-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα... Προτίμησε με 1 χιλιοστο προς τα έξω πάντως...Το 1mm είναι στα κατασκευαστικά όρια ανοχής. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα... Προτίμησε με 1 χιλιοστο προς τα έξω πάντως...προς τα έξω σημαίνει μικρότερο ή μεγαλύτερο offset?
-
Αν θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τους τροχούς, τότε επιλέγεις ζάντες με μικρότερο νούμερο ET. Δλδ από 25 πχ πας στο 18.
-
Η μεγάλη ώρα έφτασε.
Πρέπει να πάω σε 15ρες απο 14ρες μιας και τα 185/55/14 του ραλου ειναι η πιο παραμελημενη ισως διασταση που υπαρχει. Τώρα έχω τις KOSEI K1 TS, πραγματικα πολυ καλη ζάντα, ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ, μεγαλης αντοχης (μετα απο 2,5 χρονια κανενα στραβωμα, αν και παιζει να εχει στραβωσει η μια λογω του οτι χανει λιγο αερα, αν και δεν αισθανομαι κατι) αμφιλεγομενης αισθητικης απο την άλλη.
σκέφτομαι για ΟΖ SUPERTURISMO Ασπρες, απο την άλλη οι ULTRALEGGERA ειναι πιο ελαφριες παιζει κανενα site να δω τις μαρκες τα μοντελα και τις διαστασεις που βγαινουν?
Αν οι ζαντες που θελω δεν βγαινουν ασπρες τι γνωμη εχετε για την βαφη?
-
Περασανε 12 ολοκληρες ωρες και δεν δωθηκε απαντηση απο αυτο εδω το φορουμ?
Πρεπει να ειναι πρωτη φορα στα χρονικα....ΚΟΥΚΕΕΕΕΕΕΕΕ σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας?
-
Μήπως αν έκανες την ερώτηση στο ...Skoda Forum;
Εκεί υπάρχει πάντα υψηλή επιφυλακή...
-
τις OZ surepturismo WRC σε 15ρες τις είχα. Πολύ όμορφη ζάντα και εξαιρετικής αντοχής .... αλλά πολύ βαριά και για αυτό τις έδωσα ....
αν θες να πας σε 15 σόνι και καλά ...... τότε μονόδρομος είναι η Superleggera (αν βρεις), η Κ1 και η ultra δεν μου πολύ αρέσει σαν σχέδιο....
οι Κ1 που έχεις είναι μια χαρά ..... δηλαδή τα Continental Premium Contact 2 σε 185/55/14 δεν σου αρέσουν ? μια χαρά λάστιχο είναι. Καλύτερα να βάλεις σεμι σε 14αρα.
Τα λ7 που θα έδινες για ζάντες ... αν θες να τα χαλάσεις στο 106, δώστα για κάπου αλλού αναρτήσεις φρένα κτλ ...
-
Kαμμια Compomotive δε γουσταρεις?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Τα λ7 που θα έδινες για ζάντες ... αν θες να τα χαλάσεις στο 106, δώστα για κάπου αλλού αναρτήσεις φρένα κτλ ...Έχω την εντύπωση ότι θέλει να ανέβει σε 15άρες γιατί σε 14άρες η επιλογή σε ελαστικά είναι ...
ENERGY. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Kαμμια Compomotive δε γουσταρεις?πολύ πολύ ... βαριές
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα λ7 που θα έδινες για ζάντες ... αν θες να τα χαλάσεις στο 106, δώστα για κάπου αλλού αναρτήσεις φρένα κτλ ...
Έχω την εντύπωση ότι θέλει να ανέβει σε 15άρες γιατί σε 14άρες η επιλογή σε ελαστικά είναι ...
