-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Σε ολους τους αγωνες που παμε αντιμετωπιζουμε καποιες δυσκολιες,ειδικα αν καπου
πηγαινουμε πρωτη φορα.Σημερα ηταν τραγικαΚαι εγώ βρήκα τις οδηγίες της ΑΛΑ ελλιπείς και ανεπαρκείς!Δεν βοήθησαν ούτε για ΠΟΥΡΝΟ για την πρόσβαση στα μισά της ειδικής ούτε για ΔΟΚΟ.Στην ΔΟΚΟ μάλιστα δεν μπορέσαμε να βρούμε πως να φτάσουμε στην πιστα μηχανοκίνητου από ΧΥΤΑ με αποτέλεσμα να χάσουμε σχεδόν όλη την ειδική!
και μετά παραπονιούνται για ελλειψη κόσμου και μη προβολή... -
Kαι στην 1η ε.δ.(όσοι ήταν στο κομμάτι που έμπαινε στην άσφαλτο θα το επιβεβαιώσουν) κατά την διάρκεια της, 3 (τόσα τουλάχιστον είδα εγώ) αυτοκίνητα πολιτικά κινούνταν ανάποδα στην ε.δ.! Στο 2ο από αυτά η μετωπική με το αγωνιστικό που ερχόταν από θαύμα δεν έγινε! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τ ο πληρωμα του αγωνα κατα την γνωμη μου ηταν το 7 μ ε τους Μιχο και Χειρακη που στην 3 ε δ εμειναν μεσα 28 λεπτα απο καμενη ασφαλεια .Ενω κανανε χρονους 4αρτους και 5ους γενικης και δεν παρεδωσαν τα οπλα στην πρωτη ατυχια.
-
Mάλλον το πλήρωμα του αγώνα ήταν οι Αργυρίου-Λάσκος που όπου μπορούσαν και όταν 'έπαιρναν φόρα' δεν τους σταμάταγε τίποτα !
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Mάλλον το πλήρωμα του αγώνα ήταν οι Αργυρίου-Λάσκος που όπου μπορούσαν και όταν 'έπαιρναν φόρα' δεν τους σταμάταγε τίποτα !πολυ σωστα. αλλα και οι ΣΠΑΝΟΣ ΓΚΟΤΟΒΟΣ νομιζω οτι προσπαθησαν πολυ και αξιζαν
-
Ο χρήστης pantieras έγραψε:
Mάλλον το πλήρωμα του αγώνα ήταν οι Αργυρίου-Λάσκος που όπου μπορούσαν και όταν 'έπαιρναν φόρα' δεν τους σταμάταγε τίποτα !
πολυ σωστα. αλλα και οι ΣΠΑΝΟΣ ΓΚΟΤΟΒΟΣ νομιζω οτι προσπαθησαν πολυ και αξιζαν
Ορθόν !
-
Μιχος και Χειρακης δεν διεκδηκουσαν τιποτα παρα την ατυχια στην 3 ε.δ. συνεχισαν .Υπαρχουν και ρομαντικοι ακομα στο αθλημα
-
Γκαλλερυ απο τον αγωνα,υπάρχει εδω:
-
Ο καθενας τα δικα του.
να κανουμε μια ψηφοφορια για το πληρωμα του αγωνα, μιας και βλεπω πολλους υποψηφιους.
γιατι το να υπαρξει ομοφωνια εδω μεσα.....
το βλεπω αδυνατο. -
και ειδικα οταν το μητρικο site πυροδοτει συζητησεις.
-
Τέλος ο πρωταθλητής Πάνος Χατζητσοπάνης εκτός απο έπαθλο πήρε και μια... ποινή δέκα δευτερολέπτων στο Μαύρο Ρόδο καθώς τα φρένα στο EVO του βρέθηκαν να μην συμβαδίζουν με την ομολογκασιόν, όμως ήταν χειρότερα απο αυτής, έτσι η παράβαση κρίθηκε επουσιώδης. Κατά το rally gr.
Μήπως λέω.....έμαθε κανένας τί είχαν ακριβώς τα φρένα τού πρωταθλητή στό Μαύρο ρόδο και έφαγε τήν ποινή?
