-
migf1 έγραψε:
το ζωήρεψα το τόπικ πάντως δεν μπορείς να πειςhttp://www.youtube.com/watch?v=k7NA5W5g ... re=related' target='_blank
Και μην χάνεσαι στο μέλλον όταν ξανακάνει λακαμία ο Λούης...
Μανα μου, ειναι πολλα τα ΕΝΝΕΑ χρονια χωρις κουπα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
migf1 έγραψε:
το ζωήρεψα το τόπικ πάντως δεν μπορείς να πειςhttp://www.youtube.com/watch?v=k7NA5W5g ... re=related' target='_blank' target='_blank
Μπα, βάζελος είμαι
Και μην χάνεσαι στο μέλλον όταν ξανακάνει λακαμία ο Λούης...
Δεν έχει να κάνει με τον Λούη το χάσιμό μου (και στις μη λακαμίες του χαμένος ήμουν), με την Φ1 έχει να κάνει!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Xaxaxa. Poly wraio senario....
Alla den me noiazei o agglikos typos kai h agglikh fila8lh koinh gnwmh. Na dw ton karagkoynh kai toys loipoys ti 8a lene tote......Ε τι θα λένε, ότι λέγανε και για τον... Μίκι που ξαφνικά έγινε Κίμι
-
Εγω απο την μερια μου εβγαλα το καπελο για την οδηγηση του Λουη στο βρεγμενο Σιλβερστον!
Απλα Χαρη ενα μικρο φαουλ!!δεν ηταν μονο ο Χαμιλτον απο τους προτοκλασατους που δεν εκανε τετ α κε!!Αλλα και ο Αλονσο!!!(εκτος αν δεν τον θεωρεις πρωτοκλασατο...)Ασε που ο Λουης ειχε την στιγμουλα του στο S πριν την Bridge Corner...πηγε ευθεια...!!
για μενα 2 οδηγοι ξεχωρισαν..Οι περσινοι team mates στην Μακλαρεν...
Μην ξεχναμε οτι ο Ισπανος οδηγησε τους τελευταιους γυρους σχεδον με σλικς και ο Χεικι ιδρωσε για να περασει....!!!
Και μια παρατηρηση για τον Καραγκουνη και τα 9 χρονια χωρις κουπα που λεει!!!
Μην το ποδοσφαιροποιεις το θεμα φιλε..Ευκολα καποιος μακλαρενικος θα μπορουσε να σου χτυπισει τον αριθμο 21 (1979-2000)Και σιγουρα μια τετοια κουβεντα δεν οδηγει πουθενα!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω απο την μερια μου εβγαλα το καπελο για την οδηγηση του Λουη στο βρεγμενο Σιλβερστον!Απλα Χαρη ενα μικρο φαουλ!!δεν ηταν μονο ο Χαμιλτον απο τους προτοκλασατους που δεν εκανε τετ α κε!!Αλλα και ο Αλονσο!!!(εκτος αν δεν τον θεωρεις πρωτοκλασατο...)Ασε που ο Λουης ειχε την στιγμουλα του στο S πριν την Bridge Corner...πηγε ευθεια...!!
για μενα 2 οδηγοι ξεχωρισαν..Οι περσινοι team mates στην Μακλαρεν...
Μην ξεχναμε οτι ο Ισπανος οδηγησε τους τελευταιους γυρους σχεδον με σλικς και ο Χεικι ιδρωσε για να περασει....!!!
Και μια παρατηρηση για τον Καραγκουνη και τα 9 χρονια χωρις κουπα που λεει!!!
Μην το ποδοσφαιροποιεις το θεμα φιλε..Ευκολα καποιος μακλαρενικος θα μπορουσε να σου χτυπισει τον αριθμο 21 (1979-2000)Και σιγουρα μια τετοια κουβεντα δεν οδηγει πουθενα!
Αυτό έλειπε να κάνει λάθος ο Λούις με τον 2ο έναν αιώνα πίσω!!
