-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Τέλος όσες φορές πήγαμε να τρέξουμε χθες, φάνηκε ότι μας ταιριάζει αυτό το στυλ...
Πλακα πλακα, ο Φωτσης τι εχει παθει ομως , και ο Πριντεζης ξεχαστηκε στον παγκο στο δευτερο ημιχρονο...?
O Φώτσης φορτώθηκε με δύο φάουλ νωρίς, αν και γενικά φαίνεται αρκετά νωθρός και αδιάφορος μέχρι στιγμής
-
ο Φωτσης προερχεται απο μια αρκετα κακη χρονια γενικα.
Ο Καλαθης επαιξε καλα χτες,σημαντικο κερδος απο το χτεσινο ματς.
Βεβαια δεν πρεπει να παρουν τα μυαλα μας αερα,ενα παιχνιδι παιξαμε (το πρωτο δεν μετραει καθολου) και αυτο με την χειροτερη Κροατια των τελευταιων ετων. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βεβαια δεν πρεπει να παρουν τα μυαλα μας αερα,ενα παιχνιδι παιξαμε (το πρωτο δεν μετραει καθολου) και αυτο με την χειροτερη Κροατια των τελευταιων ετων.Κατά τη γνώμη μου η χρονιά του Φώτση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Δε σκόραρε τόσο όσο παλιότερα(δεν ήταν αυτός ο ρόλος του άλλωστε) αλλά και το μακρινό σουτ έβαλε, και ριμπάουντ πήρε, και διάρκεια είχε(τρομακτικά σημαντικό μιας και ο Τσαρτσαρής αμόλαγε αετό), ενώ μας έβαλε και τα γυαλιά παίζοντας ορισμένες εξαιρετικές άμυνες.
-
Παιδιά, κάποιο λινκ να μπορέσουμε να δούμε το ματς απ το νετ στα ξενα?
Θέλουμε να κάνουμε κερκίδα με το Σέρβο -
Πρωτα συμπερασματα
-
Με το πρωταθλημα Αμερικης να εχει ληξει την Κυριακη φυσιολογικοτατα και με τη FIBA να εχει 4 wild-cards να μοιρασει, ειναι απολυτως δεδομενο ότι το συγκεκριμενο Eurobasket θα ηταν χαλαρό απο τις περισσοτερες δυνατες ομαδες. Θεμα προκρισης στο παγκοσμιο δεν υφισταται για Ελλαδα - Ισπανια - Λιθουανια - Ρωσία, ασχετως αποτελεσματος. Οποτε βλεπουμε περιεργα ροστερ, χαλαρότητα μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Οταν ερθει η ωρα των νοκ-αουτ ομως θα παιξουν ενα παιχνιδι δυνατο για το χρυσο και οτι βγει.
-
Ο κλάψας ειναι τραγικός. Αποδεικνύεται καθε μερα στην Πολωνια ποσο γκασμας και στοκος ειναι. Ειχε το μεγαλυτερο ταλεντο που θα μπορουσε ποτε να εχει ελληνας προπονητης, ειχε 12 παικταραδες και δημιουργησε μια εθνικη ξυλοκοπων. ΜΙΑ πραγματικα μεγαλη νικη εκανε και αυτη την εκανε με 101-95 και αυτος συνεχισε να μιλαει για κοντρολ μπασκετ, επιθεσεις στα 20', ξυλο, παθος, αμυνα, λατερνα, φτωχια και γαρυφαλλο.
-
Οσο και να μην ειμαι εθνικιστης, στο ματς της πρεμιερας επρεπε να το κυνηγησουμε να παει το σκορ 110-45, να μετανοιωσουν που εκαναν το ταξιδι...
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παιδιά, κάποιο λινκ να μπορέσουμε να δούμε το ματς απ το νετ στα ξενα?
Θέλουμε να κάνουμε κερκίδα με το ΣέρβοMe επιφύλαξη όμως καθώς μερικές φορές δε δουλεύουν τα λινκ
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... basketball
http://www.livescorehunter.com/Livescor ... tball.html
To άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να γκουγκλίσεις κανένα 10λεπτο πριν το* 'eurobasket live streaming'*
**@ greo **: Kaλως τον
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Βεβαια δεν πρεπει να παρουν τα μυαλα μας αερα,ενα παιχνιδι παιξαμε (το πρωτο δεν μετραει καθολου) και αυτο με την χειροτερη Κροατια των τελευταιων ετων.Κατά τη γνώμη μου η χρονιά του Φώτση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Δε σκόραρε τόσο όσο παλιότερα(δεν ήταν αυτός ο ρόλος του άλλωστε) αλλά και το μακρινό σουτ έβαλε, και ριμπάουντ πήρε, και διάρκεια είχε(τρομακτικά σημαντικό μιας και ο Τσαρτσαρής αμόλαγε αετό), ενώ μας έβαλε και τα γυαλιά παίζοντας ορισμένες εξαιρετικές άμυνες.
+1
Στον ΠΑΟ φέτος έκανε μια πολύ 'ώριμη' χρονιά...Και γενικά έχει αποβάλλει τα όποια στοιχεία βεντετισμού που του επέβαλαν το σύστημα και ίσως και το περιβάλλον του,γύρισε σε μια ομάδα που δεν έχει σούπερ σταρ(ή μάλλον έχει πολλούς) και έχει βρει ένα ρόλο μέσα σε αυτή, είναι ήρεμος και νομίζω ότι έχει αποκτήσει μια σταθερότητα σε συγκεκριμένα επίπεδα απόδοσης...Σαν ένας καλορρυθμισμένος σύγχρονος diesel κινητήτρας...(σε αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε )δεν ανεβάζει συχνά στα κόκκινα αλλά εκεί στις χαμηλομεσαίες είναι πάντα αξιοπρεπής και ουσιαστικός...