ENERGY.από όλα τα 14ρια (δρόμου, με μάμα αναρτήσεις) που έχω δοκιμάσει στο 106, καλύτερα ήταν τα premium contact2. Aν δεν σου κάνουν αυτά, και είσαι πιο motorsport τύπος.... τότε πας σε σεμι, με πιο σκληρή ανάρτηση, πχ peugeotsport MiniGrA, μαζί με ράβδους.
-
Και στις 15 ίντσες πλέον είναι λίγο δράμα η κατάσταση... Πρέπει ν' ανέβεις στις 16 για να έχεις πολλές επιλογές, που είναι λίγο άκυρη διάσταση για το Ραλάκι, αφού θα χάσεις πολύ περισσότερα από όσα θα κερδίσεις...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πολύ πολύ ... βαριές
Για ποιο μοντελλο λες και σε σχεση με ποιο αλλο?
Απο το http://www.wheelweights.net/ βλεπεις το βαρος? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
πολύ πολύ ... βαριές
Για ποιο μοντελλο λες και σε σχεση με ποιο αλλο?
Απο το http://www.wheelweights.net/ βλεπεις το βαρος?για το ΜΟ ...
-
Σε τρώει ο κ@λος σου να αλλάξεις ζάντες ..... και άρχισες τις δικαιολογίες !!
Δε βρίσκω λάστιχα ... αυτά που βρίσκω είναι τετράγωνα κλπ.Εχεις ενα σετάκι κορυφαίες ζάντες και ψάχνεις ..... μη πώ !
Αν θες οπωσδήποτε αλλαγή βρες ένα σετ μεταχειρισμένες 15αρες, φόρα ένα σετ ημισλικ και στο άλλο κανα μαλακό βροχολάστιχο .... να έχεις να αλλάζεις ανάλογα τις διαθέσεις σου -
Πλεον δεν αξιζει να βαλω ημισλικ. Κυκλοφορουσα χρονια με τετοια και ξερω
Αναρτηση και φρενα ειμαι οκ.
Μια ευκολη λυση θα ηταν οι Κ1 που εχω τωρα σε 15ρες, αλλά
α) τις βαρεθηκα
β) Μου κλεβουν τις κοκκινες μεταλικες ταπες, και μου τι δινει
γ) Απο θεμα ομορφιας δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Καλα...οι ultraleggera ειναι πιο βαριες απο τις superleggera?
-
οι ultralegera είναι λιιγο πιο βαριές από τις Superlegera, αλλά για τα δικά μου μάτια είναι πιο άσχημες !!!!
κρίμα που έχω πουλήσει το 106 ... και δεν μπορώ να αγοράσω τις .... κ1 σου .....
-
Tι τετραγωνα λαστιχα βρε...δες εδω τις επιλογες μου.
http://www.etyres.gr/tyres/default.aspx
Και παιζουν και κατι dunlop που δεν τα εχει εκει, τα εχει βαλει ενας φιλος με 106 και λεει οτι ειναι πολυ καλα σε σχεση με τα γιοκοκλαφτα κλπ.
και σε 195-45-15 απο οτι βλεπω παντως δεν εχω και τεραστια επιλογη.
Τα κοντινενταλ βλεπω σαν πιο καλη επιλογη απο τα αποτελεσματα τις παραπανω σελιδας σε 195-45-15
-
Κύριε Κυρ Βασίλη κοιτα επιλογες που εχω στην 15ρα και την 14ρα (195-45-15 kai 185-55-14)
http://www.elastika-online.gr/elastika.html
Τις Κ1 θα τις δωσω στο ξαδερφακι που εχει ενα 106 Ν2 για κανα 300ρι €, μιας και λειπουν οι ταπες απο τις βαλβιδες, το πλαστικο προστατευτικο του 'αφαλου' κλπ
γμτ και στην 15ρα δεν βγαινει ουτε το παραντα ουτε το Ρ ζέρο
-
μήπως να αλλάξεις αυτοκίνητο? πόσο είπαμε το πουλάς το 106
Περί ζαντών γενικώς