-
Μ'αρεσει που πηρα τελικα το laptop ( ) μετα απο 25 μερες . Δουλευει σωστα .
Δε μ'αρεσει η ψιλο-ταλαιπωρια με το linux για αρχη .
-
Tην κατσαριδα ,τελικα, τη μαζεψες απο το πατωμα, η ακομα κειτεται νεκρη κατω απο τον τομο?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και το XBOX crashαρε
γαμημενη m$... εγω φταιω που τους εμπιστευτηκα.. γαμω το εργοστασιο τους στην κινα και καθε κινεζικο δρακο εναν-εναν! εδωσα τοσα γαμημενα λεφτα για μια κονσολα που εχωσε hardware failure χωρις λογο κ με απιστευτα συνετη χρηση. ελπιζω οι κομμουνιστες και οι χιππηδες να τους παρουν τα γαμημενα κεφαλια. προσφερω αμοιβη 200 ευρω για το γαμημενο κεφαλι του μπιλ γκειτςΚριμα για τη κατσαριδα, καλα να παθει η γκομενα.
(η μηπως τα λεω αναποδα; )Το 360 σου ειναι (ηταν ) απο τα καινουργια με θυρα HDMI (που λεγεται οτι αντεχουν λιγο περισσοτερο) η απο τα παλια με failure rate στο θεο;
Για να ξερω να ανησυχω αμα ειναι.. -
αφ'ενος φοβαμαι μηπως εφαγε τη κατσαριδα...και εγινε κανιβαλλος..αφ'ετερου τωρα μπορεις να παρεις επιτελους το Ps3 που παντα ηθελες αλλα ειχες φορτωθει τη μ@λακια που δε σου εκανε παρεα ουτε τοτε που δε τα καταφερες να χωθεις στο γκομενακι...
-
skye, δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι έκανες ένα μεγάλο λάθος: ο τόμος έπρεπε να πάει στο κεφάλι της γκόμενας. 'Ετσι:
- θα της ξηγουσες τ ονειρο
- δεν θα έπαιζες εξ-μποξ, άρα δεν θα χαλούσε
- δεν θα βλεπες την κατσαρίδα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά
ας πρόσεχες
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tην κατσαριδα ,τελικα, τη μαζεψες απο το πατωμα, η ακομα κειτεται νεκρη κατω απο τον τομο?Μπορεί να την αφήσει να την μαζέψουν τα μυρμίγκια.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Tην κατσαριδα ,τελικα, τη μαζεψες απο το πατωμα, η ακομα κειτεται νεκρη κατω απο τον τομο?
Μπορεί να την αφήσει να την μαζέψουν τα μυρμίγκια.
Ακυρο. Θα πρεπει να σηκωσουν τον τομο...
-
Εγω σκεφτομαι οτι ο σκαι πλεον δε μπορει να παιξει GTA Στη θεση του θα ειχα major problem.
-
Eίστε καμμένοι ρε!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω σκεφτομαι οτι ο σκαι πλεον δε μπορει να παιξει GTA Στη θεση του θα ειχα major problem.+οο
-
μαρέσει πολύ το καρπούζι, είμαι ικανός να φάω και μια πιατέλλα
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μαρέσει πολύ το καρπούζι, είμαι ικανός να φάω και μια πιατέλλαΔε μ' αρέσει το κατούρημα που με πιάνει αν φάω ολόκληρη πιατέλα καρπούζι, χειρότερο και από τη μπύρα.
-
Μου αρέσει το καρπούζι και να πτύω τα κουκούτσια σαν το πολυβόλο.
η κατσαρίδα ήταν η μικρή Τερέζα; ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΑROXOL!
-
Φέτα με το καρπούζι τρώτε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φέτα με το καρπούζι τρώτε;αηδία, μόνο με την ιδέα μου έρχεται κάπως
-
Δοκίμασέ το. Aφού έτσι και αλλιώς δοκιμάζεις διάφορα εσύ!
-
M aresei to iPod Touch 16GB poy apektisa simera... Den m aresei poy den exei Ellinika....
-
Φέτα με καρπούζι...
Πεπόνι με προσούτο -
ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!
Σε λίγο θα βάλετε και μαγιονέζα στο καρπούζι. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!
Σε λίγο θα βάλετε και μαγιονέζα στο καρπούζι.Kαι άσπρες κάλτσες με τον πελεκάνο με κοντό παντελόνι και πέδιλο
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]