-
Εδω ειμαστεε..
-
Εδω ειμαστεε..
-
Εδω ειμαστεε..
-
Eισαι πολυ εγκαθετος.Δε γινεται να ειναι και τα δυο επιπεδα (cl που βλεπεις μια φορα στα 10 χρονια) και uefa στο ιδιο θεμα.
-
Ας ελπισουμε οτι η επιστροφη του ΠΑΟ στα μεγαλα σαλονια να εχει την επιτυχια των παλαιοτρεων χρονων και να ξαναφτασει την Ελλαδα ψηλα στις ειδικες βαθμολογιες οπως με τοσο κοπο εκανε τα προηγουμενα χρονια ... Η Ελλαδα εχει αναγκη αυτους τους βαθμους αφου πλεον με τη συνεισφορα του μεγαλυτερου συλλογου της χωρας αναγκαζεται να παιζει μεχρι και 2 προκριματικους για να μπει σε ομιλους !!
Και ελπιζω ο ενδοξοτερος και μεγαλυτερος συλλογος του κοσμου,να συνεχισει την καλη προσπαθεια που αρχισαν περυσι και να μην κανουν πισωγυρισμα οπως ο προεδρος τους.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eισαι πολυ εγκαθετος.Δε γινεται να ειναι και τα δυο επιπεδα (cl που βλεπεις μια φορα στα 10 χρονια) και uefa στο ιδιο θεμα.Σωστό!
-
Aντε καλη σεζον (για τον ΠΑΟ και ολους τους αλλους εκτος των κοκκινων) μαγκες
Να γυρισουμε στο παλιο αγαπημενο σεναριο: ο ΠΑΟ στους 16 και ο γαυρος στον καναπε και στην 4η θεση
-
Τι θες να σου τραγουδησω για να σε νανουρισω; Μπας και αλλαξεις πλευρο αιωνιε looser.
Κοιτα να περασεις τα νησια φεροε με την κωλοομαδα σου σε 4 βδομαδες για να μη μεινεις και εκτος ουεφα κι αστα τα μεγαλα σαλονια,ειναι νωρις ακομα για σενα.Μ αρεσει που θελατε τα λεφτα του μπαινοπουλου για να κανετε μετεγγραφες στυλ λαζαρου και αβρααμ,που μακαρι να τον παρετε γιατι το παλικαρι μου θυμιζει ανατολακη σε χειροτερη version.
-
αιωνιος λουζερ; αχαχαχχαχ
καλως τον 1-5-25
Την 7αρα σου και αλατι πασχοοοο
λεφτα του μπαινοπουλου
παντως για να λεμε την αληθεια, πιο καθαρα ειναι απο τα λεφτα τις ζιμενς
-
πφφφφφφφφφ,με κουραζεις.Δε θα α παμε καλα,γι αυτο λεω να χωριστουνε τα θεματα.Καντο uefa 2008-09 να ανοιξω εγω το cl 2008-09 να τελειωνουμε.
-
καλα ρε αθεοφοβοι ακομα δεν ανοιχτηκε το θεμα και ξεκινησατε τις @α@αριες?
Και καλα ο πασχος,απο αυτον δεν περιμενα και κατι αλλο,αλλα και εσυ ρε καραγκουνη γιατι του την μπαινεις,μια φορα στα 10 χρονια κανανε και αυτοι μια πορεια,οποτε εχουν δικαιωμα να ονειρευονται -
Μπράβο παιδιά καλή αρχή, συνεχίστε με άλλες 100 σελίδες από αυτά. Εμείς οι υπόλοιποι που απλά θέλουμε να συζητήσουμε για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να την κάνουμε σιγά-σιγά.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Μπράβο παιδιά καλή αρχή, συνεχίστε με άλλες 100 σελίδες από αυτά. Εμείς οι υπόλοιποι που απλά θέλουμε να συζητήσουμε για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να την κάνουμε σιγά-σιγά.Καποιο εδω μεσα θελουμε και γραφουμε σοβαρα για ποδοσφαιρο,καποιοι αλλοι δεν ειναι ικανοι η δεν θελουν να κρατησουν τετοια θεματα σε σοβαρο επιπεδο.
Οποτε ειναι ενα θεμα αναμικτο,σοβαρο και ταυτοχρονα ασοβαρο
Οποτε στην κριση σου ειναι να μεινεις η να μην μεινεις -
Ο οπαδικός χαβαλές και το πείραγμα δεν είναι κακό. Πάνω απ'όλα καλή καρδιά και διασκέδαση παιδιά. Λίγα χρόνια μας μείναν ακόμα. Πρέπει να γελάμε όσο περισσότερο μπορούμε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ο οπαδικός χαβαλές και το πείραγμα δεν είναι κακό. Πάνω απ'όλα καλή καρδιά και διασκέδαση παιδιά. Λίγα χρόνια μας μείναν ακόμα. Πρέπει να γελάμε όσο περισσότερο μπορούμε.Μα γελαμε αγαπητε μου ολοι με τον επι 10 χρονια περιοδευον θιασο και γελοτωποιο της ευρωπης.
