-
Πω πω παραπληροφορησηηηηη.
Εχω βαρεθει ομως να λεω τα ιδια και τα ιδια.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε συνεπως.
-
Αν διαβαζε ο Βγενο το forum μας θα γελουσαν και τα μουστακια του.
Ποσο ευκολα και γρηγορα πετυχαινει τον στοχο του... -
Ο βγενο ενδιαφεροταν να χωθει στην πολιτικοοικονομικη σκηνη της χωρας, και μεχρι τωρα τα παει περιφημα
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ο βγενο ενδιαφεροταν να χωθει στην πολιτικοοικονομικη σκηνη της χωρας, και μεχρι τωρα τα παει περιφημαείναι έτοιμος να κτυπήσει και τον Αβραάμ παπαδόπουλο.......κάτι περιμένει.....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι σας νοιαζει εσας ;Αφου στον Ολυμπιακο θα ερθει!!!
Πάντως εδώ λέει ότι θα γίνει looser....
http://www.sport-fm.gr/article/135520' target='_blank' target='_blank.
Οταν το ποσταρα δεν ειχαμε φαει πορτα!!
Αντε μωρε με τον αταλαντο ,τον μπηξε ,τον δειξε,αυτος δεν ξερει καν αν η μπαλα ειναι στρογγυλη!!!
Έεεετσι !!!!
28 ετών είναι ο Γκαλέτι. Και ο Ολυμπιακός είχε ήδη δύο προτάσεις για παραχώρηση. Όπως και του Λεντέσμα. Μην λέμε ό,τι θέμε....
Nομιζα ηταν πιο μεγαλος (αντα). Τι προτασεις ειχε;
Παντως αλλο εννουσα: δεν περιμενεις να βγαλεις λεφτα απο 28αρη, αλλα απο 22αρη;Καλα για την ρεζερβα του Πατσατζογλου μη μιλαμε τωρα (αλλιως θα αρχισω και εγω για τον Ρομερο που τον θελει η μιση Αργεντινη)
Εντάξει τα παραλές τώρα. Ο Λεντέσμα εάν προστατευόταν ( έχει χονδροπάθεια στα γόνατα και αυτό το ξέραμε όταν τον πέρναμε ) θα έπαιζε περισσότερα παιχνίδια. Η φάση μοιάζει περισσότερο με την περίπτωση του Ραούλ Μπράβο. Στην Αργεντινή έπαιζε όλο το πρωτάθλημα συν τα δικά τους διεθνή.
Προτάσεις για Γκαλλέτι υπήρξαν από Αργεντινή , Ισπανία , Ιταλία και για τον Λεντέσμα από Αργεντινή και νομίζω μία από Γερμανία.
παντως αυτα περι επιθυμιας του παικτη ειναι αστεια. ο επαγγελματιας παικτης παει οπου θα τα παρει πιο χοντρα. καθοτι ο λαζαρακος ζητημα ειναι αν εχει βγαλει την τριτη δημοτικου - κι αυτο σε τριθεσιο - καλα θα κανει να παει κει που θα τα παρει ζεστα και ομορφα και θα εξασςφαλισει τον εαυτο του και τα 20 παιδια του μελλοντικα. (ποσα εχει αραγε τωρα???)
Έτσι...Και εμένα εάν μου έσκαγε 4μύρια ο ΠΑΟ θα είχα πάει την ίδια στιγμή.
o λαζαρακος θελει να παει στον gayρο επειδη ειναι γαυρος κι αυτος. δεν πειραζει...γενιτσαρακι θα γινει και θα του αρεσει κιολας!
Περίπτωση Γιαννακόπουλου...
Δεν ειμαστε γαβροι ρε συ kovathe για να θριαμβολογουμε χωρις λογο
Βεβαια οι καλυτερες μας κινησεις δεν θα ειναι τωρα. Θα ειναι σε 2-3 μηνες, στις εκλογες της ΕΠΟ
Σωστά. Θριαμβολογείτε πάντα τον Σεπτέμβρη έως Δεκέμβρη ( μέχρι τότε έχετε λόγο εκτός εάν έχουμε παίξει νωρίτερα ).
