-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχω κάνει την καλύτερη δουλεια, έχω κλεισει την τηλεόραση.Δε χάνεις και τίποτα σπουδαίο που την έκλεισες να πούμε την αλήθεια!!!!!
Άντε επειδη ρώτησες, είπανε ότι το ΄γήπεδο θα γίνει στο Βοτανικό αλλά κάποιοι κάτοικοι μπλοκάρανε τα έργα πήρε το μέρος τους και ο ΣΥΡΙΖΑ και όπως καταλαβαίνεις η ιστορία μυρίζει μπαρούτι. Απο τη μια Ο ΠΑΟ φωνάζει να γίνει η κυβέρνηση και νομίζω όλα τα κόμματα θέλουν να γίνει - πλήν του ΣΥΡΙΖΑ - από την άλλη τα δικαστήρια λένε ΣΤΟΠ στα έργα!!!!
Χαμός γίνεται αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος!!!! -
Aυτα πάνω-κάτω τα έχω ακουσει, για τις απολλωτριώσεις δεν ειχα ακουσει. Ισχυει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aυτα πάνω-κάτω τα έχω ακουσει, για τις απολλωτριώσεις δεν ειχα ακουσει. Ισχυει?Φυσικά αλλά επειδή είναι παράνομο του κέρατα τους μπλόκαρε το ΣτΕ.
-
Ρε παιδιά τι γίνεται; Ανησυχώ! Ούτε χτες, ούτε σήμερα υπάρχει πρωτοσέλιδο εφημερίδας της ΑΕΚ με πηχιαίο τίτλο 'ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΦΑΓΕΙΟ', 'ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ' κλπ. 5 μέρες μένουνε για το ματς - ετήσιο στόχο της ΑΕΚ, αυτό που καθορίζει αν είναι πετυχημένη ή όχι η χρονιά. Κι ακόμα τίποτα, ούτε μια νύξη, ούτε μια μπηχτή για τις παγίδες που στήνονται στο παρασκήνιο!
Και το χειρότερο; Έχουνε πρωτοσέλιδα με παροξυσμούς για εισιτήρια και διάφορα τέτοια και έχω αγχωθεί αν θα βρει ο kouk να κάτσουμε δίπλα δίπλα να φωνάζουμε Ντούσαν-Ντούσαν, μαζί με τον κουμπάρο!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ελπιζω μονο οι 'απειροβλητοι' να μην χασουν πανω απο ενα γκολ γιατι μετα οτι και να πουν θα ειναι ξεφτιλα !
Εμεις και να χασουμε φιλε Κοβαθε ειμαστε αμπαλοι και δεν εχουμε κατι να πουμε .
Κακομοιρηδες ολα ευκολα τα βρηκατε φετος στο πρωταθλημα και γκορδωνεστε τωρα .
Καθαρος ασσος στο οακα κυριοι και η μεγαλη ξεφτιλα του πρωταθλητη απο τους αμπαλους .
Να δουμε μετα ποιος γελαει περισσοτερο!Γιατί να μην χάσουμε με πάνω από ένα γκολ ; Μπάλα είναι και όπως πέρυσι φάγαμε 4 γκολ από το πουθενά ( γιατί έτσι ήταν ) , φέτος κολατσίσατε τα 2 και πάμε για το επόμενο. Μπάλα είναι βρε. Και να χάσετε και να κερδίσετε , κατά δήλωσή σας πάντα , άμπαλοι θα είστε απλά θα έχετε κάτι να κομπάζετε για να ξεχνάτε.
Ξεφτίλα είναι μία καθαρή ήττα ή μια μεγάλη νίκη ; Δεν σας δίνει αξία , στη νίκη και σε εσάς , μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ; Από που και ως που ξεφτίλα. Ξεφτίλα είναι να χάνεις από Λαμίες και Μηχανιώνες για εσάς , Ρόζενμπεργκ και Χέρνβεεν για εμάς ( άλλο επίπεδο ). Όχι να χάνεις από ΠΑΟ , ΑΕΚ , Ολυμπιακό.
Τελικά , από εδώ το πάτε από 'κει το πάτε , δεν θα μας αφήσετε να ευχαριστηθούμε κανένα από τα 5 γκολ που θα σας ρίξουμε.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Επειδη εχουμε προβληματα διοικησης σημαινει οτι θα καθησουμε να χασουμε αγαπητε?Μεγα λαθος αν πιστευετε αυτο .Απλα ο Ντουσαν θελει αυτη την νικη για το γοητρο που χασαμε φετος απο τα λαθη των διοικουντων .Εφερε νικες εστω και δυσκολα και εφτασε την Κυριακη να 'κοροιδευει' τον περσινο νικητη Πανιωνιο σε σημειο ξεφτιλας.Λοιπον δυσκολα η οχι η ΑΕΚ θα νικησει γιατι δυστηχως για σας δεν εχει ανχος για πρωταθλημα και τωρα επιτελους εχει και ηθικο να χτυπησει με δυναμη ενα ντερμπι.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Αλλωστε ο Ολυμπιακος θα κατεβει με τα δευτερα ,απαξιωνεται.Να γράψω την εγκαθετίλα μου...