-
Παντως θελω και εγω να αναφερθω στο θεμα με τις προσβασεις και τις οδηγιες και γενικα για την διοργανωση.
Καποιος πιο πανω αναφερε 5 τυπους που εβριζαν ,εμεις ημασταν. παω με την παρεα μου εδω και 10 χρονια σε αγωνες,απο ραλλυ,αναβασεις,χωματινα, σε εξωτερικο(wrc san remo) και γενικα το παλευουμε.λοιπον ξεκινησαμε 7,30 απο αθηνα.κατα τις 9,15 φτασαμε μιστρο.συναντησαμε το γνωστο περιπολικο που μας ειπε οτι αν θελουμε να παρκαρουμε εκει και να περπατησουμε 4km (για το ακροπολις εχω κανει αλλα οχι και για αυτο).γυρναμε και αρχισαμε και ψαχναμε το ποταμακι!το βρηκαμε οπως ελεγαν οι οδηγιες αλλα φυσικα οχι και την ειδικη .περπατησαμε κανα 2 km με μεγαλη κλιση και μετα απο ωρα και τυχη αφου συνανταγαμε και διχαλες-διασταυρωσεις χωρις κανα σημα, βρηκαμε τον τερματισμο.ε περπατησαμε ακομα κανα 1,5km για να βρουμε ενα αξιολογο κομματι.
εν κατακλειδι ξεκινησαμε με προοπτικη να δουμε 2 ειδικες.ειδαμε μια και αυτην μετα βασανων!το θεαμα οπως τις περισσοτερες φορες οχι πολυ καλο,φυσικα υπαρχουν και οι εξερεσεις, αλλα δεν στεκομαι τοσο στο θεαμα αλλωστε ξερω τι παω να δω αλλα παντα γουσταρω.στεκομαι στην αθλια οργανωση που 5 λεπτα πριν αρχισει η ειδικη βαζανε ταινειες για να κλεισουνε δρομους ,ειχαν βγαλει αθλιες οδηγιες για προσβασεις και ασυνενοησια με τους δημους-αστυνομια με αποτελεσμα να γινεται το ελα να δεις!καλη η εκδρομη αλλα ρε παιδια δεν προκειται να φυγουμε εμεις απο τα βουνα,παρτε το χαμπαρι.Αν δεν μας θελετε κοντα σας τοσο θα μας βρισκεται απεναντι σας.
υ.γ.ειμαστε απο αυτους που σεβονται τους αγωνες,ουτε ρυπαινουμε,ουτε καταστρεφουμε,σεβομαστε κριτες αλλα ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΜε εκτιμηση
motosport-fanatics -
Ο χρήστης trifon έγραψε:
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον φίλο johanndelta όσον αφορά την ανοργανωσιά και την προχειρότητα....
Μόλις γύρισα από Εύβοια..
Ξεκίνησα με ένα συνάδελφο έχοντας ως μπούσουλα τις οδηγίες των οργανωτών που είχαν αναρτηθεί στο site της λέσχης και υπήρχαν και στο rally.gr, για την ειδική Πούρνος και συγκεκριμένα για ένα θεαματικό περασμα από ποτάμι...παραθέτω αυτούσιο το κείμενο:'Σας συνιστούμε να απολαύσετε το πέρασμα από το ποτάμι . Αφήστε το αυτοκίνητο σας στον Μίστρο – ΟΧΙ στον δρόμο- και προχωρήστε με ΠΡΟΣΟΧΗ με τα πόδια αριστερά στον χωματόδρομο, σε 190μ. θα φθάσετε στο ποτάμι όπου τα αυτοκίνητα περνούν κατεβαίνοντας το στενό κατηφορικό δρόμο.
Το θέαμα θα σας ανταμείψει για την … ελαφρά πεζοπορία.'Και ερωτώ: Πιο διεστραμμένο μυαλό έγραψε τις οδηγίες αυτές??
Το πέρασμα ήταν πράγματι σε 190μ αλλά ήταν εκτος ειδικής(!!) ήταν στην απλή διαδρομή δλδ(!!!) και για να συναντούσες την ειδική έπρεπε να περπατήσεις 2km πολύ ανηφορικού δρόμου για να βρεις το stop..που αναφέρεται αυτό στις οδηγίες??? Γιατι δεν το λένε ξεκάθαρα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ!!
