-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπερβολή για τους ψύχραιμους επαγγελματίες του χώρου ή ακόμα και για πιο μετριοπαθείς φιλάθλους, απαραίτητη αντίσταση για όσους θεωρούν ότι το πάθος, η υπέρμετρη αγάπη κερδίζονται από αμέτρητες παραμέτρους και με μεγάλη δυσκολία. Η φανέλα με το νούμερο '7' της ομάδας ανήκει ήδη σε έναν ποδοσφαιριστή που εκπροσώπησε για πολλά χρόνια το κατάπτυστο πρόσωπο της δυναστείας του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου, σ’ έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα κι όταν αποχώρησε και βρέθηκε σε πολύ πιο αξιοπρεπείς και αξιοκρατικές ποδοσφαιρικές πραγματικότητες, συνέχισε να πανηγυρίζει σε φιέστες τις επιτυχίες της παλιάς του ομάδας, επικυρώνοντας αβασάνιστα μια πραγματικότητα που μας προκαλούσε και μας προκαλεί απέχθεια.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87469' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ολοι εχουνε παρει χαμπαρι την σαπιλα που εκπεμπει ο γαβρος και οι (πρωην και νυν) παικτες του
whatever:
Το sportdog το θεωρείς, δηλαδή, αξιόπιστη πηγη?!?!
Ανακοινωση των Μονστερς ειναι Νικο.
-
Οτι και να είναι....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι και να είναι....Μιλαμε για οργανωμένους οπαδους Νικο.Τα μυαλα ,κρινωντας απο το κειμενο,ειναι καμμενα.
Βεβαια οποιον τον συμφερει τα αναπαραγαγει κρατωντας το κομματι που θελει. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Στους 16 πήγα και γω πέρσι και έπεσα με Τσέλσι (δεν είχα το φάρδος να πέσω με καμια Βιγιαρεάλ) δε μου λέει τίποτα.
Αν πας τελικό το συζητάμε και θα σου πω και μπράβο.ΏΏΏΏΏΏΏΏΏΏΏΏΏΠΑΑΑ
Δεν είχες φάρδος διοτι απλά ήσουν ΑΝΙΚΑΝΟΣ να τελειώσεις στην πρώτη θέση του ομίλου και να έχεις την δυνατότητα να πετύχεις λιγότερο ισχυρές ομάδες..
Αλλά την ικανότητα την λένε φάρδος στον Πειραιά ε;;
Όσο για την διαφορά, φυσικά και δεν είναι πλασματική και είναι αντιπροσωευτική της αξίας και της αγωνιστικότητας των δύο ομάδων
Το αμφισβητείς?
Μήπως έχεις Ντιόγο (=καλύτερος+ακριβότερος από όλη την επίθεσή σου μαζί), Γκαλετι, Μπελουτσι, Λετο, Ντουντου, Νικοπολίδη, Αβρααμ??
Αυτοί έχουν κάνει τη διαφορά φέτος.-Ναι ναι συμφωνώ...
Συμφωνώ 100%O 'καλύτερος' και 'ακριβότερος' είανι απο ομαδούλα Β εθνικής.. Και έχει παίξει 16 αγώνες πρωταθλήματος και έχει 6 γκόλ... Χμ ναι... Εμείς έχουμε έναν που έχει 5 γκόλ με 13 αγώνες, απο τους οποίους μόνο σε 2 ήταν βασικός... Μιλάμε τρελή ποιότητα έ;;;
Από τους άλλους, μόνο ο Γκαλέτι και ο Λέτο είνια καλύτεροι απο αυτούς που έχουμε εμείς (άντε και το μέλος-κηπουρός)Ο Αβραάμ είναι για γέλια, ο Ντούντου καλός, ένας Σιμάο είναι αλλά δεν είναι ούτε ποτέ θα είανι σε θέση να σκουπίζει τις σαγιονάρες του Αρχηγού, όταν αυτός κάνει μπάνιο μετά απο τους αγώνες της Σελεσάο...