Ο Πανιώνιος έχασε γιατί ο Χούτος πάλι έκανε την μ@λ@κία του , ο Ρεκόμπας ήταν στην κοσμάρα του και δεν πήρε πέναλντυ πριν από το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Δεν ήταν ο περυσινός Πανιώνιος. δεν ήταν κάν ο φετινός Πανιώνιος.
Και , μάλλον λάθος το βλέπεις , η ΑΕΚ έχει άγχος. Έχει άγχος να αποδείξει ότι υπάρχει , ο Μπασινάς ότι δεν ξόφλησε , ο εντίνιο ότι είναι εδώ , ο Κυριάκος ότι δεν μασάει κτλ και βέβαια να μείνεις στους 2 ή λιγότερους βαθμούς από τον ΠΑΟ. Για την ΑΕΚ η νίκη είναι μονόδρομος. Το άγχος λείπει από την μεριά του Ολυμπιακού που είναι 12.345.656.780,4 βαθμούς μπροστά και έστω και εάν χάσει θα μείνει στους 12.345.656.777,4 βαθμούς μπροστά εάν νικήσει και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ. Πιθανό άγχος θα έχουμε με τον ΠΑΟ εάν η διαφορά έχει μειωθεί κάτω από τους 10. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα παίξει ρόλο και η απόδοση μερικών παικτών και από τις δυο ομάδες,αν δηλαδή θα ''τραβήξουν'' που λέμε αυτοί που συνήθως κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι.Αν π.χ. ο Πελετιέρι από την ΑΕΚ δεν βρεθεί στη μέρα του ή ο Γκαλέτι του Ολυμπιακού,δυο τυχαία παραδείγματα.
Πολύ σωστό. Πάντως, έτσι όπως έχει γίνει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, καλή μπάλα, ειδικά αν βρέξει, δεν θα δούμε.
Η αισιοδοξία μου στηρίζεται στο ότι ο Ολυμπιακός, τις τελευταίες εβδομάδες, βρίσκεται σε πτώση. Νομίζω, μάλιστα, ότι έτσι είναι το πλάνο του Βαλβέρδε. Για να μπορεί να αποδώσει σε λίγο στην Ευρώπη. Αντίθετα, με τον Μπάγιεβιτς, η ΑΕΚ κάθε Κυριακή είναι καλύτερη. Δεν παίζουμε ακόμα το φοβερό ποδόσφαιρο αλλά γίναμε ομάδα. Και αποκτήσαμε και αποτελεσματικότητα.
Όπως και να είναι, πρόκειται για ντέρμπυ. Ο καλύτερος και ο τυχερότερος θα κερδίσει.Έχε το νου σου. Οι ομάδες που είναι σε άνοδο και παρουσιάζουν ανακόλουθα της συνολικής εικόνας αποτελέσματα , έχουν στον τέταρτο ή πέμπτο αγώνα ένα καζίκι , μετά άνοδο , ξανά καζίκι κτλ μέχρι να σταθεροποιηθούν.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πάντως το ντέρμπι στην οικογένεια άρχισε.
Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τον αδερφό μου και ο πατέρας μου με κοιτάει με μισό μάτι.Και πολυ καλα σου κανουνε.
Κάφροι ΑΕΚτζήδες παιδί μου...Τι περίμενες...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Φυσικά αλλά επειδή είναι παράνομο του κέρατα τους μπλόκαρε το ΣτΕ.
ΟΚ ευχαριστώ. Απίστευτα εκνευριστικό πάντως, απίστευτα προκλητικό. Άκου εκεί να αξιώνονται να καταπατήσουν ξένες περιουσίες για να φτιάξουν το γήπεδο μιας ΑΕ και να μη ζητάνε να της το χτίσουμε κιόλας εξ' ολοκλήρου με τα λεφτά μας οι Έλληνες φορολογούμενοι.
-
@ ginos: Φυσικά. Γι' αυτό και δεν λέω ότι θα σας ρίξουμε 3 στα σίγουρα! Όντως, η ομάδα τώρα βρίσκεται. Οπότε κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό που παίζει φέτος εξαιρετικά. Απλά θεωρώ ότι βρίσκεται σε όχι τόσο καλή κατάσταση, που είναι λογικό, αυτή την περίοδο και αισιοδοξώ για την ΑΕΚάρα μου!