Μηπως περισσευουν 2 εκ/ριακια € για τον Παναγιωτη Κονέ ?
Στο στυλ του Λαζαρου ειναι,αντε λιγο χειροτερος!Θα ειναι τρελλα στα πρασινα!
Άμα κλείσει ο Αϊμάρ μέχρι 5 εκ. τότε τον πήραν και αυτόν.
Χριστοδουλόπουλος: 'Επέλεξα ΠΑΟ για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλητισμό λέω φωναχτά , στην πραγματικότητα όμως θα ψηθώ 3 χρονάκια στον βάζελο σαν τριτοδεύτερος και στα προκριματικά ΟΥΕΦΑ και Τσ. Λίγκ και μετά θα πάω στην μεγάλη ομάδα....'
δε λετε παλι καλα που το παληκαρακι γλυτωσε απο τη θεσσαλλλλονικιωτικη μιζερια και την ανυποληψια που ονομαζεται μπαοκ...εφτιαξε τη ζωη του και των εγγονιων του απο κει που δεν το ονειρευοταν καν. οσο για το χρηματικο...οσα και να κοστισε ειναι μια σταγονα στον ωκεανο του χρηματος που ειναι πλεον διαθεσιμο. γιατι ακουω κατι ομορφα περι σκοπιμης κινησης και καλα του κροκους για να ... ματωσει οικονομικα ο ΠΑΟ!!! θυμηθειτε μονο ποσα εκατομυρια € εβγαλε ο βγενο απο τον ΟΤΕ και μετα τα ξαναλεμε για το ...οικονομικο ματωμα.
Τελικά ο Βγενό είναι ο κληρονόμος του Χίλτον και του Ροκφέλλερ ;
Έλα στ
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε μην αγχωνεστε!! Θα σας αγορασει ολους ο Βγενοπουλος φετος!!!
(Αληθεια ο Γκαγκατσης ποσο κανει;;)Το υλικο σου το ειδαμε και περυσι ποσο ανωτερο ηταν...
4 φορες. Αντε,καλο βραδυ..και περαστικα.
Για ποδοσφαιρο μιλαμε. Οχι για μαθηματικα.
Εκτος και αν δεχεσαι οτι η ΑΕΚ εχει 4 φορες ανωτερο υλικο απο σενα. Οπως και η Καλαμαρια.Δυο εννοιες αλληλενδετες...τεσπα,δε με ενδιαφερει καμια αεκ,δε πα να μου ριξε και 49 γκολ σε 50 λεπτα,σε εσενα μια φορα εριξα 4 και ειμαι καλυτερος.-Αντε λεμε,περαστικα και στην υγεια του μπαινοπουλου που οσο την μπαινει στον θειο τοσο χειροτερα για τον βαο..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πω πω παραπληροφορησηηηηη.Εχω βαρεθει ομως να λεω τα ιδια και τα ιδια.
αστα να πανε
-
πειτε μας την αληθεια ρε παιδια να μαθουμε κι εμεις
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
πειτε μας την αληθεια ρε παιδια να μαθουμε κι εμεις2-3 πραγματα θα πω μονο,γιατι κατα τα αλλα εχουμε συζητησει πολλακις στο παρελθον το συγκεκριμενο θεμα κ εχει καταντησει βαρετο.
Η ΑΕΚ χρωσταγε τοσα λεφτα γιατι απο την περιοδο των πολυεθνικων μεχρι και την φυγη Ψωμιαδη ΔΕΝ υπηρχε ελεγχος απο τα κρατικο οργανα στο ταμειο της.
Που χρωσταγε η ΑΕΚ λεφτα κ τι «ειδους» λεφτα ηταν αυτα ?
