-
Πολλες οι απουσιες της Λιθουανίας
Μετά τους Ραμούνας Σισκάουσκας, Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, Ντάριους Κλέιζα και Σαρούνας Γιασικεβίσιους, προστέθηκε και το όνομα του Ριμάντας Καουκένας στη λίστα των παικτών που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Λιθουανίας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Στην περσινή περιφέρεια που έγινε ρόμπα κατά τα λεγόμενα σου, ο Χατζηβρέττας είχε στην Ευρωλίγκα μέσο όρο 16 λεπτά, και στο τοπ-16 μάλιστα 18+. Ε δεν τον λες και παγκίτη!
Δεν έγινε ρόμπα η περιφέρεια. Εγινε όλη η ομάδα. Δεν έγραψα αποκλειστικά για την περιφέρεια αλλά για όλη την ομάδα. Και δεν έγινε βάσει των λεγομένων μου αλλά στην πραγματικότητα. Όταν είσαι κατοχος του τροπαίου και αποκλείεσαι στους '8', ρόμπα λέγεται. Εάν το πούμε 'είχαμε μια ατυχή σεζόν' δεν αλλάζει κάτι. Την ουσία κοιτάμε.
Παγκίτη τον λέω , σιγά μην άρχιζε από τον Χατζηβρέττα η ομάδα Και στους χρόνους που γράφεις είχε ποσοστά από 50% έως 73% στην επίθεση και ήταν σταθερά καλός στην άμυνα ανεξάρτητα από τη φάση. Και αυτόν τον παίχτη δεν τον θέλουμε πλέον. Εντάξει.
Νομίζω έβλεπες ότι στο δύσκολο διάστημα φέτος ο Ντρου παρκαρίστηκε σε πολλά παιχνίδια στον πάγκο(όταν διακυβεύονταν πράγματα), και απλά έπαιρνε χρόνο για να βρει κάποια στιγμή τη φόρμα του. Ο Ντρου είναι 4 χρόνια νεότερος, αθλητικότερος, και προς το τέλος της χρονιάς ικανός να παίξει και καλή άμυνα.
Το δύσκολο διάστημα , εκεί που κάναμε τις ήττες τις μαλακισμένες ήταν η αρχή της χρονιάς και εκεί δεν διακυβεύεται τίποτα, όπως αποδείχθηκε.
Έπαιρνε χρόνο γia να βρει τη φόρμα του αλλά ο Χατζηβρέττας όντας σταθερά καλός έχανε χρόνο. Έμπαινε, έπαιζε καλά και ...έβγαινε
Όταν ένας παίχτης παίζει σε τέτοιο σύλλογο, παίρνει όσα παίρνει ο Drew είναι καθήκον του να είναι ολοκληρωμένος και να παίζει και άμυνα. Μην το γράφεις λες και έκανε κανένα κατόρθωμα που έπαιξε άμυνα στο τέλος της χρονιάς
Αθλητικότερος συνολικά δεν είναι σε καμια περίπτωση (το άνοιξες το λινκ???? αν και δε νομίζω να χρειαζόταν). Μόνο πιο γρήγοροςτε σπα για να μην το κουράζουμε πολύ το πράγμα και κουραζόμαστε και εμείς: Ο Παναθηναϊκός φέρθηκε στον Χατζηβρέττα όπως φέρθηκε στον Κοχ αλλά στο πιο 'χειρότερο'. Τον πήρε παίχτη με 20 πόντους ΜΟ στο πρωτάθλημα και 18 στην Ευρωλίγκα (Σουπρολίγκα) και τον έκανε χαμάλη. Του στερούσε χρόνο και στο τέλος τον 'αχρήστεψε' για να παίζει ο Μπετσίροβιτς, ο Ντελκ και διάφοροι άλλοι τυχάρπαστοι.
Εγώ με τέτοιες συμπεριφορές/λογικές/αντιμετωπίσεις των παιχτών είμαι αντίθετος. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στην περσινή περιφέρεια που έγινε ρόμπα κατά τα λεγόμενα σου, ο Χατζηβρέττας είχε στην Ευρωλίγκα μέσο όρο 16 λεπτά, και στο τοπ-16 μάλιστα 18+. Ε δεν τον λες και παγκίτη!
