-
-
Καλά ρε ταύρε εδω πάμε να φτιάξουμε την διάθεση του mirage τί είναι αυτά που λες?
Πάντως όταν πήγα Στρασβούργο είδα κάτι γαλλιδάκια
Τα χριστούγεννα θα ξαναπάω -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα δεν θέλω τέτοια
Να πάρε ένα γλυκό κομματάκι να νιώσεις καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=XGUy8SJE ... re=related' target='_blank' target='_blank' και βγες μια βολτίτσα να δεις καμια ωραία γαλλιδούλα με κασκολάκι και μποτούλες
Γαλλιδούλα + μποτούλες = καλύτερα να μην τις βγάλει...
Πω τον φούστη ξενέρωμα...................................
τρελό ...!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:help:
Καλά ρε ταύρε εδω πάμε να φτιάξουμε την διάθεση του mirage τί είναι αυτά που λες?
Πάντως όταν πήγα Στρασβούργο είδα κάτι γαλλιδάκια
Τα χριστούγεννα θα ξαναπάωAμα ξαναέρθεις ενημέρωσε πιθανώς να μην κατέβω Ελλάδα...
Κατα τα άλλα υπερΒΑΛΕΤΕ και ο ταύρος και εσύ για τα Γαλλιδάκια...
Όπως είπα θα μου περάσει...Το πρόβλημα μου δεν ειναι τα γαλλιδακια... -
Θα πάω 99% heidelberg οπότε σκέφτομαι να νοικιάσω κανένα dsg να έρθω και από τα μέρη σου. Θα σε ενημερώσω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το πρόβλημα μου δεν ειναι τα γαλλιδακια...Το... μυρίστηκα!
Sorry, με έχει πιάσει η μαλακία... Από το να αρχίσω να τα σπάω, καλύτερα έτσι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tι έπαθες μιραζούκο μας;
Θα μου περάσει...
Καλά, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά...τι έπαθες αγαπημένε μας Κέλερμαν?
Μήπως σου έλειψε ο κολλητός μου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Tι έπαθες μιραζούκο μας;
Θα μου περάσει...
Καλά, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά...τι έπαθες αγαπημένε μας Κέλερμαν?
Μήπως σου έλειψε ο κολλητός μου?
κατι επαθε ο μπουμπουκος μου... η ελλαδα τον πικραινει και στη ξενιτια i imagine...
κωλοχωρα...τι να πεις...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θα πάω 99% heidelberg οπότε σκέφτομαι να νοικιάσω κανένα dsg να έρθω και από τα μέρη σου. Θα σε ενημερώσωουρτ προδοτη αμπαλιδη κεφτε μπακαλιαρε.. παρε vw και πες μας μετα αν στο τιμολογιο ενοικιασης σου χρεωσαν τουρμπινα,λαδια και γρυλους..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το πρόβλημα μου δεν ειναι τα γαλλιδακια...
Το... μυρίστηκα!
Sorry, με έχει πιάσει η μαλακία... Από το να αρχίσω να τα σπάω, καλύτερα έτσι...
Μονο οταν σε πιανει η μαλακια πετας κατι ωραια..γι αυτο κι εγω σε θεωρω γενικα ΑΣΤΕΙΟ...
-
Ουρτ μπακαλιάρε!
-
Πω ρε κουραμπιε σταματα να κλεβεις τις ατακες μου.Μπα που να χωρισεις παλι..
-
ο λαδέμπορας ban him
-
mirage, μήπως είσαι ferrari;
και ο πάσχος είναι αλλα δεν κάνει κι έτσι. -
Ρε τωρα που βλεπω το αβαταρ σου,παιζει να εισαι και κατω απο 15;
Δε μ αρεσει ο tasosdev που τοσο καιρο μας το παιζε οτι και καλα οδηγει σουμπα.Ουρτ.
-
Δε μαρέσει που ο πασχος trollarei απίστευτα (και σε αυτό το θέμα)
Μαρέσει που μετά τις εξυπνάδες για να μην τον κάνει warn ο ντιριντίνος πετάει και ένα άσχετο Μαρέσει/Δε Μαρέσει
-
Δε μ'αρεσε καθόλου σημερα που έκανα 2 ώρες το πρωί. Δεν μ'αρεσε που ηταν απελπιστική η κίνηση στην αργυρουπόλεως-Κατεχάκη (1 ωρα να περάσω την Ηλιούπολη) αλλά εκεί που αποτελειώθηκα ήταν με το πήξιμο στην Αττική Οδό! Όλοι πριν τις 4 σχολάνε και ανησυχήσανε με την απεργία στο μετρό;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δε μαρέσει που ο πασχος trollarei απίστευτα (και σε αυτό το θέμα)Μαρέσει που μετά τις εξυπνάδες για να μην τον κάνει warn ο ντιριντίνος πετάει και ένα άσχετο Μαρέσει/Δε Μαρέσει
Δε μ αρεσει που εχεις το θρασσος ως οδηγος τογιοτα να μπαινεις και να γραφεις μετα το χτεσινο.
Αν εμενα σαλονικη τωρα θα την εκλαιγες την ψορολλα σου,θα χε γινει αλουμινοχαρτο για να τυλιγεις την σπακανοπιτα της κοπελας σου. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε τωρα που βλεπω το αβαταρ σου,παιζει να εισαι και κατω απο 15;Άνετα.
-
Μαρεσε η εκδρομουλα στα Δολιανα μ'αρεσαν τα χρωματα των φυλλωματων των δενδρων ,δεν μ΄αρεσε η χαμηλη ποιοτητα φαγητου σ'ενα ταβερνακι που σε παλαιοτερη επισκεψη, μας ειχε αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις .
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]