-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι τον κακόμοιρο τον Bruno. Θα έπρεπε να είχε αλλάξει όνομα για να τρέξει στην F1. Πώς θα μπορέσει να αντιμετωπίσει όλα αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει;Se synomilia poy eixa mazi toy, eipe apla oti to onoma toy anoikse thn porta sto motorsport.
Exei doylepsei poly sklhra kai ta media sthn arxh ton eixane sthn mpoyka....
Twra poy exoyn katalagiasei ligo, kai mporei na bgalei ligo to agxos kai na apodosei kalytera (einai omws kai ligo gkantemhs apo oso exw dei fetos) alla exei kai ton fobo sto pisw meros toy myaloy toy, to ti 8a ginei ama kai otan anebei kathgoria. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν νομίζω πως κανείς τον είπε άχρηστο (αντιπαθή ναι) αλλά σίγουρα δεν είναι κ αυτό που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν.
[snip]
[snip]
Ποιος;
Το μιντια μποι, ενας κακομοιρης που περιμενει ποτε θα εγκαταλειψουν ολοι ή ποτε θα βρεξει για να παρει μπροστα η ατελειωτη κωλοφαρδια του και να νικησει...
[snip]
...τολμανε να τον συγκρινουν με το 'παιδακι του μπαμπα' που περιμενει ποτε θα χαλασει η Φερραρι για να νικησει;Ο Χαμιλτον ειναι οτι ηταν ο Κουλθαρντ και ο Μπατον: μια φουσκα που την παρουσιαζουν σαν σουπερ σταρ και οδηγαρα, μονο και μονο για να ικανοποισουν τα αγγλακια τον υπερμετρο εγωισμο και να πνιξουν την πικρα τους απο τις αιωνιες αποτυχιες τους σε ολα τα σπορτ
[snip] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
με το συμπάθειο Χάρη (τις καλησπέρες μου, χαθηκαμε ) αλλά τα ακούω βερεσέ...δεν σε είδα μετά τις στούκες να γράφεις εδώ μέσα έστω και αν δεν τον είδες τον αγώνα ολόκληρο αλλά στις ειδήσεις...γιατί άραγε;
[snip]Επειδή πολύ απλά έχω πάψει να ασχολούμαι, πόσο πιο καθαρά να το γράψω. Έτυχε και είδα χτες τον αγώνα που και ωραίος ήταν και με ευχάριστη για μένα κατάληξη. Και λέω: 'δεν πάω κι από 4ΤΦ να τσιγκλίσω μερικούς αντι-ΜακΛαρενικοΛούηδες;' (καλημέρα, όντως χαθήκαμε )
Φίλοι οδηγοί βάλατε φλάς στην μπαταρία σας; Η χτεσινή νίκη δεν μου λέει κ πολλά. Μπροστά χωρίς σπρέγια και σλιπ στριμιγκ και κολοκύθια νομίζω ότι πάλι έκανε έναν σχετικά εύκολο αγώνα.
Βέβαια μαγκιά του η εκκίνηση....αλλά ντάξει...πιο πολύ εντυπωσιάστηκα από τον γερόλυκο Ρούμπενς με το συμπάθειο. (16->3)
[snip]Αν ονομαζόταν Ζορρό ή Σαγώνιας θα ήταν νίκη από RainMaster
[snip]
Πες μου εσυ τωρα ποιος απο τους 2 παρομοιαζει τον εαυτο το με το Αυρτον (εστω και με λανθανοντα τροπο)
[snip]Μάλλον εσύ, ο pasxos, ο kleisj και οι Άγγλοι τον παρομοιάζετε με τον Άιρτον... ο ίδιος το αποποιήθηκε.
-
Aporeias aksion.
Diabase kaneis oloklhrh thn synteyksh typoy?Giati ama bazei kapoios mono to ena kommati den bgazei oloklhrwmenh apopsh....
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μάλλον εσύ, ο pasxos, ο kleisj και οι Άγγλοι τον παρομοιάζετε με τον Άιρτον... ο ίδιος το αποποιήθηκε.Εγώ δεν τον παρομοιάζω ούτε με μια τρίχα από τα @@ του Ayrton.
Οι Άγγλοι κ αυτός μπορεί να κάνουν ότι γουστάρουν. Πάντως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δει άλλον πιλότο να αναφέρεται τόσο στον Senna όσο αυτός! Το μόνο κοινό είναι το κίτρινο κράνος κάτι το οποίο θα έπρεπε ν αλλάξει....! Σε λίγο θα βάλει κ την βραζιλιάνικη σημαία...!Είναι πολύ καλός οδηγός δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αλλά ως εκεί τουλάχιστον για την ώρα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Aporeias aksion.
