-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
KaragouniS, σε έχει πειράξει πολύ η μεγαλειώδης εμφάνιση του Hamilton ε;Μανα μου, ειναι πολλα τα ΕΝΝΕΑ χρονια χωρις κουπα...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μανα μου, ειναι πολλα τα ΕΝΝΕΑ χρονια χωρις κουπα...
Ωραίο επιχείρημα...τα συγχαρητήριά μου...
-
Karagounis, άστην την... τιμωρία (πόσες φορές σε έχουν βάλει να το γράψεις) γιατί έρχεται το σχολικό. Την τελειώνεις σπίτι!
ΥΓ. Σάββα, το ζωήρεψα το τόπικ πάντως δεν μπορείς να πεις
-
Kai afoy milame gia klooyn.
http://www.youtube.com/watch?v=0cz2NPHX ... re=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=FpClyplF ... re=related
Kati legate gia kokkina fanaria kai axrwmatopsia..... Aytos ti eixe? To mayro einai mayro to opoio to metatrepsane se stop & go.
Youtube VideoO Prodoths mexri ka sto podosfairo prospoieitai....
Youtube VideoMhpws aytos einai o logos gia ton opoio rixnoyn poines ston LH?
http://www.youtube.com/watch?v=gmCxsNxi ... re=relatedLete h Tamara na ekane test drve to LH na dei an einai pragmatikothta h my8os gi ato mege8os kai n ato ema8e o mpampas?
-
Τα 7 πρωταθληματα του σουμι, τα 5 συνεχομενα της Φερραρι και το αλατι σου
-
ΠΟΤΕ θα βγει η ΝΕΑ βιογραφια του DAS REGENMEISTER cheater Lewis Hamilton;'DER' παρακαλώ
-
Moy aresei poy to exeis gyrisei sto podosfairo kai ksefygame.
Ela sto 8ema mas..... -
Μια καλή ιδέα είναι να δείτε (βρείτε) τον αγώνα από το onboard channel. Θα λυθούν πολλές απορίες.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μια καλή ιδέα είναι να δείτε (βρείτε) τον αγώνα από το onboard channel. Θα λυθούν πολλές απορίες.Mhn zhtas diskola ston karagkoynh re...... 8a braxykyklwsei perissotero kai 8a grapsei alles 9 selides thn ataka me ta prwta8lhmata.....
-
χααχχα χανιμπαλ βλεπω οτι εισαι εκει στα εμιρατα. Τυχερε μου, ειδες και λαιβ τον μρ. Τσιτερ να 'ρουφιεται απο τον αλονσο να καταλαθος να πεφτει πανω του'.
Τον ρουφηξε το σλιπστριμινγκ του αλονσο ρε, δεν εφταιγε ο regenmeisterPhaethon thnx για την διορθωση. Οντως ειναι ντροπη μου που δεν κατεχω την γλωσσα του 7ακις πρωταθλητη Φ1 (ουτε ιταλικα ξερω βεβαια)
BTW, εβαλα το onboard GP απο το Πρεμιερ να κατεβαινει. Επειτα θα ανεβασω κλιπακια του μιστερ βιογραφια
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
το ζωήρεψα το τόπικ πάντως δεν μπορείς να πεις\
... ρε μ@λ ...αυριο φευγω για διακοπες .... και αντι να μαζευω μαγιο , κανω κερμπς στα Μεγαρα ...
Και εσυ τριγυρνάς εδω ?
-
Phaethon thnx για την διορθωση. Οντως ειναι ντροπη μου που δεν κατεχω την γλωσσα του 7ακις πρωταθλητη Φ1 (ουτε ιταλικα ξερω βεβαια)
Ντάξει μωρέ, κι εγώ δεν την έμαθα εξαιτίας του πάντως
BTW, εβαλα το onboard GP απο το Πρεμιερ να κατεβαινει.
Enjoy
Αν θυμάμαι καλά πιάνει και live μερικά από τα spin του Massa.
Επειτα θα ανεβασω κλιπακια του μιστερ βιογραφια
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιανού βλαμμένη ιδέα-αρπαχτή ήταν αυτή με τη βιογραφία ανθρώπου που δεν είχε συμπληρώσει καν την πρώτη του χρονιά στην F1... Μεγάλη κοτσάνα. Πούλησε τελικά?
-
χααχχα χανιμπαλ βλεπω οτι εισαι εκει στα εμιρατα. Τυχερε μου, ειδες και λαιβ τον μρ. Τσιτερ να 'ρουφιεται απο τον αλονσο να καταλαθος να πεφτει πανω του'.