Ειλικρινά σας μιλάω, είναι η πρώτη και τελευταια φορά που γκρινιάζω μέσα απο το forum αυτό..αλλά σήμερα τα είδα όλα..και μην μου πει κανεις οτι υπήρχαν και άλλες κοπάνες..
Ευτηχως βρέθηκε ένας χριστιανός και μας κατέβασε κάτω στο χωριό..στη διαδρομή είδαμε 5-6 ακόμα ταλαίπορους να κατηφορίζουν τον καρόδρομο βρίζοντας..και εγώ μαζί με την παρέα μου αποφασίσαμε να δούμε την ειδική πουρνός 1. οι σημειώσεις ήταν όπως λεέι και ο trifon ελλειπέστατες. περωώντας και εμείς το ποταμακί αναριωτιόμασταν αν αυτός ο στενός δρόμος αποτελεί κομμάτι της ειδικής. ανεβαίνοντας λοιπόν τον δρόμο για να βρούμε ενά καλό πέρασμα , μασ φωνάζει ένας πατριώτης που μάζευε ελιές 'επάνω - επάνω'. τον ακούμε αλλά όπως ανεβαίναμε συντάμε και έναν άλλο δρόμο όποιος διασταρωνόνταν με αυτόν που πηγαίναμε. καθώς ξαναδιαβάζοντας τις σημειώσεισ και κοιτώντας τον χάρτη έρχόνται και δυο αλλά παιδία τα οποία αποφασίζουν να στρίβουν στον δρόμο κάνοντας όμως λάθος γιατί θα έπρεπε να συνεχίζοούν την ανηφόρα. έτσι ενω εμείς το συζηταγαμε ακόμα τους βλέπουμε να γυρίζουν και λέμε τότε ότι προς τα επάνω είναι η ειδική.τα παιδία εν τω μεταξύ απογοτευτηκαν και γύρισαν πίσω. αποφασίζουμε να ανηφορίζουμε και ακούμε απο πάνω να έρχεται αμάξι. ήταν ένας απο τους πλοηγούς και βλέποντας το κόμματι με το σταυροδρόμι αποφασίζει να κατέβει και να βάλει κορδέλα (bp ultimate acropolis) λέγοντας ' θα μας τελειώσει η κορδέλα και δεν θα έχουμε να βάλουμε αλλού. Η Μ ΑΡ Τ Ο Ν !!!!!!
Η ειδική απο το σημείο που αναφέρουν οι προσβάσεις ήταν γύρω στα 2,5-3 κμ και να ήθελες να βρεις καλό κομμάτι για παρακολούθηση έπρεπε να περπατήσεισ και άλλο.Το θέαμα απογοτευτικό . Ξεχώρισαν ( χατζητσοπάνης, βωβός, αργυρίου, ψύλλος, πάζης).
ο καλτσούνης γιατί δεν έτρεξε με το corsa s2000. άκουσα ότι έκαψε εγκέφαλο στην παρουσίαση .Ξέρει κανείς κάτι...
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Παντως θελω και εγω να αναφερθω στο θεμα με τις προσβασεις και τις οδηγιες και γενικα για την διοργανωση.
Καποιος πιο πανω αναφερε 5 τυπους που εβριζαν ,εμεις ημασταν. παω με την παρεα μου εδω και 10 χρονια σε αγωνες,απο ραλλυ,αναβασεις,χωματινα, σε εξωτερικο(wrc san remo) και γενικα το παλευουμε.λοιπον ξεκινησαμε 7,30 απο αθηνα.κατα τις 9,15 φτασαμε μιστρο.συναντησαμε το γνωστο περιπολικο που μας ειπε οτι αν θελουμε να παρκαρουμε εκει και να περπατησουμε 4km (για το ακροπολις εχω κανει αλλα οχι και για αυτο).γυρναμε και αρχισαμε και ψαχναμε το ποταμακι!το βρηκαμε οπως ελεγαν οι οδηγιες αλλα φυσικα οχι και την ειδικη .περπατησαμε κανα 2 km με μεγαλη κλιση και μετα απο ωρα και τυχη αφου συνανταγαμε και διχαλες-διασταυρωσεις χωρις κανα σημα, βρηκαμε τον τερματισμο.ε περπατησαμε ακομα κανα 1,5km για να βρουμε ενα αξιολογο κομματι.