Παγκίτη τον λέω , σιγά μην άρχιζε από τον Χατζηβρέττα η ομάδα Και στους χρόνους που γράφεις είχε ποσοστά από 50% έως 73% στην επίθεση και ήταν σταθερά καλός στην άμυνα ανεξάρτητα από τη φάση. Και αυτόν τον παίχτη δεν τον θέλουμε πλέον. Εντάξει.
Με 16-18 λεπτά μ.ο δεν τον λες Διαμαντίδη αλλά φυσικά ούτε 'παίκτη που θέλουν να του κόψουν το μπάσκετ'.
Όταν ένας παίχτης παίζει σε τέτοιο σύλλογο, παίρνει όσα παίρνει ο Drew είναι καθήκον του να είναι ολοκληρωμένος και να παίζει και άμυνα. Μην το γράφεις λες και έκανε κανένα κατόρθωμα που έπαιξε άμυνα στο τέλος της χρονιάς
Μα ασφαλώς και ήταν κατόρθωμα γιατί ποτέ ως τώρα δεν το έκανε αυτό.
Αθλητικότερος συνολικά δεν είναι σε καμια περίπτωση (το άνοιξες το λινκ???? αν και δε νομίζω να χρειαζόταν). Μόνο πιο γρήγορος
Έλα βρε συ ΤΡΑΒ! Στα σημαντικά ματς έπαιξε 30λεπτα για πλάκα, είναι ταχύτερος, νεότερος και σαφώς αλτικότερος.
τε σπα για να μην το κουράζουμε πολύ το πράγμα και κουραζόμαστε και εμείς: Ο Παναθηναϊκός φέρθηκε στον Χατζηβρέττα όπως φέρθηκε στον Κοχ αλλά στο πιο 'χειρότερο'. Τον πήρε παίχτη με 20 πόντους ΜΟ στο πρωτάθλημα και 18 στην Ευρωλίγκα (Σουπρολίγκα) και τον έκανε χαμάλη. Του στερούσε χρόνο και στο τέλος τον 'αχρήστεψε' για να παίζει ο Μπετσίροβιτς, ο Ντελκ και διάφοροι άλλοι τυχάρπαστοι.
Εγώ με τέτοιες συμπεριφορές/λογικές/αντιμετωπίσεις των παιχτών είμαι αντίθετος.Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως! Τη χρονιά του Ντελκ ο Χατζηβρέττας ήταν στο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ περιφερειακό rotation μαζί με Διαμαντίδη, Βούγιανιτς, Σισκάουσκας, Μπετσίροβιτς.
Την επόμενη χρονιά (πρόπερσι δηλαδή), έπαιζε 16 λεπτά μ.ο Ευρωλίγκα, και πέρσι όντως παραγκωνίστηκε απλά όντως δε χώραγε!
Ο Χατζηβρέττας κατέκτησε τίτλους, κέρδισε χρήματα δόξα και φεύγει ως φίλος, επιμένω σε αυτό
-
Εγώ πάλι συμφωνώ με την μείωση που του κάνανε. 400 δεν είναι λίγα για το χρόνο που θα έπαιζε, αν έπαιζε. Δυστυχώς τον έχει πάρει η κάτω βόλτα , το είδε ο Ομπράντοβιτς αυτό, εκτός κι αν είναι τόσο λάθος αλλά δεν το νομίζω.
-
Και μια απορία : Ο Χατζηβρέττα φεύγει λόγω ανανέωσης? ή επειδή δε μας έκανε?? και τι θα γινόταν εάν δεχόταν την αναπροσαρμογή και έμενε ??? Θα έκανε τον 'εμψυχωτή' α λα Αλβέρτη??? Δηλαδή (με τα δικά μου μέτρα και σταθμά ):Τον ...Καραγκιόζη???
Κι ένα ανέκδοτο : Ο Αλβέρτης στο hall of fame μαζί με Γκάλη, Μπέλοφ, Nτράζεν , Σαμπόνις και η φανέλλα του στο ΟΑΚΑ. Ο Αλβέρτης...
+1 για το τελευταίο. Πιο πεταμένα 800000 (τα λεφτά του Αλβέρτη στα 2 τελευταία χρόνια) δεν έχω ξαναματαδεί. Όντως πολλά για εμψυχωτή. Η φανέλα στο ΟΑΚΑ είναι επειδή έχει σηκώσει ένα σωρό κούπες. Μικρό το κακό.