Μονο περσι μετα απο 10 χρονια ειπε και ο θιασος να ξεκουραστει λιγο -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ο οπαδικός χαβαλές και το πείραγμα δεν είναι κακό. Πάνω απ'όλα καλή καρδιά και διασκέδαση παιδιά. Λίγα χρόνια μας μείναν ακόμα. Πρέπει να γελάμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Μα γελαμε αγαπητε μου ολοι με τον επι 10 χρονια περιοδευον θιασο και γελοτωποιο της ευρωπης.
Μονο περσι μετα απο 10 χρονια ειπε και ο θιασος να ξεκουραστει λιγοEυτυχως που θελεις να γραφεις σοβαρα οπως λες σε προηγουμενο ποστ σου
-
για σοβαρευτείται λιγάκι.........
-
Eλεος ρε δεν προλαβατε να δειτε ποδοσφαιρο-thread και το μαμησατε παλι.
Μακαρι να περασουνε και οι δυο, να εχουμε να βλεπουμε ολη τη χρονια.
Εννοειτε δεν υπαχει καν σκεψη να μην περασει ο ΠΑΟ την Ντιναμο.
YΓ. Σιγα μην εχουμε ξεχωριστο τοπικο για να μιλαμε για την ΑΕΚ και τον Πανιωνιο στο UEFA.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μα γελαμε αγαπητε μου ολοι με τον επι 10 χρονια περιοδευον θιασο και γελοτωποιο της ευρωπης.
Μονο περσι μετα απο 10 χρονια ειπε και ο θιασος να ξεκουραστει λιγοEυτυχως που θελεις να γραφεις σοβαρα οπως λες σε προηγουμενο ποστ σου
Aυτη την στιγμη δεν θελω να γραφω σοβαρα Δεν ειμαι σε φαση ρε παιδι μου,πως να στο πω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μα εξαρταται και το τι λενε οι αλλοι. Και επειδη μαλιστα το φορουμ των 4τ ειναι αφιερωμενο σε αυτοκινητα, μοτορσπορτ κλπ ενα ποδοσφαιρικο τοπικ ειναι αποκλειστικα για χαβαλε (ο οποιος φυσικα πρεπει να παραμενει σε ορια)
Οταν ομως μπαινει ο πασχος και ο οποιοσδηποτε πασχος και πιανει αμεσως για 'κωλοομαδες', αιωνιους 'λουζερ' (με τους οποιους λουζερς πανυγηριζατε μια χαρα το 2004), 'μπαινοπουλους' 'λαγους' 'κοτες' 'da pipes' κλπ, πως περιμενεις οι αλλοι να αντιδρασουν;
Προφανως εγω ειμουν βλακας που οταν ο πασχος αραδιαζε εκαντονταδες ποστ με αλατοτεσσαρουλες και βρισιδια (τα οποια δεν σταματουσαν ακομα και να του το ζητουσες) που δεν αρχισα να ριχνω και κανα καντιλιΚαι στο κατω κατω της γραφης ρε φουστη μου, την μετριοτητα (που ενιοτε γινεται και ανυπαρξια) του γαβρου εις τας ευρωπας ολοι τα ξερουνε. Δυο καλες πορειες μεσα σε 13 χρονια, με μια-δυο μονο μεγαλειωδεις νικες (6-2 με λεβερκουζεν και το διπλο στην βρεμη), και στο μεταξυ ηρθαν και κατι πενταροεφταρες.
Δεν λεω, και ο ΠΑΟ τα πηγε σκ@τα σε καποια φαση, αλλα νικησε και αγιαξ, πορτο, μπαρτσα, βερντερ, γιουβε, περασε και μια φορα σε ημιτελικο το 96, μια φορα στους 8 του ΤΣ.Λ. και στους 16 του ουεφα το 02/03
Κυριως με 'πρασινους' βαθμος περνουσατε απευθειας στους ομιλους.
Και οσο ο ΠΑΟ πηγαινε καλα, ειχαμε φτασει με 3 ομαδες στο Τσ.Λ. Μολις εκανε 'κοιλια ο ΠΑΟ' περασαν 2-3 χρονια και τσουπ, βρεθηκαμε ο ενας 3ο προκριματικο και ο αλλος 2ο (και παλι καλα που εγινε το θαυμα περσυ και πηγαν ολοι καλα, γιατι μπορει να ειμασταν σε πιο δεινη θεση τωρα)
Βγειτε τωρα να πειτε πως λεω και ψεμματα
Champions League & Uefa 2008-2009