Η ΑΕΚ χρωσταγε λεφτα στους πιστωτες της οι οποιοι ολως τυχαιως ηταν και οι ιδιοκτητες της! Καποιο λακο εχει η φαβα,δεν νομιζετε ?
Επισης μεγαλο μερος των χρεων της ηταν προστιμα και προσαυξησεις προστιμων απο την αμαρτωλη περιοδο Ψωμιαδη.Προχειρα θυμαμαι την υπαρξη τιμολογιων για καφεδες στους Θρακομακεδονες υψους πολλων εκ/ριων δραχμων!
Η παε ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ το πρωτο δικαστηριο εναντιον του «κυριου» αυτου με αποφαση για φυλακιση των Μακη Ψωμιαδη και των ξαδερφων του Χαριλαων Ψωμιαδη και της λογιστριας τους.Φυσικα ολοκληρος Λαλιωτης δεν καταφερε να τον βαλει στη φυλακη,ο «Μπιγκ Μακ» ζει και βασιλευει στη Καβαλα πλεον κ ειναι προεδρος της συμπαθους αυτης ομαδας που θα παιζει Β' εθνικη απο του χρονου.Κατι λεγαμε παλαιοτερα περι «καθαροτητας» του Ελλ. ποδοσφαιρου και των ανθρωπων που εμπλεκονται σε αυτο αν θυμαστε....Τωρα για το θεμα της εφοριας που γραφει το Παρον,δεν το εχω υποψην μου.Δεν νομιζω οτι υφισταται τετοιο θεμα ή αν υφισταται δεν θα ειναι κατι το σπουδαιο.
Ο οικονομικος απολογισμος της παε ΑΕΚ θα γινει μεσα στο ετος λογικα,επομενως θα δουμε περισσοτερα οικονομικα στοιχεια... -
δλδ η αεκ χρωστουσε μονο τους καφεδες του ψωμιαδη;170 εκατομυρια ευρω σε δημοσιο και τριτους λεει το ρεπορταζ. 170!!! σε ΔΗΜΟΣΙΟ και τριτους (καφετζηδες).
γι αυτα δεν εγινε το πανυγηρι με το 44? γι αυτα δεν εγιναν τα συλλαλητηρια των αεκτζηδων? γι αυτα δεν τρεχατε στα δικαστηρια με την ENIC?
για την εφορια ειδωμεν...οπου να ναι θα χρειαστει η αεκ φορολογικη ενημεροτητα για τη συμμετοχη της στο νεο πρωταθλημα. εκει θα δουμε σε ποιον και ποσο χρωσταει. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
δλδ η αεκ χρωστουσε μονο τους καφεδες του ψωμιαδη;170 εκατομυρια ευρω σε δημοσιο και τριτους λεει το ρεπορταζ. 170!!! σε ΔΗΜΟΣΙΟ και τριτους (καφετζηδες).
γι αυτα δεν εγινε το πανυγηρι με το 44? γι αυτα δεν εγιναν τα συλλαλητηρια των αεκτζηδων? γι αυτα δεν τρεχατε στα δικαστηρια με την ENIC?
για την εφορια ειδωμεν...οπου να ναι θα χρειαστει η αεκ φορολογικη ενημεροτητα για τη συμμετοχη της στο νεο πρωταθλημα. εκει θα δουμε σε ποιον και ποσο χρωσταει.Πω πω παραπληροφορησηηηηη.
Εχω βαρεθει ομως να λεω τα ιδια και τα ιδια.
Λες να απειλειται η συμμετοχη της ΑΕΚ στο νεο πρωταθλημα ? ? ? Τρεχατε χωριανοιιιιιι.
Edit επειδη το ξεχασα κ αναφερεται συχνοτατα:
Το περιφημο αρθρο 44(sic) δεν ειναι εφευρεση της ΑΕΚ.Ηταν επισημος νομος του κρατους και εκαναν χρηση του εκατονταδες ανωνυμες εταιριες...