Τα 6 υπέρ πέναλντι να φτανταστώ και τα 6-7 που δνε έχουν δωθεί απο την άλλη πλευρά να υποθέσω δεν κάνουν την διαφορά...
Μαθε μπαλίτσαααααααααααα
-
Προσπαθώ να καταλάβω για ποιό λόγο δεν έχει κλειδωθεί το τοπικό.
Υπάρχουν και οπαδικά forum για να διαβάζουμε καφρίλες και μπούρδες αν θέλουμε. -
Ποιος να μαθει μπαλιτσα ρε ασχετιδη σκους; Ο Ντιογκο ξερεις δεν ειναι μπλανκο στυλ που κι αυτος ηταν απο β εθνικη βραζιλιας.Κι αυτο γιατι κοστιζε 10 εκ ευρω,λεφτα τα οποια καμια βραζιλιανικη ομαδα της α κατηγοριας δεν εχει να διαθεσει για εναν παικτη.Γι αυτο και αυτοματως εφοσον ο παικτης πωλειται θα παει στην ευρωπη.Επισης ο παικτης θα πηγαινε καρφι στην αγγλια αν ειχε συμμετοχη σε εθνικη βραζιλιας αλλα επειδη δεν ειχε δεν τον πηρε ο βενγκερ ή ο σκολαρι.Γι αυτο και ηρθε στην ελλαδα.κατανοητο αυτο;Ο μπλανκο απλα βγηκε στην αεκ μιας και ειναι ο μονος επιθετικος της που σκοραρει με συχνοτητα.Μπορουσε χαλαρα να τον παρει ομαδα α εθνικης γιατι ουτε τοσο ακριβος ειναι ουτε τοσο καλος.Επισης (για να μαθαινεις και λιγο μπαλιτσα) ο επιθετικος δεν κρινεται μονο απο τα ποσα γκολ βαζει,αλλα και απο το που αλλου κινειται στο γηπεδο,πως βοηθεαει τα ακρα να ανεβουν,πως σπαει τη μπαλα δεξια αριστερα,πως ανοιγει διαδρομους για τον κρυφο επιθετικο του 4-4-1-1 και αλλα πολλα.Αλλα που να τα ξερεις αυτα,αμα σου πω οτι στη βραζιλια και στην αργεντινη παιζουν κατι συστηματα 3-2-1-1-2-1 , 5-1-2-1-1 και τα λοιπα θα με κοιτας σα χανος.Τεσπα,εισαι ανεξιχνιαστη περιπτωση,συνεχισε να πιστευεις οτι τα πρωταθληματα που χανεις τα παιρνει ο οσφπ λογω ευνοιας και ποτε δε θα χαρεις πρωταθλημα.Γιατι οι γνωσεις σου μεχρι εκει φτανουν,μεχρι την κλαψα. ΑΛΑΤΙ τωρα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Υπάρχουν και οπαδικά forum για να διαβάζουμε καφρίλες και μπούρδες αν θέλουμε.Υπαρχει και η επιλογη ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ θΕΛΟΥΜΕ κυριε σκοντακια εκ της αμαλιαδος..
-
Λάθος. Αυτό το θέμα δεν είναι ξέχωρο από το υπόλοιπο Φόρουμ. Και η καφρίλα δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή.
Φαίνεται μπαίνουμε σε ένα ακόμα γύρο διαγραφών δημοσιεύσεων.
Εφιστώ την προσοχή όλων. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οτι και να είναι....
Μιλαμε για οργανωμένους οπαδους Νικο.Τα μυαλα ,κρινωντας απο το κειμενο,ειναι καμμενα.
Βεβαια οποιον τον συμφερει τα αναπαραγαγει κρατωντας το κομματι που θελει.Ετσι, Βασίλη. Αν κάποιος αναπαράγει τέτοια κείμενα, είναι όσο καμμένος είναι και αυτοί που τα συντάσουν.
