-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσοχη στους σκοτεινους δρομους,μετα την κλειστη στροφη μπορει να υπαρχει επιταφιος!!!
σαν την ιστορία του Πολίτη στο drive με την veloce που παρολίγο να κάνει σουβλάκι τον επιτάφιο
Εχει συμβει στον ξαδερφο μου πριν χρονια οταν ανεβαινε σε χωριο των Τρικαλων για Πασχα.Παραλιγο να μαζεψει το μισο χωριο
-
Τς τς τς....στα γραπτα μπορει να το βρειτε και σαν σικειν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπήκα χθες σε νέο golf TSI φίλου, τα λόγια περιττά
ό,τι και να λέμε καμιά φορά για τα τούρμπο, η αίσθησή τους είναι άλλο πράμα, ηδονήλέγε μου τέτοια και κοντοζυγώνει και η δικιά μου μέρα της αγαλίασης αλλά σε άλλο σκάφος
Περισσότερα σε λίγο καιρό
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ό,τι και να λέμε καμιά φορά για τα τούρμπο, η αίσθησή τους είναι άλλο πράμα, ηδονήλέγε μου τέτοια και κοντοζυγώνει η μέρα της αγαλίασης αλλά σε άλλο σκάφος
Σεατ?
-
Κρύβε λόγια...
-
καλή ανάσταση παίδες
bb -
Καλα ρε ρατανπλαν...σχολασες κιολας απ τη δουλεια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ό,τι και να λέμε καμιά φορά για τα τούρμπο, η αίσθησή τους είναι άλλο πράμα, ηδονήλέγε μου τέτοια και κοντοζυγώνει η μέρα της αγαλίασης αλλά σε άλλο σκάφος
Σεατ?
Κρύβε λόγια...
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
-
Το ιδιο θα σου πω οταν ερθει η ωρα να παρεις αλφα.Ακομα εισαι ημιμαθης βεβαια,αργεις,αλλα θα ρθει η ωρα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σεατ?
Κρύβε λόγια...
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.
ανέκαθεν εδώ μέσα «υποστήριζα» τους VAGέληδες, μάρτυς μου ο Spiros.Tώρα με το f/l που έφτιαξαν και την κονσόλα μέσα....χαλαρά!
-
leon??
οχι ρε
-
Ποια κονσόλα εφτιαξαν ρε παιδιά;
Μιλάμε για το Leon; Οχι πως θέλω να στην χαλάσω Σάββα, αλλά η κονσόλα εξακολουθεί να έχει τα χάλια της...Βέβαια, αν καταπιείς (αμάσητο... ) το εσωτερικό, το μόνο στραβό που μπορείς να βρεις το αμάξι είναι το σήμα και τους ...υπόλοιπους αγοραστές της μάρκας, κατά τ' άλλα, ειδικά σε κατάλληλο χρώμα και όμορφο είναι και μαμεί χάρη στα μοτέρ! Πρόσεξε μόνον την μέση σου, μετά από γαλλικό σε Seat, θα σου έρθει κάπως!
-
-
Νταξ αν εχεις θετικη διαθεση,εισαι τυφλος γερμανοφιλος και δεν κοιτας ποτε γυρω σου ΜΠΟΡΕΙ και να την παλεψεις μεσα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΥΓ: πού έχει καλό επιτάφιο? θα μαι αντίχριστος αν πάω και φωτογραφίζω ?
Στις αντιπροσωπειες VW..μπες μεσα και ζητα να φωτογραφισεις γκολφ.Θα σε περασουν για μαζοχα αλλα who cares..
ξεχνας τα κειμηλια απο την προηγουμενη δεκαετια (λεγε με 147) που υπαρχουν ακομα στις αντιπροσωπειες της alfa..
αυτες τουλαχιστον εχουν και ιστορικο ενδιαφερον...
τα golf ειναι τοσο βαρετα...
(και καινουρια ) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξ αν εχεις θετικη διαθεση,εισαι τυφλος γερμανοφιλος και δεν κοιτας ποτε γυρω σου ΜΠΟΡΕΙ και να την παλεψεις μεσα...Mετανοείτε Αντίχριστοι! Ηρθε το τέλος!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νταξ αν εχεις θετικη διαθεση,εισαι τυφλος γερμανοφιλος και δεν κοιτας ποτε γυρω σου ΜΠΟΡΕΙ και να την παλεψεις μεσα...+1
κάνω +1 σε ποστ του πάσχου...
δεν είμαι καλά -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πρινκαι μετά
λευκό σκέφτομαι με το 7αρι dsg
Αν έπρεπε να διαλέξω, εντάξει η καινούρια είναι κάπως καλύτερη. Αλλά είναι και οι δύο απλώς χάλια, πολύ καλύτερο εσωτερικό θα βρεις σε ένα Hyundai πχ, για να μην μιλήσω για αντίστοιχους VAGέληδες, πχ Skoda, που είναι πολύ κοντά στην VW... (κάποιοι θα πουν έχει ξεπεράσει την Audi, αλλα μην τους πιστέψεις, έχουν πάθει VAGελίαση σαν και σένα! ).
Δεν λέω πως το αυτοκίνητο δεν είναι καλό, μην με παρεξηγείς. Λέω πως απλώς η κονσόλα συνεχίζει να έχει τα χάλια της και απλώς εσύ βαρέθηκες την C4 και θέλεις κάτι άλλο... -
εχει πιο ωραια πλαστικα το νεο ibiza και φαινομενικα τουλαχιστον πιο καλη ποιοτητα συναρμογης(στο χρονο δεν ξερω ποσο αντεχει )
σε σχεση με το παλιο ειναι η μερα με τη νυχτα και σε ποιοτητα ειναι σαφως μπροστα απο mito
δε μιλαω για design(οπου η mito ειναι σαφως πιο ομορφη) μιλαω για ποιοτητα πλαστικων
εγω παντως φιλε elteo να την πω την αμαρτια μου σε mito θα πηγαινα
αν και η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη,και ο 122 ειναι πολυ 'σωστος' κινητηρας σε αυτη τη κατηγορια
-
είναι άσχημο μέσα και εξω
Pub - σουβλατζίδικο [#27]