-
-
Εργοτέλης - ΒΑΟ θα πάει κανείς να το δεί??
-
να, μας λενε ΒΑΟ και οι υποτακτικοι. Μαυρος οφις που σας εφαγε ρε
-
Μεγκαν98αλογα σεβασμος στον εργοδοτη...εεεε...εργοτελη εννοω..
-
Ο Κουτσιανικούλης θα παίξει?
-
ο βυντρας κι ο γκολινοβοτς προσευχονται να μην...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
προεδρος σοφοκλης πιλαβιος με 44-11Πρακτικα σημαινει πως και τα επομενα 4-5 πρωταθληματα καταληγουν στους βοθρους του πειραια
Παλι οτι νανε λες?
1-0 με το παραρτημα, παμε παρακατω
-
Νταξει, μπαλαρα οκ.. Χασανε το μπεικον οι ΟΦΗτζηδες
-
κουκο,ερωτηση: Οπως ειδες σ αυτο το πρωτο ημιχρονο (που δεν ειναι και το καλυτερο,ενα απλα μετριο ημιχρονο του οσφπ ειναι) τον ολυμπιακο με 10 παικτες (ο οσκαρ δεν θα παιζε ουτε βασικος στον Βαο) και με εναν επιθετικο πες μου ΕΝΑ κοινο σημειο με την αεκ.Αν μου πεις κατι διαφορετικο απο το οτι και των δυο ομαδων οι παικτες φορανε σωβρακο (ΤΗς ΑΕΚ χΕΣΜΕΝο) απο μεσα,εισαι και ΕΠΙΣΗΜΑ αμπαλος..
-
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
κουκο,ερωτηση: Οπως ειδες σ αυτο το πρωτο ημιχρονο (που δεν ειναι και το καλυτερο,ενα απλα μετριο ημιχρονο του οσφπ ειναι) τον ολυμπιακο με 10 παικτες (ο οσκαρ δεν θα παιζε ουτε βασικος στον Βαο) και με εναν επιθετικο πες μου ΕΝΑ κοινο σημειο με την αεκ.Αν μου πεις κατι διαφορετικο απο το οτι και των δυο ομαδων οι παικτες φορανε σωβρακο (ΤΗς ΑΕΚ χΕΣΜΕΝο) απο μεσα,εισαι και ΕΠΙΣΗΜΑ αμπαλος..Κάνεις τέτοια ερώτηση σ' εμένα ρε συ?
Πολύ καιρό πριν έχω πει ότι ο Ολυμπιακός παίζει, τώρα, την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Οχι σαν την ΑΕΚ του 92-96, αλλά καλή!
Όπως έχω πει ότι είσαι εντελώς άμπαλος. Αφού δεν μπορείς να δεις τίποτα πέρα από το Τηγάνι σου!
-
Ο Ολυμπιακός κι ο Εργοτέλης να νικάνε κι οι άλλοι να πα' να μαμηθούν.
-
-
Στο -12 ο ΠΑΟ.... αύριο η γυναίκα μου θα είναι για καταγραφή σε αρχείο. Θα υποστηρίξει τα σκουλήκια (και όχι τον ΠΑΟΚ) ώστε να μην βρεθεί 3ος ο ΠΑΟ.
Τελικά απίστευτος διχασμός προσωπικότητας.
Εφόσον δεν κάναμε το 2-0 στο 1ο και να είχε λήξει το παιγνίδι με κανένα 5-1 τελικά βρέθηκε ο Άγιος Λουκιανός ο Αργεντίνος να μας σώσει στο 67!!!
-
Νταξει,ΦΩΝΑΖΩ απο την 5η αγωνιστικη οταν και νικησα τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αεκτζηδες οτι το πρωταθλημα εχει τελειωσει....
ΑΜΑΠΑΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΕΛΙΑ.
Σας κερδιζει 2 φορες ο εργοτελης που του πεταξα 3αρα εξω και μου θελετε πρωταθλημα; ΜΠΟΥΣΤΟΥΔΙΑΛΟΥ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ.Για το πραραρτημα τι να πω,σιχαμενο παρακλαδι της πιο ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΑΓΕΛΗΣ της ελλαδας.ΟΥΡΤ ΠΡΟΒΑΤΑ.
-
Πρωτοσελιδο του σπορτ24.γρ
Το αυτο.
ΑΛΑΤΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ.ΟΥΡΤ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξει,ΦΩΝΑΖΩ απο την 5η αγωνιστικη οταν και νικησα τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αεκτζηδες οτι το πρωταθλημα εχει τελειωσει....
Σας κερδιζει 2 φορες ο εργοτελης που του πεταξα 3αρα εξω και μου θελετε πρωταθλημα; ΜΠΟΥΣΤΟΥΔΙΑΛΟΥ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ.Για το πραραρτημα τι να πω,σιχαμενο παρακλαδι της πιο ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΑΓΕΛΗΣ της ελλαδας.ΟΥΡΤ ΠΡΟΒΑΤΑ.
Δηλαδή τώρα εσύ είσαι ευχαριστημένος που σας γλύτωσε Ο Γκαλέτης?!
-
Τελικά ρε παιδιά τι έγινε, έπαιξε ο Κουτσιανικούλης?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή τώρα εσύ είσαι ευχαριστημένος που σας γλύτωσε Ο Γκαλέτης?!
Πάντως πάω με καλύτερη ψυχολογία στο ΟΑΚΑ με εσάς για να μην χάσω και ανεβαίνω Θεσσαλονική μετά για το ίδιο αποτέλεσμα. Αν αύριο γίνει και καμία στραβή με τον ΠΑΟΚ τότε θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα έχει γείρει αποφασιστικά υπέρ του ΟΣΦΠ.
Θεωρείς πάντως ότι μόνον ο Γκαλέττι προσέφερε σήμερα. Η ομάδα έχει βάθος αρκετό και πρακτικά δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις ποιός από τουλάχιστον 5 παίκτες (Diogo, Galetti, Letto, Du^2, Beluschi) θα σου κάνει τη ζημιά.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009