Ο Χατζηβρέττας καλά έκανε και έφυγε ώστε να παίξει 2-3 χρόνια ακόμα μπάσκετ σε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι στο ΠΑΟ θα μειωνόταν ακόμα περισσότερο ο χρόνος συμμετοχής του και αυτό το ήξεραν και οι 2 πλευρές. Ο Νίκολας είναι πολύ πιο γρήγορος και πιο αθλητικός ρε τραβ. Απλώς σύγκρινε το 1ο βήμα αυτών των 2.
Γενικά βλέπω μια προσπάθεια ανανέωσης στο μπασκετικό ΠΑΟ η οποία ίσως και να άργησε. Μετά το παιδομάζωμα του ΟΣΦΠ πριν 2 χρόνια (άσχετα αν δεν του βγήκε) και με το ΠΑΟ θεατή, υπήρχες μια ανησυχία για την επόμενη μέρα. Φέτος βλέπουμε κάποιες κινήσεις ανανέωσης ενώ τα μπασκετικά σάιτ βοούν για επικείμενες αγορές βασικών στελεχών της προ ημερών ασημένιας εθνικής εφήβων. Ίσως η διαφαινόμενη μείωση του μπάτζετ (μειώση αποδοχών στο Σάρας, Χατζηβρέττα, +400000 από Αλβέρτη, αναβάθμιση Σερμαντίνι αντί αγορά 5ου ψηλού, ... ) έχει τη λογική της καθώς του χρόνου επίκεινται σημαντικές ανανεώσεις συμβολαίων (Σπανούλης, ΔΔ). Ίσως κιόλας να άργησε καθώς οι 2 μεγάλοι ξοδεύουν αλόγιστα έχοντας χασούρες πολλών εκατομμυρίων. Ειδικά το τελευταίο αποτελεί μεγάλη θέμα το οποίο προ 2 ετών, αν θυμάμαι καλά, πήγε να ανοίξει ο Ασίμοφ (με κάθε επιφύλαξη); Το να λειτουργεί το τμήμα μπάσκετ (και των 2) ως μια μεγάλη καταβόθρα χρημάτων χάρη στην ανιδιοτελή αγάπη πάμπλουτων ιδιοκτητών δε μπορεί να συμβαίνει στο διηνεκές. Θεωρώ ότι μετά από μια επιτυχημένη χρονιά (μη πω 15ετία) υπάρχει το περιθώριο για ανανέωση/μείωση του μπάτζετ, έστω και αν μια τέτοια κίνηση εμπεριέχει τα ρίσκα της για το άμεσο μέλλον. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ πάλι συμφωνώ με την μείωση που του κάνανε. 400 δεν είναι λίγα για το χρόνο που θα έπαιζε, αν έπαιζε. Δυστυχώς τον έχει πάρει η κάτω βόλτα , το είδε ο Ομπράντοβιτς αυτό, εκτός κι αν είναι τόσο λάθος αλλά δεν το νομίζω.Ayτό που σίγουρα είδε ο Ομπράντοβιτς είναι να κρατάει τον Ρακόσεβιτς στους 4 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής στον ημιτελικό (και μετά μου λέει ο Βαγγέλης ότι πρέπει να θεωρούμε κατόρθωμα που έμαθε να προσπαθεί στην άμυνα στα 28 του ο Drew...) kai στον τελικό να είναι εξαιρετικός παίζοντας 30 λεπτά και σκοράροντας και 10 πόντους. Αυτά είδε και του ανανέωσαν το συμβόλαιο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ξέχασε το μπάσκετ. Το ότι τον έχει πάρει η κάτω βόλτα δεν προκύπτει από πουθενά, φίλε mousatos.
Γενικά βλέπω μια προσπάθεια ανανέωσης στο μπασκετικό ΠΑΟ η οποία ίσως και να άργησε. Φέτος βλέπουμε κάποιες κινήσεις ανανέωσης ενώ τα μπασκετικά σάιτ βοούν για επικείμενες αγορές βασικών στελεχών της προ ημερών ασημένιας εθνικής εφήβων.
Eίδα σήμερα λίγο τον Μπόγρη , τους άλλους που χτυπάμε δεν τους πολυπρόσεξα, και μου άρεσε πολύ. Κανένας δε λέει όχι στην ανανέωση.
