-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ΄αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που ΑΞΙΖΟΥΝ πολλά παραπάνω απ τα τυπικά. Είναι ωραίο να το θυμάσαι που και που...+1
Δε μ'άρεσε ο πυρετός που ανέβασα χτες το βράδυ, όχι ότι καλύτερο για Σαββατόβραδο
Δε μ'αρεσει που 15 μέρες τώρα διαβαζω όλη μερα για να τελειώσω τη διπλωματική, αλλά είναι ιερός ο σκοπός και αυτός μου αρέσει πολύ!!
Δε μ'αρέσει που έχω γεμίσει άγχος για τα πάντα (δε μου πάει κιόλας ), αλλά είναι δημιουργικό άγχος λέει η μάνα μου οπότε μάλλον οκ!
-
Δεν μου αρεσε η παρελαση των μπαζων που συναντησα στην χθεσινη εξοδο..αμα ξαναπαω εγω σε κλαμπ
Δεν μου αρεσει που ξεκινανε τα μαθηματα απο αυριο και θα λιωνω καθε μερα
Μου αρεσει που σημερα το βραδυ θα παω να δω την Scarlette
-
Μου άρεσε η εκδρομούλα σε υπέροχα δάση σε χωριά κοντά στο Καρπενήσι σήμερα. Είχα καιρό να τα επισκεφτώ και είχα σχεδόν ξεχάσει ότι είναι από τα ομορφότερα της χώρας μας. και σήμερα με τα φθινοπωρινά χρώματα ήταν απλά πανδαισία.
-
Μ'αρέσει που πλέον δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση και νιώθω περισσότερο ευτυχισμένος στην καθημερινότητά μου
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μ'αρέσει που πλέον δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση και νιώθω περισσότερο ευτυχισμένος στην καθημερινότητά μου+1
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου άρεσε η εκδρομούλα σε υπέροχα δάση σε χωριά κοντά στο Καρπενήσι σήμερα. Είχα καιρό να τα επισκεφτώ και είχα σχεδόν ξεχάσει ότι είναι από τα ομορφότερα της χώρας μας. και σήμερα με τα φθινοπωρινά χρώματα ήταν απλά πανδαισία.οι γονείς μου ήταν εκεί το ΣΚ.
κάπου σε ένα χωριό κοντά στα Αγραφα, αλλά δεν έδωσα κ πολύ σημασία -
Μου αρέσει που οι φίλοι μου οι Κωνσταντίνοι εδώ μέσα περνούν υπέροχα!
μου αρέσει η ζωή στη Γερμανία. Ελπίζω να ανταπεξέλθω αύριο στις υποχρεώσεις...
-
Mλκ όταν έρθεις, θα κανονίσω να πάμε εκεί. Μιλάμε για τρελό κάψιμο. ΥMCA και έτσι.
Μου αρέσει που ο Πετράν περνάει καλά, και που θα ανοίξουν τα μάτια του.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mλκ όταν έρθεις, θα κανονίσω να πάμε εκεί. Μιλάμε για τρελό κάψιμο. ΥMCA και έτσι.Μου αρέσει που ο Πετράν περνάει καλά, και που θα ανοίξουν τα μάτια του.
Το τί γίνεται εδώ δεν περιγράφεται...
Διάβαζα κάτι για το Ηλεκτροκαρδιογράφημα στο ιντερνετ και μια κοπέλα από τουρκία που κάνουμε παρέα (χθες την κάλεσα και για ταινιούλα σπίτι με ποτάκι) και είναι από την εστία μου (η Σουηδέζα μένει σε άλλο ξενώνα πάρα πολυ μακριά από τα γεγονότα του ξενώνα μου) μου μιλούσε πως έχει πόνο στην πλάτη κτλ και άλλα ερωτόλογα... μετά με ρώτησε αν μου αρέσει η Σουηδέζα και εγώ της είπα πως μου άρεσε στην αρχή, αλλά τώρα κατάλαβα πως λείπει το πάθος. Αυτή μετά είπε πως της λείπει το πάθος από τη ζωή της, και της πρότεινα να της κάνω μασάζ αύριο (γμτ σήμερα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς και έπρεπε να διαβάσω) και χάρηκε προσφέροντάς μου σοκολατίτσα είπε
Εν τω μεταξύ η Σουηδέζα έστελνε 2 μηνύματα και θέλει να βρεθούμε...
Και εγώ αναρρωτιέμαι... Τί σκ@τ@ παραμύθι τρώμε στην Ελλάδα?
