-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Βαγγελάκοοο με το καλό!
Είμαι πολύ χαρούμενος και για εσένα και για Χρουμπελιξάκο!!δε πιστευω να χει και ο χρουμπελιξ τπτ αναλογο με τον βαγγο?
αλλιως θα νομιζω οτι επεσε επιδημια...
-
Η επιδημία έχει πέσει, χαμπάρι δεν το πήραμε απλά φίλε μου...
Βαγγέλη με το καλό ρε.
-
Οχι. Ο Χρουμπελίξ έχει καιρό ακόμα. Τώρα δημιουργεί τις υποδομές. Μας βλέπω να τρώμε κουφέτα γρήγορα!.
-
μαιστα μαιστα...τουλαχιστον οι ταβερνες σας βγαζουν ειδησεις..
-
Και που να μην κάναμε και δίαιτα δηλαδή....
-
ευτυχώς που παντρευογεννοβολάν οι νότιοι γιατί αν περιμένει η πατρίς από τους 'πάνω'...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εν καιρω θα γραψω στο αναλογο υποφορουμ
Προς το παρον(και το μελλον θα ελεγα) δεν εγκυμονουνται κινδυνοι για το RS...Εχουμε και το CRV αλλωστε,πουλησαμε το μικρο της Μαριας κ θα παρουμε κανα αλλο μικρο για μεσα στη πολη(αργοτερα ομως)
Το RS ειναι το τελειο «αγχολυτικο» κ θα ηταν κριμα να το δωσω....
EΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
Τώρα το πήρα χαμπάρι...
Καθόμασταν και μακριά γμτ...
Με το καλό ρεεεεε!!!! -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι. Ο Χρουμπελίξ έχει καιρό ακόμα. Τώρα δημιουργεί τις υποδομές. Μας βλέπω να τρώμε κουφέτα γρήγορα!.Θα τη καταστρέψει τη κοπέλα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οχι. Ο Χρουμπελίξ έχει καιρό ακόμα. Τώρα δημιουργεί τις υποδομές. Μας βλέπω να τρώμε κουφέτα γρήγορα!.
Θα τη καταστρέψει τη κοπέλα.
Λεγε οτι θες μονο μην σκουντας και πεσω απο το συννεφο μου!!!
-
Με το καλό σε όλους, κατά τις περιστάσεις εκάστου!
Βασικό μέλημα όλων πρέπει να είναι να μη μειωθούν τα στριφτερά οχήματα χάριν μπουρουχών, καταλλήλων μόνον για μεταφορά καροτσακίωνΟ Τσάρμακ να αφήσει τους αυτο-απαλλακτικούς αφορισμούς και να κοιτάξει να εκμεταλλευθεί τη γονιμότητά του, τώρα που είναι νέος!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
omg and 3 lols...
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν πέφτεις για λίγο, γιατί έχω ένα A/C που θέλει φρέον και μια εξάτμιση που θέλει καταλύτη και τελικό; Και μετά ξανανεβαίνεις πάλι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν πέφτεις για λίγο, γιατί έχω ένα A/C που θέλει φρέον και μια εξάτμιση που θέλει καταλύτη και τελικό; Και μετά ξανανεβαίνεις πάλι
Είσαι πεζός.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είσαι πεζός.
To ξέρω
-
Εγώ είμαι ο πεζός εδωμέσα, όλοι σας έχετε από ένα κουβαδάκι, εγώ τίποτα.
-
Γιατί, έχεις αφήσει και κανένα που να μην έχεις ρημάξει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ είμαι ο πεζός εδωμέσα, όλοι σας έχετε από ένα κουβαδάκι, εγώ τίποτα.εχουν γνωση οι φυλακες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ είμαι ο πεζός εδωμέσα, όλοι σας έχετε από ένα κουβαδάκι, εγώ τίποτα.Ακομα να παρεις το RS ρε ? ? ?
Αντε τι κανεις ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγώ είμαι ο πεζός εδωμέσα, όλοι σας έχετε από ένα κουβαδάκι, εγώ τίποτα.
Ακομα να παρεις το RS ρε ? ? ?
Αντε τι κανεις ?
δε θελει κατι με 100-120 αλογα μπας και μαθει να οδηγει, θελει 200 τρομαρα του...
Καλυψώ ΧΧΙV:: 19.6.2008 20:00