-
Γιαυτό δυσκολεύονται όλοι οι υπόλοιποι στο να πάρουν το πρωτάθλημα?
Έχετε ανειλημμένες ευρωπαικές υποχρεώσεις κάθε χρόνο?
Κουράζει πολύ ο τελικός τον μαιο?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Γιαυτό δυσκολεύονται όλοι οι υπόλοιποι στο να πάρουν το πρωτάθλημα?Έχετε ανειλημμένες ευρωπαικές υποχρεώσεις κάθε χρόνο?
Τα θέλεις τώρα! Πάμε..
Ρε συ! Πονάς ακόμα από την 3άρα, που τα'χασες?!?! Λέω, 'πιο εύκολο', δεν το διάβασες, μέσα στην πίκρα σου?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιαυτό δυσκολεύονται όλοι οι υπόλοιποι στο να πάρουν το πρωτάθλημα?
Έχετε ανειλημμένες ευρωπαικές υποχρεώσεις κάθε χρόνο?
Τα θέλεις τώρα! Πάμε..Που?
Ρε συ! Πονάς ακόμα από την 3άρα, που τα'χασες?!?! Λέω, 'πιο εύκολο', δεν το διάβασες, μέσα στην πίκρα σου?!Αλλη μια χρονιά γέλιου λοιπόν..Με κύριους υπαίτιους τον mr.koyk and mr.bagus
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΤ ΚΟΛΑΦΟΣ!!!
-
-
Eχει πλακα να ασχολουνται μαζι σου οι ΑΙΩΝΙΟΙ δευτεροτριτοι και να σφετεριζονται την θεση που κατεχεις 15 χρονια...Οταν ομως ερθει η καταλληλη στιγμη τρωνε μια..........σφαλιαρα ΝΑ με το συμπαθειο.
-
μάλλον η σφαλιάρα από τους Κύπριους έπεσε βαριά χθές.......
πονάει ο σβέρκος...εεε....αλλά σας αρέσει......μαζόχες...... -
Αληθεια αυτος ο Ντιογκο και η μανα του ηρθανε; Ή ακομα;;
-
Με κουραζεις..
-
Αμα κουραστηκες, υπαρχει και ο υπνος. Εκει ισως δεις τον γαβρακο σου να πηγαινει τελικους κλπ . Τριαροαλατακι και μοκο τωρα
-
Tι θα γίνει ρε παληκάρια σήμερις; Επειδή έπαθε ό,τι έπαθε ο Γαύρος, μόνον μ'αυτό θ'ασχολείστε; Τα υπόλοιπα θέματα έπαθαν καθίζηση!
Μου φαίνεται πως θ'αρχίσω τα πμ στον koutsan, που πρέπει να είναι ο δεύτερος άνθρωπος σ'αυτή τη χώρα μετά από μένα, που δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο και αθλητικά...
Αλλά και πάλι , τον βαριέμαι τον τύπο, όλο για δίκες και σκάκι μιλάει....
-
Εισαι ανεκδιηγητος.Ειπαμε δε θα χρησιμοποιεις ατακες μου ρε; Παω στοιχημα οτι αυτο το ποστ θα το βρεις στο περσινο τοπικο κατω απ το δικο μου νικ..
Τεσπα,με κουραζεις κι εσυ..την 4αρα σου κι ΑΛΑΤΙ. -
Ρε hf τι δουλεια εχεις εδω μεσα; Δρομο..ουρτ... Μας χαλας την ατμοσφαιρα..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Eισαι πολυ εγκαθετος.Δε γινεται να ειναι και τα δυο επιπεδα (cl που βλεπεις μια φορα στα 10 χρονια) και uefa στο ιδιο θεμα.
Παρακαλω πολυ η επιθυμια του πασχου να εκπληρωθει.Οντως δεν γινεται αυτο που λεει
Τι θα γινει με την παακληση του πασχου?Μπορει καποιος μοντ να ξεχωρισει αυτο το θεμα σε 2 διαφορετικα?
-
Το θέμα θα παραμείνει ως έχει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε hf τι δουλεια εχεις εδω μεσα; Δρομο..ουρτ... Μας χαλας την ατμοσφαιρα..Mωρέ το ξέρω πως δεν έχω δουλειά εδώ μέσα!
Αλλά τέτοια φρίκη που έπαθε το φόρουμ σήμερα, μόνο όταν πέφτει ο server την παθαίνει!
Βαριέμαι γαμώτ!Καλά, κι εγώ σε λίγο την κάνω και πάω βόλτα, μέχρι να βαρεθείτε θα σας/μας βρει το βράδυ!
2 ποστ μου για αθλητικά, είναι ΗΔΗ, πάρα πολλά!
Τσάου! (Edika ) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα θα παραμείνει ως έχει.α ρε Νίκο, τα θές και εσύ......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε hf τι δουλεια εχεις εδω μεσα; Δρομο..ουρτ... Μας χαλας την ατμοσφαιρα..συμφωνώ με τον Πασχάλη.....
αυτοί που δεν έχου σχέση με γαύρους, βάζελους, χανουμάκια κλπ κλπ.....ουρτ........ -
η σταση του kouk ειναι προκλητικη
Δηλαδη θα εξισωσουμε αυτους που παιζουν Champions League με αυτους που θα βολοδερνουν στο Uefa?Προτεινω τον HF να ειναι σε θεση επισημου παρατηρητη, ετσι για να δουμε ποιος τα λεει σωστα εδω
-
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
Δεν πάω καλύτερα να παίξω σκάκι με τον koutsan; Θα χάσω ασφαλώς, αλλά θα περάσω υπέροχα με το να τον βλέπω να εκνευρίζεται από το παίξιμό μου!
Champions League & Uefa 2008-2009