-
Απ'οτι ακούγεται, δεν έχει καλύτερη πρόταση απο άλλη ομάδα, αλλά όπου και να πάει θα παίζει 15 λεπτάκια std! Οπότε αυτό πιστεύω είναι που σκέφτηκε, και όχι τα λεφτά!
Kaλά το λες, μόνο πού άργησε να το σκεφθεί, δυστυχώς για αυτόν. Μιλάμε για ένα παίχτη που στον τελικό της Αθήνας είχε 30 λεπτά συμμετοχή (μόνο ο Σισκάουσκας είχε παραπάνω) και στον ημιτελικό 20. Μέσο όρο στους ομίλους 25 λεπτά, στο τοπ16 , 18, στο 'χιαστί' με τη Ντυναμό κάπου εκεί και το ΦΦ τα είπαμε.
Και αποφασίσαμε (αποφάσισαν) ότι δεν τους χρειάζεται. Και δεν ήταν φετινή η απόφαση αυτή.Προσωπικά είχα πολλές φορές αναρωτηθεί εάν του ανανέωσαν το συμβόλαιο γαι να τους κόψουν το μπάσκετ.Εντάξει, τι να πεις, η λογική του παραλόγου.Του Νικόλα του χρωστάμε, δε μας χρωστάει. Αφού έχεις διαρκείας και βλέπεις από κοντά την ομάδα , φαντάζομαι να συμφωνείς.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Άρης του χρόνου αλλά στον φετινό 45 λεπτά θα έπαιζε όχι 15.
Σε τέτοιους παίχτες δε φέρεσαι έτσι. Τους φωνάζεις, τους λες ότι δε χωράς στα πλάνα του προπονή και χαίρεται
Αυτός ο παίχτης τελικά δε μας έκανε http://www.youtube.com/watch?v=PYBz6Yztu3g . Φοβάμαι ότι θα τον 'αναζητήσουμε' σχετικά γρήγορα
Διαφωνώ ότι του χρωστάμε
Κανένας δεν χρωστάει σε κανένα!Ο ένας πήρε τα λεφτάκια του και αγαπήθηκε όσο λίγοι, αν και δεν ήταν ποτέ 'πρώτο όνομα', ο άλλος (η ομάδα) πήρε απο αυτόν ότι χρειαζόταν (άμυνες, ανάσες, πόντους και τουμπεκί για τον χρόνο συμμετοχής, δηλαδή έναν ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματία παίκτη)
Του εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα, θα μου λείψει η παρουσία του στο γήπεδο (ψυχολογικά), αλλά δεν θα μου λείψει πιστεύω η αγωνιστική του παρουσία, καθώς η ομάδα είναι υπερπλήρης και θα καλυφθεί η απουσία του εύκολα και γρήγορα.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Γενικά βλέπω μια προσπάθεια ανανέωσης στο μπασκετικό ΠΑΟ η οποία ίσως και να άργησε. Μετά το παιδομάζωμα του ΟΣΦΠ πριν 2 χρόνια (άσχετα αν δεν του βγήκε) και με το ΠΑΟ θεατή, υπήρχες μια ανησυχία για την επόμενη μέρα. Φέτος βλέπουμε κάποιες κινήσεις ανανέωσης ενώ τα μπασκετικά σάιτ βοούν για επικείμενες αγορές βασικών στελεχών της προ ημερών ασημένιας εθνικής εφήβων. Ίσως η διαφαινόμενη μείωση του μπάτζετ (μειώση αποδοχών στο Σάρας, Χατζηβρέττα, +400000 από Αλβέρτη, αναβάθμιση Σερμαντίνι αντί αγορά 5ου ψηλού, ... ) έχει τη λογική της καθώς του χρόνου επίκεινται σημαντικές ανανεώσεις συμβολαίων (Σπανούλης, ΔΔ).
Ποιό 'παιδομάζεμα';;; Μπαζομάζεμα εννοείς μάλλον...
Ο ΠΑΟ πήρε αυτά τα χρόνια Σεμαρωτίνι, Πέκοβιτς, Βεργίνη, Σάκοτα (εκ νέου) και τώρα Καλάθη και Τέπιτς.
