-
ναι αλλα το σχημα δεν αντεχεται....πρεπει να ναι πλεον πολυ απεγνωσμενοι απο τις μη-πωλησεις τους...
παντως οι τιμες,ναι!! ειναι σαφως καλυτερες,ειδικα για το wrx που μου θα μου γυαλιζε περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσε να με πεισει.... -
Φίλε μου αν δεν έχεις υποχρεώσεις, παιδιά, σκυλιά, πεθερικά κτλ, πάρε ένα mx5 να χαρείς τη ζωή και την αληθινή αυτοκίνηση. Βέβαια όλα τα άλλα αυτοκίνητα που προαναφέρθηκαν είναι πολύ καλά.
Αυτό που έχει σημασία στην επιλογή του αυτοκινήτου να θυμάσαι ότι είσαι εσύ και μόνον εσύ. -
Συμφωνώ με τον Jordan75. Αν και εκτός του mx5 έχω να προτείνω και το cordoba.
-
Subaru Impreza 2.0 περίπου 21.000 ευρώ. 150 άλογα, τετρακίνηση, αξιοπιστία. Προσωπικά ούτε που θα κοίταζα τίποτε άλλο, και το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ο μεγάλος κυβισμός και ό,τι αυτό συνεπάγεται στην Ελλάδα (τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα).
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Subaru Impreza 2.0 περίπου 21.000 ευρώ. 150 άλογα, τετρακίνηση, αξιοπιστία. Προσωπικά ούτε που θα κοίταζα τίποτε άλλο, και το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ο μεγάλος κυβισμός και ό,τι αυτό συνεπάγεται στην Ελλάδα (τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα).Nα αναφέρουμε όμως και μερικά αρνητικά:
-Κατανάλωση αυξημένη λόγω δίλιτρου και μόνιμης τετρακίνησης.
-Στις 21Κ δεν παίρνεις ούτε...ηλεκτρικούς καθρέφτες! Πάρε 3 Picanto , ΚΑΙ τα τρία έχουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες. Ο εξοπλισμός έχει ελλείψεις γενικότερα, είναι σαν να σου λέει η Subaru πάρε την επόμενη έκδοση (άλλα 3Κ για να πάρεις αυτά που οι άλλοι δίνουν στα 20Κ... ).
-Χειρότερες επιδόσεις από τα διάφορα 1.4Τ (μιλώ για Golf, Bravo, Leon κλπ κλπ).
-Τουλάχιστον μέτρια εμφάνιση.
-Αυξημένο κόστος συντήρησης.
-Δύσκολη έως αδύνατη μεταπώληση. -
Σουμπαρού και ατμοσφαιρικό;
επιλογή αυτοκινήτου