Diabase kaneis oloklhrh thn synteyksh typoy?Giati ama bazei kapoios mono to ena kommati den bgazei oloklhrwmenh apopsh....
Kai epeidh apanthsh den pernw......
Hamilton humbled by post-win praise
By Jonathan Noble Monday, July 7th 2008, 14:48 GMT
Lewis Hamilton has said he has been surprised by claims that his British Grand Prix victory could go down in the history books as one of the greatest ever wet weather performances.
Hamilton's drive, and the manner of his dominant win, left many onlookers ranking it alongside other wet weather triumphs like Ayrton Senna's at Donington Park in 1993.
But Hamilton told his official website on Monday that he did not expect such praise after the performance.
'It's awesome, but I also feel humbled, to be honest,' he said about praiseworthy comments on his win.
'To be included up there with greats such as (Jackie) Stewart and Senna - **not that I would claim that myself of course **- is one of the reasons why I've pushed so hard throughout my motorsport career.
'But it hasn't really sunk in yet: sometimes you need a night and a day before you really start to feel the impact of all you've achieved. And you can't really rate one drive against others; people told me it reminded them of Ayrton at Donington in 1993 but I couldn't really say – what an unbelievable comparison though.
'All I know is that, like Ayrton, I've worked hard my entire racing career to be the best and a result like Sunday's is the reason for all of that.' ayto pisteyw sas to ekshghsa se prohgoymeno post
Hamilton has also revealed more details of the last-minute nerves he had before the race about whether he would be able to pull off victory in the wet.
'I was in my room preparing for the start and Nic came in to see me,' explained Hamilton about the pre-race visit from his brother. 'I told him I was worrying about the race and whether I would be able to get through it without making a mistake.
'He told me not to worry; he told me I was a great wet-weather driver and reminded me of a Cadet kart race I did years ago where I lapped every single one of the karts twice. That made me feel a whole load better and gave me some much needed additional self confidence to go out there and drive as strongly as I did.'
Hamilton said the early parts of the race were difficult, but that he kept his nerves to get into a good tempo through the race.
'In front of my home crowd, I didn't want to mess this up for everyone. Even on my lap-to-grid, the track felt greasy and slippery in places and the car was starting to aquaplane. edw aplws na symplhrwsw oti einai poly diskolo psyxologika na apodwsei ta megista meta apo dyo pooooly kakkes emfanhseis, mprosta stoys omoen8nhs toys kai sthn pista ths xwras toy.
'But at times like that, you've got to relax and once the race started I was quickly into a rhythm and everything seemed to come to me. I know you can never start feeling too confident because it can affect your concentration but I think I found the perfect balance out on the track on Sunday.' Kati poy den ekane gia paradeigma o Massa poy einai pio empeiros me apotelesma ta synexei tet a ke (kserw hdh thn apanthsh kai 8a moy peite oti den htan sthmeno swsta to mono8esio)
-
Ε ρε κόλλημα με το κράνος
Όταν θελήσει να το αλλάξει θα του πω να σας ρωτήσει πως θέλετε να το κάνει
Κάντε του και μια λίστα με ποιων οδηγών το κράνος ΔΕΝ θέλετε να μοιάζει!edit:
Να πούμε και του Σούτιλ να αλλάξει και να γκρινιάξουμε και για τους Ραλφ Σουμάχερ και Μοντόγια.. .ακούς εκεί να φοράνε κίτρινα κράνη! -
μα ειναι λογικο με τετοιο κρανος, εστω και χωρις να το θελει καποιος, να κανει συγκρισεις. Εγω παντως μιλαω για το τι λενε οι Αγγλοι δημοσιογραφοι.
Kaneis den 8a ksexasei thn prwth toy nikh sto GP2 poy koitakse pshla sthn aponomomh kai edeikse ekei pshla
Εκανε τετοιο πραγμα ο Μπρουνο; Σοβαρα δν το ηξερα..