Στο αρθρο 44 υπαχθηκαν επισης κ αλλες ομαδες οπως ΟΦΗΒ,Πανιωνιος(αν δεν κανω λαθος) Αρης.Χρηση του νομου του Ορφανου εκανε ο Παοκ και αλλες ομαδες επισης. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Edit επειδη το ξεχασα κ αναφερεται συχνοτατα:
Το περιφημο αρθρο 44(sic) δεν ειναι εφευρεση της ΑΕΚ.Ηταν επισημος νομος του κρατους και εκαναν χρηση του εκατονταδες ανωνυμες εταιριες...
Στο αρθρο 44 υπαχθηκαν επισης κ αλλες ομαδες οπως ΟΦΗΒ,Πανιωνιος(αν δεν κανω λαθος) Αρης.Χρηση του νομου του Ορφανου εκανε ο Παοκ και αλλες ομαδες επισης.Δεν νομιζω για ψαξτο καλυτερα
-
Δεν εκανε ο Παοκ χρηση του νομου αυτου ?
Ειχα την εντυπωση οτι επι Γουμενου εγινε χρηση αυτου του νομου.
Τα χρεη της παε δεν εχουν διακανονιστει ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν εκανε ο Παοκ χρηση του νομου αυτου ?Ειχα την εντυπωση οτι επι Γουμενου εγινε χρηση αυτου του νομου.
Δεν εχει κανει χρηση του νομου ο παοκ
ο διακανονισμος εγινε τωρα επι ζαγορακη και ουσιαστικα δεν ειναι τπτ...
καμια διευκολυνση...δεν πειραζει αργα και σταθερα θα δυναμωσουμε παλι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
**Δεν εχει κανει χρηση του νομου ο παοκ
καμια διευκολυνση...δεν πειραζει αργα και σταθερα θα δυναμωσουμε παλι**
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους εκλεγμένους βουλευτές όλων των κομμάτων Α' και Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης σε σύσκεψη για τα θέματα της ομάδας την προσεχή Δευτέρα 15.Οκτ.2007 και Τρίτη 16.Οκτ.2007.
τα θυμασαι αυτα ε?
*ΠΕΡΑ από τα αγωνιστικά προβλήματα που τον οδήγησαν, άλλωστε, και στον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο κύπελλο, ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύσεις και στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και του ζήτησε βοήθεια, ώστε η νυν διοίκηση να μην πληρώσει τα χρέη των προηγούμενων, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανέφικτο...
«Να πληρώνω εγώ ή το διοικητικό συμβούλιο χρέη που προκαλέσαμε στον ΠΑΟΚ, το δεχόμαστε. Οχι, όμως να υπογράψουμε τη ρύθμιση των χρεών και να πληρώνουμε οφειλές της προηγούμενης διοίκησης», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον υφυπουργό.
«Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικά σωματεία στη χώρα με πλούσια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Θα προσπαθήσω, ώστε να βρεθεί λύση αλλά δεν είναι θέμα της αποκλειστικής μου ευθύνης», είπε από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης.*
κι αυτα σιγουρα...!!!
ο λαϊκισμος στον υπερτατο βαθμο...
και για πες μας και σε ποια ρυθμιση υπαχθηκε ο παοκ? λεπτομερειες παρακαλω. και θα σου πω μετα και εγω. καμια διευκολυνση ειπες πριν...για πες λεπτομερειες σε παρακαλω. -
στον παοκ δε χαριστηκαν χρεη...απλως εγινε η ρυθμιση της ρυθμισης ω ρυθμιση...
