-
Kαλά θα με τρελάνεις; Τόσους μήνες με έχεις φάει να πάμε γήπεδο παρέα και κάθε φορά έχουμε ματς στο Καραϊσκάκη άρα άκυρον. Τώρα που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί να μην έρθω; Πρόβλημα με αεκτζήδες, συνθήματα κλπ δεν έχω, μπαλίτσα θα δούμε, ό,τι αποτέλεσμα κάτσει δε με χαλάει, μέσα είμαι.
-
Να έρθει και ο σιέλες!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Kαλά θα με τρελάνεις; Τόσους μήνες με έχεις φάει να πάμε γήπεδο παρέα και κάθε φορά έχουμε ματς στο Καραϊσκάκη άρα άκυρον. Τώρα που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί να μην έρθω; Πρόβλημα με αεκτζήδες, συνθήματα κλπ δεν έχω, μπαλίτσα θα δούμε, ό,τι αποτέλεσμα κάτσει δε με χαλάει, μέσα είμαι.Εγώ το είπα και πιο πάνω ότι είναι κάφροι ΑΕΚτζήδες ( μπορεί να έχουν βάλει δάκτυλο και στο θέμα του Τσαλίκη--μα τον ΤΣΑΛΙΚΗ ; ) αλλά δεν με ακούτε...Διαβάστε το παρακάτω παραδοσιακό δίστιχο :
Οι ΑΕΚΤζήδες είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας ,
δεν παίρνουν γήπεδο τον Cavallino και τρών' το φαγητό μας. -
Σιγά μην πάρω τον ηλίθιο μαζί μου!!! Αυτός είναι σε θέση να φωνάξει κανα γαμοσταυρίδι μόλις φάτε το πρώτο και να μας πλακώσουνε στο ξύλο όλους!!!
Μίλα με Μπάγκους τότε για να σε πάρει στην 6.
-
Να έρθει και ο σιέλες!Θέλεις να έχεις και κάποιον να μην μιλάτε , έτσι ;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά μην πάρω τον ηλίθιο μαζί μου!!! Αυτός είναι σε θέση να φωνάξει κανα γαμοσταυρίδι μόλις φάτε το πρώτο και να μας πλακώσουνε στο ξύλο όλους!!!Μίλα με Μπάγκους τότε για να σε πάρει στην 6.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Να έρθει και ο σιέλες!
Θέλεις να έχεις και κάποιον να μην μιλάτε , έτσι ;
χαχαχα ναι, κάπως έτσι. Επίσης θέλω κάποιον να ψιθυρίζει στο αυτί του kouk, όσο εγώ θα ψιθυρίζω στου Bagus.
-
Να έρθει και ο σιέλες!Κανονιστε να μην χρειαζεται η ΑΕΚ δανειο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να έρθει και ο σιέλες!
Κανονιστε να μην χρειαζεται η ΑΕΚ δανειο
Έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ θα φτιαχτούν 2 στήλες που θα έχουν πάνω χαραγμένα ονόματα (sic). Μια με τους αεκτζήδες που πλήρωσαν εισιτήριο και τη σώσανε από την οικονομική καταστροφή και μια με τους ολυμπιακούς που έκαναν το ίδιο.
-
-
Καλόπουλος στο ματσάκιον με το αεκάκιον...
-
Και ο μπαινόπουλος να σφύριζε, ο θρύλος θα ρίξει 2-3 στεγνά και θα φύγει από το δανεικό γήπεδο της άστεγης δικέφαλης.-
Ελπίζω μόνο να παίξει ο τζόλε που σίγουρα θα θέλει να ξεπλύνει την περσινή ξεφτίλα- που κατέβηκαν να παίξουν και είχαν στο μυαλό τους την Μύκονο
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ελπίζω μόνο να παίξει ο τζόλε που σίγουρα θα θέλει να ξεπλύνει την περσινή ξεφτίλα- που κατέβηκαν να παίξουν και είχαν στο μυαλό τους την ΜύκονοΓιατί, φέτος πού θα το έχουν;... Βασικά το μόνο που με απασχολεί, είναι η μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Παραείναι μεγάλη για να κατεβούνε με σοβαρότητα. Πέρσι το ρίξανε στο σορολόπ με 4 βαθμούς διαφορά, φαντάσου τώρα με τους 14! Εκεί ποντάρει κι η ΑΕΚ βέβαια.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δηλαδή , για να καταλάβω , μία ΑΕΚ που τώρα βρίσκεται και αρχίζει να παίζει υποφερτά , έχει σίγουρη την νίκη αλλά όχι με 3 γκόλ ( μην είμαστε και πλεονέκτες ) απέναντί στον Ολυμπιακό που παίζει μεν εξαιρετικά αλλά είναι στην κοιλιά του ;
Wow kai tzamaoua. . .
Πάάάάάσχο που είσαι να τον περιλάβεις ;
Σιγα να μην ασχοληθω με τον αμπαλο.. Αφου τα λεει και μονος του (χωρις βοηθεια απ τον μπαγκιτη ) εμενα μου φτανει και μου περισσευει.Τεσπα,δε μας ενδιαφερει τι θα κανουμε με την αεκ και με χ θα μαστε οκ,αλλωστε οι απωλειες με μικρες ομαδες ειναι μεσα στο προγραμμα. Τον πεθαναϊκο μπορω να κερδισω με 10-0; (καπου τοσο ειναι η διαφορα μας φετος στο γηπεδο)Αυτο φτανει.Ποιος ασχολειται με παραπαιοντες συλλογους;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά μην πάρω τον ηλίθιο μαζί μου!!! Αυτός είναι σε θέση να φωνάξει κανα γαμοσταυρίδι μόλις φάτε το πρώτο και να μας πλακώσουνε στο ξύλο όλους!!!Μίλα με Μπάγκους τότε για να σε πάρει στην 6.
Ρε συ Νικο προσπαθησε να μην χρησιμοποιεις τα υποκοριστικα,ευκολο ειναι..
-
To άκουσα στο ραδιόφωνο :
**Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό **
Ο Ντάρκο κοβάσεβιτς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό καθ' ότι μετά την πρόσφατη ασθένειά του , δεν μπορεί πλέον να παίζει σε επίπεδο ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό.
-
ωχωχωχ τώρα που θα το δεί αυτό ο Πάχος θα έχει υλικό να λέει για 5 μήνες!!!!!
-
Γιατι παχος ρε;Εχω αδυνατισει μη με βλεπεις ετσι,εχω γινει πιο αδυνατος κι απ τον ratanplan..
-
Υποθέτω ότι όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι το πιο πάνω ήταν πλάκα στο ραδιόφωνο , ε ;
-
Τι πλακα ρε συ;Μας δουλευεις;Αληθεια ειναι.Ο Νταρκο επρεπε να βρει μια ομαδα να κρατηθει σε φορμα γιατι πως θα βγει το καλοκαιρι στην παραλια; Ο πεθαναϊκος ειναι ο,τι πρεπει για αγγαρεια,μπορει να δυσκολευτει λιγο με τα ντουζ στην παιανια αλλα θα εχει δωρεαν σαπουνι (του σαριεγκι του χει πεσει αρκετες φορες στο μπανιο κι ο ματζιος δε συγχωρει,οπως λεει κι ο βερνικος.. ) .
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009