-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ΄ αρέσει απλά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ είναι η σωστή έκφραση που βγήκε το τελευταίο μάθημά μου, το πέρασα και στις 29 του μηνός ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!Congrats κι από μένα! Δεν το είχα δει τόσες μέρες!
Γρήγορα έρχεται η ορκωμοσία πάντως! -
Δεν μου αρέσει, που οι σελίδες του ΟΣΕ και των ΚΤΕΛ είναι απλά για τον πούστο!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Χρηστο, συγγνωμη για το αδιακριτο (και οφφ τοπικ) της ερωτησης αλλα με τι πετας αν επιτρεπεται;Mε ενα τετοιο
Sorry δεν κρατηθηκα
-
-
-
Τι δείχνει η φωτογραφία; Η GPRS δεν μου την ανοίγει. (Κανένα καλάμι φαντάζομαι )
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι δείχνει η φωτογραφία; Η GPRS δεν μου την ανοίγει. (Κανένα καλάμι φαντάζομαι )joint.
-
Έτσι εξηγούνται και οι ροζ ελέφαντες που είδα χθες πάνω από την απογείωση.
-
Και μετά αναρωτιέσαι γιατί βγαίνει έτσι η νεολαία...
-
Moυ αρέσει που πέρασα 3 καταπληκτικές εβδομάδες στην αστροπαλιά...
Δεν μου αρέσει που γυρνάω τώρα, αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι βρίσκομαι στο πλοίο...Μου αρέσει που είμαι περισσότερο και από τις πρώτες στιγμές της σχέσης μου...
Δεν μου αρέσει πως το έτερον ήμισυ δεν νιώθει μάλλον τα ίδια, και επίσης δεν μου αρέσει που η κατάρα των 2 χρόνων ξαναχτυπά. Tέσπα, παίζει και να γράψω κανένα σεντόνι στο love situations, βλέπουμε. -
Μ αρεσει που φευγω διακοπες αυριο
Δεν μ αρεσει που επιστρεφω Τριτη το πρωι..... -
Μ'αρεσει που ο κολλητος μου κερδισε ταξιδι για μακρυα απο μια διαδικτυακη-αγορα που ειχε κανει !
Δε μ'αρεσει που απο τη βιασυνη μου , πηρα μαζι μου ενα μηχανακι με την οπισθεν
Μ'αρεσει που ηταν της δικιας μου και ετσι δεν ειχα μπλεξιματα ... με τριτους
(ποταπη ζημια) -
Δεν μου αρέσει που η από πίσω μου στο πλοίο έχει απλώσει τα βρωμοπόδαρά της στο περβάζι του παραθυρου και φτάνουν μέχρι την θέση μου-και την μύτη μου.
-
Τουλαχιστον εχει ωραια νυχια ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσει που η από πίσω μου στο πλοίο έχει απλώσει τα βρωμοπόδαρά της στο περβάζι του παραθυρου και φτάνουν μέχρι την θέση μου-και την μύτη μου.Kαι γιατί δεν της το λες?
-
Κατέβηκε στην Νάξο ευτυχώς. Τώρα ήρθε στην θέση της ένα πιπινάκι εκ γαλλίας και άπλωσε και αυτό τα πόδια, αλλά ευτυχώς το καμαμπέρ δεν μου μύρισε ακόμα...
-
ασε τα ποδια και μπες στο ψητο...
-
με 3G μπαίνεις ?
-
Σπύρο την κόβω για κάτω από 15-16.
Όταν είμαστε σε διεθνή ύδατα τι παίζει;Δημήτρη ναι, HSDPA/3G/GPRS, όπου έχει. Wind με τα προπληρωμένα NS.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σπύρο την κόβω για κάτω από 15-16.
Όταν είμαστε σε διεθνή ύδατα τι παίζει;μικροδειχνουν οι Γαλλιδουλες ρε
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]