-
Με τον Πασχάλη είχες πάει Μπουτζίνκαν?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με τον Πασχάλη είχες πάει Μπουτζίνκαν?Πως ηταν στο ΟΑΚΑ χθες ;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με τον Πασχάλη είχες πάει Μπουτζίνκαν?Και μετα λες εμενα εγκαθετο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με τον Πασχάλη είχες πάει Μπουτζίνκαν?
Πως ηταν στο ΟΑΚΑ χθες ;
Εξαιρετικό. Η πρόβα πήγε θαυμάσια!
-
Μετά μου λέει ο μπάγκους γιατί λέω την αεκ, αεκάκι...ε ρε φίλε πως να το κάνουμε, όταν είσαι 3η δύναμη στην ελλαδίτσα, πως θες να λέγεσαι αεκάρα ?
Άκου πρόβα Μαρέσεις ρε κούκε γιατί δεν χάνεις το χιούμορ σου!
Dusan! Dusan !!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μετά μου λέει ο μπάγκους γιατί λέω την αεκ, αεκάκι...ε ρε φίλε πως να το κάνουμε, όταν είσαι 3η δύναμη στην ελλαδίτσα, πως θες να λέγεσαι αεκάρα ?Άκου πρόβα Μαρέσεις ρε κούκε γιατί δεν χάνεις το χιούμορ σου!
Dusan! Dusan !!!
-
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ : H ΕΔΡΑ
....Η τελευταία ευρωπαϊκή ομάδα που έφυγε νικήτρια από το 'Γ. Καραϊσκάκης' είναι η Ρόμα (0-1) στις 18 Οκτωβρίου 2006......
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κανονικό πέναλντυ ήταν αυτό , γιατί απορείς.
Ξέρω γώ....
Μάλλον επειδή δεν ήταν πέναλντι
-
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ : H ΕΔΡΑ....Η τελευταία ευρωπαϊκή ομάδα που έφυγε νικήτρια από το 'Γ. Καραϊσκάκης' είναι η Ρόμα (0-1) στις 18 Οκτωβρίου 2006......
Καλά ηρέμισε και λίγο...
Ουέφα έπαιζες !
Απο τότε με την Ρόμα έχεις 5 νίκες και 4 ισοπαλίες και οι 3 απο τις 4 νίκες είναι στο Προκριματικά CL+Ουέφα.
-
Καλύτερα να μην μιλάς εσύ που οργώνεις τα χωράφια του ουέφα εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια και μας παίρνεις τα αυτια για τους πολύτιμους βαθμούς που φέρνεις στην ελλάδα..
Έρχεται και η σειρά σου πάντως στον ναό...Αλήθεια πόσα έφαγες την τελευταία φορά που ήρθες, θυμάσαι?
Να σου θυμίσω εγώ λοιπόν..
4
All time classic συνθήματα χθες στο γήπεδο:
ΟΕ ΟΕ ΟΕ, ΟΕ ΟΕ ΟΕ, ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΤΕ, ΒΑΖΕΛΕ, ΒΑΖΕΛΕ
-
Τι ώρα είναι οι κληρώσεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι ώρα είναι οι κληρώσεις?14:00
-
Τι ώρα είναι οι κληρώσεις?
14:00
Ψιτ....η καλη κληρωση ειναι στις 13:00
Στις 14:00 ειναι η δευτερη κληρωση (ξερεις,αυτη με τα χωρια) -
Καλύτερα να μην μιλάς εσύ που οργώνεις τα χωράφια του ουέφα εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια και μας παίρνεις τα αυτια για τους πολύτιμους βαθμούς που φέρνεις στην ελλάδα..Έρχεται και η σειρά σου πάντως στον ναό...Αλήθεια πόσα έφαγες την τελευταία φορά που ήρθες, θυμάσαι?
4
ρε εγκαθετε απο ποτε εχεις να με κερδισεις στο καραισκακη στο πρωταθλημα?
-
Είναι καλό να σου απαντούν στις ερωτήσεις σου άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τα κατατόπια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι καλό να σου απαντούν στις ερωτήσεις σου άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τα κατατόπια.Δεν αντελιφθην (οπως ελεγε και ο καραβανεας )
-
Ρε παιδια, αυτοι στον αντ1 δεν αντεχονται με τιποτα. Δεν ξερω πως τον λενε αυτον που σπικαρει αλλα πραγματικα ζει στην κοσμαρα του. Χθες πανω στο κεφι εκανε και δυο αστειακια και ειδικα με εκεινο της κατοχης καταφερε να με αφησει καγκελο (κατι σαν τα καρτουν του Θεμου). Οσο για το σχολιο του Τασαρου (σικ), τι να πει κανεις; Το ευγενικο ειναι να πεις οτι δεν προσθετουν τιποτα, το πιο ρεαλιστικο ειναι οτι ειναι επιπεδου παιδιου δημοτικου.
-
Καλύτερα να μην μιλάς εσύ που οργώνεις τα χωράφια του ουέφα εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια και μας παίρνεις τα αυτια για τους πολύτιμους βαθμούς που φέρνεις στην ελλάδα..Έρχεται και η σειρά σου πάντως στον ναό...Αλήθεια πόσα έφαγες την τελευταία φορά που ήρθες, θυμάσαι?
4
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΔΩ- ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΕΝΑΝ ΚΑ- ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ....Όταν εγώ το τραγουδούσα αυτό πρώτη φορά, εσύ έτρωγες 7
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ρε παιδια, αυτοι στον αντ1 δεν αντεχονται με τιποτα. Δεν ξερω πως τον λενε αυτον που σπικαρει αλλα πραγματικα ζει στην κοσμαρα του. Χθες πανω στο κεφι εκανε και δυο αστειακια και ειδικα με εκεινο της κατοχης καταφερε να με αφησει καγκελο (κατι σαν τα καρτουν του Θεμου). Οσο για το σχολιο του Τασαρου (σικ), τι να πει κανεις; Το ευγενικο ειναι να πεις οτι δεν προσθετουν τιποτα, το πιο ρεαλιστικο ειναι οτι ειναι επιπεδου παιδιου δημοτικου.Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς αφού ήμουν στο γήπεδο, αλλά πού να άκουγες τις μεταδόσεις από ραδιοφώνου! Άκουσα σε sport-fm και sentra τις περιγραφές των γκολ, άστα!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε παιδια, αυτοι στον αντ1 δεν αντεχονται με τιποτα. Δεν ξερω πως τον λενε αυτον που σπικαρει αλλα πραγματικα ζει στην κοσμαρα του. Χθες πανω στο κεφι εκανε και δυο αστειακια και ειδικα με εκεινο της κατοχης καταφερε να με αφησει καγκελο (κατι σαν τα καρτουν του Θεμου). Οσο για το σχολιο του Τασαρου (σικ), τι να πει κανεις; Το ευγενικο ειναι να πεις οτι δεν προσθετουν τιποτα, το πιο ρεαλιστικο ειναι οτι ειναι επιπεδου παιδιου δημοτικου.
Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς αφού ήμουν στο γήπεδο, αλλά πού να άκουγες τις μεταδόσεις από ραδιοφώνου! Άκουσα σε sport-fm και sentra τις περιγραφές των γκολ, άστα!!!
πήγες τελικά, ε;;
εγώ έμπλεξα και δεν ανέβηκα
Champions League & Uefa 2008-2009