-
Ο ΠΑΟ παραμενει φαβορι κατ'εμέ,η Σιενα ειναι μετρια ομαδα, αν καποιος εχει βλεψεις να σηκωσει τη κουπα δεν νοοειται να αποκλειστει απο αυτην.
-
Κριμα ρε γμτ για το βαζελο
-
Εγω περα απο το κακο χθεσινο αποτελεσμα,πιστευω οτι ο Παναθηναικος παιζοντας με πιεση αυτη τη φορα,μπορει να παει να παρει και τα δυο εκτος εδρας....
Επισης πιστευω οτι και ο Ολυμπιακος το ενα απο τα δυο θα το κερδισει εκει μεσα.... -
Μεγάλο παιχνίδι για άλλη μια φορά από τον γέρο και ξεπερασμένο Παπαλουκά..
Επίσης μεγάλο παιχνίδι ΚΑΙ από τον κουτσό Βούισιτς...
Για τον κόσμο οτι και να πει κανείς είναι λίγο..όποιος ήταν μέσα ξέρει..
2-0 και η ομάδα πάει τρένο για Βερολίνο..επίσης πάει τρένο και για το Πρωτάθλημα με εξασφαλισμένο πλεονέκτημα έδρας αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος..
Όσο για κάτι ειδήμονες..In them we trust
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Όσο για κάτι ειδήμονες..In them we trust
-
- Το παλικάρι εδώ μην το ξεχνάμε
[/quote]
Μέσα έπεσες πάλι !! Μέχρι στιγμής είναι το Νο1 Φοβητρο !!
- Το παλικάρι εδώ μην το ξεχνάμε
-
Eσύ είσαι που έχει παίξεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου στο Σπόρτιγκ αν δεν κάνω λάθος ε? σύμφωνα με δήλωσή σου
Θα ήταν τότε που το Ντιτρόιτ προτίμησε τον Grand Hill από εμένα
Τε σπα, μια και ξέχασες τι σου έκανε ο Κένυ, μπας και θες να στα θυμίσω εγώ???
άλλο ποστ δε χαραμίζω. Ένα και πολύ σου είναι
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κρίμα που θα χαρεί ο Κένεντι και όχι ο Ντρού στα επόμενα 3-4 ματσάκια..In your quotes we trust again...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eσύ είσαι που έχει παίξεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου στο Σπόρτιγκ αν δεν κάνω λάθος ε? σύμφωνα με δήλωσή σουΘα ήταν τότε που το Ντιτρόιτ προτίμησε τον Grand Hill από εμένα
Τε σπα, μια και ξέχασες τι σου έκανε ο Κένυ, μπας και θες να στα θυμίσω εγώ???
άλλο ποστ δε χαραμίζω. Ένα και πολύ σου είναι
- Είναι ωραίες οι αναμνήσεις, σε κρατάνε 'ζωντανό' όταν κολυμπάς στο σκατό.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μια χαρά το διαχειρίστηκε ο Ομπράντοβιτς. Ούτε ο Φώτσης μπορεί να παίξει 40 λεπτά ούτε ο Σπανούλης.
Χωρίς να ισχυρίζομαι φυσικά ότι είμαι παντογνώστης, στο διάστημα που η Σιένα μας γύρισε το ματς τούμπα ίσως μπορούσε ο Στράτος να ανέβαινε στο '4'. Ο Φώτσης ηταν εξαιρετικός στην άμυνα(και γενικά παίζει εκπληκτική άμυνα σε όλη τη σεζόν), αλλά όταν βγήκε, με τον Τσαρτσαρή μέσα ήμασταν πιο αργοί κι απ' την καθυστέρηση
(κανένας δεν είναι παντογνώστης κουβέντα κάνουμε)
...και από αυτό γύρισε το ματς??? Κοιτάζω τη στατιστική http://www.sport.gr/default.asp?pid=98& ... 1&cid=2225 και λέει ότι ο Τσαρτσαρής έπαιξε 6 λεπτά. Εάν βάλεις ότι ξεκίνησε 5δάτος και στην ξεφτίλα θα έπαιξε 2-3 λεπτά στην αρχή μένουν άλλα τόσα για όλο τον αγώνα μετά....