Δηλαδή 6 νέους παίκτες (εννοώ μικρούς) σε 3 χρόνια... Μια χαρά μου φαίνονται.... -
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3451441
Έμεινε ο Γιασικεβίτσιους , έφυγε ο Νικόλας...δε με βλέπω να μου πηγαίνει καλά η χρονιά γμτ
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ο ΠΑΟ πήρε αυτά τα χρόνια Σεμαρωτίνι, Πέκοβιτς, Βεργίνη, Σάκοτα (εκ νέου) και τώρα Καλάθη και Τέπιτς.
Δηλαδή 6 νέους παίκτες (εννοώ μικρούς) σε 3 χρόνια... Μια χαρά μου φαίνονται....ε καλά ρε, είπα 'άσχετα αν δε του βγήκε'. Πάντως πιστεύω ότι ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι καμμένο χαρτί για ΟΣΦΠ, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Οι Πέκοβιτς, Καλάθης, Τέπιτς δεν είναι και αυτό που λέμε επένδυση για το μέλλον. Οι απολαβές τους είναι 1.2 , 0.8 και 0.8 αντίστοιχα (στο περίπου τα νούμερα) και ειδικά για τους 2 πρώτους πολύ φοβάμαι ότι σε 1-2 χρόνια θα φύγουν για ΝΒΑ. Τέσπα όπως και να χει, το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟ έριξε το μέσο όρο ηλικίας του.
-
http://www.gosports.gr/mpasket/ellada/s ... 67-70.html
Yπάρχει κι άλλο μπάσκετ να μην τι ξεχνάμε.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Δηλαδή 6 νέους παίκτες (εννοώ μικρούς) σε 3 χρόνια... Μια χαρά μου φαίνονται....ε καλά ρε, είπα 'άσχετα αν δε του βγήκε'. Πάντως πιστεύω ότι ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι καμμένο χαρτί για ΟΣΦΠ, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Οι Πέκοβιτς, Καλάθης, Τέπιτς δεν είναι και αυτό που λέμε επένδυση για το μέλλον. Οι απολαβές τους είναι 1.2 , 0.8 και 0.8 αντίστοιχα (στο περίπου τα νούμερα) και ειδικά για τους 2 πρώτους πολύ φοβάμαι ότι σε 1-2 χρόνια θα φύγουν για ΝΒΑ. Τέσπα όπως και να χει, το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟ έριξε το μέσο όρο ηλικίας του.
Συμφωνώ για τον 1 πρώτο 100%. Όμως είναι στελέχωση με μικρούς, άσχετα εάν είναι ακιρβοπληρωμένοι και που ξέρεις, εάν δεν τους κάτσει το ΝΒΑ ή έχουν προβλήματα, ξέρουν τον δρόμο της επιστροφής.....
Ο Μαυροκεφαλίδης καλός, χρυσός αλλά έχει ένα ταβάνι που και να το πιάσει, δεν πιστεύω θα είναι αρκετό για να είναι βασικός σε μια καλή πεντάδα του Θρύνου...
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί άφησαν τον ΕΜΟ (εεεε... τον πρίντεζη ) να φύγει... ΤΟν θεωρώ πολύ εξελίξιμο και με φοβερά αθλητικά προσόντα και ήταν απ'οσο ξέρω και απο τις ακαδημίες...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ο Μαυροκεφαλίδης καλός, χρυσός αλλά έχει ένα ταβάνι που και να το πιάσει, δεν πιστεύω θα είναι αρκετό για να είναι βασικός σε μια καλή πεντάδα του Θρύνου...
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί άφησαν τον ΕΜΟ (εεεε... τον πρίντεζη ) να φύγει... ΤΟν θεωρώ πολύ εξελίξιμο και με φοβερά αθλητικά προσόντα και ήταν απ'οσο ξέρω και απο τις ακαδημίες...
εγώ για τον Μαυροκεφαλίδη πιστεύω οτι μπορεί να ανεβει αρκετά ψηλότερα σε επίπεδο, αλλά πρέπει να βιαστεί λίγο γιατί θα το χάσει το τρένο.
οι γαύροι έκαναν φέτος μια απο τις χειρότερες χρονιές μεταγραφικά, θα φανεί αργότερα ακόμα περισσότερο, δεν νομίζω οτι τους σώζουν ούτε όποιες κινήσεις τελευταίας στιγμής τυχόν κάνουν.
