο Τσαρτσαρη? Δεν φτανει που παιζουν σκατα,κανουν και ελεινες βλακειες και παιρνουν οι αλλοι διαφορα. Ο Πριντεζης γιατι δεν επαιξε? Ο Πελεκανος γιατι τοσο λιγο και κυριως γιατι ο Σοφο τοσο λιγο? Εβαλε με το που μπηκε 2ποντο,επαιρνε φαουλ και παλευε. Σαλατα τα εκανε ο Γιαννακης
-
να τον χαιρεσαι.
-
Έχουμε κερδίσει πολλές φορές την Ισπανία για να τα ρίχνουμε τώρα στον Γιαννάκη;
-
Εγω δεν εχω καταλαβει που διδασκεται παγκοσμιως το:'κανω jump-stop,πηδαω στον αερα με την μπαλα στα χερια και ψαχνω για ελευθερο συμπαιχτη οσο διαρκει το αλμα μου'.....
Το αποτελεσμα παντως ειναι τις πιο πολλες φορες να πεφτω με την μπαλα και να κανω βηματα,η να προλαβαινω να την πασαρω λιγο πριν ακουμπησω στο εδαφος,με αποτελεσμα να μην εχω δυναμη για να μπορεσω να την πασαρω μακρια=κλεψιμο απο τους Ισπανους..... -
με τον γιαννακη προπονητη χανουμε σερι παντως απο τους ισπανους.
-
Na κάνω μια απόπειρα να σας 'εξηγήσω' γιατί δεν έπαιξαν αυτοί που γράφετε. Τα έφραφα και πριν την Ολυμπιάδα οπότε μπορώ να τα γράφω και τώρα , πιο άνετα.
Δεν είχα καμια απαίτηση να κερδίσουμε τους Ισπανούς αλλά είχα την απαίτηση να παίξουμε μπάσκετ και να τους κοντράρουμε.
Ο Γιαννάκης δεν έβαλε μέσα αυτούς τους απίθανους , διότι πολλά μπορεί να είναι, και είναι ,αλλά βλάκας δεν είναι. Δεν τους έβαλε διότι δεν τους εμπιστεύεται. Διότι δεν κάνουν για τέτοια παιχνίδια. Άφησε μέσα να σέρνονται οι καλοί παίχτες (Διαμαντίδης , Τσαρτσαρής, Φώτσης) μπας και γίνει κανένα θαύμα και κάνουν τίποτα και δεν προτίμησε να βάλει τους άλλους , που στην τελική είναι δικές του επιλογές.
Χρησιμοποίησε στην ουσία** 8 μόνο παίχτες σε ένα παιχνίδι που έκαιγε και χρειαζόμασταν απεγνωσμένα βοήθεια από τον πάγκο, διότι είναι ζήτημα εάν ο Σοφοκλής και ο Πελεκάνος έπαιξαν και οι δύο μαζί 3 λεπτά, σε αντίθεση με τον Αϊτο , που χρησιμοποίησε και τους 12.**
Σε μια ομάδα που 'εξ ορισμού' πονάει στο περιφερειακό σουτ, αφήνει έξω Τσαλδάρη/Περπέρογλου και παίρνει Ζήση / Πελεκάνο. Μα ο Πελεκάνος παίζει από '2' μέχρι '4' έλεγαν μερικοί μπορεί να βοηθήσει , είναι και καλος αμυντικός. Πού'ντος??? Πού είναι τώρα που τον χρειαζόμαστε? Ούτε ο ίδιος πού τον κάλεσε δεν τον εμπιστεύεται.
Πόσο καλύτερο πρωτάθλημα πρέπει να κάνει ο Τσαλδάρης και ο Περπέργλου για να ξεστραβωθεί και να τους καλέσει?Ο Γιαννάκης έχει καλέσει όλους τους Έλληνες παίχτες του Ολυμπιακού στην Εθνική για να κάνουν προετοιμασία για το πρωτάθλημα, και ο Μανουσέλης έχει κρατήσει τους ξένους.
Με αυτή τη λογική έγιναν οι κλήσεις και όχι χρησιμοποιώντας σαν κριτήριο το εάν μπορουν να προσφέρουν ή όχι.Δε μου λέει κάτι εάν ο Σοφοκλής ή κανένα άλλο μπάζο κάνει καμια 'μεγαλειώδη' εμφάνιση κόντρα ...στο Μπορουνέι. Σήμερα τον χρειαζόμουνα κόντρα στις σκατόφατσες (+παιχταράδες) που μας έχουν πάρει τα μέτρα. Αλλά δεν τον είδα πουθενά...
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)