-
Δε μαρέσει που πάνω που πάω να στρώσω, πάλι δεν την παλεύω...
Μαρέσει που τελικά είμαστε πολλοί εκεί έξω
-
Μ'αρεσε η χθεσινη μερα στο vive mar με το special μωρο. Γενικα αυτα τα φλωρομερη δεν ειναι του γουστου μου, αλλα στα @@ μου, παιζω και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ για τετοια μωρα. τοσο μαγκας ειμαι
-
χλάτσωσες;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μ'αρεσε η χθεσινη μερα στο vive mar με το special μωρο. Γενικα αυτα τα φλωρομερη δεν ειναι του γουστου μου, αλλα στα @@ μου, παιζω και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ για τετοια μωρα. τοσο μαγκας ειμαιvive mare rulz
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
χλάτσωσες;vive mare rulz
Nαι , καλοκαιρι ομως + ΕΞΩ. Μεσα = τρελο ντουμανι. Τελοσπαντων, προσωπικα θα προτιμουσα να την παω στην καταληψη του Γαλαξια να πιουμε καμια ρετσινα και να συζητησουμε με αναρχικους που κοιμουνται μεσα στον Γαλαξια, αλλα μαλλον θα ξενερωνε το μωρο
-
Αν της πρότεινες μια φωτογράφιση
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μ'αρεσε η χθεσινη μερα στο vive mar με το special μωρο. Γενικα αυτα τα φλωρομερη δεν ειναι του γουστου μου, αλλα στα @@ μου, παιζω και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ για τετοια μωρα. τοσο μαγκας ειμαιΌχι σαν της μιτο όμως...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μ'αρεσε η χθεσινη μερα στο vive mar με το special μωρο. Γενικα αυτα τα φλωρομερη δεν ειναι του γουστου μου, αλλα στα @@ μου, παιζω και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ για τετοια μωρα. τοσο μαγκας ειμαι
vive mare rulz
Mόνο καλοκαιρακι εξω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
vive mare rulz
Mόνο καλοκαιρακι εξω
ε ναι
δεν έχω πάει τέτοια εποχή να κάτσω μέσα -
Μ'αρέσει το καινούριο μου nickname
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μ'αρέσει το καινούριο μου nicknameλάδωσες να τ'αλλάξεις?
πολύ παρέα με τον πάσχο κάνεις -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μ'αρέσει το καινούριο μου nickname
λάδωσες να τ'αλλάξεις?
πολύ παρέα με τον πάσχο κάνεις :Διαφανείς διαδικασίες. Σεμνά και ταπεινά
Αυτό με τον πάσχο τί το ήθελες τώρα -
Ωραιο το νεο σου νικ παπαρα..
Τωρα μπορουμε ολοι να σε λεμε kon:parta: -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωραιο το νεο σου νικ παπαρα..
Τωρα μπορουμε ολοι να σε λεμε kon:parta:αυτό σκέφτηκα... ...τι το θέλες το 5;
-
Καλά ο άλλος είναι εκ γεννετής εγκάθετος ως γαύρος αλλά και σύ τέκνο βρούτε?
-
kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta: kon:parta:
Γιατι ρε τσογλανε,ο ελτεος δεν ειναι γαυρος;
Ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις.Τη μια παιρνεις σχ4,την αλλη ουτε για σκι δε μπορεις να πας,την αλλη σ φτυνει ακομα κι η μπαζολα περιπτερου της γειτονιας σου,και την παραλλη σκεφτεσαι να παντρευτεις. U fail που θα λεγε κι ενας mjacob.. -
Είστε κοινός συκοφάντης κύριε
-
Καλα. kon:parta: τωρα και αλατι...
-
pub
-
Μου αρεσει που η 'γυναικα' εχει free πακετακι για βερολινο με εισητηρια (μαλλον τα ακριβα) για το Final 4.
Δεν μου αρεσει που ειναι για το γαυρο.
Μου αρεσει που δεν ξεπουλιεμαι και δεν θα παω
Ελα μωρη 3φυλαρα
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]