εν κατακλειδι ξεκινησαμε με προοπτικη να δουμε 2 ειδικες.ειδαμε μια και αυτην μετα βασανων!το θεαμα οπως τις περισσοτερες φορες οχι πολυ καλο,φυσικα υπαρχουν και οι εξερεσεις, αλλα δεν στεκομαι τοσο στο θεαμα αλλωστε ξερω τι παω να δω αλλα παντα γουσταρω.στεκομαι στην αθλια οργανωση που 5 λεπτα πριν αρχισει η ειδικη βαζανε ταινειες για να κλεισουνε δρομους ,ειχαν βγαλει αθλιες οδηγιες για προσβασεις και ασυνενοησια με τους δημους-αστυνομια με αποτελεσμα να γινεται το ελα να δεις!καλη η εκδρομη αλλα ρε παιδια δεν προκειται να φυγουμε εμεις απο τα βουνα,παρτε το χαμπαρι.Αν δεν μας θελετε κοντα σας τοσο θα μας βρισκεται απεναντι σας.
υ.γ.ειμαστε απο αυτους που σεβονται τους αγωνες,ουτε ρυπαινουμε,ουτε καταστρεφουμε,σεβομαστε κριτες αλλα ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΜε εκτιμηση
motosport-fanaticsήταν και αυτός στην παρέα ...
-
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Οι οδηγίες ήταν επικεικώς απαράδεκτες!
Επιτέλους ορισμένοι πρέπει να ενδιαφερθούν για αυτό το άθλημα, να ενδιαφερθούν και για τους οπαδούς. -
Ελ τραζίκ... Λα σιτσουασιόν ντε κομπλεξιόν η διοργάνωση.
Αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η αρκούδα ήταν το πανηγυράκι που στήσανε.
Κομμένες κορδέλες, αγροτικά παντού, κριτές σε αλλοφροσύνη, αγωνιζόμενοι έξαλλοι, αγανακτησμένοι θεατές, άλλα αντί άλλων οι προσβάσεις, τσακωμοί παντού.
Τι να πω... αυτοί οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από το στήσιμο του αγώνα;Κάποιος ρώτησε πιο πάνω για τον Καλτσούνη και το S2000, εγώ άκουσα ότι δεν είναι ομολογκαρισμένο, όμως δεν είμαι και σε θέση να το επαληθεύσω. Αν κάποιος γνωρίσει τεκμηριωμένα κάτι, καλύτερα να κρατήσεις τη γνώμη του φίλε.
Για να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του thread των videos να μην ξεχάσω... ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Πετρόπουλο. Respect.
-
To Corsa είναι ομολογκαρισμένο (Α/Ν-5720) αλλά ακόμα δεν έχει βγει η επέκταση S2000 (VK-R).
-
Ο χρήστης QUEEN έγραψε:
Ελ τραζίκ... Λα σιτσουασιόν ντε κομπλεξιόν η διοργάνωση.
Αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η αρκούδα ήταν το πανηγυράκι που στήσανε.
Κομμένες κορδέλες, αγροτικά παντού, κριτές σε αλλοφροσύνη, αγωνιζόμενοι έξαλλοι, αγανακτησμένοι θεατές, άλλα αντί άλλων οι προσβάσεις, τσακωμοί παντού.
Τι να πω... αυτοί οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από το στήσιμο του αγώνα;Και που να δειτε τι εγινε με τα ρολογια της οργανωσης.
καλα αντε στα σεχ η δουλεια τακτοποιειται.
ποτε ακριβως ξεκιναει την ειδικη το καθε αυτοκινητο οταν ο πινακας δειχνει αποδεδειγμενα λαθος ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
To Corsa είναι ομολογκαρισμένο (Α/Ν-5720) αλλά ακόμα δεν έχει βγει η επέκταση S2000 (VK-R).Και επίσης για πλοηγό δεν χρειάζεται ομολογκασιόν .......
-
Σωστά. Αλλά όντως είχε πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του, προσπάθησαν να το λύσουν αλλά δεν το κατάφεραν.
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 21 και 22 Ιουνίου...