-
Μπραβο στον ΠΑΟ που εφερε στην Ελλαδα το 5ο ευρωπαικο!
Απιστευτο μα αληθινο!
Ποιος Ολυμπιακος ? ,,,,,, -
Περιμένω να έχουμε αρκετό κόσμο το Σάββατο με τον Άρη, νομίζω θα είναι αρκετά πανηγυρικά
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μολις ειδα τον κολητο μου δημοσιογραφο (καραβαμενο γαυρο) ο οποιος ειχε γυρισει απο βερολινο
Μου λεει ετσι ακριβως....
' 90 -10 η διαιτησια στο β ημιχρονο και στην τελευταια φαση με το που αστοχει ο σισκα σηκωνει το χερι ο αρτεαγκα(πως σκατα τον λενε) για φαουλ υπερ της τσσκα (οχι στο τριποντο αλλα μετα με τον σμοντις.
Τον προλαβε ομως ο μπραζαουσκας και σφυριξε την ληξη.Και να φανταστεις οτι ο μπρααζαουσκας ειναι στρατιωτης της τσσκα,αλλα καταλαβε μαλλον οτι θα γινοταν κολαση αν σφυριζαν τετοιο ανυπαρκτο φαουλ και ετσι σφυριξε ληξη'Άκουγα μια εκπομπή του Ιωάννου χθες στην ΕΡΑσπορ αλλά βαριόμουνα να ποστάρω .
Είχε ένα τύπο από το Βερολίνο (ανταποκριτής ήταν νομίζω ή κάτι τέτοιο) που έλεγε αυτό που έγραψες το βράδυ της κούπας. Η διοργανώτρια αρχή δε θέλει ούτε διαφορές ξεφτίλας ούτε παιχνίδια που να κρίνονται στο 1ο ημίχρονο.
Μάλλον δεν πρέπει να παίζουμε έτσι όπως στο 1ο ημίχρονο. Ο Μεσίνα πήγε να παίξει μπάσκετ και όταν παίζεται μπάσκετ, απλώς δεν παιζόμαστε (μιλάω για τη φετινή ομάδα).
Με τον κλεφτοπόλεμο έχουμε ένα θεματάκι αλλά δε βαριέσαι…Εμάς το μπάσκετ μας ενδιαφέρειΟι οποίοι γαύροι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σφαγή από τη διαιτησία έφαγαν 20 πόντους στο κεφάλι από την Barcelona.
E καλά τώρα ...σαν προπόνηση το είδαν το παιχνίδι...το είπαν άλλωστε. Σιγά μην κάτσει ο Πρίντεζης και ο Μπουρούσης ( ο Σοφό είχε πεταχτεί να αφήσει στο πίσω κάθισμα 1 κιλό λουκάνικα και 5 μπύρες )να ασχοληθούν με κάτι παιχτάκια τύπου ...Άντερσεν, Ιλιασόβα, Ναβάρο κτλ...τσσ
Βέβαια μερικοί που σέβονται τον εαυτό τους, το άθλημα, τη φανέλα που φοράνε, και αυτούς που τους βλέπουν ,αν και αποκλεισμένοι από το μεγάλο τελικό που γινόταν μέσα στο σπίτι τους, παίζουν μπάσκετ και προσφέρουν ένα αξέχαστο παιχνίδι (στο τέλος βέβαια...όπως είπε και ο Λίνεκερ..έστω και μετά από δύο παρατάσεις )
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=e2004
ΥΓ: Το βίντεο για όποιον έχει παίξει μισό αγώνα με διαιτητή είναι αστείο
εγώ αυτό που βλέπω είναι στο 2:19 τον Jermain O Neal να προσπαθεί να ποστάρει τον Mike.
Τέτοια πλαστικότητα στις κινήσεις…ούτε ο Dwight Howard…τι λέμε για Ο Neal τώρα
To δε αποτέλεσμα της προσπάθειας/ποσταρίσματος , (εννοώ την κατάληξη της προσπάθειας όχι της μπάλας) είναι για να διδάσκεται στα σεμινάρια χορού του Λυκείου Ελληνίδων… -
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την αξια κατακτηση της κουπας.