Και πραγματικα πιστευω πως ο μικρος μπορει να σταθει στην Φ1. Και να φανταστειτε πως μετα τον θανατο του θειου του (94) και του πατερα του (95) εκανε πολυ καιρο να ασχοληθει με το σπορτ. Ισως αν δεν ειχε σταματησει, να επιβεβαιωνονταν ο Aυρτον οταν ειχε πει 'If you think I'm good, just wait until you see my nephew'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
68 secs από τον δεύτερο και γύρο σε κάθε άλλον εκτός βάθρου (**σε όρους στεγνού, τα 68 είναι μόλις 10'' **κάτω από ένα γύρο, μην ξεχνάμε)Oταν κερδιζει ο λακαμας δεν εχω και μεγαλη ορεξη να γραφω, αλλα τετοια χοντροπαπαρια δε γινεται να αφησω ασχολιαστη.
Δηλαδη ελεος! Σε ορους στεγνου και σε ορους στεγνου. (το εγραψες μια φορα, περασε στο ντουκου, σου αρεσε και το ξαναγραψες). Σε ορους ομως τρεξιματος μαραθωνιου τα 68' ειναι 400 μετρα πισω. Τιποτα δηλαδη. Ετρεχε μπροστα μονος του χωρις δυσκολιες και χωρις εμποδια, για να παρει σε ορους μαραθωνιου 400 μετρα διαφορά. Το κουλαδι. -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μα ειναι λογικο με τετοιο κρανος, εστω και χωρις να το θελει καποιος, να κανει συγκρισεις.
[snip]Ε όχι και χωρίς να το θέλει... κάποιος! Στο παρακάτω δηλαδή γιατί δεν έκανε συγκρίσεις... κάποιος, έστω και χωρίς να το θέλει;
-
Kaneis den 8a ksexasei thn prwth toy nikh sto GP2 poy koitakse pshla sthn aponomomh kai edeikse ekei pshla
Εκανε τετοιο πραγμα ο Μπρουνο; Σοβαρα δν το ηξερα..
Και πραγματικα πιστευω πως ο μικρος μπορει να σταθει στην Φ1. Και να φανταστειτε πως μετα τον θανατο του θειου του (94) και του πατερα του (95) εκανε πολυ καιρο να ασχοληθει με το σπορτ. Ισως αν δεν ειχε σταματησει, να επιβεβαιωνονταν ο Aυρτον οταν ειχε πει 'If you think I'm good, just wait until you see my nephew'
Psaxnw to video apo thn press conferance alla den to briskw.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
..Γιατι αφενως δεν ειναι βρετανοι για να τους θεοποιουν χωρις λογο (Λιουης ) και αφετερου ο δε μικαελ εχει σαρωσει ολα τα ρεκορ στην Φ1, ενω ο δε ραλφ εχει σαρωσει τις μπαριερες
Απλα η βρετανικη γκλαμουρια θελει να βαυκαλιζεται πως διαθετει και αυτη εναν νεοτερο Σεννα. Που περιμενει ποτε θα ευχηθει ο επιτημος καλη τυχη στην Φερραρι για να νικησει
-
Κι ο kleisj που θέλει να αλλάξει κράνος ο Λούης, βαυκαλιζόμενος Άγγλος κι αυτός;
Όσο για το ότι ο Λούης περιμένει να χαλάσει η Φεράρι για να κερδίσει που το λες και το ξαναλές, δεν έχω εικόνα της φετινής σαιζόν οπότε δεν ξέρω τι εννοείς. Αυτό που είδα την Κυριακή και ξέρω είναι πως ο Λούης πρωταγωνιστεί και φέτος, εκτός από πέρυσι δλδ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κι ο kleisj που θέλει να αλλάξει κράνος ο Λούης, βαυκαλιζόμενος Άγγλος κι αυτός;Όσο για το ότι ο Λούης περιμένει να χαλάσει η Φεράρι για να κερδίσει που το λες και το ξαναλές, δεν έχω εικόνα της φετινής σαιζόν οπότε δεν ξέρω τι εννοείς. Αυτό που είδα την Κυριακή και ξέρω είναι πως ο Λούης πρωταγωνιστεί και φέτος, εκτός από πέρυσι δλδ.
...στις μαλακίες σίγουρα.
Χάρη εφόσον δεν βλέπεις Φ1....μην βγάζεις συμπεράσματα και μάλιστα τόσο απόλυτα.
-
Τι εννοείς βιαστικά συμπεράσματα ρε συ Σάββα, 1ο τον βλέπω στην κατάταξη των Οδηγών στη μέση της σαιζόν. Αυτό αν μη τι άλλο δεν σημαίνει πως πρωταγωνιστεί; (δεν είπα τίποτα για τις επιδόσεις του, αφού δεν έχω εικονα).
