-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχεις πολλη πλακα τελικα... Eσυ μπορεις να λες ο,τι θελεις για να κανεις την ομαδιτσα σου να φαινεται...μεγαλη.. 9ακου εφτασε το σκατο στην καλτσα των καταλανων... ) εγω ομως ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ οταν εκει που κοιμασαι τον υπνο του δικαιου (αν κρινω απ τα οσα τραγικα λες) ερχομαι και σου σκαω ενα ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΝΑ με το συμπαθειο κιολας και σε επαναφερω στην ταξη. Αυτα και ΑΛΑΤΙ.Αντε μπραβο ρε! Ανεβασες και αλλο τα post σου!
Πες και τιποτα ουσιαστικο ομως να κανουμε κουβεντα.. -
Αν δεν υπηρχες εσυ και κατι αλλοι πελατες τα ποστς μου θα ηταν τα μισα τουλαχιστον,οποτε καταλαβαινεις..
Στα υπολοιπα,δεν ειναι θεμα ουσιας αλλα πιο πολυ αντιληψης.Γιατι ΕΣΥ θα πρεπει να καταλαβεις οτι ειμαι καλυτερος σου,την εχω μεγαλυτερη ρε αδερφε πως το λενε; ΟΤΑΝ το καταλαβεις τοτε θα σταματησουν και τα ποστς μου. θα μπορουσα να σου πεταξω κι ενα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ 35 πρωταθληματα-19 πρωταθληματα = ? (προβλημα μιας και εισαι θεωρητικος... ) που να πληροι τα κριτηρια σου για μια συζητηση. Αλλα αυτα τα ξερεις ΗΔΗ οποτε οσο θα πετας υπονοιες οτι εισαι καλυτερος μπλα μπλα και τα λοιπα ωραια θα ανεβαζω τα ποστς μου.αλλωστε τα ιδια και τα ιδια λεμε καθε φορα,αρα μεχρι να το παρετε χαμπαρι ετσι θα σας φερομαστε. ΑΛΑΤΙ τωρα. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
καλα μιλαμε εχω κλασει απο το γελιο.Μπηκα σε φορουμ ολυμπιακων και δεν φτανει που εχετε εμας να σας κανουμε καζουρα,αλλα εχετε και τους ανορθωσιτες.Δειτε τι ποσταρησε ανορθωσιτης σε φορουμ ολυμπιακων
βρε παιδια ειστε απαιχτοι τελικα,,,,,,,,,,
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν δεν υπηρχες εσυ και κατι αλλοι πελατες τα ποστς μου θα ηταν τα μισα τουλαχιστον,οποτε καταλαβαινεις..
Στα υπολοιπα,δεν ειναι θεμα ουσιας αλλα πιο πολυ αντιληψης.Γιατι ΕΣΥ θα πρεπει να καταλαβεις οτι ειμαι καλυτερος σου,την εχω μεγαλυτερη ρε αδερφε πως το λενε; ΟΤΑΝ το καταλαβεις τοτε θα σταματησουν και τα ποστς μου. θα μπορουσα να σου πεταξω κι ενα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ 35 πρωταθληματα-19 πρωταθληματα = ? (προβλημα μιας και εισαι θεωρητικος... ) που να πληροι τα κριτηρια σου για μια συζητηση. Αλλα αυτα τα ξερεις ΗΔΗ οποτε οσο θα πετας υπονοιες οτι εισαι καλυτερος μπλα μπλα και τα λοιπα ωραια θα ανεβαζω τα ποστς μου.αλλωστε τα ιδια και τα ιδια λεμε καθε φορα,αρα μεχρι να το παρετε χαμπαρι ετσι θα σας φερομαστε. ΑΛΑΤΙ τωρα.- θεωρητικος
-
Ψωφολογος δεν ειπαμε οτι σπουδαζεις μαρη;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψωφολογος δεν ειπαμε οτι σπουδαζεις μαρη;ΤΙ ειναι αυτο;;
-
WTF? Απ τον κρονο ηρθες; Ψυχολογια.. Λαθος θυμαμαι; Αν ναι,δεν ειναι τιποτα,θα χω μεθυσει απ το νεκταρ της επιτυχιας 12 χρονια τωρα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
WTF? Απ τον κρονο ηρθες; Ψυχολογια.. Λαθος θυμαμαι; Αν ναι,δεν ειναι τιποτα,θα χω μεθυσει απ το νεκταρ της επιτυχιας 12 χρονια τωρα..Ψυχιατρικη διαβαζα τοτες ρε, οχι ψυχολογια.