Ο Ολυμπιακος εφτασε πολυ κοντα, αλλα καποιες φορες ενα μονο σουτ μπορει να αποβει κρισιμο.
Ο Μπουρουσης φαινομενικα το παρακανε με την συμπεριφορα του,αλλα εαν ερχεται καποιος να σε βρισει σκαιοτατα δεν ειναι ευκολο να τον κοιτας απαθης.
Του χρονου ελπιζω να αποκτησουμε καποιο μαχιμο ξενο που θα κανει την διαφορα αντι να πεταμε λεφτα απο το παραθυρο για σακάτηδες ή παιχτες που δεν ταιριάζουν στο αγωνιστικο στυλ της ομαδας.Αυτο μας λειπει και θα γινουμε ομαδα χωρις αντιπαλο,ειναι τοσο απλο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την αξια κατακτηση της κουπας.
Ο Ολυμπιακος εφτασε πολυ κοντα, αλλα καποιες φορες ενα μονο σουτ μπορει να αποβει κρισιμο.
Ο Μπουρουσης φαινομενικα το παρακανε με την συμπεριφορα του,αλλα εαν ερχεται καποιος να σε βρισει σκαιοτατα δεν ειναι ευκολο να τον κοιτας απαθης.
Του χρονου ελπιζω να αποκτησουμε καποιο μαχιμο ξενο που θα κανει την διαφορα αντι να πεταμε λεφτα απο το παραθυρο για σακάτηδες ή παιχτες που δεν ταιριάζουν στο αγωνιστικο στυλ της ομαδας.Αυτο μας λειπει και θα γινουμε ομαδα χωρις αντιπαλο,ειναι τοσο απλο.και κάτι καλύτερο στη θέση του προπονητή χρειάζεται.
-
Όταν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα δηλαδή πάλι θα πρέπει να φυγει ο Γιαννάκης;
-
IMHO ο Γιαννάκης είναι οκ. Έχει δώσει σοβαρότητα στον Ολυμπιακό (1 ήττα στο πρωτάθλημα από πότε έχει να κάνει?) , πήγε ΦΦ, περιμένει το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας, έχει προσέξει τους ψηλούς και τους έχει ανεβάσει επίπεδο ( ο ΜΠουρούσης μέχρι πέρσι 3ποντα κοπάναγε), ε τι άλλο να κάνει???
Στην 1η του ουσιαστικά χρονιά , επειδή εκτοξεύτηκε το μπάτζετ, να κατέβει και να τα σαρώσει όλα , όπως ήλπιζαν και δήλωναν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού το καλοκαίρι?? Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Δυο πράγματα έχει σαν ντεζαβαντάζ :
- Ότι δουλεύει σε ομάδα ...που δε μπορεί να περιμένει και
-ότι σε όποια ομάδα και αν δούλεψε προτιμά το τσουκου τσούκου που πιθανό να του φέρει αποτέλεσμα από το ελκυστικό μπάσκετ *(η εμφάνιση με τ΄Αμερικανά ήταν παρένθεση ακριβώς επειδή δεν τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα)*Βέβαια έτσι πιθανό να 'αχρηστεύονται' κάποιοι ταλαντούχοι παίχτες αλλά ο κάθε προπονητής έχει ένα και στυλ μια φιλοσοφία αντιμετώπισης του παιχνιδιού που θέλει να την περάσει στην ομάδα. Όλοι αυτό κάνουν . *(Εδώ ο δικός μας, βρήκε νέο 'εξολοθρευτή'. Φουκαρά Ντρου... ) *
Ε, δε νομίζω ότι αυτοί είναι λόγοι για να τον διώξουν.
Τε σπα, το πρωτάθλημα είναι -μάλλον - κριτήριο.