@Είμαι-καβαλινος-κάφρος: Ο Πορτομπάγκους μου είπε ότι δεν σε θέλει στο γήπεδο γιατί έχεις πολλή αρνητική ενέργεια. Οπότε, δυστυχώς, δεν θα έχουμε την χαρά να σου καρφιτσώσουμε στο μπουφάν το χαρτάκι που λέει 'Είναι Γάβρος και Φανατικός! Δοξάστε με'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φυσικά αλλά επειδή είναι παράνομο του κέρατα τους μπλόκαρε το ΣτΕ.
ΟΚ ευχαριστώ. Απίστευτα εκνευριστικό πάντως, απίστευτα προκλητικό. Άκου εκεί να αξιώνονται να καταπατήσουν ξένες περιουσίες για να φτιάξουν το γήπεδο μιας ΑΕ και να μη ζητάνε να της το χτίσουμε κιόλας εξ' ολοκλήρου με τα λεφτά μας οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Δεν είναι ακριβώς έτσι...
Το γήπεδο θα είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηναίων και το αρχικό σχέδιο προέβλεπε χρηματοδότηση από τον ΠΑΟ και αυτοχρηματοδότηση. Απαλωτριώσεις για ζητήματα δημοσίου συμφέροντος και ειδικά σε περιοχές μη αξιοποιημένες είναι θεμιτές και ενίοτε επιβεβλημένες ( αρκεί να πληρωθεί και η υπεραξία , εκεί συνήθως είναι το πρόβλημα). Το σκάνδαλο δεν είναι στο γήπεδο αυτό καθ' αυτό ( δεδομένου ότι θεωρούμε μη σκανδαλώδη την παραχώρηση της Λ. Αλεξάνδρας , χάριν οικονομίας της συζήτησης ). Το σκάνδαλο έγκειται στην αυτοχρηματοδότηση που θα γινόταν από το mall του Βωβού ( τα καταστήματα θα πλήρωναν ενοίκιο που θα αποπλήρωνε τα δάνεια ). Το mall πήρε άδεια διπλασιασμού του συντελεστή δόμησης και , όντας ούτως ή άλλως ένα τερατούργημα μεγαλύτερο από το mall Αμαρουσίου με τον κανονικό συντελεστή , θα προσέθετε 150.000τμ τσιμέντου στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή.
Η άποψή μου είναι ότι το γήπεδο δεν χρειάζεται κανένα mall. Τα καταστήματα και οι δημοτικοί χώροι εκμετάλλευσης στο χώρο του γηπέδου καθώς και ένα πάρκο με αναψυκτήρια και καντίνες , φύλακες και κηπουρούς ( υπεύθυνους όχι σαν του εθνικού Κήπου ) σε ένα τεράστιο Πάρκο με φυσική ύδρευση που θα αποτελούσε όαση στην καρδιά του Λεκανοπεδίου και που θα οδηγούσε σε καλλίτερες/βελτιωμένες οδεύσεις στην περιοχή , σε ενδεχόμενη περιβαλλοντολογική βελτίωση στις γύρω περιοχές ( από ακαδημία Πλάτωνος μέχρι τον Κορυδαλλό ) , σε ξεκαθάρισμα των πρακτορείων μεταφορών και των βιομηχανιών στην εγγύς περιοχή , σε έλεγχο και ξεκαθάρισμα των υδάτων και των λυμάτων από αυτές τις εγκαταστάσεις , σε τακτοποίηση των κατοίκων της παραγκούπολης μέσα στον σκουπιδότοπο στην περιοχή κτλ. Αντ' αυτού ο Κακλαμάνης αντιπροτείνει επιβάρυνση της κυκλοφορίας με φορτηγά τροφοδοσίας του mall , καμία βελτίωση στις οδεύσεις , επιβάρυνση του χώρου με επιπλέον σκουπίδια από το mall , καμία βελτίωση στο περιβάλλον αντίθετα σε σημαντική επιβάρυνση αυτού λόγω πάλι του mall και προβάλλει ως επιχείρημα τις όποιες θέσεις εργασίας δημιουργηθούν λόγω της κατασκευής και του mall ( τότε να σηκώσουμε καμιά 60αριά τέτοια μέσα στην Αθήνα ) μέσα στην καρδιά του επιβαρυμένου ήδη λεκανοπεδίου και χωρίς βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών.
Είναι να απορεί κανείς που υπάρχουν άνθρωποι που είναι θετικοί απέναντι στο ενδεχόμενο να σηκωθεί το τέρας του Βωβού. εδώ ακόμη και οι του ΠΑΟ ( η διοίκηση ) σκέφτεται να μην το κάνει τελικά.