-
Λαθος.κουκ αν εγω δεν θελω να μπαινω στο ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΦΟΡΟΥΜ δεν μπαινω.γιατι πεφτουν 399 off topic σε καθε σελιδα.Εκει γιατι δεν αναφερεται το ιδιο; Και γιατι πρεπει να κλεισει αυτο το θεμα και οχι εκεινο ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΝΑ δεν με ευχαριστει; Το βρισκω αστειο.
-
Για αυτό σου λέω Νίκο.
Αφησε εμένα να γράφω για το αρχαιότερο και ιστορικότερο σωματείο της χώρας και τους άλλους που ασχολούνται με καφρίλες κάντε τους ban... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υπάρχουν και οπαδικά forum για να διαβάζουμε καφρίλες και μπούρδες αν θέλουμε.Υπαρχει και η επιλογη ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ θΕΛΟΥΜΕ κυριε σκοντακια εκ της αμαλιαδος..
Υπάρχει και η επιλογή του να κάνουμε report μερικές δημοσιεύσεις που προκαλούν,αλλά να μη γίνω ρουφ δεν λέει....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λαθος.κουκ αν εγω δεν θελω να μπαινω στο ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΦΟΡΟΥΜ δεν μπαινω.γιατι πεφτουν 399 off topic σε καθε σελιδα.Εκει γιατι δεν αναφερεται το ιδιο; Και γιατι πρεπει να κλεισει αυτο το θεμα και οχι εκεινο ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΝΑ δεν με ευχαριστει; Το βρισκω αστειο.Σε κάθε θέμα υπάρχει μια ανοχή. Μετά έρχονται τα ΒΑΝ. Σε κάθε περίπτωση το τι θα κάνουμε είναι δική μας υπόθεση, των Συντονιστών.
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ της πλάκας και της βωμολοχίας?
-
πιτζαθαν
Μ απογοητευεις..
-
Δυστυχως τα αθλητικα τοπικ βγαζουν τον χειροτερο εαυτο μας,δεν βγαζω την ουρα μου απ' έξω και εγω πρεπει να εχω παραφερθει εδω μεσα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Υπάρχουν και οπαδικά forum για να διαβάζουμε καφρίλες και μπούρδες αν θέλουμε.- 21
+13
+4
+7
++++
Λάθος. Αυτό το θέμα δεν είναι ξέχωρο από το υπόλοιπο Φόρουμ. Και η καφρίλα δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή.
Φαίνεται μπαίνουμε σε ένα ακόμα γύρο διαγραφών δημοσιεύσεων.
Εφιστώ την προσοχή όλων.EΤΣΙ.Αρκετα δοκιμαστηκαν τα ορια μας με τις δημοσιευσεις καποιων....