EDIT: Δλδ αν έχει κάνει και μαλακίες, που θα ήταν τώρα χωρίς αυτές; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κι ο kleisj που θέλει να αλλάξει κράνος ο Λούης, βαυκαλιζόμενος Άγγλος κι αυτός;Όσο για το ότι ο Λούης περιμένει να χαλάσει η Φεράρι για να κερδίσει που το λες και το ξαναλές, δεν έχω εικόνα της φετινής σαιζόν οπότε δεν ξέρω τι εννοείς. Αυτό που είδα την Κυριακή και ξέρω είναι πως ο Λούης πρωταγωνιστεί και φέτος, εκτός από πέρυσι δλδ.
η αληθεια ειναι οτι ζοριζεται λιγο φετος ο Λουης 'μας'...
-
Στατιστικα, το παιδι κανει μια νικη καθε 2 μηνες (Mαρτιος-Μελβουρνη, Μαιος-Μονακο, Αγγλια-Ιουλιος) ενω η Φερραρι εχει 5 νικες με τις 4 απο αυτες να ειναι συνεχομενες. Αυτο ελπιζω να σου ξεκαθαριζει την εικονα του ποιος βασιζεται στην τυχη και του ποιος πρωταγωνιστει σταληθεια
Και βεβαια ο λιουης περιμενει την Φερραρι να χαλασει. Στις 3 νικες που εκανε :
Μελβουρνη: Μασσα και Ραικκονεν εγκαταλειπουν μετα απο προβληματα με τον κινητηρα
Μονακο:Ο Ραικονεν πεφτει πανω στον Σουτιλ στο Τουνελ και ο Φελιπε σωζει την παρτιδα τερματιζοντας 3ος, ενα δευτερο πισω απο τον Κουμπιτσα
Αγγλια:Μασσα με τρακαρισμενο οχημα και ο Κιμι χωρις ρυθμο (και παρολαυτα στο QF βγηκε μια θεση πανω απο τον εθνικο υπερηρωα). Στον αγωνα, το χαος, απειρη βροχη και συγκηριες εφεραν τον κιμι με εντελως λαθος λαστιχα να γινεται ηρωας (κατ'εμε) λογω των βλακωδω λαθων της Σκουντερια στα πιτς. Και φυσικα ο Μασσα (που παρολο που εχει προηγουμενο με τα σπινιαρισματα, ειχε και το αυτοκινητο χαλασμενο απο το ατυχημα στα ελευθερα), πεφτει τελευταιος στον χειροτερο αγωνα της καρριερας του
Παρολαυτα, ο Κιμι κανει και τον ταχυτερο γυροΔυστυχως το προβλημα στην Φερραρι εγκειτα στους οδηγους και οχι στο οχημα. Ο Κιμι δειχνει πως βαριεται, και ο Φελιπε ειναι πιο αστατος και απο τον αγγλικο καιρο (αν και γουσταρω τρομερα τις οδηγικες εκρηξεις του, οπως πχ στον Καναδα το διπλο προσπερασμα στο χερπιν)
Αν τυχον ο Μικαελ οδηγουσε την φετινη Φερραρι, ε ειμαι σιγουρος πως μεχρι τον Αυγουστο θα ειχε εξασφαλισει το πρωταθλημα
Φυσικα δεν αναφερω της τσατσιες του Εθνικου Ηρωα Χαμιλτον σε Καναδα (πωπω γαμωτη, δεν ειδα το φαναρι) και στο Μπαχρειν που επεσε στον κ*λο του Αλονσο
-
Στατιστικα, το παιδι κανει μια νικη καθε 2 μηνες (Mαρτιος-Μελβουρνη, Μαιος-Μονακο, Αγγλια-Ιουλιος) ενω η Φερραρι εχει 5 νικες με τις 4 απο αυτες να ειναι συνεχομενες. Αυτο ελπιζω να σου ξεκαθαριζει την εικονα του ποιος βασιζεται στην τυχη και του ποιος πρωταγωνιστει σταληθειαΚαι βεβαια ο λιουης περιμενει την Φερραρι να χαλασει. Στις 3 νικες που εκανε :
Μελβουρνη: Μασσα και Ραικκονεν εγκαταλειπουν μετα απο προβληματα με τον κινητηρα
Μονακο:Ο Ραικονεν πεφτει πανω στον Σουτιλ στο Τουνελ και ο Φελιπε σωζει την παρτιδα τερματιζοντας 3ος, ενα δευτερο πισω απο τον Κουμπιτσα
