-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Nαι,δεν εχουμε λεφτα.Μας τα φαγαν οι γκομενες..ρε συ toyotaman ωρες ωρες απορω τι τρως το μεσημερι..
Τεσπα,ο Σιλβα ξερω οτι κοστισε 1,25 εκ και οχι 2,2.Οπως και να χει το μπατζετ των μεταγραφων των περσυνων του οσφπ δεν το φτανετε ουτε με τηλεσκοπιο..το μεσημέρι είχα πιεί κάτι ούζα..........
-
Καλα τα λεει ο Πασχος, συγκρινεται αραγε η μπελουτσι και το λεοναρντο με τον ζιλμπερτο σιλβα;
Παντως φετος ο οσφπ μιμειται τον ΠΑΟ του τζιγγερ, εχει δωσει μολις 2 μυρια + το φτυσιμο απο τον Bus-in-ass
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε θυμαμαι με ποιον ειχα κατι διαφωνιες περι ξεπλυματος στον βαζελο.
Αληθεια οταν δινεις 1-1,5 εκ. σε μια ομαδα για 2 παικτες και λες οτι εδωσες 5 και βαλε, πως ονομαζεται;Mε μενα μιλουσες. Υποθετοντας οτι εχεις 100% δικιο και εμαθες τα ακριβη ποσα απο το καρντασι που ειναι στο ταμειο του ΠΑΟΚ, ή απο το Βρυζα που εχεις γαμπρο, μηπως ονομαζεται 'διαδιδω στην αγορα οτι σκορπαω χρημα για να δημιουργησω αισθηση και κλιμα';
Δεν θελω να επαναλαμβανομαι, αλλα αδυνατω να κατανοησω την ιδεα του ξεπλυματος 3,5 εκατομυριων ευρω (5-1,5) απο επιχειρηματιες αυτου του βεληνεκους. Και να πω οτι δεν εχουν αλλους τροπους αν θελουν... -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Καλα τα λεει ο Πασχος, συγκρινεται αραγε η μπελουτσι και το λεοναρντο με τον ζιλμπερτο σιλβα;Παντως φετος ο οσφπ μιμειται τον ΠΑΟ του τζιγγερ, εχει δωσει μολις 2 μυρια + το φτυσιμο απο τον Bus-in-ass
Λάθος!
Δεκάρα τσακιστή δεν έχει δώσει ακόμη, αφού πούλησε Λουα-Λουα και Νουνιεζ. -
Χμ σωστος. Και περσυ αν θυμαμαι, για να φερει οσους εφερε πρωτα πηρε τα 15 μυρια απο τον καστιγιο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υπαρχει θεος...Πρόσεξε τώρα τι έγινε.
Και δεν τον θέλαμε τον παίκτη και φάνηκε σαν ήττα από την ΑΕΚ του Ολυμπιακού.
Τους έχει φάει η whatever.gif μου φαίνεται φέτος το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Nαι,δεν εχουμε λεφτα.Μας τα φαγαν οι γκομενες..ρε συ toyotaman ωρες ωρες απορω τι τρως το μεσημερι..
Τεσπα,ο Σιλβα ξερω οτι κοστισε 1,25 εκ και οχι 2,2.Οπως και να χει το μπατζετ των μεταγραφων των περσυνων του οσφπ δεν το φτανετε ουτε με τηλεσκοπιο..2,2 ετήσιες απολαβές του παίκτου και 1,25 ή 1,5 για **Άρσναλ ** (που λένε και οι Εγγλέζοι).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Υπαρχει θεος...
Πρόσεξε τώρα τι έγινε.
Και δεν τον θέλαμε τον παίκτη και φάνηκε σαν ήττα από την ΑΕΚ του Ολυμπιακού.
Τους έχει φάει η whatever.gif μου φαίνεται φέτος το καλοκαίρι.
