-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Με 2-0 στο ημίχρονο λογικό είναι να προστατεύσεις το αποτέλεσμα (στην εδρα σου, πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος) ??
Αυτά είναι τώρα λεγόμενα οπαδού ομάδος που θέλει να συγκαταλέγεται στις 3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος?
Ασε μας ρε Ακαλυπτε.
Οχι ειναι το 4-0 μεχρι το 60 και στο υπολοιπο μισαωρο να σε λυπαται ο αντιπαλος
Τώρα η απάντησή σου έχει σχέση με την ερώτηση ;
Φυσικα κ εχει.
Οταν σε καθε ποστ ψαχνεται ο αλλος για να σου τη πει οτι κ καλα εχεις μικρη ομαδα,πως δεν εχει ?
Του απαντας οτι η «μικρη» ομαδα διεσυρε την «μεγαλη» με 4-0 χαλαρα στο 60 κ μετα τη λυπηθηκε κ τελειωνει η ιστορια...
Mα είστε μικρή ομάδα ρε συ. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις κοίτα τίτλους, κόσμο, αποτελέσματα στην ευρώπη, αποτελέσματα στους μεταξύ μας αγώνες, ιστορία κτλ..
6 χρόνια ζούσα στο λονδίνο, και όταν έλεγα aek σε κανά ξένο μου απαντούσαν aik (σουηδίας)..
Τώρα οτι με κερδισες μία φορά πέρυσι εσύ, και μία εγώ, ΜΠΡΑΒΟ, βγες και πανηγύρισε το..
Αλλά μεγάλη ομάδα ΔΕΝ είσαι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ..αεκΑΚΙ θα είσαι τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια, εκτός και αν επειδή ξαφνικά θα μετακομίσετε απο το gold's gym- με ετήσια οικονομική συνδρομή για όλη την ομάδα και με δώρο αθλητικά Nike των 99.9 ευρώ- σε προπονητικό κέντρο μακέτα, νομίζεις πως θα γίνεις και μεγάλη ομάδα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειπα εγω ρε οτι δεν ειναι μεγαλο ονομα ή οτι δεν ΗΤΑΝ σπουδαιος παικτης; Ολα αυτα στο παρελθον ομως..δεν αφηνει μια αρσεναλ να φυγει βασικο της στελεχος με 1 εκατομμυριο ευρω. Ελεος.Αμα το καταλαβεις αυτο και μονο αυτο συζηταμε και για την τωρινη του ποδοσφαιρκη αξια.Αυτα πολυ απλα δεν γινονται.-Γι αυτο λοιπον και 'με νοιαζει' ποσα εδωσε,οσους φορους κι αν του πληρωνει..ειναι πολυ καλα τα λεφτα που παιρνει και ισως πουθενα δεν θα τα επαιρνε.Η αρσεναλ ομως δεν γινεται να αφησει παικτη βασικο με 1 εκατομμυριο.Δεν ειναι αεκ.. Γι αυτο και σε οσα παιχνιδια εχω δει μεχρι τωρα,τον χανω για κανα 20λεπτο και τον ξαναβρισκω οταν κοψει καμια μπαλια.Εκει ειναι καλος αλλα δεν μπορει να κανει καμια διαφορα.Αυτα.Στο υπογραμμισα,το μπολνταρα,το μεγενθυνα τι αλλο να κανω;Πασχο αυτο ηταν πολυ αμπαλικο και δεν το περιμενα απο σενα.
Η αξια ενος παικτη λοιπον κρινεται απο το ποσα λεφτα ζηταει η ομαδα που τον δινει. Μαλιστα το μαθαμε και αυτο. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ωχ και νόμιζα ότι με εμάς γίνονταν οι σφαγές σας. Τι έγινε ; Ψέμματα μας λέγατε τόσον καιρό ;
Kατσε γιατι δεν καταλαβα. Διαφωνεις οτι γινονται σφαγες κατα του ΠΑΟ στα τελευταια ματς ΑΕΚ - ΠΑΟ;;
Σφαγή είναι βαριά λέξη. Σε καμια περίπτωση δεν είδαμε σφαγές όπως λες. Τι να πούνε και κάτι Ηρακλήδες κλπ για πέρσι?
PS: patrinos την παλεύεις?