Αγγλια:Μασσα με τρακαρισμενο οχημα και ο Κιμι χωρις ρυθμο (και παρολαυτα στο QF βγηκε μια θεση πανω απο τον εθνικο υπερηρωα). Στον αγωνα, το χαος, απειρη βροχη και συγκηριες εφεραν τον κιμι με εντελως λαθος λαστιχα να γινεται ηρωας (κατ'εμε) λογω των βλακωδω λαθων της Σκουντερια στα πιτς. Και φυσικα ο Μασσα (που παρολο που εχει προηγουμενο με τα σπινιαρισματα, ειχε και το αυτοκινητο χαλασμενο απο το ατυχημα στα ελευθερα), πεφτει τελευταιος στον χειροτερο αγωνα της καρριερας του
Παρολαυτα, ο Κιμι κανει και τον ταχυτερο γυροΔυστυχως το προβλημα στην Φερραρι εγκειτα στους οδηγους και οχι στο οχημα. Ο Κιμι δειχνει πως βαριεται, και ο Φελιπε ειναι πιο αστατος και απο τον αγγλικο καιρο (αν και γουσταρω τρομερα τις οδηγικες εκρηξεις του, οπως πχ στον Καναδα το διπλο προσπερασμα στο χερπιν)
Αν τυχον ο Μικαελ οδηγουσε την φετινη Φερραρι, ε ειμαι σιγουρος πως μεχρι τον Αυγουστο θα ειχε εξασφαλισει το πρωταθλημα
Φυσικα δεν αναφερω της τσατσιες του Εθνικου Ηρωα Χαμιλτον σε Καναδα (πωπω γαμωτη, δεν ειδα το φαναρι) και στο Μπαχρειν που επεσε στον κ*λο του Αλονσο
+1 στον καρα αν κ βάζελος...
ρε μπορείτε να πάρετε τον Αλόνσο στην Φερράρι να πάρει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα; Μπορείτε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
68 secs από τον δεύτερο και γύρο σε κάθε άλλον εκτός βάθρου (**σε όρους στεγνού, τα 68 είναι μόλις 10'' **κάτω από ένα γύρο, μην ξεχνάμε)
Oταν κερδιζει ο λακαμας δεν εχω και μεγαλη ορεξη να γραφω, αλλα τετοια χοντροπαπαρια δε γινεται να αφησω ασχολιαστη.
Δηλαδη ελεος! Σε ορους στεγνου και σε ορους στεγνου. (το εγραψες μια φορα, περασε στο ντουκου, σου αρεσε και το ξαναγραψες). Σε ορους ομως τρεξιματος μαραθωνιου τα 68' ειναι 400 μετρα πισω. Τιποτα δηλαδη. Ετρεχε μπροστα μονος του χωρις δυσκολιες και χωρις εμποδια, για να παρει σε ορους μαραθωνιου 400 μετρα διαφορά. Το κουλαδι.Ε μα με τέτοια άρνηση αναγκάζετε τον κόσμο να τον υπερασπίζεται ακόμα περισσότερο και μετά τον κατηγορείτε ότι τον θεοποιεί.
Οκ, κάντε μία λίστα με τις νίκες οδηγών σε βρεγμένο πάνω από 60'' (με ό,τι όρους θέλεις) και έλα να κάνουμε κουβέντα. Να δούμε πόσοι (κωλόφαρδοι ξεκωλόφαρδοι) το έχουν κάνει. Και μάλιστα σε καμία περίπτωση σε χρονιά με μονοθέσιο πολύ μπροστά από τους άλλους όπως π.χ. Williams '92, Ferrari '02 κτλ.
Όσο για το 'έτρεχε μόνος του μπροστά'... ξεκίνησε 4ος. Πέρασε στην εκκίνηση 2 και αργότερα τον 3ο. Επίσης, ούτε ο Massa, oύτε ο Kimi, ούτε ο Kubica νομίζω έκαναν τα τετ-α-κέ τους επειδή δε βλέπανε μπροστά.
(Το 'με όρους στεγνού' το έγραψα για μία τάξη μεγέθους όσον αφορά το πού βρισκόταν γεωγραφικά στην πίστα ο κάθε οδηγός.)
-
Στατιστικά είναι 1ος (αυτό είναι το κυρίαρχο στατιστικό που βλέπει κανείς που δεν παρακολουθεί και όχι το κάθε πότε κάνει νίκες ).
Δεν είμαι φαν των στατιστικών, αλλά όταν δεν έχεις παρακολουθήσει την πορεία είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις γρήγορα εικόνα.
Eπίσημο thread: GP M.Bρετανίας-Silverstone 2008