-
Ρε σεις, από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία πως θα πάρουμε 6 βαθμούς από την Ανόρθωση; Δηλαδή το πάθημα του γαύρου δεν είναι αρκετό για να μας γίνει μάθημα; Πόσο μάλλον νίκη επί της Ίντερ!!!!!
Δεν ξέρω πως την έχετε δει (μπας και νομίζετε πως μετράμε ποδοσφαιρικά) αλλά αυτά περί εύκολων και δύσκολων κληρώσεων εγώ τα ακούω βερεσέ. Η ιστορία έχει δείξει αμέτρητες φορές πως οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι απλά για λαϊκή κατανάλωση, αφού η πράξη έχει αποδείξει πως δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Υπάρχουν σοβαρές κι ασόβαρες προετοιμασίες (και ψυχολογίες).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε σεις, από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία πως θα πάρουμε 6 βαθμούς από την Ανόρθωση;συμφωνω απολυτα
Κατ εμε
6β απο βερντερ
6β απο ιντερ
0β απο ανορθωσημε 12β νομιζω περναμε σιγουρα ε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μλκ, μιλάμε είναι ΟΥΦΟ με σκουφο!! Και κάθεται και δίπλα μου στο γραφείο!!
Αν ειναι γαυρισσα παντως,φαινεται καλη κοπελα... Θα μπορουσες να την φερεις και σε καμια συναντηση...
Αν δεν ειναι ομορφη παντως η κοπελα στειλε πμ να κανω εντιτ..
Γαυρισσα είναι, απλά ξενέρωσε με τον αποκλεισμό απο την ανορθωση..Είναι καλη κοπέλα..
Είναι και όμορφη, αλλά δεσμευμένη
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Αυτά που λές τώρα είρωνικά τα λέγατε μόνοι σας πέρυσι. Θυμήσου τι έλεγες όταν αποκλειστήκατε.Eιπε κανεις περυσι οτι ειναι αποτυχια αν δεν φτασουμε στους 4 οπως δηλωσε ο ZR;; Δε νομιζω...Αποτυχια ειναι να σταματας στους32, στους 16 κατι γινεται, στους 8 πολυ καλα...
Σε ότι αφορά την περυσινή τύχη του Ολυμπιακού , να σου θυμίσω ότι την τύχη του την έφτιαχνε με μία αρκετά συμπαγή άμυνα που ξεκινούσε από το κέντρο και είχε τουλάχιστον τρεις παίκτες ( Γκαλέτι , Λούα , Τζόλε ) που την ώρα της άμυνας ψηλά , μπορούσαν να εκμεταλλευτούν μία μπαλιά και να κάνουν φάσεις. Έδινε χώρο και το κέρδιζε σε κενό χώρο στην άμυνα του αντιπάλου. Δεν ήταν και τόση τύχη ή αλλιώς την τύχη την έχουν οι ικανοί. Μακάρι να είστε εξίσου ικανοί ( που δεν ) και να πάτε αντιστοίχως.
Συμφωνω οτι ο Ολυμπιακος ηταν ιδανικα στημενος και ειχε πολυ ικανους παικτες στην αντεπιθεση, αλλα δε εννοουσα αυτο τυχη. Γραφω παρακατω τη θεωρω τυχη.
Μην ξεχνάς ( γιατί δεν έισαι και θαμών ) ότι ενίοτε στο Ch. League δύο ισοπαλίες με καλλίτερες ομάδες είναι , προτιμότερες από νίκη-ήττα , διότι με την ισοπαλία κρατάς και τον άλλον χαμηλά. Φυσικά νίκη-ισοπαλία είναι προτιμότερη.
Πως γινεται αυτο βρε; Καλυτερα να εχεις 3 εσυ και 3 ο αντιπαλος, παρα 1 εσυ και 1 ο αντιπαλος. Ετσι ξεφευγεις απο τον 4ο και πλησιαζεις τον 1ο. Θαμονα δε μας τα λες καλα
Διάβασε πιο πάνω...Τις κόντρες ο Ολυμπιακός δεν τις έβγαζε από τύχη και ο τερματοφύλακας της Βέρντερ από τα συνολικά 6 έπνιξε το δεύτερο ή το τρίτο εδώ που το παιχνίδι ήταν τελειωμένο. Εκτός εάν εννοείς ότι έπνιξε το γκολ του Στολτίδη ή του Πάτσα...