-
Ο Ολυμπιακός φέτος πλήρωσε την αλόγιστη περσινή σπατάλη, καθώς και τα ασύλληπτα λεφτά που πήρε ο Βασιλόπουλος. Οι Αγγελόπουλοι μάζεψαν την κάνουλα, χάνοντας τον Πρίντεζη.
Αντίθετα, η ανανέωση του Σάρας με τους δικούς μας όρους(και το ότι ο ίδιος ζήτησε να μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο αν φύγει ο Ζοτς λέει ΠΑΡΑ πολλά) είναι μια σαφέστατη καλή αρχή για το καυτό επόμενο καλοκαίρι.
-
Και οι 2 εκ των 3 αντιπάλων του ΠΑΟ μοιάζουν να έχουν αποδυναμωθεί. Η Μπάρτσα ειδικά έχει χάσει τους 2 καλύτερους ψηλούς της, Άντερσεν (σε Χιούστον) και Ιλιασοβα (σε Μπακς).
Κατά τ' άλλα, η Εθνική Νέων παίζει με τους Κροάτες. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ για τον Μαυροκεφαλίδη πιστεύω οτι μπορεί να ανεβει αρκετά ψηλότερα σε επίπεδο, αλλά πρέπει να βιαστεί λίγο γιατί θα το χάσει το τρένο.
οι γαύροι έκαναν φέτος μια απο τις χειρότερες χρονιές μεταγραφικά, θα φανεί αργότερα ακόμα περισσότερο, δεν νομίζω οτι τους σώζουν ούτε όποιες κινήσεις τελευταίας στιγμής τυχόν κάνουν.
- 1
kι εμένα μου αρέσει ο Μαυροκεφαλίδης . Και μπάσκετ ξέρει και κινήσεις έχει . Είναι λίγο σοφτ βέβαια και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό 'διορθώνεται'.
Ο Ολυμπιακός ΙΜΗΟ θέλει ένα πολύ καλό παίχτη στον άσο των 20+ λεπτών και βέβαια να μην κουνήσει βήμα ο Τεόντοσιτς. Πιο μέσα είναι καλύτερος και με την προσθήκη του Γλυνιαδάκη και του Μαυροκεφαλίδη έχει την πολυτέλεια να ανεβαίνει στο '4' και ο Βούισιτς. Λογικά θα είναι καλύτερος φέτος και ο Τσιλ
-
Αν δε φύγουν οι Τεοντόσιτς, Έρτσεγκ δε χωράει κανείς άλλος ξένος στον Ολυμπιακό καθώς ήδη έχει Βούισιτς, Τσίλντρες, Κελλάτι, Χαλπερίν.
Σχετικά με τους ψηλούς, συμφωνώ ότι ο 'σαραντάπηχος Σφακιανός'(κλασικός Σκουντισμός αυτό ) θα δώσει ένα καλό (αμυντικά κυρίως) 10λεπτο στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αν ο Βουισιτς κατέβει στο Ευρωμπάσκετ και καταλήξει πάλι να μαζεύει σερί τα 30λεπτα μέσα στη χρονιά, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει προβληματάκι εκεί ο Ολυμπιακός.
Αν βέβαια ο Σοφοκλης σοβαρευτεί(λέμε τώρα, ΑΝ), τότε ενδεχομένως να αλλάξουν και οι ισορροπίες.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν βέβαια ο Σοφοκλης σοβαρευτεί(λέμε τώρα, ΑΝ), τότε ενδεχομένως να αλλάξουν και οι ισορροπίες.
περισσότερες πιθανότητες έχω εγώ να διαπρέψω στο ΝΒΑ, και μάλιστα ως μαύρος, παρά να σοβαρευτεί ο Σόφο.
έχει τελειώσει/λήξει απλά δεν έχει βρωμίσει ακόμα για να τον πετάξουν έξω.ο Τσίλντρες νομίζω παίζει το τελευταίο του χαρτί, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ή θα παίξει τώρα ή το the US.
-
O μοναδικος λογος που κραταμε τον Σοφο ειναι για να μην τον παρει κανας αλλος!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ο Τσίλντρες νομίζω παίζει το τελευταίο του χαρτί, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ή θα παίξει τώρα ή το the US.Με το ηγεμονικό του συμβόλαιο δεν παίζει κανένα 'τελευταίο' χαρτί. Δικό του το μαχαίρι, δικό του και το καρπούζι!
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)