-
Ο χρήστης patender έγραψε:
Τι προσόντα χρειάζονται?
Απ'ο,τι καταλαβαίνω χρειάζεται διάθεση για ύπνο, αυξημένη τάση υπνηλίας, αλλά και χαρτί από το γιατρό που να λέει ότι δεν έχεις αλλεργία στον ύπνο...
Τα υπόλοιπα είναι περιττά...Μία μικρή διαφωνία : όταν δουλεύεις, το λίγο που δουλεύεις, και κυρίως σε συνθήκες φόρτου εργασίας (κυρίως τα καλοκαίρια που γίνεται ο κακός χαμός) πρέπει να είσαι προσηλωμένος και κουράζεσαι (πολλές φορές δύσκολες ώρες ) καθώς και τα λάθη μπορεί να πληρωθούν ακριβά...
Μέχρι εκεί όμως γιατί κάποιοι προσπαθούσαν να με πείσουν για το πόσο δύσκολη δουλειά είναι και τι υπευθυνότητα χρειάζεται και @@, ε μην το παραξηλώσουμε : μια δουλειά είναι -
Δε μ'αρεσει η ζεστη...
Δε μ'αρεσει που βρηκα το Punto χτυπημενο στο φτερο... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχω κάνει νυχτερινή βάρδια σε πύργο ελέγχου γνωστού τουριστικού νησιού : περίφημα περάσαμε ...Τι προσόντα χρειάζονται?
-
Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν ΕΕΚ να πω οτι θα πρέπει να περιμένουν μερικά χρονάκια μέχρι να προκυρηχθεί νέος διαγωνισμός. Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διοριστέων του διαγωνισμού που έγινε φέτος (και τυπικά ακόμα δεν ολοκληρώθηκε).
Οπως ειπώθηκε, οι προϋποθέσεις ήταν χοντρικά ένα οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ και Proficiency.
Οι αιτήσεις φέτος ήταν περίπου 2400 για 70 θέσεις 25 από τις οποίες προοριζόταν για πολύτεκνους/τρίτεκνους ενώ για άλλες 10 περίπου ίσχυε η εντοπιότητα για κάποια αεροδρόμια σε νησιά.
Κάπου μέσα στον Μάρτιο έγινε το πρώτο ξεκαθάρισμα με το 'Λεκτικό τεστ' το οποίο ήταν μια σειρά από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που δοκίμαζαν ορθογραφία, γραμματική, συντακτικό και κατανόηση κειμένου. Οι 1300 που πιάσαν τη βάση (55%) περάσαν μια βόλτα από τον Δημόκριτο εναν μήνα αργότερα για το 2ο γραπτό τεστ το οποίο είχε να κάνει με μνήμη, αντίληψη, επεξεργασία δεδομένων κάτω από πίεση χρόνου και τέτοια. 398 ήταν αυτοί που έπιασαν το 55% και στη δεύτερη εξέταση.
Εγώ κάπου εκεί χάρηκα λίγο γιατί βάσει βαθμολογίας ήμουν 68ος και φαινόταν πως διατηρούσα κάποιες λίγες ελπίδες για διορισμό αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε αυτό που ήταν και το πιο πιθανό, οτι δλδ η ΥΠΑ θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τις υπηρεσίες μου (κι εγώ χωρίς το μισθό της).
Οι 70 που βάσει προσωρινού πίνακα διοριστέων είναι μέσα θα πρέπει στις επόμενες μέρες να περάσουν από ένα τεστ ορθοφωνίας και να προσκομίσουν ένα πιστοποιητικό υγείας κατηγορίας Γ' (το οποίο κανονικά προϋποθέτει αρκετά εξονυχιστικές εξετάσεις αλλά επι της ουσίας αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα και κάποια μεγάλη μυωπία/αστιγματισμός)Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι προσόντα χρειάζονται?
Από τη στιγμή που θα μπεις και προκειμένου να πάρεις τη μετάθεση που σε βολεύει φαντάζομαι πως ναι, αλλά για να μπεις δε θα το λεγα.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Από τη στιγμή που θα μπεις και προκειμένου να πάρεις τη μετάθεση που σε βολεύει φαντάζομαι πως ναι, αλλά για να μπεις δε θα το λεγα.
να το ελεγες, μας τα ελεγε φιλος μου που ο πατερας του δουλευε εκει...
ουτε καν αυτος δε μπορεσε να μπει
-
Δεν μου αρέσει που είμαι αναποφάσιστος σε όλα μου.
Μου άρεσε η βόλτα με Smart Roadster 120hp ...πισωμήχανο και πισωκίνητο...παντού με τις πόρτες πηγαίναμε.
Μου άρεσε η μεσημεριανή καρμπονάρα!
Μου αρέσει που ξαναπαίζεται το 50-50 στο Mega. -
Μ'αρέσει που μετά από 3 χρόνια επιτέλους ξαναπέρασα μάθημα με 10άρι
Μ'αρέσει που η καλύτερη φίλη μου πέρασε στο μεταπτυχιακό που ήθελε
Μ'αρέσει να ελπίζω ότι κάποια μέρα θα κερδίσω το ΤζόκερΔε μ'αρέσει που θέλω ακόμα 2 χρόνια για πτυχίο έτσι όπως τα έχω κάνει
Δε μ'αρέσει το χτύπημα στον πίσω προφυλακτήρα από την παλιοκοτρώνα
Δε μ'αρέσει που υπάρχουν τόσοι τρελοί εκεί έξω -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να το ελεγες, μας τα ελεγε φιλος μου που ο πατερας του δουλευε εκει...