Δεν εννοουσα αυτες τις κοντρες (συνεννοηση μπουζουκι ). Εννοω οτι η μπαλα στο σουτ του Πατσα χτυπησε καπου και αλλαξε πορεια. Το 2ο και το 3ο παλι τα ρουφιξε ο γκολ-νοτ-κιπερ της Βερντερ. Αφου δεν θελετε να το λεμε τυχη το λεω αλλιως λοιπον. Μακαρι οι ποδοσφαιριστες μας να ειναι τοσο ικανοι να κοντραρουν τα σουτ τους να αλλαζουν πορεια και να μπαινουν, ή να ειναι τοσο ικανοι να ριχνουν απλα σουτ που ομως ο τερματοφυλακας να μην μπορει να τα πιανει.
-
Τι παλτο ειναι αυτος ο Κελεμεν...ντροπη ο Αρης να εχει τετοιο τερματοφυλακα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[snip]
Αν ειναι **γαυρισσα **παντως,φαινεται καλη κοπελα...
[snip]Γαβρίδα από την Ανδραβίδα, με άντρα τον Βρασίδα είναι... να τη στείλουμε;
-
Λίγα για την Ανδραβίδα νταξ;
-
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ρε μλκ, μιλάμε είναι ΟΥΦΟ με σκουφο!! Και κάθεται και δίπλα μου στο γραφείο!!
Αν ειναι γαυρισσα παντως,φαινεται καλη κοπελα... Θα μπορουσες να την φερεις και σε καμια συναντηση...
Αν δεν ειναι ομορφη παντως η κοπελα στειλε πμ να κανω εντιτ..
Γαυρισσα είναι, απλά ξενέρωσε με τον αποκλεισμό απο την ανορθωση..Είναι καλη κοπέλα..
Είναι και όμορφη, αλλά δεσμευμένη [/qu
ετσι!!! τα καλυτερα λογια για την γαυρισσα!!!! αντε παιδια αρκετα για σημερα... φιλια
-
-
Λίγο σοβαρά τώρα...το έλεγα και το ήθελα απο καιρό να παίξει μια χρονιά ο ΟΣΦΠ στο ουεφα ώστε να έχουμε και εμείς οι ολυμπιακοί απαιτήσεις για έναν ημιτελικο-τελικό και γιατί όχι με λίγη τύχη μία κούπα.Για μένα φέτος θα δείξει ο ΟΣΦΠ (αν) πόσο έχει απομακρυνθεί απο τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και κατά πόσο πλησιάζει τις καλές ευρωπαικές (όχι τις πολύ καλές). Οταν πχ κάτοχος του ουεφα ειναι η ζενίτ, δεν μπορώ παρά να θεωρήσω μια καλή πορεία στο ουέφα ΜΟΝΟ εάν φτάσει έστω στους ημιτελικούς. Προσωπικά οποιαδήποτε άλλη πορεία θα είναι αποτυχία.-
Μην ξεχνάμε πως η ομάδα είναι εντελώς νέα, με νέα πρόσωπα σχεδόν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, και χωρίς ταυτότητα (νέος προπονητής). Λογικά σε ένα μήνα θα δούμε κάποια δείγματα γραφής τους. Πάντως οι παίκτες ΦΕΤΟΣ είναι με την πλάτη στον τοίχο, μιας και μια ήττα απο Ρεαλ ήταν πάντα μεσα στο προγραμμα, αλλά ήττες απο τα χωριά δεν χωράνε πουθενά..
Μου μεταφέρουν πάντως μέσα απο τον Ολυμπιακό, πως αυτός ο Ντιόγο είναι απλά ΦΟΒΕΡΟΣ...βέβαια οι προπονήσεις διαφέρουν πολύ από τα επίσημα παιχνίδια, πάντως η ίδια πηγή μου μετέφερε παλαιότερα πως ο Οσκαρ είναι για τα μπάζα...
Φίλε σύγγαυρε μην βιάζεσαι. Οι ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο uefa δεν έχουν καμιά σχέση με πέρσι (σαν ονόματα μιλάμε πάντα, γιατί αγωνιστικά δεν ξέρει κανένας τι θα δούμε).
Ενδεικτικό είναι ότι πέρσι ο βάζελος ήταν 2ος στο γκρουπ τον ισχυρών (τον περνούσε μόνο η τεράστια Bayern Munich ) ενώ φέτος ο Ολυμπιακός (με πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα των πούστηδων στην βαθμολογία της uefa) ήταν μόλις 11ος!!