Βαλε οποια λεξη θες, δεν θα κολλησουμε εκει. Οταν ομως σερι χρονιες σου ακυρωνουν γκολ, και δινουν μουφα πεναλτι λες κατι γινεται...
-
Πατρινε γιατι δεν πας την ομαδα σου στο http://www.stadia.gr/patras/patras-gr.html ;
-
Κωστόπουλος στον Νιτρο...ο σίλβα κάνει δουλειά ΑΟΡΑΤΗ γιαυτό δεν την βλέπει κανένας...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Το αόρατο τείχος!!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Κωστόπουλος στον Νιτρο...ο σίλβα κάνει δουλειά ΑΟΡΑΤΗ γιαυτό δεν την βλέπει κανένας...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Το αόρατο τείχος!!!
Ετσι τον γραφει το ντερμπυ στην τελευταια σελιδα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ειπα εγω ρε οτι δεν ειναι μεγαλο ονομα ή οτι δεν ΗΤΑΝ σπουδαιος παικτης; Ολα αυτα στο παρελθον ομως..δεν αφηνει μια αρσεναλ να φυγει βασικο της στελεχος με 1 εκατομμυριο ευρω. Ελεος.Αμα το καταλαβεις αυτο και μονο αυτο συζηταμε και για την τωρινη του ποδοσφαιρκη αξια.Αυτα πολυ απλα δεν γινονται.-Γι αυτο λοιπον και 'με νοιαζει' ποσα εδωσε,οσους φορους κι αν του πληρωνει..ειναι πολυ καλα τα λεφτα που παιρνει και ισως πουθενα δεν θα τα επαιρνε.Η αρσεναλ ομως δεν γινεται να αφησει παικτη βασικο με 1 εκατομμυριο.Δεν ειναι αεκ.. Γι αυτο και σε οσα παιχνιδια εχω δει μεχρι τωρα,τον χανω για κανα 20λεπτο και τον ξαναβρισκω οταν κοψει καμια μπαλια.Εκει ειναι καλος αλλα δεν μπορει να κανει καμια διαφορα.Αυτα.Στο υπογραμμισα,το μπολνταρα,το μεγενθυνα τι αλλο να κανω;
Πασχο αυτο ηταν πολυ αμπαλικο και δεν το περιμενα απο σενα.
Η αξια ενος παικτη λοιπον κρινεται απο το ποσα λεφτα ζηταει η ομαδα που τον δινει. Μαλιστα το μαθαμε και αυτο.Πεστο οπως θες και αμπαλικο,εκει θα κολλησουμε.Η αληθεια ειναι αυτη ομως και ξερεις γιατι;Γιατι προφανως,υπαρχουν καποιοι νομοι στον επιχειρηματικο κοσμο του ποδοσφαιρου.Και σ αυτον τον κοσμο μια μεταγραφη μπορει να ειναι ειτε υπερβολικη ή λογικη.Σχεδον ποτε δε θα κοροιδεψεις την αρσεναλ,γιατι το 1 εκ γι αυτη την ομαδα ειναι κοροιδια για εναν παικτη υγιη και μαχιμο.Αυτα περιμενα να τα ξερεις.
-
Δεν βαρεθήκατε να γράφετε να γράφετε... γαυροχανουμοβάζελοι;
Εχει καταντήσει κουραστικό..
Θα ανοίξω τοπικό για τις ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και κανένας δεν θα έχει δικαίωμα να γράφει για Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη... -
Bagus τώρα θα τους μάθεις του γαύρους; Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια, η προσωποποίηση της αλαζονείας και της επιλεκτικής μνήμης... τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο και αυτοί εκεί το χαβά τους, όλες οι άλλες ομάδες είναι μικρές και η δικιά τους μεγάλη. Παικταράδες είναι μόνο οι δικοί τους, λαός είναι μόνο ο δικός τους, εγκαταστάσεις μόνο οι δικές τους, πρόεδρος μόνο ο δικός τους, μπάλα παίζει μόνο η δική τους ομάδα, το ΟΥΕΦΑ τους πέφτει λίγο μιας και την έχουν δει... απομακρυσμένοι, όταν ζοριστούν αρχίζουν τις πιπίλες, όταν τους απαντάς αντίστοιχα και ξαναζοριστούν σε λένε παρελθοντολόγο και γενικώς ακολουθούν μαζικώς και διαχρονικώς τις τακτικές του πρωτοδιδάξαντα... Γκέμπελ.