Αναρωτιέμαι εάν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση από τους Βωβούς κτλ εάν η σκέψη αφορούσε την εκάλη , την Δροσιά , την Ν. Ερυθραία , την Καλλιτεχνούπολη , ακόμη και τα Γλυκά Νερά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@ ginos: Φυσικά. Γι' αυτό και δεν λέω ότι θα σας ρίξουμε 3 στα σίγουρα! Όντως, η ομάδα τώρα βρίσκεται. Οπότε κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό που παίζει φέτος εξαιρετικά. Απλά θεωρώ ότι βρίσκεται σε όχι τόσο καλή κατάσταση, που είναι λογικό, αυτή την περίοδο και αισιοδοξώ για την ΑΕΚάρα μου!@Είμαι-καβαλινος-κάφρος: Ο Πορτομπάγκους μου είπε ότι δεν σε θέλει στο γήπεδο γιατί έχεις πολλή αρνητική ενέργεια. Οπότε, δυστυχώς, δεν θα έχουμε την χαρά να σου καρφιτσώσουμε στο μπουφάν το χαρτάκι που λέει 'Είναι Γάβρος και Φανατικός! Δοξάστε με'
Δηλαδή , για να καταλάβω , μία ΑΕΚ που τώρα βρίσκεται και αρχίζει να παίζει υποφερτά , έχει σίγουρη την νίκη αλλά όχι με 3 γκόλ ( μην είμαστε και πλεονέκτες ) απέναντί στον Ολυμπιακό που παίζει μεν εξαιρετικά αλλά είναι στην κοιλιά του ;
Wow kai tzamaoua. . .
Πάάάάάσχο που είσαι να τον περιλάβεις ;
-
Tι άλλο θα διαβάσουμε ΘΕΕ μου εδω μέσα !!!
Το αεκάκι του -14 δεν λέει πως θα ρίξει 3 γκολάκια για να μην αυθαδειάσει...ΑΠΛΑ θα κερδίσει διότι είναι στα χάλια του...στον αντίποδα ο ΘΡΥΛΟΣ που παίζει την καλύτερη μπάλα και φέτος απλά θα χάσει...
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
-
gino, καθάρισε ρε συ λίγο τα λέπια από τα μάτια σου!
Που είπα ότι είναι σίγουρη η νίκη της ΑΕΚ? Είπα ότι πιστεύω πως θα νικήσουμε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
gino, καθάρισε ρε συ λίγο τα λέπια από τα μάτια σου!Που είπα ότι είναι σίγουρη η νίκη της ΑΕΚ? Είπα ότι πιστεύω πως θα νικήσουμε...
Δεν το είπες...είναι εγκάθετο μήνυμα για να δημιουργήσω θέμα , να κάνω καφρίλα και γενικά να ανάψουν τα αίματα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@Είμαι-καβαλινος-κάφρος: Ο Πορτομπάγκους μου είπε ότι δεν σε θέλει στο γήπεδο γιατί έχεις πολλή αρνητική ενέργεια. Οπότε, δυστυχώς, δεν θα έχουμε την χαρά να σου καρφιτσώσουμε στο μπουφάν το χαρτάκι που λέει 'Είναι Γάβρος και Φανατικός! Δοξάστε με'ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ!
Εγώ ρε έχω αρνητική ενέργεια που όποτε πάω γήπεδο χάνουμε μόνο με αίτηση; Που τελευταία στιγμή επιλέξανε αντί για μένα τον Τσαλίκη, για να κάνει τη διαφήμιση της Amita Motion; -
Τον ΤΣΑΛΙΚΗ ;
Κοίτα ρε άμα έχει ο άνθρωπος βύσμα...Τσ, τσ....Αξιοκρατία μηδέν.
-
Ναι ρε, αυτόν τον φλώρο!
-
Πάμε συλλαλητήριο και ατσάλωμα ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
gino, καθάρισε ρε συ λίγο τα λέπια από τα μάτια σου!
Που είπα ότι είναι σίγουρη η νίκη της ΑΕΚ? Είπα ότι πιστεύω πως θα νικήσουμε...
Δεν το είπες...είναι εγκάθετο μήνυμα για να δημιουργήσω θέμα , να κάνω καφρίλα και γενικά να ανάψουν τα αίματα.
Καβαλίνε, εντάξει παιδί μου! Ο συναγωνιστής χαλυβουργός κος Πορτομπάγκους θα σου φέρει την Δήλωση Μετάνοιας να υπογράψεις για να σε πάρουμε μαζί!!! (Σοβαρά, άν θέλεις να έρθεις πές μου. Θα πάω την Πέμπτη να πάρω εισιτήρια)
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009