Όταν τον πίεζε όμως ο Κίμι πριν μπει στα πιτ και του κάνουν τη χαζομάρα με τα λάστιχα, είδατε πως τον μάζευε...εκεί ήθελα να τον δω με τον Κίμι από πίσω του, την πίεση στο φουλ και το άγχος μη γίνει ρόμπα μπροστά στο home crowd του στο ζενίθ!
-
Έχω την εντύπωση πως τετακάρισε και ο Αλόνσο, υπάρχει εύκολος τρόπος να το επιβεβαιώσουμε/διαψεύσουμε;
ΥΓ. Και ο Κίμι πάντως μια χαρά αγώνα έκανε, αλλά τον κατέστρεψε που τον άφησαν να χάνει 5 κι 6 σεκς το γύρο επί πόσους γύρους.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όταν τον πίεζε όμως ο Κίμι πριν μπει στα πιτ και του κάνουν τη χαζομάρα με τα λάστιχα, είδατε πως τον μάζευε...εκεί ήθελα να τον δω με τον Κίμι από πίσω του, την πίεση στο φουλ και το άγχος μη γίνει ρόμπα μπροστά στο home crowd του στο ζενίθ!
Το πρόβλημα είναι πως επικεντρώνεσαι επιλεκτικά εκεί που σε ευχαριστεί περισσότερο. Για να υπάρξει μάζεμα έχει προηγηθεί άνοιγμα (του άλλου), εξίσου εντυπωσιακό. Επίσης από όσο θυμάμαι, η συντριπτική πλειοψηφία των τετακέ έγιναν με ανοιχτό πεδίο μπροστά (χωρίς σπρέι δλδ).
-
Παρακολουθώ τα ποστ σας και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί...τσακώνεστε! Ο Hamilton έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα, που έγινε εύκολος, από την στιγμή που οι αντίπαλοί του ένας ένας αυτοκτόνησαν!
Το πόσο καλός οδηγός είναι ο LH, δεν νομίζω πως μπορούμε να το πούμε ακόμη, σαφώς και είναι από τους καλύτερους, αλλά θέλει να ψηθεί λίγο ακόμη. Απλούστατα, δεν σου δίνει την σιγουριά πως στο επόμενο λεπτό δεν θα κάνει το λάθος... Το ότι δεν είχε τετ'ακε, δεν λέει κάτι... Κι ο Raikkonen αν είχε τα σωστά λάστιχα πχ, μάλλον δεν θα είχε κάνει, είναι και λίγο θέμα τύχης αυτά τα πράγματα, ΟΣΟ ικανός κι αν είσαι!
Πάντως, το θεωρώ απίθανο να πάρει το πρωτάθλημα ο Hamilton φέτος, αφού παρόλες τις βλακείες της Ferrari και την αστάθεια του Massa σε κάποιους αγώνες, είναι ισόβαθμοι. Αν είσαι ισόβαθμος όταν οι άλλοι έχουν τα μύρια όσα προβλήματα, δεν μπορείς να ελπίζεις πολλά, γιατί κάποια στιγμή θα μουτζώσει κι εσένα η τύχη!
Εμένα μου αρέσει ο Hamilton σαν οδηγός, αλλά δεν αντέχω την όλη 'οικογενειακή' φάση , όπως δεν άντεχα και επί Hakkinen να βλέπω την ψηλολέλεκα γυναίκα του σε ΚΑΘΕ αγώνα...
Κι όπως τότε μας τα έκαναν κουδούνια με την πως-την-λένε, έτσι τώρα βλέπουμε την φαμίλια Hamilton και έχουμε επιπλέον και τα αγγλικά ΜΜΕ να μας τα κάνουν μπαλόνια. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρει ένα ωραίο μωρό ο Hamilton και να δείχνουν αυτήν. Θα μου είναι συμπαθέστερος σαφώς.
