-
Tι τον δωσαμε στον λεβαδειακο;να τρωει σουβλακια και να φτιαξει μπακα;Δεν τον διναμε στον ροζβαζελα να παιζει και βασικος να ψηθει το παιδι..εδω παιζουν βασικοι κατι τελειωμενοι πριν καν αρχισουν στυλ μουν,σουν,πουν,σιμαο,μαμαο και το κακο συναπαντημα στο ταλεντακι θα κολλησουμε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tι τον δωσαμε στον λεβαδειακο;να τρωει σουβλακια και να φτιαξει μπακα;Δεν τον διναμε στον ροζβαζελα να παιζει και βασικος να ψηθει το παιδι..εδω παιζουν βασικοι κατι τελειωμενοι πριν καν αρχισουν στυλ μουν,σουν,πουν,σιμαο,μαμαο και το κακο συναπαντημα στο ταλεντακι θα κολλησουμε;στην Λιβαδειά θα περάσει καλά με σουβλάκια, κοκορέτσι, αρνί ψητό κλπ κλπ......
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μπα, το αλατι ανεβαζει την πιεση
Προτιμω γαβρο με μπολικο χαλουμιΜμμ... καλοφαγάς φαίνεσαι!!! Εσύ και ο gourmet κολλητός που στις μεγάλες πείνες του έτρωγε μπαγκέτα με σαρδέλα TRATA .
-
εδιτ
-
Kρίμα...τον ήθελα τον τσόγλανο πάλι στο λιμάνι...
-
ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΝΑΙ..........
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το επιπεδο σε αυτο το τοπικ ειναι πολυ χαμηλο και δεν μου επιτρεπει η ανατροφη μου να πεσω στο επιπεδο σας και να αρχισω τις βωμολοχιεςΑπολυθηκες ρε πατοψαρο ή ακομα ?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Kρίμα...τον ήθελα τον τσόγλανο πάλι στο λιμάνι...Θα κανει προσφυγη λεει στη fifa για να μεινει ελευθερος...
-
Kαι γω τον ήθελα τον Καστίγιο.. να δω τώρα πως θα βγει η χρονιά με 3 επιθετικούς.
Αν τραυματιστεί ένας (που στατιστικά είναι πολύ πιθανό) θα παίζει επίθεση ο Άντζας ή ο Όσκαρ?? -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Kρίμα...τον ήθελα τον τσόγλανο πάλι στο λιμάνι...
Θα κανει προσφυγη λεει στη fifa για να μεινει ελευθερος...
Για να δούμε...αν και δεν πιστεύω να καταφέρει κάτι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερωτηση προς τον καραγκουνη : με καστιγιο ντιογκο κοβασεβιτς και μπελουτσι λετο ή γκαλεττι ποσες φορες θα στηθει στη σεντρα ο ροζβαζελας στο μεταξυ μας;θα το μαθεις συντομα
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Kαι γω τον ήθελα τον Καστίγιο.. να δω τώρα πως θα βγει η χρονιά με 3 επιθετικούς.
Αν τραυματιστεί ένας (που στατιστικά είναι πολύ πιθανό) θα παίζει επίθεση ο Άντζας ή ο Όσκαρ??Προτιμώ τον Άντζα
-
Πάντως πιστεύω οτι η υπόθεση καστίγιο χάλασε στο οτι δεν έφυγε ο μπράβο...Αυτά που λένε οτι ανέβασε η σαχτάρ την τιμή είναι παραμύθια για κατανάλωση..
-
kai molis eida tin fasi nomiza oti itan moufa
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
Tι ακριβως βλεπουμε εδω;Σαν σκηνη απο τσοντα ειναι.
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
Νταξ αμα ηθελε,δεν το εδινε.
Βασικα δεν μπορω να καταλαβω ακομα αν ηταν ή δεν ηταν,αν κ οπως ειπα στο γηπεδο φανηκε ΜΑΡΣ πεναλτυ.Τεινω προς το μουφεξ παντως.
-
poly33, αν αναφέρεσαι στο χέρι του Σπυρόπουλου, που είναι στον ωμο του Εντίνιο, δεν νομίζω ότι αφορά σε πέναλτυ! Όλοι πεσμένοι είναι. Δεν τον έριξαν κάτω.
-
Έλα μωρέ τώρα ΟΚ. Εγώ γαύρος είμαι αλλά δεν αντέχω όλη αυτή την κουβέντα για ένα πέναλτυ! Λες κι έκανε ένα κάρο αυκαιρίες ο παο και κρίθηκε το ματς στις λεπτομέρειες. Και στο 0-0 και στο 1-0 και στο 2-0 ο παο ήταν απλά ανούσια φλύαρος.Μια φάσα σε όλο τον αγώνα δεν έκανε. Η φάση δύσκολη ήτανε, τι να γίνει. Η εικόνα των δύο ομάδων δε δικαιολογεί την γκρίνια του παο ακόμη κι αν έχει δίκιο για τη φάαση
-
http://www.sport24.gr/html/ent/753/ent.250753.asp
αυτά είπε ο Στρατηγός και για την περίπτωση του Κυριάκου έχει δίκαιο, αλλά τι περιμένεις απο τον κλάψα Αντωνίου.......
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Έλα μωρέ τώρα ΟΚ. Εγώ γαύρος είμαι αλλά δεν αντέχω όλη αυτή την κουβέντα για ένα πέναλτυ! Λες κι έκανε ένα κάρο αυκαιρίες ο παο και κρίθηκε το ματς στις λεπτομέρειες. Και στο 0-0 και στο 1-0 και στο 2-0 ο παο ήταν απλά ανούσια φλύαρος.Μια φάσα σε όλο τον αγώνα δεν έκανε. Η φάση δύσκολη ήτανε, τι να γίνει. Η εικόνα των δύο ομάδων δε δικαιολογεί την γκρίνια του παο ακόμη κι αν έχει δίκιο για τη φάασηΣηνηπογραφω το σχολιο σου, ο Παναθηναικος πηρε αυτο που του αξιζει απο το derby, δηλαδη τιποτα.
Ομως απλα σχολιαζουμε πως το πεναλτυ ηταν εφευρεση του εποπτη, εκτεθηκε και ο Βασσαρας με το να υιοθετησει την τοποθετηση του βοηθου του
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009