Τον ρουφηξε το σλιπστριμινγκ του αλονσο ρε, δεν εφταιγε ο regenmeisterBasika den phga Bahrain giati hmoyn se ena tetoio party.... http://www.youtube.com/watch?v=ub6yyazUaso (to sygkekrimeno toy video egine thn paraskeyh poy htan ta dokimastika toy silverstone )
Toy xronoy poy exei sto Abu Dhabi, prwta o 8eos, elpizw na to dw live apo to pit lane (an ginei to support race poy yposxe8hkan) alliws sto VIP mazi me ton sponsora poy hdh exei agwrasei trapezi....Phaethon thnx για την διορθωση. Οντως ειναι ντροπη μου που δεν κατεχω την γλωσσα του 7ακις πρωταθλητη Φ1 (ουτε ιταλικα ξερω βεβαια)
8a eprepe na thn katexeis thn germanikh meta apo tosa xronia poy zhtokraygazeis.
BTW, εβαλα το onboard GP απο το Πρεμιερ να κατεβαινει. Επειτα θα ανεβασω κλιπακια του μιστερ βιογραφια
Koita mono na bazeis oloklhres tis faseis kai oxi kommenes. Kai to basikotero. Oxi me ta gyalia se sxhma alogoy me toys kokkinoys fakoys.....
P.S. Kalhmera.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιανού βλαμμένη ιδέα-αρπαχτή ήταν αυτή με τη βιογραφία ανθρώπου που δεν είχε συμπληρώσει καν την πρώτη του χρονιά στην F1... Μεγάλη κοτσάνα. Πούλησε τελικά?Ontws. Alla ti perimeneis. Oi aggloyres koitane na kanoyn tis megalyteres arpaxtes.... Mallon 8a perimenan na parei to prwta8lhma alla den toys bghke sto schedual.... Otan kai ama parei o LH fetos to prwta8lhma 8a poylhsei..... Alliws ton blepw na thn ksanagrafei.....
-
Η μεγαλύτερη δοκιμασία που θα περάσει ποτέ ο αγγλικός τύπος και η αγγλική φίλαθλη κοινή γνώμη θα είναι όταν (...) ο Hamilton πάει στη Ferrari...
-
Xaxaxa. Poly wraio senario....
Alla den me noiazei o agglikos typos kai h agglikh fila8lh koinh gnwmh. Na dw ton karagkoynh kai toys loipoys ti 8a lene tote...... -
Επιτέλους ενδιαφέρων αγώνας και συναρπαστικός μέχρι το τέλος και όλα αυτά μόνο για έναν λόγο 'ΒΡΟΧΗ' είναι η λέξη κλειδί για τα σημερινά χάλια της F1 και άντε μακάρι να έχουμε βροχερό καλοκαίρι (στις πίστες).
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Επιτέλους ενδιαφέρων αγώνας και συναρπαστικός μέχρι το τέλος και όλα αυτά μόνο για έναν λόγο 'ΒΡΟΧΗ' είναι η λέξη κλειδί για τα σημερινά χάλια της F1 και άντε μακάρι να έχουμε βροχερό καλοκαίρι (στις πίστες).Τελικά ίσως αυτό έχει αρχίσει να ισχύει για τους McLaren fans, εκεί που οι Φερραρίστι εύχονταν βροχή στις μέρες του τρίο Ross-Jean-Michael.
Δυστυχώς τώρα πλέον ευχόμαστε καθαρό καιρό γιατί αποδεδειγμένα πλέον όπου έχει βρέξει η Φερράρι τα έχει κάνει ΧΑΛΙΑ!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επιτέλους ενδιαφέρων αγώνας και συναρπαστικός μέχρι το τέλος και όλα αυτά μόνο για έναν λόγο 'ΒΡΟΧΗ' είναι η λέξη κλειδί για τα σημερινά χάλια της F1 και άντε μακάρι να έχουμε βροχερό καλοκαίρι (στις πίστες).
Τελικά ίσως αυτό έχει αρχίσει να ισχύει για τους McLaren fans, εκεί που οι Φερραρίστι εύχονταν βροχή στις μέρες του τρίο Ross-Jean-Michael.
Δυστυχώς τώρα πλέον ευχόμαστε καθαρό καιρό γιατί αποδεδειγμένα πλέον όπου έχει βρέξει η Φερράρι τα έχει κάνει** ΧΑΛΙΑ!**
8a elega oti h katalhloterh leksh einai '8ALASSA'.....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά ίσως αυτό έχει αρχίσει να ισχύει για τους McLaren fans, εκεί που οι Φερραρίστι εύχονταν βροχή στις μέρες του τρίο Ross-Jean-Michael.
Δυστυχώς τώρα πλέον ευχόμαστε καθαρό καιρό γιατί αποδεδειγμένα πλέον όπου έχει βρέξει η Φερράρι τα έχει κάνει ΧΑΛΙΑ!
H καλύτερη ευχή είναι να αλλάξουν οι κανονισμοί ώστε να προσφέρουν θέαμα στον φίλαθλο γιατί ο οπαδός πάντα θα βλέπει από την δική του γωνία (γενικώς ομιλώ για το οπαδός!)
Eπίσημο thread: GP M.Bρετανίας-Silverstone 2008