ουτε καν αυτος δε μπορεσε να μπει
δούλευε πού; στην ΥΠΑ ή στον ΑΣΕΠ; Θα μου επιτρέψεις να μην παίρνω και πολύ στα σοβαρά 'μαρτυρίες' ανθρώπων που επικαλούνται βύσματα σε διαδικασίες στις οποίες απλά απέτυχαν.
Τι βαθμολογία είχε πιασει ο φίλος σου;εδιτ: και δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να είναι πιο εύκολο για κάποιον να μπει κάπου επειδή δουλεύει εκεί ο πατέρας του. Και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μάλλον τότε μιλάμε για βύσμα...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μ'αρέσει που η καλύτερη φίλη μου...................Aν ελειπε το 'που' θα το θεωρουσα λογικοτατο,τωρα δε σε πιανω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ'αρέσει που η καλύτερη φίλη μου...................
Aν ελειπε το 'που' θα το θεωρουσα λογικοτατο,τωρα δε σε πιανω...
Νταξ μη βγάζουμε και τα προσωπικά μας στη φόρα
(κάποτε ήμασταν παραπάνω από φίλοι )
-
Γι αυτο σλεω,κατι δε μου πηγαινε καλα,αλλα αφου επιμενεις..θα επιμεινω κι εγω. Δεν υπαρχουν ουτε καλυτερες ουτε χειροτερες φιλες ρε..
-
Βασικά δεν είμαι καν σίγουρος αν δικαιολογεί την ύπαρξή της η λέξη 'φίλη'
Ούτε μεταξύ τους είναι φίλες ούτε με τα αρσενικά μπορούν να είναι τελείως φίλες
Δε βαριέσαι εμείς της αγαπάμε όπως είναι -
Oι 'φίλες' είναι μονο για social networking...
-
Τωρα γιναμε.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Oι 'φίλες' είναι μονο για social networking...+1
αν και άμα έχεις 'προηγούμενα' με την 'φίλη' παίζει να σου κάνει άσχημη χαλάστρα -
Μ αρεσει που ο kovathe ασχολειται πολυ με τους...λωκους.. Στο αβαταρ του εχει ενα πιστολι να σημαδευει την αβυσσο του (και φαινεται να του αρεσει αφου πετανε και οι 3 τριχες του ) και στην τοποθεσια γραφει κωλο αθηνα... Το πρωτο πραγμα που κοιτας στις γκομενες ειμαι σιγουρος οτι ειναι...τα ματια τους...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει που ο kovathe ασχολειται πολυ με τους...λωκους.. Στο αβαταρ του εχει ενα πιστολι να σημαδευει την αβυσσο του (και φαινεται να του αρεσει αφου πετανε και οι 3 τριχες του ) και στην τοποθεσια γραφει κωλο αθηνα... Το πρωτο πραγμα που κοιτας στις γκομενες ειμαι σιγουρος οτι ειναι...τα ματια τους...Με πέθανες ρε!
Ναι.. το παραδεχομαι.. μου αρέσουν πολύ τα πεταχτά κωλαράκια! -
Συναδελφος εδωσε για ελεκτης εναεριας κυκλοφοριας, τωρα εινα ισε αδεια οποτε δεν ξερω αν περασε.
Ετσι οπως τα λετε παντως, μαλλον χοντρο βυσμα θελει για να περασεις.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Με πέθανες ρε!
Ναι.. το παραδεχομαι.. μου αρέσουν πολύ τα πεταχτά κωλαράκια!Σε ποιον δεν αρεσουν;
Δεν μ'αρεσει καθολου που το τριχρεπο ρημαδο ιμπιζα εφαγε κολλημα με το immobilizer του..
Αυτο το αμαξι και ασχημο ειναι, και δε παει, και χωρους δεν εχει, και τα σερβις ειναι τσιμπημενα, και παθαινει που και που κατι υπερκουλες ζημιες!!
Εκει που ελεγα μια βδομαδα θα'χω αμαξι να πηγαινοερχομαι (η ιδιοκτητρια παει διακοπαι),
@@.Μ'αρεσει που υπαρχουν ακομα ανθρωποι:
Η μανα μου, που το ειχε σημερα, εμεινε σε μια κωλοπεριοχη στο πειραια μες τη νυχτα.
Ετσι οπως προσπαθουσε να βαλει μπρος (και επαιρνε μπρος και το immo) ανοιγε/εσβηνε και τα φωτα. Οποτε σκαει ενας κυριος φορτηγατζης που ηταν μπροστα της και τη ρωταει γιατι του αναβοσβηνει τα φωτα . Του εξηγει, προσπαθει ο ανθρωπος να βοηθησει, τελικα εκατσε και της εκανε παρεα να μην ειναι μονη της μεχρι να ερθει η express service (μιλαμε για 2 ωρες περιπου).
Πηγε και της πηρε και βενζινη, μηπως εφταιγε αυτο..
Αυτα γινονται, και αρχιζεις να ξαναελπιζεις για το μελλον της ανθρωποτητας.. -
Δε μ'αρέσει που ξύπνησα μέσ'τα άγρια χαράματα από την ηχητική προειδοποίηση του superduper ψυγείου μου(στα 5 χρόνια οι αισθητήρες θερμοκρασίας έχουν χαλάσει 2 φορές 2x90 ευρουλάκια , είναι AEG) . Οι θερμοκρασίες είχαν ανέβει επικίνδυνα αφού προφανώς σταμάτησε να δουλεύει για τουλάχιστον ένα δίωρο.
Ευχαριστώ ΔΕΗ που μου χάλασες τον ύπνο , μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε και φέτος.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]