μην ειστε μ@λακες...ο παοκ θα πεφτε μετα απο τους αθηναιους αμα ηταν να πεσουν ομαδες για χρεη...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
**Δεν εχει κανει χρηση του νομου ο παοκ
καμια διευκολυνση...δεν πειραζει αργα και σταθερα θα δυναμωσουμε παλι**
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους εκλεγμένους βουλευτές όλων των κομμάτων Α' και Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης σε σύσκεψη για τα θέματα της ομάδας την προσεχή Δευτέρα 15.Οκτ.2007 και Τρίτη 16.Οκτ.2007.
τα θυμασαι αυτα ε?
*ΠΕΡΑ από τα αγωνιστικά προβλήματα που τον οδήγησαν, άλλωστε, και στον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο κύπελλο, ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύσεις και στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και του ζήτησε βοήθεια, ώστε η νυν διοίκηση να μην πληρώσει τα χρέη των προηγούμενων, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανέφικτο...
«Να πληρώνω εγώ ή το διοικητικό συμβούλιο χρέη που προκαλέσαμε στον ΠΑΟΚ, το δεχόμαστε. Οχι, όμως να υπογράψουμε τη ρύθμιση των χρεών και να πληρώνουμε οφειλές της προηγούμενης διοίκησης», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον υφυπουργό.
«Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικά σωματεία στη χώρα με πλούσια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Θα προσπαθήσω, ώστε να βρεθεί λύση αλλά δεν είναι θέμα της αποκλειστικής μου ευθύνης», είπε από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης.*
κι αυτα σιγουρα...!!!
ο λαϊκισμος στον υπερτατο βαθμο...
και για πες μας και σε ποια ρυθμιση υπαχθηκε ο παοκ? λεπτομερειες παρακαλω. και θα σου πω μετα και εγω. καμια διευκολυνση ειπες πριν...για πες λεπτομερειες σε παρακαλω.Κοιτα να δεις ξερω ακριβως πως εχουν γινει τα πραγματα και οχι μονο στην δικη μου ομαδα...
επισης τα ξερω επειδη εχω ενημερωθει και οχι οπως εσυ που κανεις copy paste απο ενα site...
αν θες παπαγαλια οπως κανεις εσυ με κομματια απο site συγγνωμη αλλα δεν θα συνεχισω...
επισης δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να αποδειξεις με ολα αυτα???οτι ο βγενοπουλος βαζει χρηματα τρελα?
κατσε γιατι θα τρελαθουμε...
οταν ο τζιγγερ ειπε για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου 80 εκ ευρω ο βγενοπουλος εκανε την ιστορικη δηλωση ΄΄ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ''
μετα ομως αν θυμασαι που τα ''βρηκαν'' τζιγγερ και βγενο εκανε λογο για 20 εκ ευρω και οτι δεν θελει ποστο στην παε???
ποσο σας κοροιδευουν και εσεις προσκυνατε...αυτα να βλεπεις...οσο για τον παοκ ποτε δεν ειχε προεδρους με επιφανεια...οποτε κουτσου κουτσου θα πληρωνουμε τα χρεη μας και θα κανουμε ομαδιτσα...
τωρα αν θες διευκρινησε τι θες να μας πεις με τα ποστ σου για να συνεχισουμε...
α και σε παρακαλω οχι αλλο copy paste ...