7 μέρες είμαι εδώ και πάμε για τη 2η! οθωμ/κή αυτοκρατορία τώρα έρχεται! -
Μεγααααααααααααααααααααααλοοοο
5μελής επιτροπή 6 ατόμων, τριπλότυπη αίτηση, και άμα είσαι τυχερός όλα καλά -
τί?
πάντως τη ρώτησα σήμερα αν είναι πιστή στη θρησκεία της... είπε όχι...
ελπίζω να μην φέρει καμιά χατζάρα ο πατέρας της που θα έρθει σε ενα μήνα...
χορεύει και λάτιν και της αρέσει η τζαζ... πέσαμε σε φλέβα!βέβαια εδώ πάνω το τοπίο είναι πολύ ρομαντικό. πήγαμε με τη λεγάμενη βόλτα το απόγευμα στον ρήνο και είχε καταπληκτική μέρα, με το κοντομάνικο. μετά πήγαμε για κινέζικο φαγητό, και ήταν πολύ ωραία. ήταν και η ταινία χθες...
ρε γμτ, τί τρώμε στην Ελλάδα?
-
Mαρεσουν πολυ οι ΝΑΜΑ...
Ποιοτικα τραγουδια επιτελους -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τρελό παπά φίλε τρώμε. Έχουν ξεφύγει οι κοπέλες εδώ. Σε μεγάλο ποσοστό έχουν χάσει την θηλυκότητά τους και έχουν συμπεριφορά άνδρα πλέον. Και αυτό ακριβώς μας κάνει να ξενερώνουμε. Λες και τις είπαμε να κάνουνε αγγαρεία. Το ένα τις βρωμάει το άλλο τις ξυνίζει. Γι'αυτό στο τέλος σπρώχνει η μία την άλλη μπας και πέσει καμία από το ράφι.
Βρες κοπέλα απ'έξω να δεις αγάπη και σεβασμό.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τρελό παπά φίλε τρώμε. Έχουν ξεφύγει οι κοπέλες εδώ. Σε μεγάλο ποσοστό έχουν χάσει την θηλυκότητά τους και έχουν συμπεριφορά άνδρα πλέον. Και αυτό ακριβώς μας κάνει να ξενερώνουμε. Λες και τις είπαμε να κάνουνε αγγαρεία. Το ένα τις βρωμάει το άλλο τις ξυνίζει. Γι'αυτό στο τέλος σπρώχνει η μία την άλλη μπας και πέσει καμία από το ράφι.
Βρες κοπέλα απ'έξω να δεις αγάπη και** σεβασμό**.
ρε συ, πέτυχες τη λέξη... αυτό μου είπε και αυτή... 'I need passion and respect in my relationship'.
Μόνο στο εξωτερικό τις βρίσκεις αυτές.
-
Kαλά, άσε τώρα το τι σου είπε ρε φίλε... Δεν πας εράσμους για πάθος και σεβασμό.
Χικ -
Κι εγω εαν ημουνα Τουρκαλα τα ιδια θα εψαχνα γιατι στην Τουρκια ως γνωστον...
Αν ημουνα Ελληνίδα θα εψαχνα για πόρσε και ρόλεξ αλλα αν κανεις με ελεγε πιτάνα θα τον χαστουκιζα
Αν ημουνα Σουηδέζα απλώς θα έψαχνα για νεες εμπειριεςΔυστυχως δεν ειμαι γυναικα,αλλα ελπιζω στην επομενη ζωη μου να με λυπηθει ο Θεός
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κι εγω εαν ημουνα Τουρκαλα τα ιδια θα εψαχνα γιατι στην Τουρκια ως γνωστον...
Αν ημουνα Ελληνίδα θα εψαχνα για πόρσε και ρόλεξ αλλα αν κανεις με ελεγε πιτάνα θα τον χαστουκιζα
Αν ημουνα Σουηδέζα απλώς θα έψαχνα για νεες εμπειριεςΔυστυχως δεν ειμαι γυναικα,αλλα ελπιζω στην επομενη ζωη μου να με λυπηθει ο Θεός
Και φαντάσου να είσαι Ελληνίδα με Σουηδική νοοτροπία η οποία ζει στην Τουρκία!
Και αν λυπηθεί κι εμάς ο Θεός, θα μας έχει από μια γωνιά να το δουμε!
-
-
Μ' αρεσει που βρηκα το γκατζετ που μου ελειπε απο το συστημα οικιακης ψυχαγωγιας! Αυριο θα ειμαι πληρης!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]