Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο οπαδικός χαβαλές και το πείραγμα δεν είναι κακό. Πάνω απ'όλα καλή καρδιά και διασκέδαση παιδιά. Λίγα χρόνια μας μείναν ακόμα. Πρέπει να γελάμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Μα γελαμε αγαπητε μου ολοι με τον επι 10 χρονια περιοδευον θιασο και γελοτωποιο της ευρωπης.
Μονο περσι μετα απο 10 χρονια ειπε και ο θιασος να ξεκουραστει λιγο
Eυτυχως που θελεις να γραφεις σοβαρα οπως λες σε προηγουμενο ποστ σου
μα εξαρταται και το τι λενε οι αλλοι. Και επειδη μαλιστα το φορουμ των 4τ ειναι αφιερωμενο σε αυτοκινητα, μοτορσπορτ κλπ ενα ποδοσφαιρικο τοπικ ειναι αποκλειστικα για χαβαλε (ο οποιος φυσικα πρεπει να παραμενει σε ορια)
Οταν ομως μπαινει ο πασχος και ο οποιοσδηποτε πασχος και πιανει αμεσως για 'κωλοομαδες', αιωνιους 'λουζερ' (με τους οποιους λουζερς πανυγηριζατε μια χαρα το 2004), 'μπαινοπουλους' 'λαγους' 'κοτες' 'da pipes' κλπ, πως περιμενεις οι αλλοι να αντιδρασουν;
Προφανως εγω ειμουν βλακας που οταν ο πασχος αραδιαζε εκαντονταδες ποστ με αλατοτεσσαρουλες και βρισιδια (τα οποια δεν σταματουσαν ακομα και να του το ζητουσες) που δεν αρχισα να ριχνω και κανα καντιλι
Και στο κατω κατω της γραφης ρε φουστη μου, την μετριοτητα (που ενιοτε γινεται και ανυπαρξια) του γαβρου εις τας ευρωπας ολοι τα ξερουνε. Δυο καλες πορειες μεσα σε 13 χρονια, με μια-δυο μονο μεγαλειωδεις νικες (6-2 με λεβερκουζεν και το διπλο στην βρεμη), και στο μεταξυ ηρθαν και κατι πενταροεφταρες.
Δεν λεω, και ο ΠΑΟ τα πηγε σκ@τα σε καποια φαση, αλλα νικησε και αγιαξ, πορτο, μπαρτσα, βερντερ, γιουβε, περασε και μια φορα σε ημιτελικο το 96, μια φορα στους 8 του ΤΣ.Λ. και στους 16 του ουεφα το 02/03
Κυριως με 'πρασινους' βαθμος περνουσατε απευθειας στους ομιλους.
Και οσο ο ΠΑΟ πηγαινε καλα, ειχαμε φτασει με 3 ομαδες στο Τσ.Λ. Μολις εκανε 'κοιλια ο ΠΑΟ' περασαν 2-3 χρονια και τσουπ, βρεθηκαμε ο ενας 3ο προκριματικο και ο αλλος 2ο (και παλι καλα που εγινε το θαυμα περσυ και πηγαν ολοι καλα, γιατι μπορει να ειμασταν σε πιο δεινη θεση τωρα)
Βγειτε τωρα να πειτε πως λεω και ψεμματα