Έτσι και το πάρει , δεν τον κουνάει κανείς.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να κληθεί να εξηγήσει, πώς η ακριβότερη ομάδα στην Ευρώπη, έμεινε χωρίς κανένα τίτλο.
Εξηγήσεις υπάρχουν βέβαια και μάλιστα πειστικές, το θέμα είναι εάν και πόσο θα 'ιδρώσει' το αυτί του αφεντικού. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
-ότι σε όποια ομάδα και αν δούλεψε προτιμά το τσουκου τσούκου που πιθανό να του φέρει αποτέλεσμα από το ελκυστικό μπάσκετ [i](
προσπερνώ όλα τα άλλα και εστιάζω σε αυτό.
νομίζω οτι είμαστε σε μια περίοδο που η προσήλωση στο τσουκού τσούκου δεν αρκεί για να σου φέρει αποτέλεσμα= τίτλους. και εννοώ οτι τελικά και μακροπρόθεσμα, δηλαδή με ορίζοντα σαιζόν, κάνεις σχεδόν όλα τα βήματα προς το στόχο αλλά σχεδόν πάντα χάνεις το στόχο.πχ ποιος μπορεί να πει οτι αν ο Ολ/κος κέρδιζε τον ημιτελικό είχε έστω και 50-50 να πάρει το κύπελλο?
ποιος δεν μπορούσε να πει, μετά τον ημιτελικό, οτι όταν ο Ζοτς έλεγε δεν ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, το εννοούσε.ο Γιαννάκης δεν μπορεί να στείλει ως κόουτς την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο.
ο Μυτόγκας πχ μπορεί να βαριέται στο πρωτάθλημα, μπορεί να μας τη σπάει που δηλώνει οτι είναι με τη ΤΣΣΚΑ αλλά δείχνει στους άλλους τον εγωισμό του νικητή. -
Φουκαρά Ντρου...
Ο μαύρος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ο Νίκολας είδες πώς μάρκαρε σαν κατσίκι στον άουτ με χέρια και πόδια; Του χουνε ρίξει ομπραντοβίξ παρασκευής ΒΙΑΝΕΞ στον καφέ και μαρκάρει ακόμα και όταν κοιμάται...
Ο Γιαννάκης ίσως αποδειχτεί ότι είναι καλός για το Μαρούσι ή τον Άρη αλλά όχι για τον Ολυμπιακό και τις απαιτήσεις που έχει.
Ο Μπουρούσης είναι επαγγελματίας και πληρώνεται αδρά και για να τον βρίζουν οι οπαδοί. Κρίμα πάντως για ένα παίχτη που είχαν όλοι σε εκτίμηση να πέφτει τόσο χαμηλά και να ξεκινά βεντέτα με οπαδούς. Δηλαδή για τον κάθε θρασύδειλο καραγκιόζη (γιατί αυτό είναι ο οπαδός που τον έβρισε) θα αρχίζει τις μπουνιές, τις απειλές και τις βεντέτες...;
Ο Τσίλντρες νομίζω ότι αγγίζει τα όρια της αποτυχημένης μεταγραφής. Σε καμμία περίπτωση δεν νομίζω ότι η απόδοση του είναι ανάλογη της πληρωμής του και πέρα από αυτό υπάρχουν 3άρια με υποπολλαπλάσιες αποδοχές που θα έκαναν ότι κάνει αυτή τη στιγμή στο γαύρο. -
Yπαρχει ενα θεμα, φταει ο Γιαννακης ή ο Τσιλντρες;
Ναι μεν δεν ειναι ευστοχος ο αμερικανος και εκει σιγουρα φταιει (αν και ηταν η πρωτη του σαιζον στην Ευρωπη οπου ως γνωστον εχουμε διαφορετικο υψος μπασκετας κτλ),απο την αλλη οταν ειναι σε ενας εναντιον ενος στον αιφνιδιασμο δεν τον σταματας και προσφερει και θεαμα,ομως ο Ολυμπιακος δεν παιζει τετοιο μπασκετ οποτε μοιραια ο Τσιλντρες προσφερει οσα ο Βασιλοπουλος (ή και λιγοτερα καθοτι δεν παιζει καλη αμυνα). -
Γενικά αποδείχτηκε λανθασμένη μεταγραφή. Έχω την εντύπωση ότι ήταν επιλογή Αγγελοπουλαίων οπότε δεν έχει σχέση ο Γιαννάκης.