-
το σκανδαλο στην περιπτωση του παοκ εγκειται στο εξης. ο μαγκας ζαγορακης ετσιθελικα (βλεπε βενιζελο, ορφανο, ιωαννιδη και ΟΛΟΥΣ τους βουλευτες ΟΛΩΝ των εκλογικων περιφερειων της θεσσαλονικης) ειπε οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ χρεη προηγουμενων διοικησεων!!! απο τα περιπου 30 εκατομυρια που χρωστα το σωματειο λεει εγω θα πληρωσω - ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! - μολις το 1,9 εκατομυριο! ολα τα αλλα τα οποια δεν εχουν βεβαιωθει [δεν εχουν τελεσιδηκησει οι προσφυγες του παοκ δλδ] δεν τα πληρωνει! καθαρος ο παοκ δλδ! στο καπακι, μετα απο τη ρυθμιση αυτη τσεπωνει και τις χορηγιουλες του και ειναι και μαγκας! δε μας λεει τα υπολοιπα ποιος θα τα πληρωσει. ή μαλλον μας λεει. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! ζηταει την διαγραφή τους! χαχαχα! φοβερο ε? λεει μαλιστα οτι τα υπολοιπα αυτα χρεη δεν πρεπει να πληρωθουν απο τον παοκ αλλα απο τα φυσικα προσωπα που ηταν στην ηγεσια του παοκ στο παρελθον! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! με βενιζελους ιωαννιδηδες βελοπουλους ψωμιαδηδες και λοιπους κοπριτες δεν ειναι απιθανο να το δουμε κι αυτο..
το κρατος με λιγα λογια εχει γινει συνεταιρος στου παοκ. [κρατικες χορηγιες, πυλαια, ρυθμισεις και διαγραφες ??? χρεων]. και παρολα αυτα οι πακτσηδες διαμαρτυρονται ακομα!
οσο για τον ΠΑΟ...αστο καλυτερα. παρτε το ξεροκοματο για τον λαζαρακο και κοιταξτε να πληρωσετε καμια δοση... -
Ο χρήστης balo έγραψε:
το σκανδαλο στην περιπτωση του παοκ εγκειται στο εξης. ο μαγκας ζαγορακης ετσιθελικα (βλεπε βενιζελο, ορφανο, ιωαννιδη και ΟΛΟΥΣ τους βουλευτες ΟΛΩΝ των εκλογικων περιφερειων της θεσσαλονικης) ειπε οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ χρεη προηγουμενων διοικησεων!!! απο τα περιπου 30 εκατομυρια που χρωστα το σωματειο λεει εγω θα πληρωσω - ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! - μολις το 1,9 εκατομυριο! ολα τα αλλα τα οποια δεν εχουν βεβαιωθει [δεν εχουν τελεσιδηκησει οι προσφυγες του παοκ δλδ] δεν τα πληρωνει! καθαρος ο παοκ δλδ! στο καπακι, μετα απο τη ρυθμιση αυτη τσεπωνει και τις χορηγιουλες του και ειναι και μαγκας! δε μας λεει τα υπολοιπα ποιος θα τα πληρωσει. ή μαλλον μας λεει. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! ζηταει την διαγραφή τους! χαχαχα! φοβερο ε? λεει μαλιστα οτι τα υπολοιπα αυτα χρεη δεν πρεπει να πληρωθουν απο τον παοκ αλλα απο τα φυσικα προσωπα που ηταν στην ηγεσια του παοκ στο παρελθον! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! με βενιζελους ιωαννιδηδες βελοπουλους ψωμιαδηδες και λοιπους κοπριτες δεν ειναι απιθανο να το δουμε κι αυτο..
το κρατος με λιγα λογια εχει γινει συνεταιρος στου παοκ. [κρατικες χορηγιες, πυλαια, ρυθμισεις και διαγραφες ??? χρεων]. και παρολα αυτα οι πακτσηδες διαμαρτυρονται ακομα!
οσο για τον ΠΑΟ...αστο καλυτερα. παρτε το ξεροκοματο για τον λαζαρακο και κοιταξτε να πληρωσετε καμια δοση...Η επαρση ειναι κακο πραγμα να το θυμασαι αυτο...
Και το λεω γιατι δεν ειναι ολα τοσο ροδινα οσο φαινονται...
με γκουμα και μορις παλι το ριπαπα του γαυρου θα φας και θα διωχνεις παλι προπονητες...
απλα δες τις μεταγγραφες που κανετε μεχρι στιγμης (μετα μπορει να αλλαξουν προς το καλυτερο) και σκεψου... -
ναι ναι ... για την ταμπακιερα ομως...κουβεντα!
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009