-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
M'αρέσει που αύριο το πρωϊ θα χλαπακιάσω μια μπουγατσούλα που είναι 15 μέτρα απότο σπίτι μου
Ο Σεραιος την εχει χαλασει μωρε την μπουγατσα... τις προαλλες πηρα και δεν...
Ποιος Σερραιος? Στην Εθν. Αντιστασεως?
-
Ναι εκεί παραδίπλα μένω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει η μπουγάτσα.Δεν μου αρέσει που είναι 504 χλμ μακρυά.
Φαντάζομαι θα βρισκόμασταν στη γιορτή μπουγάτσας με γαλατάκι ΤΑΠΙΝΩ.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
M'αρέσει που αύριο το πρωϊ θα χλαπακιάσω μια μπουγατσούλα που είναι 15 μέτρα απότο σπίτι μου
Ο Σεραιος την εχει χαλασει μωρε την μπουγατσα... τις προαλλες πηρα και δεν...
Ποιος Σερραιος? Στην Εθν. Αντιστασεως?
ολα τα ξες εσυ Να δω ποτε θα σε πετυχω λακαμα.... ολο την κοπελα πετυχαινω στο μαγαζι
-
ολα τα ξες εσυ Να δω ποτε θα σε πετυχω λακαμα.... ολο την κοπελα πετυχαινω στο μαγαζι
Εγω ειμαι
-
Για μπουγάτσα ελάτε σε μένα κοντά. Όπως και μετά για γυρόνια.
-
Εγω ειμαι
Εσύ είσαι η κοπέλα;!
-
Τωρα εξηγουνται πολλα
-
Όπως οι τρύχες στην μασχάλη;
-
-
Δεν μου αρέσει η ξενέρωτη σε θέματα φαγητού Αθήνα.
Μου αρέσει η Σαλόνικα που ροκάρει στα ταχυφαγεία και όχι μόνο!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγω ειμαι
Εσύ είσαι η κοπέλα;!
Πλακα κανουμε...
-
Πλακα κανουμε...
και καλα...
-
Σάββα, για μπουγάτσα στην Αθήνα (δεν ξέρω αν έχει στη Ραφήνα ή εκεί γύρω), 'Μερακλήδες'. είχα κι ένα δίπλα στο σπίτι μου με σπιτική μπουγάτσα αλλά έκλεισε
τώρα κάτι άλλα μπουγάτσα με τυρί και κιμά δεν είναι μπουγάτσες, μόνο με κρέμα
-
μου αρεσει π σε 10 μερες ερχεται το αυτοκινητο
δν μ αρεσει καθολου μα καθολου ομως π σημερα τρακαρα της μητερας μ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σάββα, για μπουγάτσα στην Αθήνα (δεν ξέρω αν έχει στη Ραφήνα ή εκεί γύρω), 'Μερακλήδες'. είχα κι ένα δίπλα στο σπίτι μου με σπιτική μπουγάτσα αλλά έκλεισετώρα κάτι άλλα μπουγάτσα με τυρί και κιμά δεν είναι μπουγάτσες, μόνο με κρέμα
γεμιση is irrelevant god damn giotoballs Το φυλλο λέγεται μπουγατσα αμπαλοι... ε αμπαλοι...
-
Σάββα, για μπουγάτσα στην Αθήνα (δεν ξέρω αν έχει στη Ραφήνα ή εκεί γύρω), 'Μερακλήδες'. είχα κι ένα δίπλα στο σπίτι μου με σπιτική μπουγάτσα αλλά έκλεισε
τώρα κάτι άλλα μπουγάτσα με τυρί και κιμά δεν είναι μπουγάτσες, μόνο με κρέμα
γεμιση is irrelevant god damn giotoballs Το φυλλο λέγεται μπουγατσα αμπαλοι... ε αμπαλοι...
όχι πληθυντικό μονσιούρ.
εγώ μένω στους χαμουτζήδες αλλά είμαι από τα μέρη σας (Καβάλα). -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σάββα, για μπουγάτσα στην Αθήνα (δεν ξέρω αν έχει στη Ραφήνα ή εκεί γύρω), 'Μερακλήδες'. είχα κι ένα δίπλα στο σπίτι μου με σπιτική μπουγάτσα αλλά έκλεισετώρα κάτι άλλα μπουγάτσα με τυρί και κιμά δεν είναι μπουγάτσες, μόνο με κρέμα
-
-
BAN για προσβολή συμβόλων.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]