Το θέμα του Γιαννάκη είναι αν και κατά πόσο μπορεί να κοουτσάρει μια ομάδα σε κορυφαίο επίπεδο. Ο εβραίος πχ μπορούσε αλλά τον έφαγε το παρακράτος και η βιασύνη του κόσμου για αποτελέσματα, κούπες, σερβίτσια κλπ
Στο θέμα ανυπομονησία οι μπασκετικοί γαύροι είναι απείρως χειρότεροι από τους ποδοσφαιρικούς βάζελους. Κάθε χρόνο υπολογίζουν πόσες κούπες θα πάρουν.
Φέτος λογικά θα πάρουν το πρωτάθλημα ...εκτός αν τα εργαστήρια της ΒΙΑΝΕΞ έχουν βγάλει βελτιωμένη έκδοση του ομπραντοβίξ με μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής που θα κρατά μέχρι αρχές καλοκαιριού... -
φταινε αυτοι που φερανε τον τσιλντρες απο την αρχη...
ηρθε ενας παιχτης φτιαγμενος για nba που εχει μεν μπασκετικο σωμα αλλα για μπασκετ ευρωπαικο not so much (plus δεν ειναι και κανα φοβερο ταλεντο οπως δειχνει)...οποτε μονο αν εχει μεσο ορο 20 ποντους στα πλευ ωχ θα μπορουσα να πω οτι εστω δικαιολογησε μερος του μισθου του...
ο οσφπ εχει και αλλες μουφες και παλι καλα που εμεινε ο γκριρ...
ελπιζω του χρονου οι αγορες του να ειναι ορθολογικες και οχι για συλλογικες εφημεριδες.. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μολις ειδα τον κολητο μου δημοσιογραφο (καραβαμενο γαυρο) ο οποιος ειχε γυρισει απο βερολινο
Μου λεει ετσι ακριβως....
' 90 -10 η διαιτησια στο β ημιχρονο και στην τελευταια φαση με το που αστοχει ο σισκα σηκωνει το χερι ο αρτεαγκα(πως σκατα τον λενε) για φαουλ υπερ της τσσκα (οχι στο τριποντο αλλα μετα με τον σμοντις.
Τον προλαβε ομως ο μπραζαουσκας και σφυριξε την ληξη.Και να φανταστεις οτι ο μπρααζαουσκας ειναι στρατιωτης της τσσκα,αλλα καταλαβε μαλλον οτι θα γινοταν κολαση αν σφυριζαν τετοιο ανυπαρκτο φαουλ και ετσι σφυριξε ληξη'Άκουγα μια εκπομπή του Ιωάννου χθες στην ΕΡΑσπορ αλλά βαριόμουνα να ποστάρω .
Είχε ένα τύπο από το Βερολίνο (ανταποκριτής ήταν νομίζω ή κάτι τέτοιο) που έλεγε αυτό που έγραψες το βράδυ της κούπας. Η διοργανώτρια αρχή δε θέλει ούτε διαφορές ξεφτίλας ούτε παιχνίδια που να κρίνονται στο 1ο ημίχρονο.Θα μαθεις πολλα διπλα μου,τεκνο μου
Εχουνε γνωση οι φυλακες -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ναι μεν δεν ειναι ευστοχος ο αμερικανος και εκει σιγουρα φταιει (αν και ηταν η πρωτη του σαιζον στην Ευρωπη οπου ως γνωστον εχουμε διαφορετικο υψος μπασκετας κτλ).Καλά αυτό μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις, καθώς το ύψος του rim είναι το ίδιο...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ναι μεν δεν ειναι ευστοχος ο αμερικανος και εκει σιγουρα φταιει (αν και ηταν η πρωτη του σαιζον στην Ευρωπη οπου ως γνωστον εχουμε διαφορετικο υψος μπασκετας κτλ).Καλά αυτό μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις, καθώς το ύψος του rim είναι το ίδιο...
