-
[πρωταθλητης mode]
4άρα, αλάτι και τουμπεκί ο λαός της φάπας..
[/πρωταθλητής mode]
Τελικά πολύ μου αρέσει το πρωταθλητής mode. Λέω να το κρατήσω άλλα 11 χρόνια.
-
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
[πρωταθλητης mode]4άρα, αλάτι και τουμπεκί ο λαός της φάπας..
[/πρωταθλητής mode]
Τελικά πολύ μου αρέσει το πρωταθλητής mode. Λέω να το κρατήσω άλλα 11 χρόνια.
οτι πει ο δικαστης, διορισμενε μου
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
[pasxos mode]γιουργιααααααΒασικα ο φαρμακωμενος γερακος σας θα ρουφηξει κατι μεγαλο φετος, παρεα με την ασπρομαλα θεια-αντωνιτσα εκει στο τερματακι. Περιμενε και θα δεις
[/pasxos mode]Τελικα μου αρεσει το pasxos mode. Λεω να το κανω μονιμο
Θα επρεπε να σε παραξενευει το γεγονος οτι 15 χρονια τωρα χρησιμοποιεις μελλοντικο χρονο,αλλα παντα ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ κυριε αιωνιε looser μου. Αυτα,το πρωταθλημα,το κυπελλο,το σουπερ καπ,τους 16 του cl το ΑΛΑΤΙ σου,το τουμπεκι σου και ΑΛΑΤΙ.
Ακαλυπτε και κοβαθε,μην ασχολειστε με τους αιωνιους loosers που βγαζουν γλωσσα 2 μηνες το χρονο,ειμαι εγω εδω για να επαναφερω την ταξη και να ριχνω εντομοκτονο στις γωνιες.
-
600 ειχαμε στη ρωμη να πινουν τσιναρε μεσα στο ολιμπικο για φιλικο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[pasxos mode]γιουργιαααααα
Βασικα ο φαρμακωμενος γερακος σας θα ρουφηξει κατι μεγαλο φετος, παρεα με την ασπρομαλα θεια-αντωνιτσα εκει στο τερματακι. Περιμενε και θα δεις
[/pasxos mode]Τελικα μου αρεσει το pasxos mode. Λεω να το κανω μονιμο
Θα επρεπε να σε παραξενευει το γεγονος οτι 15 χρονια τωρα χρησιμοποιεις μελλοντικο χρονο,αλλα παντα ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ κυριε αιωνιε looser μου. Αυτα,το πρωταθλημα,το κυπελλο,το σουπερ καπ,τους 16 του cl το ΑΛΑΤΙ σου,το τουμπεκι σου και ΑΛΑΤΙ.
Ακαλυπτε και κοβαθε,μην ασχολειστε με τους αιωνιους loosers που βγαζουν γλωσσα 2 μηνες το χρονο,ειμαι εγω εδω για να επαναφερω την ταξη και να ριχνω εντομοκτονο στις γωνιες.
-
-
Καλωσηρθες στον φανταστικο ψευτοκοσμο του πειραια, toyotaman
Πραγματικα αυτα τα γαβρακια ολα τα χαφτουν. Τους πιασανε κωτσο οι πορτουγκεζες
-
Η υπόθεση είχε αρχισει να βρωμάει εδώ και καιρό...
Το πιο πιθανό είναι οτι Ο Κόκκαλης περιμένει να δει πόσο θα έρθει το σημερινό ματς για να δει αν θα προχωρήσει στη μεταγραφή Ντιόγο...Εξάλλου και να τον πάρει τώρα δεν μπορεί πλέον να παίξει με την ανόρθωση...
Αλλά και να μην έρθει, για την Ελλάδα ο Μήτρογλου είναι μια χαρά...Θα έχουμε λαγόκοτα για γεύμα... -
E να μιλάνε αυτοί που συντηρούν δεύτερη ομάδα στην σούπερ λίγκα για τις μεταγραφές τους, είναι απλά γελοίο...
ΕΛΕΟΣ...
Το περσινο 4-0 δεν τους μπούκωσε αρκετά μάλλον...τι να πω...μαζόχες...
Ουτε τον Μητρογλου ρε δεν χρειαζόμαστε για να ξεφτιλίσουμε τους λαγούς...Μόνο ο καραφλός αρκεί...Το κάνει καλά 11 χρόνια τώρα..
ΠΕΛΑΤΕΣ .-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι αρχηγοι λεει του ροζβαζελα θα ειναι ο σαλπι ο ζιλμπερτο (ακομα δεν τον ειδαν τον καναν και αρχηγο.. ο,τι να ναι δλδ) κι ο νινης (που να μην του φουσκωσλουν τα μυαλα.. ) Α ρε πστ μου αυτη η ομαδα μια ζωη τον παιζει..Για να καταλαβουν και οι υπολοιποι που δεν ξερουν ποσο μπορντελο ειναι αυτη η ομαδα που λεγεται ροζβαζελας,εβγαλε λεει ανακοινωση κατα την οποια διευκρινιζει η διοικηση (η ποια;;;) του ροζβαζελα οτι οι αρχηγοι θα ειναι οι γκουμας και καραγκιοζογκουνης.. Κι ολα αυτα ΑΦΟΥ ειχε δηλωσει ο σαλπιγγιδης : 'Τιμη μου να ειμαι αρχηγος στον ροζβαζελα μιας και ειμαι γκει'.. Μιλαμε για καφενειο.....