- 21
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιος να μαθει μπαλιτσα ρε ασχετιδη σκους; Ο Ντιογκο ξερεις δεν ειναι μπλανκο στυλ που κι αυτος ηταν απο β εθνικη βραζιλιας.Κι αυτο γιατι κοστιζε 10 εκ ευρω,λεφτα τα οποια καμια βραζιλιανικη ομαδα της α κατηγοριας δεν εχει να διαθεσει για εναν παικτη.Γι αυτο και αυτοματως εφοσον ο παικτης πωλειται θα παει στην ευρωπη.Επισης ο παικτης θα πηγαινε καρφι στην αγγλια αν ειχε συμμετοχη σε εθνικη βραζιλιας αλλα επειδη δεν ειχε δεν τον πηρε ο βενγκερ ή ο σκολαρι.Γι αυτο και ηρθε στην ελλαδα.κατανοητο αυτο;Ο μπλανκο απλα βγηκε στην αεκ μιας και ειναι ο μονος επιθετικος της που σκοραρει με συχνοτητα.Μπορουσε χαλαρα να τον παρει ομαδα α εθνικης γιατι ουτε τοσο ακριβος ειναι ουτε τοσο καλος.Επισης (για να μαθαινεις και λιγο μπαλιτσα) ο επιθετικος δεν κρινεται μονο απο τα ποσα γκολ βαζει,αλλα και απο το που αλλου κινειται στο γηπεδο,πως βοηθεαει τα ακρα να ανεβουν,πως σπαει τη μπαλα δεξια αριστερα,πως ανοιγει διαδρομους για τον κρυφο επιθετικο του 4-4-1-1 και αλλα πολλα.Αλλα που να τα ξερεις αυτα,αμα σου πω οτι στη βραζιλια και στην αργεντινη παιζουν κατι συστηματα 3-2-1-1-2-1 , 5-1-2-1-1 και τα λοιπα θα με κοιτας σα χανος.Τεσπα,εισαι ανεξιχνιαστη περιπτωση,συνεχισε να πιστευεις οτι τα πρωταθληματα που χανεις τα παιρνει ο οσφπ λογω ευνοιας και ποτε δε θα χαρεις πρωταθλημα.Γιατι οι γνωσεις σου μεχρι εκει φτανουν,μεχρι την κλαψα. ΑΛΑΤΙ τωρα.Εγω περιμένω την πρόταση της Τσέλσι!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΦυσικά και ο Ντιόγκο κάνει τρελή δουλειά, γιαυτό έχεις και την καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα.. ή μήπως Δεν την έχεις;;;;
Μάθε μπαλιτσα αγορι μουυυυυυυυυυ
Λυπάμαι που απο εδώ και πέρα δεν θα μπορώ να σου απαντήσω αλλά έχω δουλειά εκτός Ελλάδος και δεν θα έχω χρόνο.... Στην Ευρώπη. Ξέρεις εκεί που λέω Olympiacos και θυμούνται κάτι συστήματα 5-0 7-0 κ.λπ.
Υ.Γ. Άμα βρώ κανα κονέ θα σπρώξω τον Ντιόγκο στον Ρομάν, απλά να μην εμφανιστεί αυτός ο κολόγερος ο Φελίπας, διότι δεν με πάει και μου χαλάει τις μετεγγραφές!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ της πλάκας και της βωμολοχίας?Με υποτιμας.Οπως επισης υποτιμας τον εαυτο σου με το να μου κανεις την ερωτηση αυτη αν δεν το καταλαβαινεις.
τεσπα,οπως νομιζεις,εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δυστυχως τα αθλητικα τοπικ βγαζουν τον χειροτερο εαυτο μας,δεν βγαζω την ουρα μου απ' έξω και εγω πρεπει να εχω παραφερθει εδω μεσα.Ετσι Βασιλη.Για ολους ισχυει αυτο,πλην ελαχιστων.
Εγω απο τη στιγμη που καταλαβα καποια πραγματα προσπαθω να μην προκαλω(παροτι στο παρελθον ημουν καφρος σιγουρα).Αλλα δοκιμαζονται τα ορια μας και ειναι κριμα να βριστουμε με καποιους εδω μεσα για τα αθλητικα.
Και οχι δεν ειναι παντα πλακα.Καποιες στιγμες βγαινει στην επιφανεια οτιδηποτε αλλο πλην πλακας και καζουρας.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πιτζαθανΜ απογοητευεις..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ REPORT POST ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.(έτσι με κεφαλαία,μπας και το καταλάβεις).
παράδειγμα έφερα.Και το forum δεν είδα να γράφει πουθενά ότι είναι οπαδικό,εκτός και δεν ξέρω να διαβάζω ελληνικά στο τέλος τέλος.
Με αυτά τα γκέι,μέι ξέι και λοιπά που γράφετε υποτιμάτε πρώτα από όλα τον εαυτό σας,αν θέλεις το καταλαβαίνεις.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009