-
Επόμενος αγώνας στην Τουρκία.
http://www.wrcturkey.com/v08/document/e ... 008wrc.pdfΠαρόμοιες οι συνθήκες με τον δικό μας αγώνα. Θα δούμε κάτι διαφορετικό; Δύσκολα...
-
Επόμενος αγώνας στην Τουρκία.
http://www.wrcturkey.com/v08/document/e ... 008wrc.pdfΠαρόμοιες οι συνθήκες με τον δικό μας αγώνα. Θα δούμε κάτι διαφορετικό; Δύσκολα...
-
Δεν παρακολούθησα τον αγώνα, εκτός της πρώτης μέρας, που πρέπει να ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Ο Loeb δεν κατάφερε τελικά να μαζέψει την διαφορά και το πρωτάθλημα γίνεται πλέον ακόμη πιο ενδιαφέρον.
Η Φινλανδία θα κρίνει πολλά! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν παρακολούθησα τον αγώνα, εκτός της πρώτης μέρας, που πρέπει να ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Ο Loeb δεν κατάφερε τελικά να μαζέψει την διαφορά και το πρωτάθλημα γίνεται πλέον ακόμη πιο ενδιαφέρον.
Η Φινλανδία θα κρίνει πολλά!Από ότι έγραψε το Rally.gr στην τελευταία ειδική μέχρι την μέση ο Loeb είχε καλύψει το Latvala και απειλούσε τον Hirvonen αλλά κάποιο πρόβλημα (ή υποψία κλαταρίσματος ) τον έκανε να ανακόψει ρυθμό και να μείνει τελικά τρίτος. Αν είναι όντως έτσι ένα μεγάλο μπράβο στο Γάλλο που δεν επαναπαύθηκε με την τρίτη θέση και το πάλεψε ..... όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει να χάνει με τίποτα
-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
Αν είναι όντως έτσι ένα μεγάλο μπράβο στο Γάλλο που δεν επαναπαύθηκε με την τρίτη θέση και το πάλεψε ..... όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει να χάνει με τίποταΜπράβο στο γάλλο που δεν ξέρει από τακτικές και ύποπτα μαγειρέματα. Βεβαία από εδώ και εμπρός με την μορφή τον αγώνων το ποιος καθαρίζει τον δρόμο δεν θα έχει και πολύ σημασία οπότε θα παιχτούν όλα στα ίσα.
-
. Αν είναι όντως έτσι ένα μεγάλο μπράβο στο Γάλλο που δεν επαναπαύθηκε με την τρίτη θέση και το πάλεψε ..... όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει να χάνει με τίποτα...κάτι σαν τον Gronholm δηλαδή .....
-
- Σανίδας
-
ο Λοεμπ εκοψε ρυθμο γιατι τελειωσαν τα λαστιχα στην μεγαλη τελευταια ειδικη και οχι γιατι ειχε ''υποψια κλαταρισματος''...
κατι που ειχε γινει συμφωνα με λεγομενα του και το πρωι της κυριακης που εγινε για πρωτη φορα η συγκεκριμενη ειδικη.
φαινεται και απο τα σπλιτ της συγκεκριμενης ειδικης μετα το 20 χλμμην τα βλεπεται οπαδικα παιδια,χαλαει η μαγεια του wrc...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
. Αν είναι όντως έτσι ένα μεγάλο μπράβο στο Γάλλο που δεν επαναπαύθηκε με την τρίτη θέση και το πάλεψε ..... όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει να χάνει με τίποτα
...κάτι σαν τον Gronholm δηλαδή .....
Μπα μάλλον σαν τον Vatanen.....
Πάντα κάποιον τον συγκρίνεις με κάποιον καλύτερο του από το παρελθόν......
Όχι με σχετικά πρόσφατους και κατώτερους οδηγικά ( Σανίδας κλπ) -
To BAN που έρχεται το βλέπεις? Η ακόμα?!?!?!
Ασχετε! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασχετε!BANIARISE ΤΟΝ ρε προεδρούκο τον άσχετο,το πνεύμα αντιλογίας!!
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ασχετε!BANIARISE ΤΟΝ ρε προεδρούκο τον άσχετο,το πνεύμα αντιλογίας!!
Γιατρούλη μου !!!!!!!
Μου λείπεις ..........Καλά να περνάς και καλή επάνοδο....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:metalo: -
Γιατρούλη μου !!!!!!!
Μου λείπεις ..........Καλά να περνάς και καλή επάνοδο....
Μην με καλοπιάνεις!!
....κι εμένα μου λείπετε!
-
Ειστε
Πάντα ήθελα να το πω αυτό!
WRC 2008 - 8ος Γύρος Ράλλυ Τουρκίας