Nα αναφέρω και μερικές ομάδες που είναι κάτω από τον ολυμπιακό, εκτός πρώτης 11άδας: lacoruna,everton, paris saint germain, udinese, feyenord, city, galata, samdoria, herta, dortmund, napoli.Για μένα μια σχεδόν ρεαλιστική απαίτηση θα ήταν η 8αδα.
-
Ο Pasxos σε περισυλλογή...
'Τι φταίει και αποκλειστήκαμε από την Ανόρθωση;' -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
:fryingpan:
Λίγα για την Ανδραβίδα νταξ;Οκ, αναθεωρώ...
Είναι γαβρίνα από τη Ραφήνα, με άντρα τον... Κολίνα, μας κάνει;
-
Εχουν γουστο τελικα οι μακλαρενικοι... (οχι ολοι βεβαια...)
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Φίλε σύγγαυρε μην βιάζεσαι. Οι ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο uefa δεν έχουν καμιά σχέση με πέρσι (σαν ονόματα μιλάμε πάντα, γιατί αγωνιστικά δεν ξέρει κανένας τι θα δούμε).
Ενδεικτικό είναι ότι πέρσι ο βάζελος ήταν 2ος στο γκρουπ τον ισχυρών (τον περνούσε μόνο η τεράστια Bayern Munich ) ενώ φέτος ο Ολυμπιακός (με πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα των πούστηδων στην βαθμολογία της uefa) ήταν μόλις 11ος!!
Nα αναφέρω και μερικές ομάδες που είναι κάτω από τον ολυμπιακό, εκτός πρώτης 11άδας: lacoruna,everton, paris saint germain, udinese, feyenord, city, galata, samdoria, herta, dortmund, napoli.Για μένα μια σχεδόν ρεαλιστική απαίτηση θα ήταν η 8αδα.
Ποια ειναι η ομαδα τον πουστηδων;
-
Ο χρήστης ante re apo dw!! έγραψε:
Agapitoi filoi kai filenades....exw dei tis sizitiseis pou ginontai edw mesa kai me epnige to dikio giauto kai apofasisa na graftw. San PRWIN gauraki (nin mono sto basket pleon) ...den antexa na akouw tis blakies tou kuriou akaliptosZR.Καλώς όρισες. Σε συμβουλεύω να προσέχεις τις εκφράσεις σου![kouk]
διάλεξε κανένα handball καλύτερα
-
-
[snip]
Για μένα φέτος θα δείξει ο ΟΣΦΠ (αν) πόσο έχει απομακρυνθεί απο τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και κατά πόσο πλησιάζει τις καλές ευρωπαικές (όχι τις πολύ καλές). Οταν πχ κάτοχος του ουεφα ειναι η ζενίτ, δεν μπορώ παρά να θεωρήσω μια καλή πορεία στο ουέφα ΜΟΝΟ εάν φτάσει έστω στους ημιτελικούς. Προσωπικά οποιαδήποτε άλλη πορεία θα είναι αποτυχία.-
Πώς είπατε, ορίστε; Συγγνώμη κύριε ποιός είστε;
-
καλα μιλαμε εχω κλασει απο το γελιο.Μπηκα σε φορουμ ολυμπιακων και δεν φτανει που εχετε εμας να σας κανουμε καζουρα,αλλα εχετε και τους ανορθωσιτες.Δειτε τι ποσταρησε ανορθωσιτης σε φορουμ ολυμπιακων
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Την... πιπίλα του UEFA Team Ranks την έδωσα όταν προκλήθηκα, αφού η προηγούμενη επιχειρηματολογία μου έτυχε Άμπαλου και ρηχότατου χλευασμού!
Όσο για την εγκυρότητά της, έχεις να προτείνεις κανέναν καλύτερο κι αναγνωρισμένο τρόπο αξιολόγησης; Αν ναι, πες τον και στον... απομακρυσμένο φίλο μας!