-
Ο Φώτσης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Μ.Ο 20 λεπτά το παιχνίδι και σε όλα τα ευρωπαϊκά με Μ.Ο 23 λεπτά το παιχνίδι. Με λίγα λόγια περισσότερο από κάθε άλλο παίχτη.
Είναι λογικό να είναι κουρασμένος, συν αυτό το*-είμαι μονίμως στον κόσμο μου- *υφάκι του, ε δε θέλει και πολύ να τον πεις αδιάφορο.Πάντως συμφωνώ κι εγώ ότι έκανε πολύ καλή χρονιά.
-
Ισως μου εχει μεινει απλως κακη εντυπωση απο τα πλει-οφς (και μην μου πειτε οτι επαιξε καλα γιατι σε καποια ματς τον ειχαν σβησει περα για περα).
rx8_drifter,νομιζω στο www.skai.gr μπορεις να τα δεις ολα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Οσο και να μην ειμαι εθνικιστης, στο ματς της πρεμιερας επρεπε να το κυνηγησουμε να παει το σκορ 110-45, να μετανοιωσουν που εκαναν το ταξιδι...
Kαι που ανεμίζουν αυτό το edit σε κάθε ματς της ΕΘνικής...!!! Κατα τ΄αλλα, εμείς είμαστε Εθνικιστές...!!
Είπαμε, όχι κι έτσι! mod Hellenic tifosi
-
Εγώ πάντως επιμένω ότι δεν έχουμε πλει-μεικερ σοβαρό, αν και το έχει 'μασκαρέψει' πολύ καλά μέχρι στιγμής ο Καζλα με διάφορα τρυκ (τρέξιμο, 2 ή 3 κομπο γκαρντ μαζί, figure 8 και πικ-εν-ρολ συνέχεια), και δεν ξέρω κατα πόσο απέναντι σε ένα σοβαρό αντίπαλο που θα πιέσει στα γκαρντ θα τα βγάλουμε πέρα.
Ειδαμε όμως αρκετά ωραία πράγματα που δεν τα περίμενα!
Μπουρούσαρος ρισπεκτ, Σόφο ξανάγινε αθλητής (να δούμε πόσο θα κρατήσει), Περπε ανέλπιστα καλός για μένα, Σπανούλης έλεος - τι γίδι ειναι αυτό ρε πόσες φορες πετάει τη μπάλα έξω... καλά και τα αμερικανακια.
Βασικά όλα μπορούν να γίνουν.ΥΓ: Ξεκολλάτε με τα πανια και τις μαλακιες
-
Μια χαρά είναι ο Σπανούλης, υπερπολύτιμος για αυτή την ομάδα.
Τα Σκόρπια τους έχουν ρημάξει τους Κροάτες ως στιγμής.
-
-
Νομίζω drifter ότι ο ΣΚΑΙ δε θα σου δουλεύει με την Ολλανδική ΙΡ
-
Νομίζω ότι ο Σπανούλης εξελίσσεται σε τύπο που όλοι αγαπάνε να μισούν Δε γίνεται όμως να απαιτούμε να παίζει 35λεπτα με αυξημένα καθήκοντα και να περιμένουμε να μην κάνει λάθη. Ο Καζλάουσκας εκτιμώ ότι έπρεπε να ανοίξει λίγο το rotation στον Καλάθη νωρίτερα χτες.
3.O Περπέρογλου χρειάζεται να αποκτήσει σιγά σιγά την αυτοπεποίθηση που έχει στον Παναθηναϊκό. Είναι φρέσκος στην Εθνική και ακόμα δεν έχει τον αέρα, αλλά με την έλλειψη περιφερειακών είναι υπερ-απαραίτητος
- Ο Μπουρούσης έχει σταθεροποιηθεί σε πολύ υψηλή απόδοση, και έχουμε ένα πραγματικά μεγάλο σημείο αναφοράς στη ρακέτα.
Σχετικά με τον Φώτση, νομίζω ότι η παρακάτω φωτό αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή την τρελλή προσωπικότητα
http://img43.imageshack.us/img43/1454/fwts.jpg -
-
ΦΥΡΟΜ-Κροατία:48-34 στο ημίχρονο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
- Νομίζω drifter ότι ο ΣΚΑΙ δε θα σου δουλεύει με την Ολλανδική ΙΡ
Με την Γαλλική δουλεύει
-
απ τη σερβικη μαφία
Και τώρα περιμένω να σταματήσει να βρέχει για να πάω να το δώ -
Eγω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο..
Ο Περπερογλου ποτε και πως ακριβως εκαψε φλαντζα;
Χτες ζητησε λεει απο τον Καζλαουσκας να γινει αλλαγη; -
Ενδεχομένως να έπαιξε καποιο συνεχόμενο έντονο διάστημα και να ένοιωσε λίγο κουρασμένος
-
Την τελευταια φαση του χτεσινου αγωνα με μπουρουση να κανει σπριντ και να δινει την μπαλα πισω στο σπανουλη που γελαει την εχουμε σε youtube
-
ισοφαρισε η σλοβενια στο 00.00 τους ιθπανουθ...
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)