Να πάει ο Στράτος στο '4' είναι μάλλον απαγορευτικό μετά το πάρτι που έκαναν οι Ιταλοί στα ριμπάουντ στο 1ο παιχνίδι και πιθανόν να απελευθερωνόταν και ο Σάτο που μετά την 30άρα προχθές , σήμερα έμεινε στον 1 πόντο.
Στην αρχ'ή δεν έπαιξε ούτε 2 λεπτά, αφου έκανε νωρίς 2 φάουλ.
Δε λέω ότι φταίει μόνο αυτός, αλλά ήταν για μια ακόμα φορά εκνευριστικός....
-
Ο Παο είναι αυτή τη στιγμή πολύ κοντά, αλλά και πολύ μακρυά απο τους στόχους του...
Στο πρωτάθλημα θα πάει στον τελικό με μειονέκτημα έδρας. Με τον Ολυμπιακό να δείχνει καλά σημαδια ως ομάδα, και με Βούισιτς-Παπαλουκά στην σύνθεσή του. Όχι δηλαδή τα 'γατάκια' που αντιμετώπιζε ο Ομπράντοβιτς άλλα χρόνια. Πλέον όταν η μπάλα θα καίει, υπάρχουν παίκτες να την κουβαλήσουν και να τη βάλουν στο δίχτυ. ΑΝ όμως παρουσιαστεί σοβαρός μπορεί να το κερδίσει.
Στην eurolegue έχασε το πλεονέκτημα. Πρέπει να κερδίσει μέσα στην Ιταλία έναν αγώνα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ευκολότερο να κερδίσει τον τελευταίο αγώνα μέσα στο ΟΑΚΑ, από ότι τον επόμενο εκτός... ΑΝ παρουσιαστεί σοβαρός όμως μπορεί.ΑΝ όμως δεν παρουσιαστεί σοβαρός. Και μείνει με το κύπελο, τι θα κάνουν οι αφοί; Θα τραβήξουν κανένα αυτάκι στον αλάνθαστο;
-
Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Παπαλουκά είναι πολύ κακός.
Αυτή η ομάδα όπως και ο Παναθηναϊκός (σε μικρότερο βαθμό) δεν παίζει σοβαρή άμυνα.
Δε βλέπω αιφνιδιασμούς, δε βλέπω ριμπάουντ, δε μ'αρέσει αυτό που βλέπω γενικά.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ξεγραμμένος , αν θέλουν οι Γιαννακόπουλοι θα τα σκάσουν και θα έχουν τη διαιτησία με το μέρος τους. Who cares για την έδρα αν συμβεί αυτό....εγώ λέω οτι θα περάσει. -
Τελικος με ΠΑΟ ,ΟΣΦΠ!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τελικος με ΠΑΟ ,ΟΣΦΠ!στην €league εννοεις;Απο οτι ξερω θα παιξουν στον ημιτελικο αν περασουν και οι δυο στο F4.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικος με ΠΑΟ ,ΟΣΦΠ!
στην €league εννοεις;Απο οτι ξερω θα παιξουν στον ημιτελικο αν περασουν και οι δυο στο F4.
Ημιτελικος = τελικος !
-
Και ενδεχομένως θα είναι τόση η πίεση από τον εμφύλιο που ο νικητής του ημιτελικού δύσκολα να νικήσει στον τελικό!
Τρίβει τα χέρια του ο Μεσίνα
-
+1000 .Εχουμε τις δυο καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη!
-
Έχουμε ακόμα μέλλον μέχρι τον εμφύλιο...
-
Είδε κανείς πριν λίγο ένα απίστευτο τρίποντο στο NΒΑ στις ειδήσεις της ΝΕΤ πριν λίγο?
Σουτάρει ο παίχτης, η μπάλα χτυπάει στο στεφάνι και φεύγει ψηλά, αναπηδάει στο πάνω μέρος του ταμπλό και μπαίνει μέσα!!! -
Το πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη δεν είναι 'φυσιολογικό'. Άντε να το κάνω λιανά, στημένο είναι.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)