-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι πλακα ρε συ;Μας δουλευεις;Αληθεια ειναι.Ο Νταρκο επρεπε να βρει μια ομαδα να κρατηθει σε φορμα γιατι πως θα βγει το καλοκαιρι στην παραλια; Ο πεθαναϊκος ειναι ο,τι πρεπει για αγγαρεια,μπορει να δυσκολευτει λιγο με τα ντουζ στην παιανια αλλα θα εχει δωρεαν σαπουνι (του σαριεγκι του χει πεσει αρκετες φορες στο μπανιο κι ο ματζιος δε συγχωρει,οπως λεει κι ο βερνικος.. ) .Κάποιος να τον σταματήσει δεν μπορώ άλλο πονάει η κοιλιά μου
-
Η πλάκα είναι πως πολλοί ορθά σκεπτόμενοι γαύροι, παρακαλάνε να χάσει ο θρύλος από την αεκ, ώστε να ξεσπάσει ΠΑΛΙ πάνω στον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο Ναό...Γιατί για πολλούς, το -14 δεν υπάρχει καν στον χάρτη..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καβαλίνε, εντάξει παιδί μου! Ο συναγωνιστής χαλυβουργός κος Πορτομπάγκους θα σου φέρει την Δήλωση Μετάνοιας να υπογράψεις για να σε πάρουμε μαζί!!! (Σοβαρά, άν θέλεις να έρθεις πές μου. Θα πάω την Πέμπτη να πάρω εισιτήρια)
Koυκοοοοοο να τον παρουμε και στη κοπη της πιτας
-
Θα το παρουμε το ματς φετος, καμια σχεση με το περσινο δεν θα εχει και αυτο διοτι η ομαδα φετος εχει βρει το σωστο δρομο και εχει δεσει γενικοτερα.
0-2 το κοβω και θα παιξουν και οι παιχτες ανετα. Βασικα πιο ανετα απο την ΑΕΚ μιας και δεν εχουν το αγχος της βαθμολογιαςΑχ, παλι μπαλιτσα θα τους μαθουμε οπως στον πρωτο γυρο
Mισο να κανω και καμια ευλογια στον Diogo διοτι θα φαει πολυ ξυλο απο τους ξυλοκοπους ο ανθρωπος παλι
-
Καλά, αν μαρκάρει κανάς ξυλοκόπος μαιστορόβιτς τον μέγιστο ντιόγο θα έχουμε πολλα γέλια..
Τώρα αν τον πιάσει το αλάνι, θα έχουμε πολλά πέναλτυ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καβαλίνε, εντάξει παιδί μου! Ο συναγωνιστής χαλυβουργός κος Πορτομπάγκους θα σου φέρει την Δήλωση Μετάνοιας να υπογράψεις για να σε πάρουμε μαζί!!! (Σοβαρά, άν θέλεις να έρθεις πές μου. Θα πάω την Πέμπτη να πάρω εισιτήρια)
Koυκοοοοοο να τον παρουμε και στη κοπη της πιτας
Πολύ ωραία ιδέα, συνοδοιπόρε Ευάγγελε! Γιιια...πές του το!
-
Κουκο προσοχη στα υποκοριστικα σλεω... Gatcha...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κουκο προσοχη στα υποκοριστικα σλεω... Gatcha...Για τον ηλίθιο (ένας είναι ο ηλίθιος και αγαθά τα έργα του! ) μπορώ να λέω ότι θέλω!!! Αυτός εξαιρείται με βασιλικό διάταγμα...
-
Kαλαααααααααααα...την κυριακη που θα ειμαι σχετικα χαρουμενος (νταξ την αεκ θα διασυρω οχι την μαντσεστερ) θα μου ξεφυγουν αρκετα υποκοριστικα και δε θα μπορεις να μου κανεις τιποτα παλι γιατι απο κατω απ το προφιλ μου λεει ΗΔΗ banned..τον πεθαμενο δεν μπορεις να τον ξανασκοτωσεις..
-
Σωστά. Και αν τον σκοτώσεις κανείς δεν θα σε ψάξει για να σε κατηγορήσει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστά. Και αν τον σκοτώσεις κανείς δεν θα σε ψάξει για να σε κατηγορήσει.Αχαχαχαχ.
Πασχο beat this ρε αν εχεις τα φρυδια.
-
-
Βαααανγκέλη..
Αει βαλε καμια group n ρε ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ μετα το ζαντικο που φορεσες... Και μην ξεχασεις τη λιστα για το συπερ μαρκετ στο φτερο.. Την κυριακη κοιτα να μπεις μετα τον αγωνα και ασε τους καλεσμενους και τις αηδιες τις γνωστες που λες για δικιολογιες... Λεμέ,ε λεμέ.
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Η πλάκα είναι πως πολλοί ορθά σκεπτόμενοι γαύροι, παρακαλάνε να χάσει ο θρύλος από την αεκ, ώστε να ξεσπάσει ΠΑΛΙ πάνω στον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο Ναό...Γιατί για πολλούς, το -14 δεν υπάρχει καν στον χάρτη..Αρχισαν τα παραληρηματα απο τωρα βρε παιδια?
Πω πω,,,,,εδω οι καλες αποροφητικες πετσετες !!!! -
Μην ξεχασετε να παρετε αυτα μαζι σας στο δανεικο κοτετσι σας...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βαααανγκέλη..Αει βαλε καμια group n ρε ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ μετα το ζαντικο που φορεσες... Και μην ξεχασεις τη λιστα για το συπερ μαρκετ στο φτερο.. Την κυριακη κοιτα να μπεις μετα τον αγωνα και ασε τους καλεσμενους και τις αηδιες τις γνωστες που λες για δικιολογιες... Λεμέ,ε λεμέ.
Πω πω τι ντολμας θεε μου.
Τσιμπα την ντοματουλα σου καταρχας,γιατι ετσι
Κατα δευτερον την λιστα με το σουπερ μαρκετ,τα ψωνια απο τον Σκλαβενιτη οπως επισης και 15 σακουλες εμετο που θα μοιρασει ο Νατσο Σκοκο στους παναμπαλους αμυντικους σας τις αφησα στο marea weekend σου προκαταβολικα.
Τη Κυριακη φυσικα κ θα μπω μετα τον αγωνα.Τα ιδια λεγατε και περσι και αλλοι δεν μπηκαν
-
Bagus on fire!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Bagus on fire!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μην ξεχασετε να παρετε αυτα μαζι σας στο δανεικο κοτετσι σας...Αυτα φοραει ο δαφνωστεφανομενος εφηβος στο gay parade ? ?
Καλα ειναι ? Για πεBασιληηηηηηηη αρπαξα φωτια,σβηνε σε λεω
-
Φυλάξε τους πυροσβεστήρες για να σβήσετε τις φωτιές που θα σας ανάψουμε την Κυριακή εγκάθετε Τροπολιτσώτη!!!
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009