-
-
ξεπερασαν ακομα και ο σηριαλ του κονσεισαο
-
Το σήριαλ του Ντίογο συνεχίζεται με νέα επεισόδια και μάλιστα με... αποκαλυπτικές δηλώσεις του βραζιλιάνου που ανατρέπουν την όλη υπόθεση. Συγκεκριμένα ο άσος της Πορτουγκέζα, με δηλώσεις του στον βραζιλιάνικο Τύπο, διέψευσε την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση του ίδιου με τον Ολυμπιακό, τις δηλώσεις του στον Ελληνικό Τύπο και την παρουσία της μητέρας του στην Ελλάδα!
'Δεν έχω διαπραγματευθεί με κανέναν. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Είναι αναληθές ότι μίλησα σε ελληνική εφημερίδα. Και επίσης η μητέρα μου δεν βρέθηκε ποτέ στην Ελλάδα', δήλωσε ο βραζιλιάνος και άφησε να εννοηθεί πως η μεταγραφή, όχι μόνο είναι στον αέρα αλλά απομακρύνεται και το ενδεχόμενο μεταγραφής.
Ρε νουμερα, ουτε τη μανα του δε φερατε τελικα????
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
κάτι μου θυμίζει αυτό.......
-
'Σύ σαι ρε ο Χούλιο;'
-
** Παναχαϊκή: Εξάσφαιρη...!
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πολλά γκολ και καλό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι περίπου 350 φίλαθλοι της Παναχαϊκής που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Η «κοκκινόμαυρη» ομάδα άστραψε και βρόντηξε (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) επικρατώντας με 6-0 του Ολυμπιακού στο 7ο φιλικό για την φετινή χρονιά. Η Παναχαϊκή κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε σημάδια βελτίωσης από το Σαββατιάτικό φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα. Τα γκολ για την Παναχαϊκή σημείωσαν ο Παπουτσής, ο Λισγάρας, ο Ρενάν, ο Μιτρόφ, ο Σπανός και ο Σάμαρης.
Το φιλμ του αγώνα:
6΄ Φάουλ του Κολιάκου η μπάλα λίγο άουτ.
13 ΄ ΓΚΟΟΟΛ! Ο Ρενάν μετά από εκτέλεση φάουλ, έστρωσε την μπάλα στον Παπουτσή και αυτός με δυνατό συρτό σου άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.
22΄ Ο Κουσκουνάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάριά του Μπακωτάκη.
33΄ Ο Γκούρμα μπήκε μέσα στην περιοχή, πέρασε την μπάλα στον Ρενάν, πλάσαρε ο Βραζιλιάνος, αλλά ο Μπακωτάκης έδιωξε με τα πόδια.
39΄ Ο Ρενάν εκτέλεσε πλασαριστά ένα ακόμή φάουλ, ο Πάπουτσής έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Μπακωτάκης έδιωξε σε κόρνερ.
53΄ ΓΚΟΟΟΛ! Από εκτέλεση κόρνερ του Ρενάν, ο Μπακωτάκης δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Λισγάρας από κοντά με προβολή έκανε το 2-0!
56΄ ΓΚΟΟΟΛ! Ο Ρενάν έκανε μία ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-0! Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το γκολ Βραζιλιάνος έτρεξε και αγκάλισε τον Άγγελο Ποστέκογλου.
78΄ ΓΚΟΟΟΛ! Από φάουλ του Σάμαρη, ο Μιτρόφ με κεφαλιά στο 1ο δοκάρι έκανε το 4-0!
80΄ ΓΚΟΟΟΛ! Ο Γκούρμα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα, έστρωσε την μπάλα στον Σπανό και ο νεαρός επιθετικός πολύ εύκολα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0!
85΄ Ο Σπανός με τον Σάμαρη έπαιξαν υπέροχα το ένα-δύο και ο Σάμαρης με πλασέ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το τελικό 6-0!ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λιούρδης (87΄ Μυτιληναίος), Παπουτσής, Λαμπρόπουλος, Λισγάρας (81΄ Μπίρης), Διαμαντής (65΄ Λίτσος), Τεγούσης (45΄ Μπράβος), Χατζής (45΄ Μιτρόφ), Κοταρέλας (74΄ Σάμαρης), Ρενάν (65΄Αντωνόπουλος), Κουσκουνάς (45΄ Σπανός), Γκούρμα.**Θα σουβλίσουμε αρνιά!!! Εξη γκολ στον γαύρο!!!
-
'geia sas.eimai i carolina bazilina, to mitera tou diogou. nai irta sto karaishkaki na dw to zwi shto pirea kai sto grecia. o gios mou erketai sto olympiacous opou na nai. simfwnishame me to proedros socrates sta 85 milliones euros gia ta dio arxidia tou diogou kai oktw daktyla apo ta xeria tou. molis teleiwshei to gala tou ton vazw shto aeroplanou ki erxetai. agapame to grecia kai to olympiacous.'
-
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009