-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Όποιος ψάχνει κατάστημα οπτικών, μπορώ φυσικά να τον συμβουλέψω να τα επισκευθεί αυτά τα δύο. Δεν υπάρχουν καλύτερα στη Θεσσαλονίκη.
Ευτυχώς δύο επαγγελματίες πραγματικοί.
Για στειλε ενα πμ ...
-
-
Α τα ίδια και στην γαλλία γίνονται; Join the club...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δε μ'αρέσει που μου σπάσανε το αυτοκινητο (το πισω τζάμι) και μου κλέψανε το ραδιοcd....
Στο Ελληνικό έγινε αυτό;
Ναι στο Ελληνικό. Κι εγω πιο πολύ από αυτό παραξενευτηκα παρά από το σπάσιμο του τζαμιου για ενα cd καθότι ο drdino εχει δίκιο!Και φυσικά η ξενέρα του κατεβαινεις να πάρεις το αμάξι και να το βρίσκεις σπασμένο, απέναντι ακριβώς από το σπίτι σου!
-
Εγώ πάντως ΚΑΙ στο Ελληνικό (αλλά και παντού...), βγάζω πάντα την πρόσοψη! Ο φόβος φυλάει τα έρημα...
-
ΚΑΙ πολυ καλά κάνεις εσυ έρημο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
30 ευρώ; Γιαυτούς αρκούν για καμιά δόση...Και βγάααλε. Αλλά μια δόση έχει πολυυυυ λιγότερο (99% αλευρι, ασπιρίνη ή ό,τιδήποτε άλλο, φαντάζομαι)
Κρίμα ρε Ηλέκτρα.
-
Δε μ'αρεσει που το αυτοκινητο μου την τελευταια εβδομαδα απεκτησε τοσες γρατσουνιες, οσες δεν ειχε τον 1 χρονο που το εχω...
-
Off roading?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι στο Ελληνικό. Κι εγω πιο πολύ από αυτό παραξενευτηκα παρά από το σπάσιμο του τζαμιου για ενα cd καθότι ο drdino εχει δίκιο!Και φυσικά η ξενέρα του κατεβαινεις να πάρεις το αμάξι και να το βρίσκεις σπασμένο, απέναντι ακριβώς από το σπίτι σου!Τι να πω ρε γμτ.
Εγώ το μόνο που αφήνω σε κοινή θέα είναι ένα bluetooth κόστους €50 της Nokia που έχω μόνιμα στον αναπτήρα. Τι να πω, αν μου σπάσουν το τζάμι και γιαυτό...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Off roading?Τι να σου πω δεν ξερω...μυστηριωδως πολλαπλασιαζονται χωρις να το καταλαβαινω...
-
Ναι στο Ελληνικό. Κι εγω πιο πολύ από αυτό παραξενευτηκα παρά από το σπάσιμο του τζαμιου για ενα cd καθότι ο drdino εχει δίκιο!Και φυσικά η ξενέρα του κατεβαινεις να πάρεις το αμάξι και να το βρίσκεις σπασμένο, απέναντι ακριβώς από το σπίτι σου!
Τι να πω ρε γμτ.
Εγώ το μόνο που αφήνω σε κοινή θέα είναι ένα bluetooth κόστους €50 της Nokia που έχω μόνιμα στον αναπτήρα. Τι να πω, αν μου σπάσουν το τζάμι και γιαυτό...
Κακώς...
ΑΚόμα και τη βεντούζα για το GPS μην αφήνετε -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δε μ'αρέσει που μου σπάσανε το αυτοκινητο (το πισω τζάμι) και μου κλέψανε το ραδιοcd....Αν και δεν σε ξέρω προσωπικά funis ούτε εμένα μου αρέσει.
Να μην το αφήνεις ποτέ έξω από την πυλωτή το αυτοκίνητο.
Eύχομαι να είναι η τελευταία αναποδιά.
υγ:alfa romeo έχεις;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάντως ΚΑΙ στο Ελληνικό (αλλά και παντού...), βγάζω πάντα την πρόσοψη! Ο φόβος φυλάει τα έρημα...Δεν μου αρέσει που στο δικό μου δεν βγαίνει όντας εργοστασιακό.
Μου αρέσει όμως που εδώ Ραφήνα δεν έχουμε ακόμα κλοπές. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δε μ'αρέσει που μου σπάσανε το αυτοκινητο (το πισω τζάμι) και μου κλέψανε το ραδιοcd....
Αν και δεν σε ξέρω προσωπικά funis ούτε εμένα μου αρέσει.
Να μην το αφήνεις ποτέ έξω από την πυλωτή το αυτοκίνητο.
Eύχομαι να είναι η τελευταία αναποδιά.
υγ:alfa romeo έχεις;
Σ'ευχαριστώ GTI_ για την συμπαράσταση και τις συμβουλές.
H αλήθεια είναι ότι έχω πάρκινγκ στην πυλωτη (που το ξερες??) αλλά συνήθως βαριέμαι να το βάλω μεσα και αμα βρω θεση ακριβώς απεξω την τσιμπάω.. Ετσι την πάτησα
ΥΓ. Οχι ένα civic. Εσυ αν θυμάμαι καλά ένα fiesta ST? Αλήθεια έχει όντως χλιαρές επιδόσεις όπως είχες ανακαλύψει όταν το έψαχνες? (εδω το ανέφερες viewtopic.php?p=375819#p375819)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΥΓ. Οχι ένα civic. Εσυ αν θυμάμαι καλά ένα fiesta ST? Αλήθεια έχει όντως χλιαρές επιδόσεις όπως είχες ανακαλύψει όταν το έψαχνες? (εδω το ανέφερες viewtopic.php?p=375819#p375819
Κοίτα που το πε και το κανε ο Γκέκας !
-
Κατά κανόνα σπάνε τζάμια για να κλέψουν κάτι τα ζάκια. Όταν είναι απελπισμένα και 2ευρω να βρουν μέσα, μπορεί να στο σπάσουν.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν και ήμουν της τεχνολογικής (ξέρεις, μαθηματικά..) και δεν τα πάω καλά με τις παροιμίες, νομίζω μία από αυτές λέει.. όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον 'τρώνε' οι..κότες!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν και ήμουν της τεχνολογικής (ξέρεις, μαθηματικά..) και δεν τα πάω καλά με τις παροιμίες, νομίζω μία από αυτές λέει.. όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον 'τρώνε' οι..κότες!
Επιφυλάσσομαι.
-
Μ αρεσει η υπογραφη μου.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]