ακουστε πως εχουν τα πραγματα
Πριν απο λιγο μιλαγα στο τηλεφωνο με κολητο μου(μεγαλωσαμε μαζι απο νηπιαγωγειο εως και το λυκειο) ο οποιος ειναι δημοσιογραφος.Του λεω τι εγινε ρε νικο και δεν εκατσε του σωκου η κινηση που θα μας αποτελειωνε ολους? Μου λεει λοιπον οτι ο μπασινας ποτε δεν ηθελε ολυμπιακο και απλα του εκατσε η προταση του σωκου,την οποια χρησιμοποιησε για να διαπραγματευτει με τον βανδη. Δηλαδη ρε @αλακα του λεω ακομα και απο τον μπασινα φαγαtε πορτα? Μου ειπε θα μου τα πει αλλη φορα διοτι ειχε εκπομπη Τα σχολια δικα σας -
Αυτό λέω και εγώ...Ότι και δεν το θέλαμε εμείς ( και αυτός λογικά και όπως αποδικνύεται ) και φάγαμε την ήττα.
-
Mα από πριν το 'ενδιαφέρον' του γαύρου τον ήθελε η ΑΕΚ.
Απλά πλήρωσε περισσότερα για να τον πάρει.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mα από πριν το 'ενδιαφέρον' του γαύρου τον ήθελε η ΑΕΚ.
Απλά πλήρωσε περισσότερα για να τον πάρει....Πλήρωσε λιγότερα απ' όσα αρχικά ζητούσε ο Μπασινάς ( 1 χαρτί ) και λιγότερα από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έδινε 850.000χ2 ενώ η ΑΕΚ 950.000χ3 αλλά τα περίπου 200.000 από αυτά ανά έτος είναι bonus συμμετοχών = τραυματίας ή μέτριος => λιγότερα λεφτά.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Αυτό λέω και εγώ...Ότι και δεν το θέλαμε εμείς ( και αυτός λογικά και όπως αποδικνύεται ) και φάγαμε την ήττα.μα το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος τον ηθελε(εκτος αν εννοεις εσεις οι φιλαθλοι)
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αυτό λέω και εγώ...Ότι και δεν το θέλαμε εμείς ( και αυτός λογικά και όπως αποδικνύεται ) και φάγαμε την ήττα.
μα το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος τον ηθελε(εκτος αν εννοεις εσεις οι φιλαθλοι)
Ναι , για τους φιλάθλους εννοώ. Άλλωστε και η έννοια της ήττας εκεί υφίσταται.
-
Kαλα τι συζητάμε τώρα?
Κοντά 1 μυριο/χρόνο για Μπασινά?!
Θα γελάγανε κι οι πέτρες!
Εγώ πάντως άκουσα άλλο ραδιο-αρβύλα: ότι μολις ακούστηκε ότι θα συμφωνήσουν έπεσε τρελό κράξιμο από διάφορους γνωστούς κύκλους και τα μάζεψαν.
Βασικα στη τελικη χεστήκαμε για το παρασκηνιο, το θεμα ειναι οτι γλιτωσαμε τον πεθαμένο... υπάρχουν απείρως καλύτεροι παίκτες και με λιγότερα λεφτά.
Το μπαμ πάει να γίνει πε τον Ντιόγκο πάντως, αφού λένε ότι η προσφορά ανέβηκε στα 10 μύρια (!) και αν δεν λενε παραμυθια και κλείσει είναι παικτουρα και 21 χρονών.. -
Δεν είναι λίγο μλκία να δίνεις 10 μύρια για ΕΝΑ παίχτη τη στιγμή που η ομάδα σου δείχνει να έχει κενά σε αρκετές θέσεις;
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Kαλα τι συζητάμε τώρα?
Κοντά 1 μυριο/χρόνο για Μπασινά?!
Θα γελάγανε κι οι πέτρες!
Εγώ πάντως άκουσα άλλο ραδιο-αρβύλα: ότι μολις ακούστηκε ότι θα συμφωνήσουν έπεσε τρελό κράξιμο από διάφορους γνωστούς κύκλους και τα μάζεψαν.