Καλύτερος οδηγός για μένα στο grid παραμένει ο Raikkonen, αφού δείχνει ψυχραιμία (με εξαίρεση το Monaco, αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος...) και σώζει την παρτίδα ακόμη κι όταν κάτι πάει στραβά. Κάτι που δεν κάνει ο Massa ή ο Hamilton. Γι'αυτό και θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα πάει στον Κίμι, εκτός αν αλλάξουν τραγικά οι συσχετισμοί δυναμικότητας των μονοθεσίων. Και ο Alonso δεν ξέχασε να οδηγεί, αλλά όταν έχεις χειρότερο μονοθέσιο, είσαι επιρρεπής στο λάθος πιο εύκολα, γιατί παλεύεις με λιγότερα μέσα για την διάκριση. Θετική εξέλιξη ο Piquet πάντως! Δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην F1.
-
η υδρολισθιση Νικο δεν ξεχωριζει τον 1ο η τον 2ο η τον τελευταιο....
Και γω ειδα οδηγους πολυ επιρρεπεις στα λαθη (Κιμι-Kubica-Webber-Piquet κλπ)
Και εναν Λουη και Αλονσο να περνανε αλωβητοι μεσα στην καταιγιδα!!! (και ο heidfeld μην το ξεχναμε)
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και εναν Λουη και Αλονσο να περνανε αλωβητοι μεσα στην καταιγιδα!!! (και ο heidfeld μην το ξεχναμε)
Είσαι πιο επιρεπής όμως σε αυτή όταν πιέζεσαι, έτσι δεν είναι?
-
Γι'αυτό και θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα πάει στον Κίμι, εκτός αν αλλάξουν τραγικά οι συσχετισμοί δυναμικότητας των μονοθεσίων.
Αυτό είναι το λογικό αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω ότι αν με τις χαζομάρες που αντιμετωπίζει του σπάσουν τα νεύρα και κάνει καλούς αγώνες ο Massa τότε η Ferrari θα στηρίξει τον δεύτερο (αν έχει πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία).
Ο Λούης ελπίζει σε ομαδική αυτοκτονία των Ιταλών... -
Όχι μόνο όταν πιέζεσαι, αλλά και όταν πιέζεις!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όχι μόνο όταν πιέζεσαι, αλλά και όταν πιέζεις!Σωστά...αλλά ποιόν να πίεζε ο πρώτος Λούις?
Το bottom line είναι πάντως ότι ο Λούις έκανε το 90% του αγώνα μόνος του μπροστά χωρίς καμιά ουσιαστική απειλή πίσω του, λογικό είναι λοιπόν να μην έκανε λάθη.
Ας ήταν τα πράγματα διαφορετικά και θα βλέπαμε πως θα κατέληγαν. Έχουμε δει τον Λούις να κάνει χαζά λαθάκια. Τέσπα, είναι ανούσια αυτή η κουβέντα για το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει.
-
Είσαι πιο επιρεπής όμως σε αυτή όταν πιέζεσαι, έτσι δεν είναι?
Oxi den einai etsi niko.... H ydrolys8ish ekei 8a einai eite piezesai eite oxi.... Allo to na kaneis la8os kai allo na peseis 8yma ydrolys8iseis. Des thn prwth eksodo toy agwna toy couthard me ton 'den 8ymamai pws ton lene'. Sygxronismenh piroyeta kanane....
-
Όχι μόνο όταν πιέζεσαι, αλλά και όταν πιέζεις!
Σωστά...αλλά ποιόν να πίεζε ο πρώτος Λούις?
Ennoei oti mporei na ekane kai la8os o kimi otan piezei h an pernage kai ton pieze o LH na ekane aytos.
Ας ήταν τα πράγματα διαφορετικά και θα βλέπαμε πως θα κατέληγαν. Έχουμε δει τον Λούις να κάνει χαζά λαθάκια. Τέσπα, είναι ανούσια αυτή η κουβέντα για το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει.