Με λίγα λόγια είναι τελείως στον κόσμο τους και αρέσκονται να... αυτοεξυμνούνται μεταξύ τους . Ανίατη περίπτωση (πάω στοίχημα πως κι ο Πατρινός είναι... κρυφο γαύρος )
ΥΓ. Κοίτα τι έχει να γίνει τώρα (πάω να φορέσω ωτοασπίδες και αδιαφανή γιαλιά! )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πεστο οπως θες και αμπαλικο,εκει θα κολλησουμε.Η αληθεια ειναι αυτη ομως και ξερεις γιατι;Γιατι προφανως,υπαρχουν καποιοι νομοι στον επιχειρηματικο κοσμο του ποδοσφαιρου.Και σ αυτον τον κοσμο μια μεταγραφη μπορει να ειναι ειτε υπερβολικη ή λογικη.Σχεδον ποτε δε θα κοροιδεψεις την αρσεναλ,γιατι το 1 εκ γι αυτη την ομαδα ειναι κοροιδια για εναν παικτη υγιη και μαχιμο.Αυτα περιμενα να τα ξερεις.Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να σου δειξω οτι εισαι λαθος με μια ερωτηση. Προσεχε ομως την απαντηση σου γιατι περιεχει παγιδες...
Ποσα πληρωσες για να αγορασεις τους δυο καλυτερους περσινους σου παικτες, Νικοπολιδη και Κοβασεβιτς;
-
Ωχ και νόμιζα ότι με εμάς γίνονταν οι σφαγές σας. Τι έγινε ; Ψέμματα μας λέγατε τόσον καιρό ;
Kατσε γιατι δεν καταλαβα. Διαφωνεις οτι γινονται σφαγες κατα του ΠΑΟ στα τελευταια ματς ΑΕΚ - ΠΑΟ;;
Όχι ιδιαίτερα. αυτό όμως σας λιώνει την καραμέλα των σφαγών και κλοπών από τον Θείο. Αυτό λέω. Και ότι μάλλον η καραμέλα αυτή έχει λιώσει από χρόνια ( από το 2-4 για την ακρίβεια ).
Σφαγή είναι βαριά λέξη. Σε καμια περίπτωση δεν είδαμε σφαγές όπως λες. Τι να πούνε και κάτι Ηρακλήδες κλπ για πέρσι?
PS: patrinos την παλεύεις?
Σφαγές. Από την εύνοια του Βασσάρα στον ΠΑΟ και την μη έξοδο της ΑΕΚ στο Τσ. Λ. αλλά και το ακυρωμένο γκολ του Γκέκα και το πέναλντυ ακόμη και η ΑΕΚ τους έχει πάρει τα σώβρακα στο θέμα της διαιτησίας , παρ' όλο που έχει φάει δυο τρεις τεσσάρες μαζεμένες.
Βασικά όμως το συνέκρινα με αυτό που έλεγαν για τη διαιτησία στα μεταξύ μας ματς και γενικά. Τελικά ποιός είναι ο παραγκάρχης ;:yawn:
Δεν βαρεθήκατε να γράφετε να γράφετε... γαυροχανουμοβάζελοι;
Εχει καταντήσει κουραστικό..
Θα ανοίξω τοπικό για τις ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και κανένας δεν θα έχει δικαίωμα να γράφει για Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη...Με το καλό....