Βασικα στη τελικη χεστήκαμε για το παρασκηνιο, το θεμα ειναι οτι γλιτωσαμε τον πεθαμένο... υπάρχουν απείρως καλύτεροι παίκτες και με λιγότερα λεφτά.
Το μπαμ πάει να γίνει πε τον Ντιόγκο πάντως, αφού λένε ότι η προσφορά ανέβηκε στα 10 μύρια (!) και αν δεν λενε παραμυθια και κλείσει είναι παικτουρα και 21 χρονών..Η Πορτουγκέζε όμως λένε ότι ζητάει 20 για τον παίκτη. Που πας με 10 ;
Δεν είναι λίγο μλκία να δίνεις 10 μύρια για ΕΝΑ παίχτη τη στιγμή που η ομάδα σου δείχνει να έχει κενά σε αρκετές θέσεις;
Όχι εάν πρόκειται να δώσεις άλλα τόσα για τους άλλους.
-
Οχι αν δώσεις κι άλλα και καλύψεις και τα υπόλοιπα κενά.
Άσε που θεωρητικά είναι και επένδυση, αν έχει την εξέλιξη που περιμένουν ο μικρός, θα πουληθεί πιο ακριβά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν είναι λίγο μλκία να δίνεις 10 μύρια για ΕΝΑ παίχτη τη στιγμή που η ομάδα σου δείχνει να έχει κενά σε αρκετές θέσεις;Ίσως, αλλά όχι υποχρεωτικά.
Μπορείς να γεμίσεις κενά με μέτριους παίκτες και να γίνεις κάτι σαν την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟ (ως και πέρσι τουλάχιστον). Αλλά μπορείς να κρατήσεις ένα κορμό, να του προσθέσεις 1-2 παικταράδες σε κάθε γραμμή και να τους πλαισιώσεις με εξελίξιμους παίκτες που δίπλα στους παικταράδες θα ανέβουν κι αυτοί.
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού την τρέχουσα περίοδο είναι ότι έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο:- η ομάδα που σάρωσε τα πάντα και κατάφερε να κάνει κάτι επιτέλους στην Ευρώπη γέρασε αρκετά ως πολύ
- απαιτείται απόσυρση και ανανέωση
- ο κόσμος απαιτεί ταυτόχρονα και τίτλους
- η ανανέωση δεν μπορεί να κοστίσει 50 μύρια, δεν υπάρχει ή δεν δίνεται τέτοιο χρήμα από τον Θείο
- αναγκαστικά η ΠΑΕ καταφεύγει σε μέσες λύσεις, που όμως ενέχουν τον κίνδυνο ούτε ομάδα να φτιαχτεί, ούτε τίτλοι να κατακτηθούν
ΥΓ: αν δεν πάρει ούτε τον Ντιόγο τελικά, τί θα γίνει; Φοβάμαι ότι ο Βαλβέρδε θα χρεωθεί τις ευθύνες της διοίκησης και θα πάρει πόδι πριν την άνοιξη.
-
Πραγματικά εκπλήσσομαι απο ορισμένους ολυμπιακούς που αντί να να έχουν πρωτα απόλα πίστη στους ήδη υπαρχοντες παικτες και μετά στον πρόεδρο, έχουν αρχίσει την γκρίνια και την προωρη απόλυση του βαλβέρδε..
Ηρεμια παιδια, αλλωστε ο πρόεδρος γουστάρει να κάνει αυτός πάντα την τελευταία κίνηση...
-
Moνο που σε 10 μερες παίζεις προκριματικά ΤΣ.Λ.
Αν αποκλειστείς από τώρα, η χρονιά είναι αποτυχημένη.-
Εσύ βλέπεις κάποιον στοιχειώδη σχεδιασμό σε όλες τις κινήσεις που δε βλέπουμε εμείς?Απορία:
Αυτός ο Ραούλ Μπράβο, ξέρει κανείς (ακόμη και ο ίδιος) σε τι θέση παίζει?
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009