Και ξερεις ποια ειναι η πλακα;; Οτι τοτε με γρουσουζεψες και κοπηκα ( ), και το ξαναδινω...αυριο! Κανονισε να ξανακοπω...οπου βρω Μπραβο θα το γεμιζω με τριφυλλια -
Γιατι εγω που εδινα επιχειρησιακη ερευνα τι νομιζεις,οτι περασα; εισαι πολυ λεμες ομως..κοιτα που σας εχει καντησει αυτος ο βαζελος,να διαβαζετε ψυχιατρικη και να μην περνατε κιολας..
-
Για παμε γερα,ξεκιναει η διοργανωση(για την καλη μιλαμε ε? μην τα μπερδευουμε )
-
...from where i stand,i want to wish good luck to inter milano for the tonights game with panathinaikos athens -
Καλή τύχη στον βάζελο. Με μια νίκη γίνεται αυτομάτως φαβορί για τη δεύτερη θέση. Και το Χ δεν είναι κακό όμως.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλή τύχη στον βάζελο. Με μια νίκη γίνεται αυτομάτως φαβορί για τη δεύτερη θέση. Και το Χ δεν είναι κακό όμως.Μακαρι να φερουμε καλο αποτελεσμα,αλλα για μενα η ομαδα ειναι εντελως ανετοιμη και τα κενα πισω πολλα.
Αν παιξουμε εξυπνα και δεν παρασυρθουμε κατι μπορει να γινει.
Θα δειξει....
Παντως αν και γενικα δεν μαρεσει να το παιζω προπονητης μεχρι τωρα δεν μου γεμιζει το ματι ο ολλανδος.Δεν καταλαβαινω γιατι αφησε εκτος 18αδας τον μικρο.Αν το παιχνιδι δεν παει καλα θα μπορουσε σαν αλλαγη να βοηθησει -
Δε θέλω να γίνω μάντης κακών, ούτε έχω καμια εμπάθεια, αλλά βλέπω Κουαρέσμα-Ιμπρα-Μαντσινι να κάνουν πάρτι με τη φετινή σας άμυνα... 2-3 γκολάκια πρέπει λογικά να τα βάλει η Ιντερ.
-
Αν η άμυνα παρουσιαστεί όπως με τον Πανθρακικό, πάμε για πεντάρα και λέμε και δόξα τω θεώ (που είναι η... δοτική ρε γμτ; )
-
Eτσι ακριβώς.. βέβαια λογικά στο ΤΣ.Λ. με Ιντερ θα έχουν όλοι πολύ μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης και σοβαρότητας απ' ότι με μια από τις τελευταίες του ελληνικού πορωταθλήματος.
Ακόμη κι έτσι όμως η διαφορά κλάσης της άμυνας του ΠΑΟ με την επίθεση της Ιντερ είναι μεγάλη. Μόνο με το 100% θα μπορέσουν να τους κοντράρουν και με όλη την ομάδα να δουλεύει άψογα. Δύσκολο. -
Η λογική λέει ξερό 2, με βάση την κάκιστη αμυντική λειτουργία του Παναθηναικού, που έχει δείξει έως τώρα.
Βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική, οπότε όλα μπορεί να συμβούν.
-
Η λογικη λεει να μην κατεβει με αμυντικογενες σχημα γιατι θα αρπαξει πολλα.Εως παρα πολλα. Θα μου πεις ομως,με ποιους παικτες να βγαλει ενα 3-5-2,εδω θα βαλει μεσα κλειτον ειπε χτες ο τεντοπανος.. Ζω για τη σκηνη που θα δειξει την χειραψια του ζιλμπερτο με τον βιειρα στην αρχη και το... 'φιλικο' σκαμπιλι στο σβερκο του βιειρα στον σιλβα στο τελος του παιχνιδιου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η λογικη λεει να μην κατεβει με αμυντικογενες σχημα γιατι θα αρπαξει πολλα.Εως παρα πολλα. Θα μου πεις ομως,με ποιους παικτες να βγαλει ενα 3-5-2,εδω θα βαλει μεσα κλειτον ειπε χτες ο τεντοπανος.. Ζω για τη σκηνη που θα δειξει την χειραψια του ζιλμπερτο με τον βιειρα στην αρχη και το... 'φιλικο' σκαμπιλι στο σβερκο του βιειρα στον σιλβα στο τελος του παιχνιδιου..Νόρτζελαντ.
-
Eγώ πάντως θα βλέπω Μπάρτσα.
Από 2 ματς στην Ισπανία έχει 1 βαθμό έχοντας χάσει καμια 20αριά ευκαιρίες και δοκάρια!
Λογικά θα ξεσπάσει στη Σπόρτινγκ και θα είναι ματσάρα..
Champions League & Uefa 2008-2009