-
Το ματσακι θα παει στην παραταση
-
Ειναι αυτο που λεμε με την κωλαρα του βαζελου.Οση τυχη εχει αυτος,αλλο τοσοΧ10^10 ατυχια εχει ο οσφπ. Γκολ στο 44.. 2 ευκαιριες η σε,1 γκολ,40 τετ α τετ η βιγιαρεαλ,1 γκολ.. Δεν πειραζει,ο θεος βλεπει και η κυριακη ειναι κοντα.-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πιστεύω ότι ο θρύλος μπορεί να προκριθεί...επίσης μου αρέσουν τα γκολφ!
Πατριδα,αφου τσιμπησεις το αλατακι σου ( ) να σου πω οτι με το δευτερο που ειπες μπηκες στη μαυρη λιστα μου..
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
1.16/01/08
4-0.ΑΛΑΤΙ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι αυτο που λεμε με την κωλαρα του βαζελου.Οση τυχη εχει αυτος,αλλο τοσοΧ10^10 ατυχια εχει ο οσφπ. Γκολ στο 44.. 2 ευκαιριες η σε,1 γκολ,40 τετ α τετ η βιγιαρεαλ,1 γκολ.. Δεν πειραζει,ο θεος βλεπει και η κυριακη ειναι κοντα.-Ελα, ο θεος ειμαι. Την κυριακή θα χασετε.
-
ρε το φαγανε
ναι ειδες ατυχια.. το γκαζον φταει.. η μηπως η υγρασια....
ντιογο ζουμε στη τσελσι να σε δουμε....
θρηνε μπορεις.. μπορεις να προκριθεις...
αχ ρε βαζελε τυχερε... ακυρωθεν γκολ και μουφα πεναλτυ......μεγα τετ α τετ βαγγελακη...
α ρε κωλοφαρδια!!!!!
παμε για το δευτερο
-
ρε πατρίδα...μην τσατίζεσαι...πλάκα κάνουμε...
Μου δίνεις την εντύπωση ότι αν στα έλεγα κατάμουτρα θα μου έχωνες γροθιά!
Δεν αξίζει φίλε μου να τσατίζεσαι έτσι για την μπάλα...Μάθε να δέχεσαι και να κάνεις πλάκα!
Φιλικά πάντα!Υ.Γ.1.(Αν με νικήσεις την Κυριακή θα ρεφάρεις...μερικώς και θα κάνεις την πλάκα σου!Αν όχι σε βλέπω να κάνεις 1 χρόνο να μπεις στο φόρουμ )
Υ.Γ.2 ¨οσες πιθανότητες υπάρχουν να προκριθεί ο γαύρος σήμερα τόσες πιθανότητες υπάρχουν και να μου αρέσουν τα γκολφ!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε πατρίδα...μην τσατίζεσαι...πλάκα κάνουμε...
Μου δίνεις την εντύπωση ότι αν στα έλεγα κατάμουτρα θα μου έχωνες γροθιά!
Δεν αξίζει φίλε μου να τσατίζεσαι έτσι για την μπάλα...Μάθε να δέχεσαι και να κάνεις πλάκα!
Φιλικά πάντα!Υ.Γ.1.(Αν με νικήσεις την Κυριακή θα ρεφάρεις...μερικώς και θα κάνεις την πλάκα σου!Αν όχι σε βλέπω να κάνεις 1 χρόνο να μπεις στο φόρουμ )
Υ.Γ.2 ¨οσες πιθανότητες υπάρχουν να προκριθεί ο γαύρος σήμερα τόσες πιθανότητες υπάρχουν και να μου αρέσουν τα γκολφ!
Ε πως να μην τσαντιζομαι τον Vasgti μου μεσα οταν μου λες οτι σαρεσουν τα γκολφ να ουμε... Τι να τσαντιστω ρε συ,σιγα,αλλωστε μια ζωη απο πανω σας ειμαστε...
-
Κρίμα για το Γαύρο. Πάμε για του χρόνου πάλι.
Αλήθεια, έχει ο Καραγκούνης συγγενείς στην ομάδα της Σεντ Ετιέν? -
-
Θυμιστε μου ποιος επρεπε να βαλει τρια
-
2.4αρα και ΑΛΑΤΙ..
-
Κριμα κι αδικο...
-
Τι άμυνα είναι αυτή ρε γμτ....
Ο Όσκαρ εν τω μεταξύ τι κάνε ιστο γήπεδο ; Ούτε για καθαριστής κερκίδων δεν κάνει....
-
2.Γραψε και το τρια ρε συ να παμε για υπνο.....
-
Πάτε από τώρα...
-
Τραγικοί... Δεν μπορεί να γίνει πιο σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάγκο...
ΥΓ Βάζω στοίχημα ότι σήμερα οι παναθηναϊκοί θα ποστάρουν περισσότερο από χθες...
-
ξεσπάει ο γαύρος για τις 2 προηγούμενες ήττες
κακομοίρα σαιντ ετιεν... -
οκ..χαβαλες να γινεται, οκ τα αρπαξε ο οσφπ...τωρα οποιος παταει δουλεμα τι καταλαβαινει...
παιζει ο πρωταθλητης ελλαδας με τον 'καφενε' που μονο καφενες δεν ηταν οπως φαινεται γιατι απο τοπι παραξερουν αυτοι...και τρωει ενα καρο γκολ...δε νομιζω οτι ειναι λογος χαρας οταν χανουμε ποντους ως ελλαδα απο κατι τετοια...
για τον οσφπ τι να πω..οποιος εχει ματια βλεπει τι ελλειψεις εχει...αλλα δε τρελαινομαι και απο τη χαρα μου με αυτο που παρουσιασε σε αυτα τα παιχνιδια..
υγ.φυσικα τα ιδια πανε προς καθε ομαδα που παει εξω και γινεται ρομπα, καλη ωρα ο παοκ οταν βγηκε στο τσαμπιονς λιγκ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οκ..χαβαλες να γινεται, οκ τα αρπαξε ο οσφπ...τωρα οποιος παταει δουλεμα τι καταλαβαινει...παιζει ο πρωταθλητης ελλαδας με τον 'καφενε' που μονο καφενες δεν ηταν οπως φαινεται γιατι απο τοπι παραξερουν αυτοι...και τρωει ενα καρο γκολ...δε νομιζω οτι ειναι λογος χαρας οταν χανουμε ποντους ως ελλαδα απο κατι τετοια...
για τον οσφπ τι να πω..οποιος εχει ματια βλεπει τι ελλειψεις εχει...αλλα δε τρελαινομαι και απο τη χαρα μου με αυτο που παρουσιασε σε αυτα τα παιχνιδια..
υγ.φυσικα τα ιδια πανε προς καθε ομαδα που παει εξω και γινεται ρομπα, καλη ωρα ο παοκ οταν βγηκε στο τσαμπιονς λιγκ...
Φαντάσου ότι αυτή η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της, άνετα.
Σκέψου πόσο πίσω είμαστε ποδοσφαιρικά, σε σχέση με τα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Champions League & Uefa 2008-2009