Την πιπίλα της 4άρας προφανώς σου αρέσει να την πιπιλάς όμως, μιας και δεν είδα να διαμαρτύρεσαι.**Gino, ήξερα πως φοράς (κόκκινα) γυαλιά αλλά δεν είχα καταλάβει πως είναι από... μπετόν... που ακριβώς είδες τον γάβρο πάνω από τον βάζελο στις λίστες; **
Επίσης, θύμισε μου εσύ τι έλεγα όταν έπαιζα ΟΥΕΦΑ, γιατί εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως ανέκαθεν θεωρούσα και θεωρώ τον θεσμό αυτόν τον καταλληλότερο για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Μακάρι να απαγορευόταν να παίξει τσουλού οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει φτάσει τουλάχιστον στους 4 του ΟΥΕΦΑ την προηγούμενη χρονιά.Σωστός...Είμαστε 3-1 και μία ισοπαλία...Και γιατί φοράω κόκκινα γυαλιά ; Πέρα από την καζούρα βλέπεις κάτι που να μην είναι σωστό ;
Εγώ θυμάμαι , μπορεί όμως να μην είναι δικές σου αποκλειστικά δημοσιεύσεις ότι η Βέρντερ ήταν καφενείο και παρακαλούσατε να πέσετε μαζί της. Αντ' αυτού κληρωθήκατε με το μεγαθήριο Ρέιντζερς. Θυμάμαι λοιπόν που λέγατε ότι αυτές οι ομάδες ( Βέρντερ ) δεν ήταν για Ch. League και ότι στο ΟΥΕΦΑ θα την έχετε για πλάκα ( που είναι σοβαρή διοργάνωση που παίζουν μεγάλες ομάδες κτλ ). Τελικά το ΟΥΕΦΑ είναι σοβαρή διοργάνωση ; Προσωπική μου άποψη είναι πως , πέραν των βαθμών και τον πιθανό τίτλο για μία ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη και άρα είναι πάντα επιθυμητός , το ΟΥΕΦΑ δεν μου λέει τίποτα ως διοργάνωση ( ίσως με τους ομίλους τύπου Τσ.Λου να αναβαθμιστεί ) και μέχρι τους 16 είναι μία ακόμη διαδικασία για πραγματικά καλές ομάδες και όχι πραγματική διοργάνωση. Λεφτά δεν δίνει , δεν έχει πρεστίζ και το μόνο που το σώζει είναι ότι δίνει ίδιους βαθμούς με το Τσ. Λου.
[snip]
Σε ότι αφορά την περυσινή τύχη του Ολυμπιακού , να σου θυμίσω ότι την τύχη του την έφτιαχνε με μία αρκετά συμπαγή άμυνα που ξεκινούσε από το κέντρο και είχε τουλάχιστον τρεις παίκτες ( Γκαλέτι , Λούα , Τζόλε ) που την ώρα της άμυνας ψηλά , μπορούσαν να εκμεταλλευτούν μία μπαλιά και να κάνουν φάσεις. Έδινε χώρο και το κέρδιζε σε κενό χώρο στην άμυνα του αντιπάλου. Δεν ήταν και τόση τύχη ή αλλιώς την τύχη την έχουν οι ικανοί. Μακάρι να είστε εξίσου ικανοί ( που δεν ) και να πάτε αντιστοίχως.
[snip]Δηλαδή μόνο ο Ολυμπιακός φτιάχνει την τύχη του; Στους άλλους δίνεται από μόνη της;
Είπα εγώ κάτι τέτοιο ; Μόνο για την κλήρωση είπα ότι είχε τύχη ο ΠΑΟ. Σαφώς και πρέπει ο καθείς να φτιάχνει την τύχη του...Εάν μπορεί...
Το έγραψα ως απάντηση στον Ορέστη που έλεγε για την τύχη μας.Μην ξεχνάς ( γιατί δεν έισαι και θαμών ) ότι ενίοτε στο Ch. League δύο ισοπαλίες με καλλίτερες ομάδες είναι , προτιμότερες από νίκη-ήττα , διότι με την ισοπαλία κρατάς και τον άλλον χαμηλά. Φυσικά νίκη-ισοπαλία είναι προτιμότερη.
Πως γινεται αυτο βρε; Καλυτερα να εχεις 3 εσυ και 3 ο αντιπαλος, παρα 1 εσυ και 1 ο αντιπαλος. Ετσι ξεφευγεις απο τον 4ο και πλησιαζεις τον 1ο. Θαμονα δε μας τα λες καλα
Δεν συμφέρει οι όμιλοι να πάνε σε πολλούς βαθμούς εκτός εάν είσαι σίγουρος πως θα κάνεις τουλάχιστον τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
καλα μιλαμε εχω κλασει απο το γελιο.Μπηκα σε φορουμ ολυμπιακων και δεν φτανει που εχετε εμας να σας κανουμε καζουρα,αλλα εχετε και τους ανορθωσιτες.Δειτε τι ποσταρησε ανορθωσιτης σε φορουμ ολυμπιακων
Champions League & Uefa 2008-2009