-
πάμε για άλλα !!!!......
-
Προσπαθούμε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που έθεσα τέρμα σε κάτι που στους λίγους μήνες που κράτησε ήταν πιο πολύ ψυχοφθόρο παρά απολαυστικό.Δεν μου αρέσει που η κοπελίτσα αρνείται να το βάλει στην γκλάβα της ότι τελείωσε.
Mαντεύοντας την ηλικία, λογικό δεν είναι ρε σύ...
Οι πιτσιρίκες είναι καταστροφή
-
Σταμάτα την κουβέντα εδω γιατί αρχίζεις να παίζεις και με τον δικό μου πόνο!
-
Δε μου αρέσει που και με τις μεγαλύτερες δε βρίσκεις άκρη λοιπόν
-
Εχω δοκιμάσει τα πάντα σου λεω!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου αρέσει που έθεσα τέρμα σε κάτι που στους λίγους μήνες που κράτησε ήταν πιο πολύ ψυχοφθόρο παρά απολαυστικό.
Δεν μου αρέσει που η κοπελίτσα αρνείται να το βάλει στην γκλάβα της ότι τελείωσε.
Mαντεύοντας την ηλικία, λογικό δεν είναι ρε σύ...
Οι πιτσιρίκες είναι καταστροφή
Η πιο ωραία καταστροφή!
Θα πάω μου φαίνεται στο Λάππα για μαθήματα, είναι κοντά εξάλλου!
Χρήστο, εμείς με τα Υ, θα μαμήσουμε τίποτις, ή τις έχεις καλομάθει με την Μπέμπα; -
Δε μου αρέσει που και με τις μεγαλύτερες δε βρίσκεις άκρη λοιπόνΕχω δοκιμάσει τα πάντα σου λεω!
να δοκιμάσετε με άντρα το σκέφτηκατε
-
Πολλοί οι πειρασμοί ε?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δε μου αρέσει που και με τις μεγαλύτερες δε βρίσκεις άκρη λοιπόν
Εχω δοκιμάσει τα πάντα σου λεω!
να δοκιμάσετε με άντρα το σκέφτηκατε
ομοφοβικε
δεν μ'αρεσει που ειμαι κρυωμενος εδω και 2 μερες. δεν μ'αρεσει καθολου το σκηνικο που θα χασω αυριο με γκομενακια. δεν μ'αρεσει που οι puttanες νομιζουν οτι τις αποφευγω οποτε πιθανοτατα θα με κλασουν στο μελλον κ δεν θα μπορω να χωθω
η αληθεια ειναι οτι δεν ψηνομαι να παω και να φυσαω συνεχεια τις μυξες μου
γαμω τη γκαντεμια μου
μ'αρεσει που το αλλο το ξανθο μωρο το εχω ψησει.. αλλα ρε πουστη δεν ειναι αυτο ακριβως που ζηταω... ψιλοξενερωτο το γκομενι σε κατι φασεις και δεν τα μπορω αυτα -
Πού εφαγε κάρτα σκάι ?
-
Μου αρέσει που έθεσα τέρμα σε κάτι που στους λίγους μήνες που κράτησε ήταν πιο πολύ ψυχοφθόρο παρά απολαυστικό.Δεν μου αρέσει που η κοπελίτσα αρνείται να το βάλει στην γκλάβα της ότι τελείωσε.
Πηγε στον εισαγγελέα?
-
Μου αρέσουν τίτλοι τοπικών εφημερίδων
'Ευυπόληπτος καθηγητής αγγλικών-δεινός σκιέρ υπεράνω πάσης υποψίας, μπλεγμένος σε τρυφερό ειδύλλιο με μαθητρια του' -
Δεν γίνονται τέτοια πράγματα.
Εγώ ασχολούμαι μόνο με ενήλικες και ποτέ με μαθήτριες και ειδικά δικές μου.
-
Μη μου χαλάς το σασπένς
-
Σου χαλάω το σασπένς, αλλά απομακρύνω την πιθανότητα να καταλήξω στον Κορυδαλλό και να έχω εμπειρίες σαν αυτές που μας προτρέπει να δοκιμάσουμε ο Skye.
-
Δεν γίνονται τέτοια πράγματα.Εγώ ασχολούμαι μόνο με ενήλικες και ποτέ με μαθήτριες και ειδικά δικές μου.
Ν' ασχοληθώ εγώ με τις μαθήτριές σου τότε, κρίμα είναι να μείνουν παραπονεμένες! Εξάλλου, και να πάει στραβά το πράγμα και με κυνηγάει η αστυνομία, άντε να με βρουν εδώ πάνω στα βουνά!
-
Μου αρέσουν τίτλοι τοπικών εφημερίδων
'Ευυπόληπτος καθηγητής αγγλικών-δεινός σκιέρ υπεράνω πάσης υποψίας, μπλεγμένος σε τρυφερό ειδύλλιο με μαθητρια του'Μετα το ξεμπροστιασμα του σατυρου καθηγητη, τα τσακαλια τις εσπρεσο και του αλτερ, θα ψαξουν και θα βρουν τις πομπες του...υπορεβολικες ταχυτητες στην εθνικη, εκτεταμενες μπριζολοφαγιες που συνεπαγοντε τον αφανισμο κοπαδιων ολοκληρων απο κακομοιρα 4ποδα κλπ κλπ.
-
-
Μου αρέσει που σήμερα ξανάρχισα γυμναστήριο μετά το διάλειμμα λίγων ημερών με ανανεωμένη θέληση να χάσω τα παραπανίσια κιλά στρατού, χειρουργείων κλπ.
Δεν μου αρέσει που τσάκισα ένα κοκορετσάκι πεσκέσι που προέκυψε βραδυάτικα...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]