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Bagus τώρα θα τους μάθεις του γαύρους; Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια, η προσωποποίηση της αλαζονείας και της επιλεκτικής μνήμης... τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο και αυτοί εκεί το χαβά τους, όλες οι άλλες ομάδες είναι μικρές και η δικιά τους μεγάλη. Παικταράδες είναι μόνο οι δικοί τους, λαός είναι μόνο ο δικός τους, εγκαταστάσεις μόνο οι δικές τους, πρόεδρος μόνο ο δικός τους, μπάλα παίζει μόνο η δική τους ομάδα, το ΟΥΕΦΑ τους πέφτει λίγο μιας και την έχουν δει... απομακρυσμένοι, όταν ζοριστούν αρχίζουν τις πιπίλες, όταν τους απαντάς αντίστοιχα και ξαναζοριστούν σε λένε παρελθοντολόγο και γενικώς ακολουθούν μαζικώς και διαχρονικώς τις τακτικές του πρωτοδιδάξαντα... Γκέμπελ.Με λίγα λόγια είναι τελείως στον κόσμο τους και αρέσκονται να... αυτοεξυμνούνται μεταξύ τους . Ανίατη περίπτωση (πάω στοίχημα πως κι ο Πατρινός είναι... κρυφο γαύρος )
ΥΓ. Κοίτα τι έχει να γίνει τώρα (πάω να φορέσω ωτοασπίδες και αδιαφανή γιαλιά! )
Θα μου θυμίσεις δύο μαζεμένα ;
Κάνει ο κάθε οπαδός αυτό που κατηγορεί τους άλλους ότι κάνουν με μικρά διαλλείματα αντικειμενικότητας. Αυτό κάνεις και εσύ τώρα από την αντίστροφη μεριά. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όχι ιδιαίτερα. αυτό όμως σας λιώνει την καραμέλα των σφαγών και κλοπών από τον Θείο. Αυτό λέω. Και ότι μάλλον η καραμέλα αυτή έχει λιώσει από χρόνια ( από το 2-4 για την ακρίβεια ).
Για σας η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει καμια καραμελα. Ενταξει δεν ξεκιναω αντιπαραθεση για τη διαιτησια. Προτιμω να παιξω ταβλι με τον τοιχο μου. Πιο απροβλεπτο θα ειναι.
Σφαγές. Από την εύνοια του Βασσάρα στον ΠΑΟ και την μη έξοδο της ΑΕΚ στο Τσ. Λ. αλλά και το ακυρωμένο γκολ του Γκέκα και το πέναλντυ ακόμη και η ΑΕΚ τους έχει πάρει τα σώβρακα στο θέμα της διαιτησίας , παρ' όλο που έχει φάει δυο τρεις τεσσάρες μαζεμένες.
Βασικά όμως το συνέκρινα με αυτό που έλεγαν για τη διαιτησία στα μεταξύ μας ματς και γενικά. Τελικά ποιός είναι ο παραγκάρχης ;Ο Παναθηναικος σιγουρα οχι.
Και επειδη βλεπω οτι το λες υποτιμητικα οτι η διαιτησια δεν μας 'στηριζει' ('μας εχει παρει τα σοβρακα') , εγω θελω διαιτησια δικαιη και οχι πρασινη. Να χανω απο τον Ηρακλη οταν το αξιζει και να νικαω την ΑΕΚ οταν το αξιζω.edit τα Bold
-
Πεστο οπως θες και αμπαλικο,εκει θα κολλησουμε.Η αληθεια ειναι αυτη ομως και ξερεις γιατι;Γιατι προφανως,υπαρχουν καποιοι νομοι στον επιχειρηματικο κοσμο του ποδοσφαιρου.Και σ αυτον τον κοσμο μια μεταγραφη μπορει να ειναι ειτε υπερβολικη ή λογικη.Σχεδον ποτε δε θα κοροιδεψεις την αρσεναλ,γιατι το 1 εκ γι αυτη την ομαδα ειναι κοροιδια για εναν παικτη υγιη και μαχιμο.Αυτα περιμενα να τα ξερεις.
Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να σου δειξω οτι εισαι λαθος με μια ερωτηση. Προσεχε ομως την απαντηση σου γιατι περιεχει παγιδες...
Ποσα πληρωσες για να αγορασεις τους δυο καλυτερους περσινους σου παικτες, Νικοπολιδη και Κοβασεβιτς;
Αγορινα εγω σου μιλαω για ποδοσφαιρικα μεγεθη του στυλ αρσεναλ και εσυ με ρωτας για τον ολυμπιακο η τον παναθηναϊκο; Εσυ δλδ οταν εμαθες οτι πηρατε τον σιλβα με 1 εκ ειπες 'πωωω πολλα του δωαμε';;;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Θα σου θυμίσω ένα διπλό πρόσφατο, αν και ευρωπαϊκό το παράδειγμα: Ανόρθωση (μέσα έξω) και τα λεφτά σου τα πήρε ο βάζελος.
Κάνει ο κάθε οπαδός αυτό που κατηγορεί τους άλλους ότι κάνουν με μικρά διαλλείματα αντικειμενικότητας. Αυτό κάνεις και εσύ τώρα από την αντίστροφη μεριά.