+1
-
Φίλε Geo F1 όσες φορές και να χτυπήσει κάποιος τον αριθμό 21 (79'-00') πάλι είναι πιο πολλές οι κούπες.
Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας λόγος να πεί κάτι κάποιος για μια ομάδα που το όνομά της είναι το ένα και το αυτό με την F1... και για τα επόμενα 50 χρόνια να μην ξαναπάρει κάτι η ferrari... ferrari = F1
Δεν λέω ότι δεν έχουν υπάρξει και υπάρχουν κορυφαίες ομάδες κατά καιρούς αλλά ferrari δεν θα γίνουνε ποτέ.
Βέβαια έτσι όπως τα φέρανε τα πράγματα με κανονισμούς και λοιπούς ευνουχισμούς της F1 για να σταματήσει αυτή η μονοχρωμία στο πρώτο σκαλί...λογικό δεύτερες ομάδες να μειώσουν την απόσταση απο την ferrari. Αν και πλέον δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί κόστους αφού δεν νομίζω να είχανε τέτοια προβλήματα πολύ μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίας από την Ferrari (ΒΜW, HONDA, TOYOTA, MERCENDES, RENAULT).Όλοι μα όλοι θέλουν να πατήσουν την Ferrari... μερικοί και με την βοήθεια της θεάς τύχης τα καταφέρανε...για λίγο...
-
Περί πίεσης: αναρωτιώμουν τι στην ευχή κάνει ο Λούης προς το τέλος του αγώνα, που όντας μόνος του μπροστά γύριζε ταχύτερα από όλους... λες και επιδίωκε το spin. Πρέπει να μάθει να χαλιναγωγεί τις... ορμές του, όταν δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να τις... εκφράσει.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Φίλε Geo F1 όσες φορές και να χτυπήσει κάποιος τον αριθμό 21 (79'-00') πάλι είναι πιο πολλές οι κούπες.
Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας λόγος να πεί κάτι κάποιος για μια ομάδα που το όνομά της είναι το ένα και το αυτό με την F1... και για τα επόμενα 50 χρόνια να μην ξαναπάρει κάτι η ferrari... ferrari = F1
Δεν λέω ότι δεν έχουν υπάρξει και υπάρχουν κορυφαίες ομάδες κατά καιρούς αλλά ferrari δεν θα γίνουνε ποτέ.
Βέβαια έτσι όπως τα φέρανε τα πράγματα με κανονισμούς και λοιπούς ευνουχισμούς της F1 για να σταματήσει αυτή η μονοχρωμία στο πρώτο σκαλί...λογικό δεύτερες ομάδες να μειώσουν την απόσταση απο την ferrari. Αν και πλέον δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί κόστους αφού δεν νομίζω να είχανε τέτοια προβλήματα πολύ μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίας από την Ferrari (ΒΜW, HONDA, TOYOTA, MERCENDES, RENAULT).Όλοι μα όλοι θέλουν να πατήσουν την Ferrari... μερικοί και με την βοήθεια της θεάς τύχης τα καταφέρανε...για λίγο...
Ωραίο το.. παραμύθι, αλλά δεν έχει αίσιο τέλος...
http://migf1.256.gr/f1/drivers/f1drv_champions.htm
Για μέτρα πόσοι πρωταθλητές κέρδισαν τους τίτλους τους ΧΩΡΙΣ να οδηγούν Φεράρι ή χωρίς να έχουν οδηγήσει ποτέ τους Φεράρι.
Κατά τα άλλα ferrari=f1 -
File moy RXristos eisai ligo ektws topoy kai xronoy moy fainetai.
Pame ligo me thn seira.Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Δεν λέω ότι δεν έχουν υπάρξει και υπάρχουν κορυφαίες ομάδες κατά καιρούς αλλά ferrari δεν θα γίνουνε ποτέ.An kaneis mia anadromh apo otan prwtoksekinhsh h F1 ta petrina xronia mallon 8a allakseis gnwmh kai milaw akoma kai pro toy 79.