Eχμ,μαλλον εχω μεινει ΛΙΓΟ πισω
Κατι ακουσα μαλιστα οτι ο Γιατζόγλου δεν παιζει πια -
Σχετικά με τον Γιαννάκη, νομίζω ότι όπως λέμε 'βελτιώνεται ο Μπουρούσης/Πρίντεζης/Περπερογλου, κλπ', αντίστοιχα βελτιώνεται και μαθαίνει και ο ίδιος
Μετά από αυτά, αντί το κλίμα στην ομάδα να γίνει σκατά, πήραμε την 5η κούπα....
-
Δε θα άλλαζα ούτε λέξη:
-
Σε απολογία ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα!
Η Ευρωλίγκα ζητεί και τα ρέστα από τον Παναθηναϊκό! Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως καλεί σε απολογία τους «πράσινους» «για διάφορα περιστατικά στη διάρκεια του φάιναλ φορ του Βερολίνου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που κάνει λόγω για επιθέσεις και ύβρεις σε διαιτητές και υπαλλήλους της Ευρωλίγκας.Τα περιστατικά αυτά αφορούν «… ύβρεις και απόπειρα επίθεσης στους διαιτητές του φάιναλ φορ, ύβρεις προς υπαλλήλους της Ευρωλίγκας και καταστροφές στην Ο2 Arena του Βερολίνου. Αυτά τα περιστατικά θεωρούνται σημαντικές παραβάσεις των κανόνων της Ευρωλίγκας και όλα τα στοιχεία έχουν τεθεί στη διάθεση ανεξάρτητου δικαστή για να αποφασίσει. Επιπροσθέτως, η Ευρωλίγκα θα αρχίσει πειθαρχικές διαδικασίες κατά του ελληνικού συλλόγου λόγω των δηλώσεων που έγιναν από μέλη της ομάδας στα ΜΜΕ».
http://www.sport-fm.gr/article/175604 -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δε θα άλλαζα ούτε λέξη:Εγώ πάλι κάτι θα άλλαζα
Τέλειο θα ήταν, εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειχνε μεγαλύτερη ευγένεια και ανεκτικότητα απέναντι στους συναδέλφους του ΣΚΑΙ, από τη στιγμή μάλιστα που γνώριζε ότι το πρόβλημα ήταν (όχι ο οπαδισμός, αλλά) η ασχετοσύνη του 'άνκορμαν'. Αλίμονο αν κάθε δυσάρεστη ερώτηση τιμωρείται με αποχώρηση του συνεντευξιαζόμενου. Ειδικά σε στιγμές θριάμβου και πανηγυρισμών...
Η μαλακία του Ματζίρη δεν μπορεί να αποδοθεί σε ασχετοσύνη ούτε κι αν ήταν ένας περαστικός έξω από το Ο2 που του δώσανε ένα μικρόφωνο για να πάει στην PC. Τέτοια (πρώτη) ερώτηση (στην prive συνέντευξη) δεν θα την έκανες ούτε σε αγώνα κανονικής περιόδου, όχι μετά από νικηφόρο τελικό F4 με τέτοια διακύμανση στο σκορ, με τέτοια διαφορά στην απόδοση από ημίχρονο σε ημίχρονο, με φινάλε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Απλώς, αυτό τον έκαιγε τον Κακομοίρη, το 'παρασκηνιακό' της υπόθεσης. Ούτε να κρύψει τον καημό του δεν ήταν ικανός
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
στείλατε μπασκετανθρώπους ξανά; Άκου Γεωργάτο;;; Πάλι καλά που δε φόρεσε φανέλα του Κρις Καλαντζή!Μπασκετάνθρωποι και Ολυμπιακός; ΛΟΛ
Μη τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)