-
μαρέσει που ρεπάρω σήμερα
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μ' αρέσει πουέρωτες και αηδίες
-
ραπάρεις κιόλας;
-
Μου αρέσει που μπαίνουμε σε winter mode σιγά σιγά. Αγόρασα πανιά για το μεγάλο, θα μπουν χιονολάστιχα στο μικρό το Σάββατο, τα χιονοδρομικά θέλουν ένα κλικ για να ανοίξουν...
-
Μαρεσει που χιονισε σε ολα σχεδον τα χιονοδρομικα!
Σανιδα και βουρρρρρρρ -
Θάνο, Βασιλίτσα τι γίνεται;
-
Απο οσο ακουσα εριξε!
Ολονύκτια χιονόπτωση στο Καιμάκτσαλαν!
Με 30 εκ. φρέσκο χιόνι ξημέρωσε το Χ.Κ. Καιμάκτσαλαν μετά τη χθεσινή χιονόπτωση. Εχει γίνει προετοιμασία στις πίστες και με την αναμενόμενη χιονόπτωση του Σαββατοκύριακου το Κέντρο ευελπιστεί να λειτουργήσει την Κυριακή 23/11/2008.
Χιονόπτωση αυτή την ώρα στο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια με 15 εκ. φρέσκο χιόνι, από το 10χλμ Νάουσας - 3-5 Πηγάδια. Από αυτό το σημείο και μετά χρειάζονται αλυσίδες.
20 εκ. φρέσκο χιόνι στο Χ.Κ. Πισοδερίου.
Χιονισμένο και το Χ.Κ. Καρπενησίου από τα 1600 μέτρα και πάνω.
15 εκ. στην κορυφή του Γεροντόβραχου στα 2150μ.
15 εκ. στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου, χιονόπτωση σταμάτησε νωρίς σήμερα τα ξημερώματα.
20 εκ. στην κορυφή του Χ.Κ. Σελίου, 12 εκ. στη βάση.
15 εκ. στις κορυφές του Χ.Κ. Φαλακρού, 7 εκ. στη βάση.Aπο snowreport και επισης για βασιλιτσα εχει 15εκ μεση και κορυφη!Κατω δεν εχει στο τριπλο
-
-
Μαρέσει που κρατάτε μεγάλο καλάθι
-
δεν μου αρεσε:
Που γινοταν ενας πανικος σε ολο το κεντρο της Θεσσαλονικης... και εχουμε και τα κωλοεργα του Μετρο να μας κανουν τον βιο αβιωτο.μου αρεσε:
Που πηγα στην εφορια και τελειωσα σε 10 λεπτα (καμια ουρα!!!) ενω φυσιολογικα θα επιανα 2ωρο, που πηγα ΟΑΕΔ και τελειωσα σε 5 λεπτα... που πηγα επιθεωρηση εργασιας και τελειωσα παλι σε 5 λεπτα... και που σε ολες αυτες τις υπηρεσιες βρηκα να παρκαρω σχετικα κοντα.... Λεω να παιξω κανα τζοκερ με τετοιο φαρδος.... και τελος... μου αρεσει που στα πλαισια της παγκοσμιας οικονομικης κρισης πηρα μια καλη αυξηση . -
Μου αρέσει που αρχίζει και χειμωνιάζει. Νο more φθινόπωρο.
Μου αρέσει που επιτελους εγκαινίασα το τζάκι.
Μου άρεσαν τα λουκάνικα στο τζάκι.Δεν μου αρέσει που αύριο κ μεθαύριο θα έχει απεργία το Μετρό. Ωχ Παναϊα μ' κίνηση που θα φάμε...
-
μου αρεσει που βρηκα ενα βιντεο στο dailymotion sτο οποιο μια Veronica κανει μπανιο μια Porche
δε μαρεσει που εχω μποοολικο διαβασμα για την εξεταστική -
Δε μου αρέσει που το Corsa 1.2 που αγοράσαμε πρόσφατα στην εταιρεία, είναι τάφος. Μέχρι και ποδηλάτης κινείται πιο γρήγορα.
Μου αρέσει, που ο ποδηλάτης καταναλώνει περισσότερα καύσιμα από το Opel. -
Πλάκα κάνεις....το εχει η κοπελα μου (το προηγουμενο) και ειναι στα ορια του επικυνδηνου!!!!
Φανταζομαι αυτο το αμαξι +καποια κιλα που εχει το τορινο....μιλαμε για ρωσικη ρουλετα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πλάκα κάνεις....το εχει η κοπελα μου (το προηγουμενο) και ειναι στα ορια του επικυνδηνου!!!!Φανταζομαι αυτο το αμαξι +καποια κιλα που εχει το τορινο....μιλαμε για ρωσικη ρουλετα!
Italy,Milano κι ετσι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλάκα κάνεις....το εχει η κοπελα μου (το προηγουμενο) και ειναι στα ορια του επικυνδηνου!!!!
Φανταζομαι αυτο το αμαξι +καποια κιλα που εχει το τορινο....μιλαμε για ρωσικη ρουλετα!
Italy,Milano κι ετσι;
-
Τι μπερδεύεις τη Lombardia με το Piemonte ρε Πάσχο;
-
Πού να ξέρει ρε συ το ταγάρι? Ντεμέκ ιταλόφιλος είναι...
-
ουρτ...
-
γιαούρτ'
-
:parta: :parta:
Δε μ αρεσει που ο ταυρος αντι να μου ζηταει ακομα συγνωμη για το ατοπημα του εχει το θρασσος να με λεει και ντεμεκ.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]