Δεν κατάλαβα γρι
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θα σου θυμίσω ένα διπλό πρόσφατο, αν και ευρωπαϊκό το παράδειγμα: Ανόρθωση (μέσα έξω) και τα λεφτά σου τα πήρε ο βάζελος.
Αν θεωρεις σφαλιαρα το οτι ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ τα λεφτα του cl φετος,το δερμα σου στο προσωπο πρεπει να ειναι κοκκινελι..
-
Για σας η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει καμια καραμελα. Ενταξει δεν ξεκιναω αντιπαραθεση για τη διαιτησια. Προτιμω να παιξω ταβλι με τον τοιχο μου. Πιο απροβλεπτο θα ειναι.
Βασικά όμως το συνέκρινα με αυτό που έλεγαν για τη διαιτησία στα μεταξύ μας ματς και γενικά. Τελικά ποιός είναι ο παραγκάρχης ;Ο Παναθηναικος σιγουρα οχι.
Και επειδη βλεπω οτι το λες υποτιμητικα οτι η διαιτησια δεν μας 'στηριζει' ('μας εχει παρει τα σοβρακα') , εγω θελω διαιτησια δικαιη και πρασινη. Να χανω απο τον Ηρακλη οταν το αξιζει και να νικαω την ΑΕΚ οταν το αξιζω.Όντως θα είναι πιο απρόβλεπτο. Και γι' αυτόν τον λόγο ξεκίνησα την κουβέντα. Δεν καταλήγει πουθενά. Μία φωνάζετε για εμάς , μία για την ΑΕΚ , μία η ΑΕΚ για εσάς μία ο ένας μία ο άλλος. Μα είναι άνθρωποι αυτοί που κρίνουν....
Κάνει ο κάθε οπαδός αυτό που κατηγορεί τους άλλους ότι κάνουν με μικρά διαλλείματα αντικειμενικότητας. Αυτό κάνεις και εσύ τώρα από την αντίστροφη μεριά.
Δεν κατάλαβα γρι
Αυτό ηταν όντως διπλό χαστούκι. Όχι τόσο για την ανόρθωση όσο για τα φράγκα.
Κάνεις ό,τι κατηγορείς. Αυτό είπα.
-
Πασχάλη, δεν ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ!
Ντίνο, δεν διεκδίκησα τον τίτλο του αντικειμενικού, αλλά ομοίως δεν χαρακτήρισα άλλες ομάδες ως ομαδούλες, δεν θεώρησα το ΟΥΕΦΑ πολύ λίγο ως θεσμό, δεν δήλωσα απομακρυσμένος, κλπ, κλπ... με λίγα λόγια δεν επέδειξα (γάβρικη) αλαζονεία παρόλο που ως ομάδα έχω και είχα πολλές ευκαιρίες να το κάνω!
Εντιτ: έκανα τα 'ουδέποτε', 'δεν'... για να μην είμαι απόλυτος
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πασχάλη, δεν ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ!Ντίνο, δεν διεκδίκησα τον τίτλο του αντικειμενικού ποτέ, αλλά ομοίως ουδέποτε χαρακτήρισα άλλες ομάδες ως ομαδούλες, ουδέποτε θεώρησα το ΟΥΕΦΑ πολύ λίγο ως δεσμό, ουδέποτε δήλωσα απομακρυσμένος, κλπ, κλπ... με λίγα λόγια ουδέποτε επέδειξα (γάβρικη) αλαζονεία παρόλο που ως ομάδα έχω και είχα πολλές ευκαρίες να το κάνω!
Ντίνος είμαι εγώ ; Πρώτο χαστούκι....
Το ΟΥΕΦΑ το θεωρώ λίγο , πως να γίνει δηλαδή...Δεν μου λέει τίποτα τουλάχιστον μέχρι τους 16.
Ευκαιρείες είχες ελάχιστες για να φανείς αλάζων απέναντι στον Ολυμπιακό. Μόνο το ότι πέρασες στο Τσ. Λ. -
Τζίνο ήθελα να γράψω
Ελάχιστες ευκαιρίες είχα να φανώ αλαζόνας απέναντι του γάβρου;;;;;;;; Από πότε βλέπεις μπάλα;
Η υποτίμηση του ΟΥΕΦΑ από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, από που πηγάζει ιστορικά;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009