-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που η ανανέωση της άδειας οδηγήσεως έφτασε να κοστίζει 200+ ευρώ (παράβολα κ.λ.π. )Μπορείς να μην την ανανεώσεις...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μου αρέσει που αυτό το μήνα πρακτικά έμεινα χωρίς φράγκο
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... Και εγώ το ίδιο... Με μια διαφορά:
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΑν σου αρέσει ο λόγος που τα ξόδεψες μή το σκέφτεσαι καθόλου
TEBE, φως νερό τηλέφωνα, φυσικό αέριο, ενοίκιο....
Είπες τίποτα;it sucks...
Tον περασμένο μήνα τα πάγια έξοδα μου ήταν 260 για το ενοίκιο, 10 για το κινητό, και τα υπόλοιπα φαΐ, βενζίνες, εισητήρια για συναυλίες-μουσεία και δώρα -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που η ανανέωση της άδειας οδηγήσεως έφτασε να κοστίζει 200+ ευρώ (παράβολα κ.λ.π. )Έφτασες 65 ρε θηρίο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δε μου αρέσει που η ανανέωση της άδειας οδηγήσεως έφτασε να κοστίζει 200+ ευρώ (παράβολα κ.λ.π. )
Έφτασες 65 ρε θηρίο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δε μου αρέσει που η ανανέωση της άδειας οδηγήσεως έφτασε να κοστίζει 200+ ευρώ (παράβολα κ.λ.π. )
Έφτασες 65 ρε θηρίο;
o Νικόλας νομίζω έπρεπε να το γράψει αυτό
-
Δε μου αρέσει που ενώ περίμενα υπομονετικά για ένα ταξί έξω από το Κρατικό Νίκαιας, ώντας με πατερίτσες, ανήμπορος και εμφανώς καταβεβλημένος, ένα καθίκι @@ ## με ελιγμό, υπερκέρασε εμένα και μια ηλικιωμένη κυρία πίσω μου και πήρε το ταξί που ερχόταν για να πάει η κοτάρα του σπίτι για να μαγειρέψει.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Δε μου αρέσει που ενώ περίμενα υπομονετικά για ένα ταξί έξω από το Κρατικό Νίκαιας, ώντας με πατερίτσες, ανήμπορος και εμφανώς καταβεβλημένος, ένα καθίκι @@ ## με ελιγμό, υπερκέρασε εμένα και μια ηλικιωμένη κυρία πίσω μου και πήρε το ταξί που ερχόταν για να πάει η κοτάρα του σπίτι για να μαγειρέψει.Περαστικα βρε φιλε.
-
Περαστικά σου! Εϊχα βρεθεί και'γω με πατερίτσες πριν ένα χρόνο περίπου και είχα βιώσει αρκετά τέτοια περιστατικά. Υπομονή και κουράγιο
-
Ενταξει ποσο πρεπει να ειναι καποιος να αρπαζει το ταξι απο ατομο με πατεριτσες;
-
Ευχαριστώ ρε παίδες. Α μπας και έχετε να προτείνετε και πώς να περνώ τα πρωινά πλέον εντός σπιτιού; Το να βγω είναι οδύσσεια, ταλαιπωρία, χώρια που μου κλέβουν τα ταξί!
-
4t forum
-
Μου αρέσει η μπουγάτσα.
Δεν μου αρέσει που είναι 504 χλμ μακρυά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει η μπουγάτσα.Δεν μου αρέσει που είναι 504 χλμ μακρυά.
Ολη δικια σου!!! -
M'αρέσει που αύριο το πρωϊ θα χλαπακιάσω μια μπουγατσούλα που είναι 15 μέτρα απότο σπίτι μου
-
η πρωινή πτήση τι ώρα φεύγει;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
M'αρέσει που αύριο το πρωϊ θα χλαπακιάσω μια μπουγατσούλα που είναι 15 μέτρα απότο σπίτι μουΟ Σεραιος την εχει χαλασει μωρε την μπουγατσα... τις προαλλες πηρα και δεν...
-
Με τυρί έχει χαλάσει corsair πράγματι οι άλλες καλές είναι ακόμα
-
Μπουγατσες και αηδιες...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει η μπουγάτσα.Δεν μου αρέσει που είναι 504 χλμ μακρυά.
Μου αρέσει που μετράς από κέντρο σε κέντρο και όχι από το σπίτι σου.
Μου αρέσει που κατάγομαι από ιστορική μπουγατσοκωμόπολη.
Δεν μου αρέσει που ο elteo δεν μπορεί να φάει μπουγάτσα και ως εκ τούτου να αρχίσει τα αστεία περί μπουγάτσας με φακό, μπουγάτσας με λιμάνι, μπουγάτσας με 4 ρόδες κλπ.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]