Giati akoma exw sthn mnhmh moy ta kokkina mono8esia me ari8moys 27-28 klp. An asxoleisai 8a ksereis pws ta mono8esia pernoys toys ari8moys toys. Akoma kai tote poy oi kanonismoi htan pio eley8eroi me ta kthnh moter....Βέβαια έτσι όπως τα φέρανε τα πράγματα με κανονισμούς και λοιπούς ευνουχισμούς της F1 για να σταματήσει αυτή η μονοχρωμία στο πρώτο σκαλί...λογικό δεύτερες ομάδες να μειώσουν την απόσταση απο την ferrari. Αν και πλέον δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν περιορισμοί κόστους αφού δεν νομίζω να είχανε τέτοια προβλήματα πολύ μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίας από την Ferrari (ΒΜW, HONDA, TOYOTA, MERCENDES, RENAULT).
Giati den eimai mono oi oi ergostasiakes omades, alla kai oi idiotikes omades poy symmetasxoyn agwrazontas moter apo tis megales aytokinhtobiomhxanies poy aneferes. Kapws prepei na paiksoyn kai aytes mpala kai na einai konta sta terata.....
Όλοι μα όλοι θέλουν να πατήσουν την Ferrari... μερικοί και με την βοήθεια της θεάς τύχης τα καταφέρανε...για λίγο...
Se ayto 8a moy epitrepseis na pros8esw kai thn prwth protash toy prohgoymenoy quote gia na soy apanthsw kai na mhn epanalambanomai....
Βέβαια έτσι όπως τα φέρανε τα πράγματα με κανονισμούς και λοιπούς ευνουχισμούς της F1 για να σταματήσει αυτή η μονοχρωμία στο πρώτο σκαλί
Exoyme kaneis xiliades analyseis analyseis epi toy 8ematos ayto.....
Mexri twra oso kai na mhn to 8eloyn kaneis fila8los apo oles tis omades (oxi mono ferraristi kai Mclarenikoi) oi texnikoi kanonismoi einai dikaioi pros oloys. Se oti afora thn kataskeyh enws mono8esioyProspa8hse na katalabeis oti akoma kai ayto einai yper ths agaphmenhs soy omadas. PX me thn eksatmish poy eixe to mono8esio toy kimi an htan ena pousharismeno moter klp klp den 8a termatize h an termatize kai ton periorizane 8a erxotan o epomenos me to pio tsita kainoyrio moter 8a ton pernage.
Epomenws hbalane sto challenge ths F1 ton paragonta aksiopistia mhxanikwn merwn. Kai paizei shmantikotero rolo. Ayto einai mhxaniko epioteyma kai oxi poios 8a exei mono to pio grhgoro mono8esio.Etsi opws to pas 8a mas peis (basika mas to eipes hdh oti h Ferrari einai adikimenh apo toys kanonismoys) ELEOS.
Oso gia thn tyxh poy anafereis to exw pei kai to ksanalew..... Den einai mono o paragontas mono8esio kai odhgos alla kai o paragontas tyxh kata ena poly megalo pososto. An o LH perisy den eixe parkarei sthn ammopagida mlk dikia toy ths omadas poy ton afhse me ta lastixa se ayth thn katastash den me endiaferei, o Kimi tote den mporei na xarakthristei kolofardos poy gia ayto ton logo phre to prwta8lhma?
Fetos ston kanada (kserw einai kokkino pani aytos o agwnas gia toys ferraristi) an den eixe mpei to SF na kleisei tis apostaseis o kimi kai oi loipoi den 8a kleinan pote thn psalida. Aytos den einai o paragwntas tyxh?
-
Eπίσημο thread: GP M.Bρετανίας-Silverstone 2008